D'ARTAGNAN CONCEPTUAL COMMUNICATION

CVBA


Dénomination : D'ARTAGNAN CONCEPTUAL COMMUNICATION
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 475.275.749

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 31.01.2014, NGL 28.02.2014 14057-0235-018
18/09/2013
ÿþIl ~ =4rt1 n< 1:3 ~" ~~~

mod i1.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nt^aiilaláieeà ttóP Petelále RBCl11'BANK VAN KOOPNANDEi-TB "RUGGE (Afdeling Brr.tane;

BLAD 0 1nEER. Z013

-09- 2013

H STAATS

E

EUR BELG

*13192

Vo. beho aan Belg Staat;

1111

Ondernemingsnr : 0.475275,749

Benaming (voluit) : D'ARTAGNAN CONCEPTUAL COMMUNICATION

(verkort) : "D'ARTAGNAN CC"

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 7

8310 Brugge

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING : BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL - OVERDRACHT AANDELEN  AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, met;

standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere » op 21.8.2013,

dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de raad van bestuur van 16 april 2009 (bekendgemaakt in de':

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei daarna onder nummer 2009-05-13/67951 om met ingang van 20:

april 2009 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8310 Brugge, Nijverheidsstraat 7

Het eerste lid van artikel twee van de statuten luidt aldus thans als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Nijverheidsstraat 7"

TWEEDE BESLUIT : INVOEGING CLAUSULE VOORKOOPRECHT -- GOEDKEURINGSCLAUSULE

WIJZIGING MODALITEITEN UITTREDING

A) De vergadering besluit vooreerst het huidige artikel 10 te schrappen en te vervangen door invoeging van.;

het volgende nieuwe artikel 10:

"Artikel tien  Overdracht aandelen

ALGEMENE BEPALING it

De overdrachten en overgangen onder levenden van aandelen aan derden, niet-vennoten van de vennootschap, worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

De bepalingen van dit artikel zijn toepasselijk op elke overdracht onder de levenden, zowel de vrijwillige als;i de gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik, in naakte:; of volle eigendom, van aandelen of andere effecten die recht geven op de verkrijging van aandelen en de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten. Eveneens zijn de bepalingen van dit artikel van toepassing op de vestiging van elk zakelijk recht of het verlenen als pand,

Evenwel is het te verstaan dat de hierna vermelde procedure van voorkoop enkel geldt ten aanzien van: overdrachten ten bezwarende titel. Overdrachten ten kosteloze titel of het verlenen van een pand worden enkelli aan de goedkeuringsclausule onderworpen.

Al de betekeningen die geschieden in uitvoering van dit artikel dienen te gebeuren bij aangetekende brief, waarbij de termijnen beginnen te lopen vanaf de uitgiftedatum die door de post is aangebracht cp het:; ontvangstbewijs van de aantekening per post. De brieven worden geldig verzonden naar het laatste door de': vennootschap gekende adres van de vennoten.

GOEDKEURINGSCLAUSULE

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen moet de raad van, bestuur hierover inlichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te:: dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijke persoon of rechtspersoon, en''' alle andere voorwaarden van de overdracht,

Binnen drie dagen na ontvangst van deze mededeling roept de raad van bestuur een algemene vergadering bijeen die binnen de drie weken na de ontvangst van de mededeling dient samen te komen. in de oproepingsbrief worden voormelde gegevens uit de mededeling van de kandidaat-overdrager opgenomen.

De algemene vergadering beslist bij unanimiteit van zijn leden, over de goedkeuring van de voorgestelde overnemer,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

dr-h behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het besluit van de algemene vergadering wordt niet verantwoord; het wordt aan de overdrager betekend binnen de acht dagen. Bij gebrek aan goedkeuring binnen de drie weken na ontvangst van voornoemde mededeling wordt verondersteld dat de algemene vergadering de overdracht niet goedkeurt.

Bij weigering moet de overdragende aandeelhouder, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering door de algemene vergadering, aan de overige vennoten betekenen of hij al dan niet afziet van zijn plan van de voorgenomen overdracht. Bij gebrek aan zulke betekening wordt er verondersteld dat de overdrager afziet van zijn plan.

Indien hij afziet van de overdracht kan hij niet overgaan tot de overdracht zonder, op straffe van nietigheid, de raad van bestuur opnieuw op de hoogte te brengen van zijn vooropgestelde overdracht om de goedkeuringsclausule opnieuw toe te passen.

Indien hij niet afziet van zijn plan tot overdracht, dient hij volgende gegevens te vermelden in zijn schrijven: het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijke persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht. Deze gegevens mogen niet verschillen van deze die hij had opgegeven in zijn eerste schrijven aan de raad van bestuur.

VOORKOOPRECHT

1 ste ronde

Indien de overdrager niet afziet van zijn plan tot overdracht, ontstaat er een voorkooprecht in het voordeel van de overige vennoten; dit recht heeft betrekking op de aangeboden aandelen. Het schrijven waarin wordt meegedeeld dat de kandidaat-overdrager niet afziet van zijn plan tot overdracht geldt dan, gedurende de ganse verkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager in voordeel van de overige vennoten, betreffende de aandelen, prijs en voorwaarden, zoals vermeld in dit schrijven. Onder prijs voor uitoefening van het voorkooprecht dient deze die de kandidaat-overnemer biedt, verstaan te worden.

Het voorkooprecht moet noodzakelijkerwijze uitgeoefend worden op de totaliteit van de ter verkoop aangeboden aandelen, pro rata ieders aandelenbezit.

De overige vennoten beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de postdatum van het verkoopaanbod door de kandidaat-overdrager, om per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager mede te delen of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, worden de betrokken vennoten geacht hun recht van voorkoop niet uit te oefenen.

Het is aan de overige vennoten niet toegelaten hun voorkooprecht over te dragen.

2de ronde

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, komt dit recht toe aan de overige vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben gedurende de eerste ronde, op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

In dit schrijven zal melding gemaakt worden van het aantal aandelen waarvoor nog geen voorkooprecht werd uitgeoefend.

De betrokken vennoten beschikken over een termijn van één maand vanaf de voornoemde kennisgeving om per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager mee te delen op hoeveel aandelen zij hun voorkooprecht wensen uit te breiden.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voornoemde termijn van één maand van de tweede ronde, worden de betrokken vennoten geacht hun voorkooprecht niet uit te breiden.

Indien het voorkooprecht wordt uitgeoefend op een groter aantal aandelen dan aangeboden, wordt de uitoefening van het voorkooprecht voor iedere kandidaat-overnemer herleid tot de onderlinge aandelenverhouding in de vennootschap van de kandidaat-overnemers.

Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager alle betrokken vennoten aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopsovereenkomst tussen de betrokken partijen binnen de drie dagen na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, dient de betaling van de prijs te gebeuren in twaalf (12) evenredig verdeelde, gelijke mensualiteiten, uiterlijk één (1) jaar na het tot stand komen van deze verkoopovereenkomst

Bij gebreke van betaling binnen de gestelde termijnen, zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de gemeenrechtelijke interestvoet, te rekenen vanaf het einde van de termijn van betaling tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Zolang de aandelen niet volledig betaald zijn, worden de eraan verbonden stemrechten geschorst. Verval voorkooprecht

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend, kan de overdrager, naar zijn keuze, hetzij de_ aandelen_ vrij _oMerdrag en_ aan._de.kandidaatnvemerner., _hetzij_ de_ verkoop. aanvaarden_vnor_,het.aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v3ór- A behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend en aan de kandidaat-ovememer de aandelen overdragen' die niet het voorwerp van het voorkooprecht hebben uitgemaakt, hetzij zijn aanbod intrekken en verzaken aan de overdracht.

NIETIGHEID - SCHADEVERGOEDING

De aandelenoverdrachten die met miskenning van de regels voorzien in dit artikel tot stand komen, zijn volstrekt nietig, tenzij de miskende partij verkiest af te zien van de nietigheid en de overdracht te bekrachtigen mits het verkrijgen van een schadevergoeding.

Alsdan zal de overtredende partij bij niet naleven van de goedkeuringsregeling of het voorkooprecht een forfaitaire schadevergoeding betalen aan de miskende partij gelijk aan de helft van de prijs van de betrokken aandelen waarvoor hef voorkooprecht of de goedkeuringsregel overtreden werd.

Deze betaling van schadevergoeding zal geschieden binnen de zes maanden na verzoek vanwege de miskende partij die eventueel bijkomende schade kan bewijzen en vorderen.

B) De vergadering besluit vervolgens artikel 12 tot en met artikel 14 volledig te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe artikelen 12 tot en met 14ter:

"Artikel twaalf - Toetreding

Zijn vennoten

1) de ondertekenaars van deze akte, voor zover zij voldoen aan alle wettelijke en statutaire voorwaarden.

2) de natuurlijke- of rechtspersonen die als vennoot worden aanvaard door aile vennoten en voldoen aan aile wettelijke en statutaire voorwaarden.

Wanneer de aandelen van de vennoten volgens hun huwelijksgoederenstelsel in het gemeenschappelijk vermogen vallen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend door degene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap.

De toetreding van een vennoot blijkt uit het plaatsen van zijn handtekening en de datum van zijn toetreding in het vennotenregister.

Artikel dertien  Einde van de hoedanigheid van vennoot

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of ontbinding gepaard gaande met vereffening.

Artikel veertien - Uittreding of terugneming van aandelen

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld.

Artikel veertien bis - Uitsluiting van vennoten

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten, meer bepaald indien hij niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de aanvaarding of om enige andere reden. Dergelijke redenen kunnen worden opgegeven in een huishoudelijk reglement.

Over de uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid van twee/derden van de stemmen, mits ten minste de helft van de vennoten aanwezig is.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het orgaan van bestuur, binnen de maand nadat het gemotiveerde uitsluitingsvoorstel hem bij aangetekend brief is toegezonden.

Indien de vennoot in het geschrift waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, hierom verzoekt, moet hij worden gehoord.

Elk uitsluitingsbesluit moet met redenen zijn omkleed.

Het uitsluitingsbesluit wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de raad van bestuur.

Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt

aangetekend in het register van aandelen. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

Artikel veertien ter  Bedrag uitkering

ALGEMEEN PRINCIPE

In geval van uittreding, uitsluiting, overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot of ontbinding van een rechtspersoon-vennoot, ontvangt naar het geval de uittredende vennoot of de uitgesloten vennoot, zijn erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandeelbewijzen, zijnde hun werkelijke economische waarde, met als minimum de waarde zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin de desbetreffende gebeurtenis heeft plaatsgehad, behoudens andersluidend akkoord van partijen.

De waardebepaling geschiedt overeenkomstig de geldende algemeen aanvaarde boekhoudkundige beginselen door een accountant die aangeduid wordt in overeenstemming tussen partijen.

De accountant zal bij de waardebepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de (ort)roerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren.

Komen partijen het niet eens over de aanduiding van een accountant dan duiden zij elk op hun kosten een accountant aan. Deze accountants zullen dan samen beslissen over de waardering van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

..

°  vvvr~^ behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Komen deze accountants niet tot een akkoord mer de waardering van de aandelen dan duiden zij in'

gemeenschappelijk overleg een derde accountant aan die dan updofiniUwvo en bindende wijze zal beslissen

over de waardering van de aandelen.

Tegen de beslissing van de voormelde accountants staat geen verhaal open.

AFKOOP

Ingeval van uitsluiting, overlijden, faillissement of kennelijk onvermo van e vennoot of ontbinding van

een rechVopersomn-xwnnoot, zal de uitkering van het voormelde scheidingsaandeel geschieden door de verplichte afkoop door de bestaande vennoten van de betrokken oande|en, pro rata hun onderlinge aandelenverhouding of in eender welke verhouding tussen hen te bepo|an, en dit tegen de prijs gelijk aan de waarde van de aandeelbewijzen, zoals hiervoor bepaald.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Zolang de aandelen niet volledig betaald zijn, worden de eraan verbonden stemrechten geschorst. BETALING PRIJS/UITKERING

Behoudens andersluldende overeenkomst tussen de partijen, dient de betaling van de prijs te gebeuren in twaalf (12) evenredig vondwwlde. gelijke menmoo|üw|hwn, uiterlijk één (1) jaar na de waardebepaling van de aandelen door de accountant(s).

NIETIGHEID

De aandelenoverdrachten die met miskenning van de regels voorzien in dit artikel tot stand komen, zijn volstrekt nieti tenzij ze bekrachtigd worden overeenkomstig de voorwaarden vermeld onder punt 18 van artikel 10 van de statuten."

C) Ingevolge voormelde wijzigingen beslist de ver admdng de artikelen van de statuten volledig te homumnnen*n.

DERDE BESLUIT: MNPASSING STATUTEN MN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit de statuten aan het wetboek van vennootschappen aan te passen als volgt: aan artikel 8 van de statuten wordt een derde lid toegevoegd dat luidt als volgt:

^|n uitzondering van voorgaande bepalingen zijn voormelde verslagen niet verwkt, als het wetboek van vennootschappen ze niet verplicht stelt."

VOOR BEREDENEERD UITREKSEL

Tegelijk hiermee : udgiftm, de gecoördineerde tekst van de statuten en de historiek van de

vennootschap in één geheel.

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Ópde laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoed notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechLspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 01.02.2013, NGL 28.02.2013 13054-0554-018
02/07/2012
ÿþMal 2.1

5--f-75:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111

*12115778*

N~ RCELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL TE

BRUGGE (AfrdeJing Brupge)

op: 21 JUN1 2012

rtzi Ofer

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475275749

Benaming

(voluit) : d'Artagnan conceptual communication

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Nijverheidsstraat 7, 8310 Brugge

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1/02/2011 blijkt dat dhr, Ignace Van Avermaet

en dhr. Geert Wolfs ontslag hebben ingediend als bestuurder met ingang van 1/02/011.

Met ingang van 1/02/2011 werden tot nieuwe bestuurder benoemd

- Comm.V Jumie, met zetel te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 71, BTW BE 0826.405.356 met als vaste vertegenwoordiger dhr. Ignace Van Avermaet

Comm,V Lupuss, met zetel te 8310 Brugge, Astridlaan 288, BTW BE 0826.448.611 met als vaste vertegenwoordiger dhr. Geert Wolfs

- BVBA Hyrbos, met zetel te 8800 Roeselare, Kermisstraat 60, BTW BE 0817.222.327 met als vaste

vertegenwoordiger dhr. Filip Sobry.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van CVBA Firmament met als vaste vertegenwoordiger Filip Sobry werd eveneens verlengd tot

2017.

CVBA Firmament,

gedelegeerd bestuurder

Filip Sobry,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 27.01.2012, NGL 27.02.2012 12048-0573-018
03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 28.01.2011, NGL 28.02.2011 11047-0356-019
26/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 21.01.2010, NGL 22.02.2010 10050-0386-018
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 12.02.2009, NGL 24.02.2009 09056-0254-017
19/02/2008 : BG094414
04/02/2008 : BG094414
02/01/2007 : BG094414
18/01/2006 : BG094414
13/01/2005 : BG094414
05/01/2004 : BG094414
05/05/2003 : BG094414
07/02/2003 : BG094414

Coordonnées
D'ARTAGNAN CONCEPTUAL COMMUNICATION

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 7 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande