DAP HUYGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP HUYGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.928.989

Publication

10/04/2014
ÿþOndememingsnr 0898.928.989

Benaming (voluit) : DAP HUYGHE

(verkort) :

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: MOERVLIVERVVEG 7

8680 KOEKELARE

Onderwerp akte :VERHOGING KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING STATUTEN

"DAP HUYGHE"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8680 Koekelare, Moervijverweg 7

RPR Veurne

Ondernemingsnummer 0898.928.989

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand DESMARICAUX, notaris metl i! standplaats te Diksmuide,op 27 maart 2014, dat gehouden werd de buitengewone algemene! fi vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eeni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP HUYGHE", met zetel te 86801 Koekelare, Moervijverweg 7, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris Bertrand1 DESMAR1CAUX, te Diksmuide, in datum van 18 juni 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het1 Belgisch Staatsblad van 10 juli daarna, onder nummer 2008-07-10/0103759, waarvan de statuten toti op heden niet gewijzigd werden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne, en hebbende als ondernemingsnummer fi 0898.928.989.

EERSTE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1) Verslagen

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de zaakvoerder van 231

Il december 2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens!

Bedrijfsrevisoren", afgekort Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm vani een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, van 24 maart 2014, omtrent; de inbreng in natura, hierna beschreven, te weten over de beschrijving van de inbreng, over de fi toegepaste methode van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; de enig& vennoot erkent van deze verslagen een exemplaar ontvangen te hebben en er kennis van te hebben' genomen.

1! Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

1: "Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP HUYGHE", door een inbreng in natura! bestaande uit de inbreng van schuldvorderingen ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van Il een tussentijds dividend aan de vennoot, voor een waarde 117,000,00 EUR, zijn wij bij het Il beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; fi verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van _

GRIFFIt

Lf.,OPHANDEL

Voor- 1101111MIMI1111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden I aarehet Belgisch Staatsblad

mod 111

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van' nàuwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.170 aandelen van de bv ovve bvba "DAP HUYGHE", zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen.

Wij Mien er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de bv ovve bvba "DAP HUYGHE", te Koekelare en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 24 maart 2014 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedresrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren', burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedriffsrevisor,"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

2) Verhoging van kapitaal

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR) te verhogen met honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen op honderdvijfendertigduizend zeshonderd EURO (135.600,00 EUR), door het creëren van duizend honderdzeventig (1.170) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen aldus gebracht wordt van honderdzesentachtig (186) op duizend driehonderdzesenvijftig (1.356).

De algemene vergadering beslist deze nieuwe aandelen toe te kennen aan de Heer HUYGHE Marc, voornoemd, ter vergoeding van zijn inbreng in nature, als volgt

Aan de Heer HUYGHE Marc: 1.170

TOTAAL, duizend honderdzeventig: 1.170

3) Vaststelling van de inbreng

De inbreng in natura door de Heer HUYGHE Marc, voornoemd, voor een inbrengwaarde van honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR) wordt verwezenlijkt door inlijving van zijn netto-dividendvordering die is ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013, ten belope van honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR), voor een inbrengwaarde van honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR).

4) De vergadering verzoekt te akteren dat de berekening van de termijn van vier jaar, die wordt bedoeld in artikel 537, 7e lid Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, zal worden verricht, rekening houdende met de datum van huidige akte van kapitaalsverhoging, en dat de vennootschap DAP HUYGHE de administratieve tolerantie heeft genoten, meegedeeld in het addendum van 13 november 2013 bij de administratieve circulaire Ci.R11.233/629.295 van 1 oktober 2013, zonder verkcrting van de termijn van vier jaar,

5) Voorwaarden van de inbreng

De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf het verlijden van de akte van kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT : Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt ons, notaris, te acteren dat verwezenlijkt is, voormelde kapitaalverhoging, met honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen op honderdvijfendertigduizend zeshonderd EURO (136.600,00 EUR), door het creëren van duizend honderdzeventig (1.170) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal santal aandelen aldus gebracht wordt van honderdzesentachtig (186) op duizend driehonderdzesenvijftig (1.356).

De vergadering verklaart tevens te acteren de toekenning van deze nieuwe aandelen, volledig voIstort, aan de Heer HUYGHE Marc, voornoemd, ter vergoeding van zijn inbreng in natura ter waarde van honderdzeventienduizend EURO (117.000,00 EUR), als volgt:

Aan De Heer HUYGHE Marc: 1,170

TOTAAL, duizend honderdzeventig: 1,170

DERDE BESLUlT : Aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen door de eerste zin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudeo na'h het Belgisch Staatsblad mod 11.1



van artikel vijf (5) onder Titel Il van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst

"Het kapitaal bedraagt honderdvijfendertigduizend zeshonderd EURO (135.600,00 EUR), vertegenwoordigd door duizenddriehonderdzesenvijftig (1.356) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderdzesenvijftigste (1/1.356) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT: Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering gelast de zaakvoerder met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Tegelijk hiermee neergelegd:

-het bedtiffsrevisoraal verslag,

-verslag van de zaakvoerder,

-de gecoördineerde statuten".



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris Bertrand Desmaricaux



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersodn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 26.08.2011 11480-0187-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 01.07.2010 10255-0279-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0357-011

Coordonnées
DAP HUYGHE

Adresse
MOERVIJVERWEG 7 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande