DAFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.039.589

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 06.05.2014 14118-0593-014
13/10/2014
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koophandel

i ii

Ondernemh)gsnr : 0442.039.589

Benaming

(voluit) : DAFE, in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Henri Jansparlaan 25/101

(volledig adres)

Onderwerp akte: 8434 Westende

Uit een akte verleden voor notaris Dominique Verhaeghe te Oostende op 30 september 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAFE, in vereffening", waarvan de zetel gevestigd is te 8434 Westende, Henri Jasparlaan 36/101, is bijeengekomen om de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1. afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

2. kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, en van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen zonder enig voorbehoud.

3,Toebedeling van het onroerend goed:

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt het hierna beschreven goed onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van aile schulden en bevoorrechten of hypothecaire lasten, hoegenaamd welke, afgegeven aan de enige vennoot zijnde de heer Geet SENESAEL,wonende te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 94. Met name het woonhuis gelegen Dokter Verhaeghestraat 94, thans en voorheen volgens titel gekadastreerd in de sectie A, nummer 113/K/7, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van vijfennegentig vierkante meter (95m2),

4. Kwijting aan de vereffenaar, zonder enig voorbehoud of reserve.

5. Definitieve afsluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA DAFE in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief, voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

6. Consignatiemaatregelen: vaststelling dat gangezien alle schulden werden vereffend er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

7.- Beslissing dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op het adres van de vereffenaar, zijnde te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 94.

,8. Volmacht voor de administratieve formaliteiten. De vergadering verleent volmacht aan de vereffenaar am' het nodige te deon voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in, de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register van Rechtspersonen. Tevens geeft de vergadering dei opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten in verband met de fiscale aangiften te verrichten,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Dominique Verhaeghe.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte, bijzonder verslag zaakvoerder, controleverslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-r

ui

mil tlfeMdBp tilt Witti* Vin ab rechtbank verf koophandel Brugge -- afdeling te 011elettlINI

r) el 2 9. JA 114

Griffie tas,

Ondernemingsnr: 0442.039.589

Benaming

(voluit) : DAFE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8434 Westende, Henri Jasparlaan 25 1 101

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding - Invereffeningstelling

Uit een akte, verleden voor ons, notaris Dominique Verhaeghe te Oostende, op 19 december 2013,

' geregistreerd te Oostende I op 20 dec 2013 vier bladen geen verz boek 769 blad 40 vak 7.Ontvangen: vijftig euro (ê 50). de Adviseur (getekend) Heidi GRYSON, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DAFE", met maatschappelijke zetel te 8434 Westende, Henri Jasparlaan 25 / 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.039.589, heeft unaniem beslist hetgeen hierna volgt::

- ontslag tot voorlezing van het verslag van de zaakvoerder van 12 november 2013 houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, met bijhorende staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013 en van het toelichtend verslag over de staat van activa en passiva opgesteld door de bedrijfsrevisor Joseph VAN WEMMEL, dat dateert van 20 november tweeduizend en dertien, waarvan zijn besluit luidt als volgt

"11, BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA "DAFE", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8434 Westende, Henri Jaspailaan 25/101, die werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschaprecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van tweehonderd drieëndertigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro zesentachtig eurocent (233.777,86 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van min elfduizend negenhonderd tweeënvijftig euro zestien eurocent (( )11.952,16 EUR). Het netto-actief bedraagt honderdveertienduizend vierhonderd tweeëndertig euro zesenveertig eurocent (114.432,46 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht,'" - de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAFE" vanaf 19.12.2013 beslist zodat zij vanaf dan nog slechts zal bestaan voor haar vereffening.

- De vergadering neemt kennis van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend zijn : SENESAEL Geert

- De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar

De Heer SENESAEL, Geert Alain, geboren te Veume op zevenentwintig juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 94. De vergadering beslist dat de: vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen: slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of; gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het

" oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel, tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de; rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de: rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen-met een uitgifte van =dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel - De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank ' van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

 Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Dominique Verhaeghe.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte, bijzonder verslag zaakvoerder, revisoraal controleverslag.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 02.04.2013 13084-0505-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 31.08.2012 12554-0318-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.03.2011, NGL 04.07.2011 11269-0193-012
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 04.07.2011 11269-0194-011
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.06.2009, NGL 28.09.2009 09779-0149-008
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 02.11.2006 06865-4187-015
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 17.11.2005 05863-2970-015
13/10/2005 : LE093578
09/08/2004 : LE093578
22/10/2003 : LE093578
20/09/2002 : LE093578
15/08/2001 : LE093578
01/01/1997 : LE93578
21/03/1996 : LE93578
11/06/1991 : OO46802
21/11/1990 : OO46802

Coordonnées
DAFE

Adresse
HENRI JASPARLAAN 25 - APPARTEMENT 101 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande