DANNIMMO HOLDING

Divers


Dénomination : DANNIMMO HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.537.475

Publication

29/08/2013
ÿþ,.,..-t, 1

Vi behi

aal

Bel Staa

ModpbFlf.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~

,RE

r"

@Ml~LtGp iëi° c3Ril';F1C rbi

-1-11BANKVAN tiCOQPHAhlt3i~l.

RUCGE (AfdPcº%ng~ AU6~~013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i





Ondememingsnr : a ~j 7 ~7 47

Benaming (voluit): Dannimmo Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pottenbakkersstraat 16, 8340 Damme, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst

Uit een onderhandse akte, dd. 14/08/2013 blijkt de oprichting van de burgerlijke

vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "Dannimmo Holding".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Pottenbakkersstraat 16, 8340 Damme.

BEHEREND VENNOOT

De beherend vennoot is de heer Daniël Ralet, wonende te Comeliestraat 26, 8340 Damme.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle

verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

Op de laatste blz. van Luik É vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'Instrumenterende notaris, Eituf "vin iië pársó{ó)n(dni '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

iCAPTTAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twaalf miljoen driehondervijfendertigduizend tweehonderdvijfenveertig euro (12.335.245 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderdvijfennegentig (1.495) gelijke aandelen op naam en zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één duizend vierhonderdvijfennegentigste (1/1.495ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven en volstort door een inbreng in natura.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal lopen tot 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld In verhouding tot het aandelenbezit.

VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stilte vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van beherende vennoot dienen te hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer Daniël Ralet, voormeld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Als zaakvoerder-opvolger wordt benoemd: mevrouw Geneviève Ralet, voormeld, op voorwaarde dat laatstgenoemde, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als beherende vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

I.MÎlt e - vervolg Mod POF 11.1

Luik B - vervolg Atod PDF 11.1

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid een beroep doen, al dan niet tegen vergoeding, op één of meerdere door hem aangestelde lasthebbers.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Zo er minstens twee zaakvoerders zijn, moet de vennootschap in de volgende gevallen evenwel vertegenwoordigd worden door twee zaakvoerders die samen optreden:

bij vervreemding van aandelen;

bij het toestaan van genotsrechten op aandelen;

bij het aangaan van leningen, kredieten, indien of waardoor de totale hoofdsom van

de door de vennootschap aangegane verbintenis tien procent van het kapitaal

overtreft;

- bij het in pand geven van activa van de vennootschap indien of waardoor het totaal van de door de vennootschap in pand gegeven roerende activa tien procent van het kapitaal overtreft;

bij het ondertekenen van borstellingensakten of het verstrekken van eender welke zekerheden, waardoor de vennootschap gehouden zou kunnen zijn een schuld van vennoten of van derden te voldoen;

bij het toestaan van leningen of het verstrekken van voorschotten aan de vennoten.

VOLMACHT

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de CVBA - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Van Reybrouck - Accountants &Tax Consultants', met zetel te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Ten Briele 10/9. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

(get.) Daniël Ralet, beherend vennoot - zaakvoerder

Gelijktijdig hierbij neergelegd: de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DANNIMMO HOLDING

Adresse
POTTENBAKKERSSTRAAT 16 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande