DATA-SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATA-SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.761.641

Publication

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 18.07.2012 12307-0471-013
19/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergelegd ter griffe v+at

rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te tests

6 APR. 2012

Griffie 0e gr'

bek aa Be Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Ondernemingsnr : 0421.761.641

Benaming (voluit) : DATA-SHOP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Residentie Paddock, Derbyiaan 86(102

8450 Bredene

" Onderwerp akte :Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-

kapitaalvermindering-ontslag-kwijting-benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris André Michielsens te Wijnegem op 29 maart 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DATASHOP", met zetel te 8450 Bredene, Residentie Paddock, Derbylaan 86/102, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Henri Robert Hermans te Antwerpen op. dertien augustus negentienhonderd éénentachtig, bekendgemaakt ,in de bijlagen tot het Belgisch Staattsblad van vijfentwintig augustus nadien, onder nummer 1621-9, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag over 'het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgesteld door de raad van bestuur, waarbij een staat van ,aktief en passief werd gevoegd afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

'De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

Het verslag wordt goedgekeurd.

2)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag .opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door ide heer Vandelanotte Frank, bedrijfsrevisor, over de in het eerste besluit vermelde staat van aktief en passief, en de, .besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er' :enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt', uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 december 2011, die het bestuursorgaan van de vennootschap .`DATA-SHOP' heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de NV `DATA-SHOP' per 31 december 2011, ;bedraagt volgens deze staat ¬ 82.933,56 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 61.500,00.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Opgemaakt te Kuurne,

op 28 maart 2012

,BVBA 'FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR',

'vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor"

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de: voorzitter van voorlezing van dit verslag.

Dit verslag wordt goedgekeurd.

3)De vergadering heeft beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

;4)0e vergadering heeft bepaald dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

:5)De vergadering heeft vastgesteld dat uit de gegevens van: ,het laatst afgesloten boekjaar blijkt dat de vennootschap ,niet onderworpen is aan de bepalingen van artikel 130 en ;volgende van het wetboek van vennootschappen, en dat er ;bijgevolg geen commissaris dient aangesteld te worden.

6)Het ontslag van de bestuurders en gedelegeerd bestuurders, te weten mevrouw Braat Elisa Josephine,wonende te Temse, Leie 21 en de heer Vermeiren Dirk Lucia Fredegandus Theresia,; wonende te Temse, Leie 21 alsook de voorzitter van de raad: .van bestuur, mevrouw Braat Elisa, voornoemd, wordt aanvaard.; =De vergadering heeft hen kwijting verleend voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van del jaarrekeningen.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalder duur:

Mevrouw Braat Elisa en de heer Vermeiren Dirk, beiden voornoemd.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

7)De vergadering heeft beslist tot vermindering van het: kapitaal van de vennootschap met eenendertigduizend euro (¬ 31.000,00) om het te verlagen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) naar dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 30.500,00) door terugbetaling op ieder aandeel naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het wetboek van vennootschappen niet plaats hebben, zo binnen twee maanden na ,bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen. oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke: bepalingen.

8)De vergadering heeft de nieuwe statuten goedgekeurd zodat het uittreksel luidt als volgt:

a)naam:DATA-SHOP

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt c)duur: onbepaald

°d)zetel: 8450 Bredene, Residentie Paddock, Derbylaan 86/102 e)doel:

Alle handelingen met betrekking tot de informatieverwerking, de accountancy en het verstrekken van advies en het verlenen

.van bijstand inzake administratief beheer,

'bedrijfsorganisatie, fiscale, sociale en handelswetgeving. ;Het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, het verkopen, het huren en verhuren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

7 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

het doen bouwen, het doen verbouwen, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen.

Het voeren van het beheer en de directie van een andere` vennootschap en/of bedrijven alsook de uitoefening van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere: vennootschappen.

Deze opsommingen gelden slechts als aanhaling doch zijn ,geenszins beperkend.

De vennootschap mag verder alle verrichtingen doen van ;commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de', ,verwezenlijking van de hiervoor aangehaalde doelstellingen. 'Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van. derden, en zowel in België als in het buitenland. De. vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in

andere ondernemingen of vennootschappen, ze helpen oprichten, ;ze opslorpen of ermee samensmelten.

.De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die ,in verband staan met haar maatschappelijk doel.

;Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken. f)kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend

vijfhonderd euro (¬ 30.500,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één maximum drie zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

.Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening. zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt: benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerders werden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1. Mevrouw BR.AAT Elisa Josephine, geboren te Antwerpen-Merksem op vijftien april negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 135 bus 2,

2. De heer VERMEIREN Dirk Lucia Fredegandus Theresia, geboren te Antwerpen-Wilrijk op veertien oktober negentienhonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e " k mod 11.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

;negenenveertig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei '135 bus 2,

Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van een betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

Mits inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging, kan de enige vennoot ook een statutaire zaakvoerder-opvolger benoemen.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om, alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig' zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met' uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld,' hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel ,130 en volgende van het wetboek van vennootschappen. ,i)algemene vergadering:

:De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

j)boekjaar:

gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar k) winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij deze wordt volmacht verleend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 77 en mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan, wonende te 2630 Aartselaar, Leon Gilliotlaan 74, met recht van indeplaatsstelling, teneindenamens de -vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod9i.7

t

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de. administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

-bij zonder verslag

-verslag van de bedrijfsrevisor

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2011 : OO197380
02/09/2011 : OO197380
18/10/2010 : OO197380
07/09/2010 : OO197380
02/10/2009 : OO197380
07/10/2008 : OO197380
09/07/2007 : OO197380
15/01/2007 : GE197380
28/07/2006 : GE197380
17/06/2005 : GE197380
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0313-012
13/07/2004 : GE197380
04/03/2004 : GE197380
28/07/2003 : GE197380
15/10/2002 : GE197380
08/10/2002 : GE197380
23/07/1999 : AN226784
02/08/1996 : AN226784
07/03/1992 : AN226784
15/01/1992 : AN226784
01/01/1989 : AN226784
01/01/1988 : AN226784
01/01/1986 : AN226784

Coordonnées
DATA-SHOP

Adresse
RESIDENTIE PADDOCK, DERBYLAAN 86, BUS 102 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande