DAKWERKEN DE COCK BEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN DE COCK BEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.526.963

Publication

18/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21,1105!I

BE

MONITEUR BELG@ECHTBA" VAN emenun

1 1 -04- 2014 UNI MEUNG 1311118GE

NEERGELEGD OP: 0 3 APR, 2014

GISCH STAATSBLAD

Griffie

0530 525 26

Ondernerningsnr

Benaming (voluit) : DAKWERKEN DE COCK BEN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Geldeweistraat 7

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BVBA: oprichting - statuten - benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 31 maart 2014, BLIJKT dat: door:

De Heer DE COCK Ben, geboren te Brugge op 24 augustus 1974, nationaal nummer 74.08.24-173.38,, wonende te 8020 Oostkamp, Geldeweistraat 7, echtgenoot van Mevrouw Dezutter Karen, met wie hij gehuwd' is onder het wetelijk stelsel, bij gebreke aan huwelijkscontract, welk stelsel niet werd gewijzigd, zo verklaard. Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als

NAAM : DAKWERKEN DE COCK BEN

ZETEL: 8020 Oostkamp, Geldeweistraat 7

DUUR :De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderdzesentachtig Mn gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder:" één/honderdzesentachtigste (1/186ste ) van het kapitaal vertegenwoordigen, aile onderschreven in geld, en afbetaald ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Ondergetekende' notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Belfius Bank NV.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichter zesduizend, tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van " leder jaar.

Reserve-winst-vereffeningssaldo : De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf. procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,,' door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer., vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun: , benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over aile door de wet voorziene

" machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden: onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk' recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam ,en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van

" de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste: vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap ' benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en: verplichtingen van een zaakvoerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De Heer DE COCK Ben, geboren te Brugge op 24 augustus 1974, nationaal nummer 74.08,24-173.38, wonende te 8020 Oostkamp, Geldeweistraat 7, echtgenoot van Mevrouw Dezutter Karen, met wie hij gehuwd is onder het wetelijk stelsel, bij gebreke aan huwelijkscontract, welk stelsel niet werd gewijzigd, zo verklaard, Die heeft aanvaard.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar, Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestüur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder : - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte; indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "DAKWERKEN DE COCK BEN" », Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden ' verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen docr alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere , zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De onderneming heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende doelstellingen:

onderneming voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen;

onderneming voor het droogmaken van gebouwen;

- aanneming van dakwerken;

- alsmede de handel in alle grondstoffen en producten die met deze doelstellingen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, verband kunnen houden;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het , productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële en brugerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of van die aard zijn de; ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod11.1

Voor-

behouden

ean het

gelgisch

Staatsblad

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand maart om 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, ' C op elke andere plaats in de ultnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eventuele benoeming van commissaris

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2015.

3. Eerste jaarvergadering

" De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van maart 2016.

VOOR ONTLEDEND UITIREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris }Catie Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 31 maart 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Yi:: Naam en handtekening

10/09/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vr e aktv,.

N bERGELEG D

lb

lie 'D-

' Griffie Rechtbank Koophandel

BELGE 2 5 AUG 2014

20111 LAD Gent Afdeling Brugge

AATS D e griffiQr

111111Megell

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ON1TEU

02 -09-

LGiSCH S

Ondernemingsnr : 0550.526.963

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DE COCK BEN

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Geldeweistraat 7, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Needeggen verslagen Quasi-Inbreng

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier te Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, naar aanleiding van het voorstel tot quasi-inbreng van het handelsfonds van meneer Ben DE COCK

1. Verslag van Figurad Bedrijfsrevisoren BV BVBA;

2. Verslag van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden ter zetel van de vennootschap.

Ben DE COCK zaakvoerder

Vat bobo' aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAKWERKEN DE COCK BEN

Adresse
GELDEWEISTRAAT 7 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande