DAK-, ZINK- & TIMMERWERK BONNY JORDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAK-, ZINK- & TIMMERWERK BONNY JORDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.754.322

Publication

09/10/2013
ÿþrvium Mod weid 11.5

19 i ` j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-,

behouden aan het Belgisch ,.

Staatsblad

Ondernemingsnr: Q 5 3 9 s 3 a 2

Benaming

(voluit) : DAK-, ZINK- & TIMMERWERK BONNY JORDY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Caneelstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 26 september 2013, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhieid werd opgericht door :

1. De heer BONNY Jordy, geboren te Koekelare op 14 september 1982, rijksregisternummer 82.09.14 043-61, wettelijk samenwonende met mevrouw BRUYNOOGHE Wendy, wonende te 8680 Koekelare, Caneelstraat 3.

2. Mevrouw BRUYNOOGHE Wendy Jeanne Anna, geboren te Poperinge op 18 september 1984, rijksregisternummer 84.09.18 128-92, wettelijk samenwonend met de heer BONNY Jordy, te 8680 Koekelare, Caneelstraet 3.

 De vennootschap draagt de naam luidt "DAK-, ZINK- & TIMMERWERK BONNY JORDY". Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

 De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Caneelstraat 3.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime:

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

-- De vennootschap heeft tot doel :

1.Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

1. Schrijnwerk.

2. Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enz.

3. Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout of kunststof.

4. Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enz. in hout Kunststof.

5. Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.

6. Montage van serre's, veranda's enz. in hout of kunststof.

7. Dakwerkzaamheden.

8. Bouw van daken.

9. Plaatsen van dakbedekking in ongeacht welk materiaal.

10. Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

11. Waterdichtingswerken van muren.

12. Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

13. Vervaardigen van houten staaflijsten en dakspanen.

14. Schrijnwerk van hout of van kunststof.

15. Aanneming van isolatiewerkzaamheden.

16. Aanneming van voegwerken.

17. Aanneming van metselwerken die de stabiliteit

gedrang brengen.

18. Aan- en verkoop van bouwmaterialen zowel ten titel van groot- als kleinhandel. En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

XNGEKOIVMEN TER GRIFFIE

RECRTBANK VAN KOOPHANDEL

3.0 SEP. 2013

VEULE

en stevigheid van het gebouw niet in het

of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. .Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

-- De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. -- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100518) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) De heer Jordv BONNY, schrijft in op negentig (90) aandelen, door storting van een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580.00 EUR).

2) Mevrouw Wendy BRUYNOOGHE, schrijft in op tien (10) aandelen, door storting van een bedrag van een

bedrag van zeshonderd twintig euro (620,00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volstort ten belope van het wetteliik minimum.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd (100) aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend als

volgt

1) aan de heer Jordv BONNY: negentig (90) aandelen;

2) aan mevrouw Wendy BRUYNOOGHE: tien (10) aandelen.

-- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder met mandaat van onbepaalde duur : de heer Jordv BONNY, wonende te 8680 Koekelare, Caneelstraat 3.

De duurtijd van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Opvolgend zaakvoerder

In geval van overlijden van de zaakvoerder, of bij gerechtelijke vaststelling dat deze zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, dan zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door mevrouw Wendy BRUYNOOGHE, wonende te 8680 Koekelare, Caneelstraat 3, die wordt aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder met mandaat voor onbepaalde duur, onder de bevestiging dat er geen maatregelen bestaan die zich hier tegen verzetten. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

w- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

lf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

 De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van ieder jaar om

twintig uur (20h).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni 2015.

 Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichlhgsakte op toe gene yan de bevoegde rechtbank van koopttiandet, overeenkomstig antikat 66 van loet Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 17.06.2015 15186-0508-010

Coordonnées
DAK-, ZINK- & TIMMERWERK BONNY JORDY

Adresse
CANEELSTRAAT 3 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande