DALI, STEEL TRADING AND CONSULTING, AFGEKORT : DALI STC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALI, STEEL TRADING AND CONSULTING, AFGEKORT : DALI STC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.008.923

Publication

27/12/2013
ÿþmod 71,1

v,

beha aai Bel

Staa

uhlu



H111111,H11107*

r

NEERGELEGD

1 3. 12. 2013



EECHTbANK eQ111ANDEL

I

Mellite

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.008.923

Benaming (voluit) : DALI, STEEL TRADING & CONSULTING

(verkort) : DALI STC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemgatstraat 4

8760 Meulebeke

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhogingen -- ontslag en kwijting zaakvoerders - omvorming in een gewone commanditaire vennootschap  benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roesefare~j (standplaats Rumbeke), op 30 november 2013, houdend de buitengewone algemene vergadering van de':: vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAL!, STEEL TRADING CONSULTING', afgekort "DALI STC", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk;: arrondissement Kortrijk te 8760 Meulebeke, Bloemgatstraat 4, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

Verslap bedrijfsrevisor De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO BEDRIJFSREVISOREW', met zetel; te 9041 Gent / Oostakker, Gentstraat 337, RPR Gent, ondernemings- en BTW-nummer 0475.558.633, vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"X. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen;; inbreng in natura door de heer Luc De Deygere en mevrouw Rika Masschelein te Bloemgatstraat 4, 8760:; Meulebeke van een netto-dividend in overeenstemming met art. 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde;; waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap;; verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van hel;, aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;. duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leideur; tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de. tegen), de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura ni. tweehondend achtenzestigduizend honderd vierenzestig euro1 negenendertig eurocent (268.164,39 EUR) bestaat uit de toekenning van honderd veertien (114) aandelen van; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art. 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen, en is dus ook enkel geldig,; in dat geval. Fj Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van;; Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Dal! STC" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw 't

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

te Oostakker (Gent)

op 26 november 2013

(getekend)

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor-- zaakvoerder"

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeventien

duizend tweehonderd zesendertig euro acht cent (¬ 17.236,08) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van

zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000,00) op vierenzeventig duizend tweehonderd zesendertig euro acht cent (¬

74,236,08) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van honderd veertien (114) nieuwe aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd

achtenzestig duizend honderd vierenzestig euro negenendertig cent (¬ 268.164,39), inbegrepen een globale

uitgiftepremie van tweehonderd vijftig duizend negenhonderd achtentwintig euro éénendertig cent (¬

250.928,31), welke geboekt zef worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

* Voornoemde heer DE DEYGERE Luc verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd achtenvijftig duizend negenhonderd zeventien euro vierendertig cent (¬ 258.917,34), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 26 november 2013.

* Voornoemde mevrouw MASSCHELEIN Rika verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van negenduizend tweehonderd zevenenveertig euro vijf cent (¬ 9.247,05), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 26 november 2013,

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W,I,B. 1992  van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op tweehonderd achtenvijftig duizend negenhonderd zeventien euro vierendertig cent (¬ 258.917,34), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van honderd veertien (114) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt:

- aan voornoemde heer DE DEYGERE Luc worden honderd en tien (110) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd achtenvijftig duizend negenhonderd zeventien euro vierendertig cent (¬ 258.917,34);

- aan voornoemde mevrouw MASSCHELEiN Rika worden vier (4) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van negenduizend tweehonderd zevenenveertig euro vijf cent (¬ 9.247,05).

Deze honderd veertien (114) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen warden ingebracht in volte eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

Tweede besluit

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend zevenhonderd drieënzestig euro tweeënnegentig cent (¬ 250.763,92) om het kapitaal te brengen van vierenzeventig duizend tweehonderd zesendertig euro acht cent (¬ 74.236,08) op driehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 325.000,00) door inlijving van een deel van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie erº% uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 325.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd eenennegentig (491) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 325.000, 00) en is verdeeld in vierhonderd eenennegentig (491) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-behouda`n mod 1 i.1

aan het F Belgisch Staatsblad

1) de heer DE DEYGERE Luc;

2) de heer MONTAUT Alain;

3) de heer VIGOUROUX Jean-Christophe,

allen voornoemd, ingediend met het oog op de omzetting in een gewone commanditaire vennootschap,

Viifde besluit

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar ook zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders voor de periode van 01 december 2012 tot op heden,

Zesde besluit

De vergadering bevestigt kennis gekregen te hebben van en stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de erbij gevoegde staat van actief en passief per 30 september 2013, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO BEDRIJFSREVISOREN', met zetel te 9041 Gent I Oostakker, Gentstraat 337, RPR Gent, ondernemings- en BTW-nummer 0475.558.633, vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 26 november 2013, over de op 30 september 2013 opgemaakte staat die de actieve en passieve toestand der vennootschap weergeeft, en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Xl. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2013  die onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de vennootschap werd opgesteld -, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bi de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van één miljoen honderd éénendertigduizend honderd drieëntachtig euro veertien eumcent (1.131, 183,14 EUR) is niet kleiner dan het huidige maatschappelijk kapitaal van zevenenvtiftig duizend euro (57.000,00 EUR), Het netto-actief volgens deze staat is evenmin kleiner dan het verplichte minimum kapitaal voor een gewone commanditaire vennootschap.

Gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze controlewerkzaamheden, was het ons niet mogelijk onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer dan 15 dagen voor de voorziene algemene vergadering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA in een Comm. V, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 26 november 2013

(getekend)

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor zaakvoerder"

Zevende besluit

De vergadering beslist hierop, overeenkomstig de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAL!, STEEL TRADING & CONSULTING", afgekort "DALI STC", om te zetten in een gewone commanditaire vennootschap, met dien verstande:

¢' dat de gewone commanditaire vennootschap die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder dat, na de aanpassingen hiervoor, enige verandering wordt aangebracht aan de duur, de zetel, de naam, het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen;

¢' dat de gewone commanditaire vennootschap die uit deze omzetting ontstaat de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, zal voortzetten;

" dat de gewone commanditaire vennootschap die uit deze omzetting ontstaat, het ondememingsnummer 0451.008.923 behoudt waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven is in het rechtspersonen register, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, welke de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid haar door eender welke administratie werden verleend;

¢' dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per 30 september 2013 en dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verondersteld worden verricht te zijn door de gewone commanditaire vennootschap;

¢' dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de gewone commanditaire vennootschap wordt, die voor de rechten en verplichtingen eenvoudig in de plaats wordt gesteld van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

¢' dat het maatschappelijk kapitaal bedragende driehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 325.000,00) zal vertegenwoordigd worden door vierhonderd eenennegentig (491) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

> dat de vennoten van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid per aandeel van ' de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid één aandeel van de gewone commanditaire vennootschap ontvangen. Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de vierhonderd eenennegentig (491) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap als volgt toebedeeld:

-- aan voornoemde heer DE DEYGERE Luc, die aanvaardt, vierhonderd vierenzeventig (474) aandelen; die ook meteen als beherend vennoot wordt aangeduid in toepassing van artikel 202 van het Wetboek van vennootschappen (zie artikel 7 van de nieuwe statuten);

- aan voornoemde mevrouw MASSCHELEIN Rika, die aanvaardt, zeventien (17) aandelen; die ook meteen als stille vennoot wordt aangeduid in toepassing van artikel 202 van het Wetboek van vennootschappen (zie artikel 7 van de nieuwe statuten),

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dal uit fiscaal oogpunt de onder de hierboven vermelde personen gevormde gewone commanditaire vennootschap geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

¢' dat de omzetting zal geschieden onder het voordeel van:

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van vennootschappen;

- artikel 121, § 1 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 214 van het Wetboek der inkomstenbelastingen;

- de artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

Achtste besluit

De vergadering beslist:

- rekening houdend met:

o de hiervoor genomen besluiten en hun gevolgen;

o de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 met 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

- na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en, met eenparigheid van stemmen te hebben goedgekeurd; de statuten van de uit de omzetting gesproten gewone commanditaire vennootschap vast te stellen, als volgt;

Uittreksel statuten;

Artikel T - Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam "DALI, STEEL TRADING & CONSULTING", of afgekort "DALI STC; zowel de naam als de afkorting mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen mogen oprichten, waar en wanneer zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, of gewoon als tussenpersoon:

1. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, fabricatie, verwerking, bewerking, verhuring, ruiling van alle metaalproducten, alsook alle toebehoren, machines, onderdelen van materialen betreffende voormelde producten. De consultancy in de meest ruime zin aan bedrijven actief in de metaalsector,

2. Advies, bijstand en knowhow verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4. Trading in de meest ruime zin.

5. Handelsfondsen, vergunningen, octrooien, ticenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

7. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen.

8. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beetoudeP

aan het -Belgisch Staatsblad

mod 11.1

9. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

10. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vies december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingspremie onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsbeoefenaars,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen inzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 325.000,00) en is verdeeld in vierhonderd eenennegentig (491) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 -- Aandelen

§ 1. Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij kunnen worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen, naar keuze van de houder. De kosten van een latere omzetting van de aard van de aandelen, zijn ten laste van de verzoeker van deze omzetting.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, desgevallend in elektronische vorm, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de houder van het aandeel een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aile aandelen dragen een volgnummer.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het betreffende register van de aandelen op naam van de vennootschap.

De overdracht van gedematerialiseerde aandelen gebeurt door overschrijving van de ene rekening op de andere rekening.

Artikel 7 - Beherende en stille vennoten

§ 1. Beherende vennoten

Beherende vennoten, ook wel gecommanditeerde vennoten genoemd, zijn hoofdelijk en onbeperkt

aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Werd benoemd tot beherend vennoot: voornoemde heer DE DEYGERE Luc.

§ 2. Stille vennoten

Stille vennoten dragen, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet bij volmacht, niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Werd benoemd tot stille vennoot: voornoemde mevrouw MASSCHELEIN Rika.

Artikel S - Bestuur

§ 1. Aantal - Benoeming - Duur- Ontslag

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beTnoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, die de hoedanigheid van beherend vennoot moeten hebben. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

> niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet;

> statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Benoeming statutair zaakvoerder. werd benoemd tot statutair zaakvoerder bij de omvorming van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap: de heer Luc DE DEYGERE, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

§ 2. Opvolging

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer een zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur' van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege opgevolgd worden door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als beherende vennoot.

Zaakvoerder-opvolger. tot opvolgend zaakvoerder word aangesteld: mevrouw MASSCHELEIN Rika, voornoemd, die alsdan de haar toegekende bevoegdheden zal dienen uit te oefenen en die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en mede te delen dat niets zich hiertegen verzet.

Indien alle zaakvoerders én de statutaire opvolgers overleden zijn, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd, beslist de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame of verhinderde zaakvoerder,

§ 3. Bestuursbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid

§ 4. Dagelijks bestuur

De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die, onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 5. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en directeuren kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, en hen daartoe vergoedingen toekennen, welke aangerekend zullen worden op de algemene kosten van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor één of meer rechtshandelingen of een reeks van rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

§ 6. Externe ve egenwoordiginqsbevoeqdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in aile handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 9 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoten, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude`n

aan het ' Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behoudén

aan het

" Belgisch Staatsblad



gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant

medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 10 Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Vergadering  laatvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de vennoten. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzonder of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie,

§ 2. Biieenroepïnq

a) De bevoegdheid en verplichting tot biïeenroepinq

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de beherende vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen voor de vennoten werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden, onverminderd de verplichting tot uitnodiging van de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

§ 3. Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de enige of door de oudste der zaakvoerders, of bij diens

ontstentenis door de tweede zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan en desgevallend een stemopnemer. Deze mogen

gekozen worden buiten de leden van de vergadering.

§ 4. Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (niet inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

§ 5. Bevoegdheid - Besluiten

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen besluiten zijn bindend voor alle vennoten met

inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 6.iziginq statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de

besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle beherende' vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

§ 7. Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 11 Boeklaar inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één december van ieder jaar en eindigt op dertig november van het daarop volgende jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s), een inventaris, balans en resultatenrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar.

Artikel 12 - Stemming over de jaarrekening

De gewone algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en resultatenrekening en de resultatenverwerking.

Na goedkeuring van de balans en resultatenrekening, beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder(s) en, indien aangesteld, commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 13  Winstverdeling  Reservering - Verliezen

Het batig saldo van de balans en resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken, evenwel mits eenparig akkoord van de stille vennoten. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de balans en resultatenrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 15 - Vereffening

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaar beschouwd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaar beschikt over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 16 - Aanwending van vereffeningsaldo

Na de betaling van aile schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Negende en laatste besluit

a) benoeming - bezoldiging

De vergadering bevestigt de benoeming van:

- voornoemde heer DE DEYGERE Luc tot statutair zaakvoerder van de vennootschap;

- voornoemde mevrouw MASSCHELEIN Rika tot zaakvoerder-opvolger van rechtswege,

zoals aangegeven in artikelen 8 der hiervoor vernielde statuten.

De bezoldiging van het mandaat van de statutaire zaakvoerder zal jaarlijks vastgesteld worden op voorstel van

de beherende vennoten.

De heer DE DEYGERE Luc, voornoemd, verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te

zijn door enige verbodsbepaling.

b) opdracht- volmacht

Tot slot geeft de vergadering.

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

 volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de nieuwe tekst der statuten, welke tekst tevens geldt als coördinatie van de statuten;









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rt "

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR PIETERS-DICK & CO" met zetel te 9820 Merelbeke, Triestlaan 37, RPR Gent, ondernemings- en BTW-nummer BE 0459.893.529, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W.) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

De ondergetekende, notaris Kathieen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 313 Wb, Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 313 Wb. Venn.;

- verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van actief en passief per 30/09/2013 in toepassing

van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen;

bedrijfsrevisoraat verslag in toepassing van art, 777 Wb, Venn.;

- gecoördineerde statuten.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 29.05.2013, NGL 28.06.2013 13253-0526-016
04/12/2012
ÿþv

~~~~-Bvro.

*12195993*

111

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21. 11. 2012

RECHTE +<Nol ¬ 1 é ANDEL

Ondernemingsnr : 0451.008.923

Benaming (voluit) : DALI, STEEL TRADING & CONSULTING

Onderwerp akte :BVBA: KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING EN COORDINATIE DER STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselarej (standplaats Rumbeke), op 14 november 2012, houdend de buitengewone algemene vergadering van de! vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DALI, STEEL TRADING &

!t CONSULTING", afgekort "DALI STC', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk;

jt arrondissement Kortrijk te 8760 Meulebeke, Bloemgatstraat 4, dat volgende besluiten genomen werden met; algemeenheid van stemmen: Eerste besluit

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met een bedrag van! ;t vijfhonderd drieëntachtig duizend euro (¬ 583.000,00) om het te brengen van zeshonderd veertig duizend eurot !j (¬ 640.000,00) op zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met:

vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering volledig zal aangerekend worden op het gedeelte van het; kapitaal dat fiscaal als werkelijk gestort kapitaal wordt beschouwd, en ertoe strekt het kapitaal van dei l! vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

1! Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek Vennootschappen besluit de vergadering het op deze manier; !! vrijgekomen bedrag van vijfhonderd drieëntachtig duizend euro (¬ 583.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de;

vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden;

ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van onderhavige kapitaalvermindering in de Bijlage tot het; ;! Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar; 'st recht.

Dienvolgens besluit de vergadering tot de overeenkomstige aanpassing van artikel 5 der statuten door, vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende bepaling: "Het maatschappelijk kapitaal; bedraagt zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000, 00) en is verdeeld in driehonderd zevenenzeventig (377) gelijke;

!! aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen." Tweede besluit j De vergadering beslist vervolgens, naar aanleiding van voorgaand besluit tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, de wettelijke reserve in te perken tot de wettelijke tien procent (10%) in het voordeeli

il van de buitengewone reserves.

Derde besluit

j; Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering:

- in te stemmen met de onder het derde agendapunt, in het kader van een 'update' van de statuten,; voorgestelde aanpassingen aan de artikelen 1, 2, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 23 en 27; tot aanvaarding van:

o de hernummering van het bestaande artikel 38 in artikel 39;

ei

o het nieuwe, in te voegen nieuwe artikel 38 der statuten met betrekking tot de regeling van samenloopt van vorderingen tussen vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : DALI STC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemgatstraat 4

8760 Meulebeke

ii Vierde en laatste besluit

De vergadering geeft:

Ij - opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten; j

:1- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen!

!i op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten; !

bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap!

t met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR PIETERS-DICK & CO" met zetel te 9820 Merelbeke, Triestlaan!

i A

1 `"

v

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

.I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

37, RPR Gent, ondernemingsnummer 0459.893.529, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten en de diensten van de B.T.W.) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 06.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0477-015
27/09/2011
ÿþMod 2.1

1,11V,_ ó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*11145665*

NlTEUR EEL

D1F?ECTIC7Ni G

~EFIC-cLEGO

M

1SCH S-t-AA

SES-r, ;; J;

 5. G9. 1Gsl

C.,rKiffi

cr~tTRANK KaOi'1~í~NDEL

9 -09- 2J:;

seL -

Ondernemingsnr : 0451008923

Benaming

(voluit) : DALI, STEEL TRADING & CONSULTING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oekensestraat 85 - 8870 Izegem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20/07/2011 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Bloemgatstraat 4 te 8760 Meulebeke met ingang vanaf heden.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsioketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Luc De Deygere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11269-0044-018
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 03.06.2009, NGL 29.06.2009 09320-0312-019
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 30.04.2008, NGL 29.05.2008 08166-0051-018
21/03/2008 : BG078911
04/06/2007 : BG078911
14/09/2006 : BG078911
17/10/2005 : BG078911
27/07/2005 : BG078911
16/06/2005 : BG078911
12/10/2004 : BG078911
01/08/2003 : BG078911
25/09/2002 : BG078911
30/04/2002 : BG078911
29/07/2000 : BG078911
15/07/1999 : BG078911
01/01/1997 : BG78911

Coordonnées
DALI, STEEL TRADING AND CONSULTING, AFGEKORT…

Adresse
BLOEMGATSTRAAT 4 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande