DAILY ELECTRONIC

Association sans but lucratif


Dénomination : DAILY ELECTRONIC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 836.813.555

Publication

05/03/2015
ÿþ~

1.(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NAD 2.2

11

1111

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bilagen bijli lreTiïseii StaatsbIac :0-5703/2M5-- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

23 tU. 2015

Rechtbank ti.... ,- JPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK Griffie

Ondernemingsnr : 0836.813.555

Benaming

(voluit) : Daily Electronic vereniging zonder winstoogmerk

(verkort) : Daily Electronic vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Bruggesteenweg 34, 8830 Gits

Onderwerp akte : Vrijwillige vereffening Daily Electronic vzw

Gits, 30-12-2014

Daily Efectronic vzw Bruggesteenweg 34 8830 GITS

0836 813 555

Algemene vergadering betreffende vrijwillige vereffening Daily Electronic vzw

Aanwezig: Pepijn Coolman, Lieve Bardyn, Bart Coolman Verontschuldigd: niemand

De vergadering werd voorgezeten door Pepijn Cooiman, Bestuurder

De agenda bestond uit volgende 2 punten: -vrijwillige vereffening Daily Electronic vzw

-aanstelling vereffenaar

Betreffende deze punten werden volgende beslissingen genomen:

-de bestuurders van Daily Electronic vzw zijn tot een akkoord gekomen om vrijwillig in vereffening te gaan. Lieve Bardyn en Bart Cooiman worden ontslagen.

-Pepijn Coolman werd aangesteld als vereffenaar

Voor akkoord,

Bestuurder Bestuurder Bestuurder

Pepijn Cooiman, Lieve Bardyn, Bart Coolman,

20/06/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

Ondememingsnr : 083 . 2.43SSSBenaming

(voluit) : Daiiy Electronic

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bruggesteenweg 34, 8830 Gits

Onderwerp akte : Oprichting

Statuten VZW Daily Electronic

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11091364"

NEERGELEGD

-7. 06, 2011

RECWle8Y~ r<OOPHANDEL

KOgtj-pllu _

Artikel 1  Naam, oprichters en zetel

1.1 De vereniging wordt genoemd "Daily Electronic" en is opgericht voor een onbepaalde duur. Deze. vereniging zonder winstoogmerk kan ten allen tijde ontbonden worden.

1.2AIle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging,. vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden °vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting wzw", en het adres van de zetel van de vereniging.

1.3De vereniging zal worden opgericht door;

-Pepijn Luc Kris Coolman, geboren te Roeselare op 10/05/1991 en wonende te Bruggesteenweg 34, 8830'

Gits.

-Lieve Jeanette Bardyn, geboren te Roeselare op 23/11/1969 en wonende te Bruggesteenweg 34, 8830

Gils.

-Bart Richard Coolman, geboren te Roeselare op 17/02/1960 en wonende te Ittrekapelstraat 11, 8800

Rumbeke.

1.4De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8830 Gils, Bruggesteenweg 34. De maatschappelijke zetel van de VZW ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

Artikel 2  Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel om het grote publiek kennis te leren maken met elektronische muziek. Zij wil daarbij een alternatieve en recreatieve tijdsbesteding creëren voor zowel jongeren ais ouderen.

De vereniging kan, teneinde dit doel te verwezenlijken, gebruik maken van alle middelen, waaronder niet limitatief

' -het organiseren van evenementen (feesten, fuiven, festivals, optredens, workshops, ...) waarin,

elektronische muziek een rol speelt

-hel draaien van elektronische muziek als DJ op door derden georganiseerde evenementen

2,2 De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met, inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluiten besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijk doel. Zj mag aan andere organisaties, stichtingen en ondernemingen met. gelijkaardige doeleinden deelnemen.

Artikel 3  Leden

3.1 Het aantal leden mag niet minder dan 3 bedragen.

3.2 Om lid te worden van de vereniging dient men:

- zich akkoord te verklaren met de statuten en met het huishoudelijk reglement

- een schriftelijke aanvraag in te dienen bij de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

"

MQD22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Over de aanvaarding of weigering van een nieuw lid wordt uitsluitend beslist door de algemene vergadering met gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. De beslissing tot aanvaarding of weigering is zonder verhaal en hoeft niet te worden gemotiveerd. Zij wordt schriftelijk ter kennis gebracht aan de kandidaat door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

3.3 Het maximum lidgeld bedraagt 0 euro.

3.4 leder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Hel ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de leden worden geschreven.

3.5 Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en ais de algemene vergadering oordeelt dal het bewuste lid de statuten of het huishoudelijk reglement niet heeft nageleefd. Het lid heeft het recht gehoord te worden. Opgave van redenen is niet vereist.

3.6 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden.

3.7 Alle leden verbinden zich ertoe de doelstelling van de vereniging na te streven en niets te ondernemen dat strijdig is met haar maatschappelijk doel of dat de vereniging op enige wijze schade zou kunnen toebrengen. Alle leden worden geacht de statuten van de vereniging en, als dat er is, het huishoudelijk reglement te onderschrijven door het feit van hun aansluiting.

Artikel 4  Algemene vergadering

4.1 De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden.

4.2 Elk lid beschikt over 1 stem.

4.3 Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

4.4 De algemene vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten en benoeming en afzetting van bestuurders of leden, het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting en beslist over de ontbinding van de vereniging door de wet van 2 mei 2002.

4.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen om de rekening van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

4.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

4.7 De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

4.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

4.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek 'Varia".

4.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet of de statuten een ruimere aanwezigheid vereisen.

4.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

4.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

4.13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22 '

speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 5  Raad van Bestuur

5.1 De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is samengesteld uit minstens drie bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering en gekozen worden onder de leden. Indien de vereniging slechts drie effectieve leden telt, mogen er slechts twee bestuurders zijn. Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden van de vereniging. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

5.2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou oordelen.

5.3 De bestuurders kunnen eventueel een vergoeding van hun onkosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

5.4 De Raad van Bestuur wordt verkozen voor een onbepaalde tijd.

5.5 De Raad van Bestuur benoemt onder haar leden een voorzitter.

5.6 De benoeming, het ontslag en de afzetting van het bestuur wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgisch Staatsblad.

5.7 De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering samen bij wijze van schrijven per gewone post. Artikel 6  Bevoegdheden

6.1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

6.2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

6.3 De Raad van Bestuur legt de jaarlijkse rekeningen voor ter goedkeuring aan de jaarlijkse algemene vergadering en legt jaarlijks daarbij de begroting van het volgend dienstjaar voor.

6.4 De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

6.5 De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handeling van dagelijks bestuur te verrichten.

Artikel 7  Rekeningen

7.1 Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

7.2 De inkomsten bestaan uit:

- de winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten.

- de giften.

- de winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging

werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

7.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van het dubbel boekhouden gevoerd te worden.

7.4 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroingen van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

7.5 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

MOD 22

Luik B - Vervolg

Artikel 8  Ontbinding

8.1 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief., 8.2 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen.

8.3 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Vooral wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 2 mei 2002 van toepassing.

OPRICHTER OPRICHTER OPRICHTER

PEPIJN COOLMAN LIEVE BARDYN BART COOLMAN

Bruggesteenweg 34 Bruggesteenweg 34 lttrekapelstreat 11

8830 Cita 8830 Gits 8830 Gits

Bestuurder Bestuurder Bestuurder

DATUM: 04/06/2011 DATUM: 04/06/2011 DATUM: 04/06/2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
DAILY ELECTRONIC

Adresse
BRUGGESTEENWEG 34 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande