DC CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DC CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.254.787

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.08.2014, NGL 29.09.2014 14602-0184-013
30/10/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koni-b-,-Hel Gent

21 OKT. 2814

Griffie

s,!sb-

bf;r Imgmlolu

Afdeling VEURNE

Ondernemingsnr : 0451.254.787

Benaming

(voluit) DCM CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Populiereweg 16, 8680 Koekelare

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMVORMING IN BVBA - NAAM WIJZIGING - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 16 oktober 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DCM CONSTRUCT", met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Populiereweg 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Veurne, met ondememingsnummer 0451.254.787, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door C. Rombaut BV BVBA, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer C. Rombaut, bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passive afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien en het verslag opgemaakt door C. Rombaut BV BVBA, bedrierevisoren, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer C. Rombaut, bedrijfsrevisor, per zestien oktober tweeduizend en veertien, blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van C. Rombaut BV BVBA, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer C. Rombaut, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

04. Conclusie

In toepassing Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij attesteren, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot een beperkt nazicht en met betrekking tot de omzetting van vennootschappen

Wij hebben ons gesteund op een staat van activa en passive en haar waarderingsregels die is opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij concluderen:

- dat het netto-actief per 30 september 2014 ten bedrage van 90.244,76 Euro van de Naamloze Vennootschap DCM Construct niet in materiële zin over- of ondergewaardeerd is;

- dat het netto-aotief per 30 september 2014 van de Naamloze Vennootschap DCM Construct voldoet aan de minimumkapitaalvereiste van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

- dat het kapitaal ter waarde van 74.638,06 Euro van de Naamloze Vennootschap DCM Construct groter is dan het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Dit verslag bestaat uit 9 pagina's en is opgesteld in de uitsluitende toepassing van het Artikel 776 en het Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan dan ook voor geen enkele ander doel worden aangewend.

Opgemaakt te goeder trouw,

Antwerpen, 16 oktober 2014

(getekend)

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

be vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voorzetten, dit alles evenwel rekening houdend met de beslissing tot kapitaalvermindering hierna.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0451.254.787 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

DERDE BESLISSING KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, het kapitaal van de vennootschap te verminderen met vijfenvijftigduizend zevenhonderd achtenzestig Euro zes Eurocent (55.768,06 EUR) om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig Euro zes Eurocent (74.368,06 EUR) op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), zonder vernietiging van titels, door terugbetaling op elk aandeel van een geldsom ten bedrage van afgerond duizend achthonderd achtenvijftig Euro drieënnegentig Eurocent (1.858,93 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zef geschieden door terugbetaling van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders en dit in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfenvijftigduizend zevenhonderd achtenzestig Euro zes Eurocent (55.768,06 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316, 317 en 318/612, 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "DCM CONSTRUCT" in "DC CONSTRUCT".

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, als gevolg van de voorgaande beslissing de statuten aan te passen door de schrapping van de tekst van artikel vijf van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door dertig aandelen (30) zonder aanduiding van nominale waarde, ieder dus éénklertigste (1130ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend!'

ZESDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de aanpassing van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

ZEVENDE BESLISSING

vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te wijzigen door schrapping van de tekst van artikel drie van de statuten en vervanging door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel;

* het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

* het ruimen van bouwterreinen;

- Grondverzet;

* het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

* het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in

verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning;

* de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

* de drainage van land- en bosbouwgrond.

Proefboren en boren:

* het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische,

geologische of andere doeleinden;

'* het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- waterbouw:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het

gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

-1*de algemene coÔrdinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken.

- Bouwen van individuele huizen:

* het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

* de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur.

- Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen,

kantoorgebouwen en dergelijke;

* de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur",

- Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden en dergelijke:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport,

recreatie en dergelijke;

* de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's en dergelijke voor landbouwdoeleinden.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies:

* de bouw van daken;

* het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

* het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

* het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

- Overige werkzaamheden in de bouw:

* onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

*onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

* onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting.

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk:

* onderneming voor het aanbrengen van chape;

* onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

* onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen en dergelijke.

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken:

*onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

* onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

* onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

* onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen en dergelijke.

- Bouwinstallatie.

- Isolatiewerkzaamheden:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

* isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

* de isolatie van koelkamers en -pakhuizen«

- Overige bouwinstallatie:

* de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en

luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden);

* de installatie van stores en zonneschermen;

*de installatie van lichtreclames en uithangborden;

* overige installaties (inclusief accessoires);

* algemene bouwinstallatie,

- Afwerking van gebouwen«

- Stukadoorswerk:

* het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de

binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

* het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

- Schrijnwerk.

- Schrijnwerk van hout of van kunststof:

* de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

* de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds en dergelijke, in hout of kunststof;

* de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke, in hout of

kunststof;

* de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren, in hout of kunststof;

* de montage van serres, veranda's en dergelijke, in hout of kunststof,

Metaalschrijnwerk:

* de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke;

* de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds en

dergelijke, in metaal;

* de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke, in metaal

* de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

* de montage van serres, veranda's in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding.

Plaatsen van vloer- en wandtegels:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei.

- Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt

en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

Plaatsen van behang.

- Schilderen en glaszetten.

- Schilderen:

* het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen;

* het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

* het schilderen van metalen constructies;

* het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

Glaszetten:

* het aanbrengen van glas, spiegels en dergelijke;

* de installatie van binnendeuren, scheidingswanden en dergelijke van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen:

* de installatie van particuliere zwembaden;

* gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom en dergelijke;

* het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

* overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel,

- Flet ontwerpen, het maken en het monteren van leidingstelsels inclusief de verdere bewerking van buizen

tot leidingen en leidingstelsels onder druk;

-Vervaardiging van turbines en onderdelen daarvan : stoomturbines en andere damp-; gas-; waterturbines,

waterraderen en regulators daarvoor;

-Vervaardiging van hydraulische apparatuur;

-Vervaardiging van motoren en turbines, exclusief motoren voor luchtvaartuigen, motorvoertuigen en

bromfietsen;

- de restauratie van gebouwen en monumenten;

- het aankopen, verkopen en verhuren van woningen en gebouwen;

- het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: aanplantingen, niet-metalen kunstwerken, algemene

bouwwerken, plaatsten van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, steenhouwen, marmerwerken, behang-

en garnierwerken;

- het oprichten, verbouwen, kopen, verkopen, huren, verhuren en promoten van alle onroerende goederen

en roerende goederen; het huren, verhuren en herstellen van alle aannemers- en vervoermaterialen; het

vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden van alle bouwmaterialen, bouwprodukten, allerhande

materialen en personeel; het zelf vervaardigen van bouwmaterialen en dit zowel in binnen- als buitenland;

tussenpersoon in de handel;

- verrichten van elle landbouwwerken, handel en kweken van vee, groot- en kleinhandel in alle soorten

machines, tractoren en produkten; grondwerken, aanleggen van terreinen en vijvers;

schoonmaakbedrijf en onderneming voor het schoorsteenvegen; dit zowel voor particulieren, bedrijven,

overheidsinstellingen en alle andere natuurlijke of rechtspersonen; onderneming voor het onderhouden en

reinigen van gebouwen, machines, bureaus en rollend materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor elle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

ACHSTE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, te weten:

- de heer Dirk Colpaert, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSTRUBO, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Colpaert, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COLPAERT DIRK, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Dirk Colpaert, voornoemd.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één.

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd: de heer Dirk Colpaert, voornoemd, die aanvaardt, na te

hebben bevestigd de daartoe door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

Hij heeft de bevoegdheden van de artikelen dertien en volgende van de hierna aan te nemen nieuwe

statuten.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist volledig nieuwe teksten van statuten van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst

luidt ais vole

Hoofdstuk I.- BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt

beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder de naam "DC CONSTRUCT".

Artikel twee.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8680 Koekefare, Popullereweg 16,

(...)

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel:

* het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

* het ruimen van bouwterreinen;

- Grondverzet:

* het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

* het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in

verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning;

* de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

* de drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren:

* het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische,

geologische of andere doeleinden;

* het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties,

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- waterbouw:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het

gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

-,* de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken.

- Bouwen van individuele huizen:

* het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

* de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur",

- Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur appartementsgebouwen,

kantoorgebouwen en dergelijke;

* de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur".

- Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden en dergelijke:

* het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport,

recreatie en dergelijke;

*de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's en dergelijke voor landbouwdoeleinden

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

*de bouw van daken;

**het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

* het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

* het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

- Overige werkzaamheden in de bouw:

* onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

* onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

* onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting.

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk:

* onderneming voor het aanbrengen van chape;

* onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

* onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen en dergelijke.

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken:

* onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

* onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

*onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

* onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen en dergelijke.

- Bouwinstallatie.

- Isolatiewerkzaamheden:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

* isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

* de isolatie van koelkamers en -pakhuizen.

- Overige bouwinstallatie:

* de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en

luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden);

* de installatie van stores en zonneschermen;

* de installatie van lichtreclames en uithangborden;

* overige installaties (inclusief accessoires);

* algemene bouwinstallatie.

- Afwerking van gebouwen.

- Stukadoorswerk:

* het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de

binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

* het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

- Schrijnwerk.

- Schrijnwerk van hout of van kunststof:

* de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke.

* de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds en dergelijke, in hout of kunststof;

* de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke, in hout of

kunststof,

* de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren, in hout of kunststof;

* de montage van serres, veranda's en dergelijke, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk:

* de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke;

* de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds en

dergelijke, in metaal;

* de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke, in metaal;

* de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

* de montage van serres, veranda's in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding.

- Plaatsen van vloer- en wandtegels:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei.

- Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen:

* het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tape

en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang.

- Schilderen en glaszetten.

- Schilderen:

* het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen;

* het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

*het schilderen van metalen constructies;

* het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden,

- Glaszetten:

* het aanbrengen van glas, spiegels en dergelijke;

*de installatie van binnendeuren, scheidingswanden en dergelijke van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen:

* de installatie van particuliere zwembaden;

*gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom en dergelijke;

* het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

*overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

Het ontwerpen, het maken en het monteren van leidingstersels inclusief de verdere bewerking van buizen

tot leidingen en leidingstelsels onder druk;

-Vervaardiging van turbines en onderdelen daarvan : stoomturbines en andere damp-; gas-; waterturbines,

waterraderen en regulators daarvoor;

-Vervaardiging van hydraulische apparatuur;

-Vervaardiging van motoren en turbines, exclusief motoren voor luchtvaartuigen, motorvoertuigen en

bromfietsen;

- de restauratie van gebouwen en monumenten;

- het aankopen, verkopen en verhuren van woningen en gebouwen;

- het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: aanplantingen, niet-metalen kunstwerken, algemene

bouwwerken, plaatsten van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, steenhouwen, marmerwerken, behang-

en gamierwerken;

- het oprichten, verbouwen, kopen, verkopen, huren, verhuren en promoten van alle onroerende goederen

en roerende goederen; het huren, verhuren en herstellen van aile aannemers- en vervoermaterialen; het

vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden van alle bouwmaterialen, bouwprodukten, allerhande

materialen en personeel; het zelf vervaardigen van bouwmaterialen en dit zowel in binnen- als buitenland;

- tussenpersoon in de handel;

- verrichten van aile landbouwwerken, handel en kweken van vee, groot- en kleinhandel in aile soorten

machines, tractoren en produkten; grondwerken, aanleggen van terreinen en vijvers;

- schoonmaakbedrijf en onderneming voor het schoorsteenvegen; dit zowel voor particulieren, bedrijven,

overheidsinstellingen en elle andere natuurlijke of rechtspersonen; onderneming voor het onderhouden en

reinigen van gebouwen, machines, bureaus en rollend materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van

commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit

doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op elle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf één januari negentienhonderd

vijfennegentig.

(...)

Hoofdstuk II.- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door dertig aandelen (30) zonder aanduiding van nominale waarde, ieder dus één/dertigste

(1/30ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

TITEL III.- Aandelen - Afstand en overdracht van aandelen

Artikel negen.

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en

dat bevat:

de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen;

de vermelding van de gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de reetverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

pe aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, én onder de levenden én ingevolge overlijden, slechts mits de instemming van alle vennoten worden overgedragen respectievelijk overgaan.

pe vennoten genieten, zowel bij overdracht onder de levenden als bij overgang ingevolge overlijden, een voorkeurrecht in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds voordien be-zitten.

(..-)

TITEL IV. - Bestuur en controle

Artikel dertien.

Eén of meer zaakvoerders besturen de vennootschap. Zij moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Hun mandaat is hernieuwbaar. De eventuele bezoldiging en de duur van hun mandaat worden in één of meer keren door de algemene vergadering bepaald.

Flet vermeerderen van het aantal zaakvoerders zal kunnen ge-Ischieden door een beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de vormen voorgeschreven voor een statutenwijziging daarbij moeten in acht genomen worden,

Ingeval van ontslagneming, afzetting, faillissement of kennelijk onvermogen of overlijden van de enige zaakvoerder wordt de oudste vennoot van rechtswege zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de " betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firme, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is,

Artikel veertien,

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide be--ivoegdheid om alleen aile handelingen, nodig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergade-iring bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het ven-inootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of dat hij hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

(" " " )

Artikel zestien.

Pe zaakvoerder(s) mogen bepaalde daden van dagelijks bestuur en/of vertegenwoordiging van de vennootschap en/of een bepaalde zowel algemene als bijzondere maatschappelijke aangelegenheid aan één of meer al dan niet gezamenlijk optredende personen opdragen en meteen of naderhand hun bezoldiging en/of vergoeding bepalen - in voorkomend geval -, mits hun mandaat voldoende nauw-'keurig te omschrijven.

Aan wie als dusdanig is aangesteld, kan de titel van directeur of een andere bij de benoeming aan te duiden titel worden toegekend.

Artikel zeventien.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hemieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Een uittredende commissaris is herkiesbaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij niet haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel achttien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Flet mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Tot vergoeding van hun werk en verantwoordelijkheid, kan aan de zaakvoerder(s) een bezoldiging worden toegekend, die onder de normale exploitatiekosten van de vennootschap moet worden opgenomen. Deze bezoldiging is onafhankelijk van de kosten voor vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen, die iedere maand zullen uitbetaald worden, mits overlegging van een maandelijkse afrekeningsstaat.

Het bedrag van deze bezoldiging zal, in voorkomend geval, ieder jaar door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Deze vergadering zal tevens het bedrag bepalen van de voonschotten door de zaakvoerder(s) vooraf te nemen en te verrekenen op het bezoldigingsbedrag.

De bezoldiging blijft aan de zaakvoerder(s) verworven, zelfs indien, over een of ander boekjaar, verlies zou worden geboekt.

TITEL V. - Algemene vergadering.

(" " " )

Artikel twintig.

De jaarvergadering van de vennoten heeft plaats op laatste vrijdag van de maand augustus van ieder jaar,

om zeVentien uur en op de maatschappelijke zetei, of op iedere andere plaats in het oproepingsbericht vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, gaat de vergadering de eerstvolgende werkdag door.

(" " " )

TITEL Vl. - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling.

Artikel éénentwintig.

Ieder maatschappelijk jaar vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart van elk daaropvolgend

kalenderjaar.

(" " " )

Artikel tweeëntwintig.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en van de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, wanneer dit percentage niet meer bereikt blijkt te zijn.

Het alsdan overblijvend batig saldo vormt de uitkeerbare winst. De algemene vergadering beschikt over de uitkeerbare winst, op voorstel van de zaakvoerders, die daarbij zowel de alsdan geldende wettelijke bepalingen ais - in voorkomend geval - de rechten van de aandelen zonder stemrecht zullen moeten eerbiedigen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering in strijd met artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

(" " " )

TITEL VII. - Ontbinding - Vereffening.

(" " " )

Artikel vijfentwintig.

Het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder(s) wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Voor de gevallen waarin de onderneming besluit haar activiteiten te beëindigen of indien niet langer ervan kan worden uitgegaan dat de onderneming haar bedrijf zal voortzetten, wordt voornoemde staat, behoudens met redenen omklede afwijking, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De commissaris-revisor of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants die door de zaakvoerder(s) wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt in zonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van de hierboven bedoelde verslagen en staat van activa en passive wordt, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden aan de aandeelhouders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening van rechtswege door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

.. .. D,e ° bènoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen, die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren, indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals bedoeld in §2, zevende lid. ln dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aagevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van vijftien dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals bedoeld in §2, zevende !id.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één/vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) zenden in de zevende en dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat de verzending om het jaar van die omstandige staat aan de griffie.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijk delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in minder mate worden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL VIII. - Eenpersoonsvennootschap

Artikel zesentwintig.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

26.01: Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepas-tselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

26.06 Zaakvoerder - benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

26.07: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperkingen van duur, kan

deze te allen tijde ontslagen warden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of

voor onbepaalde duur mits opzegging.

26.09: Controle,

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris werd benoemd bestaat geen controle in de vennootschap.

(" " " )

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de statuten, De zaakvoerder stelt de burgerlijke vennootschap onder de vorm

e

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad _

--v-en. en 15-esio-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Taxacibo, te Temse, Philippe Saveryslaan 4, of door haar indeplaatsgestelden aan ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.



Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 16

oktober 2014;

* verslag van de raad van bestuur van 8 en 10 oktober 2014;

* staat van actief en passief van 30 september 2014;

* verslag bedrijfsrevisor van 16 oktober 2014.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 31.10.2013 13654-0422-011
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 28.09.2012 12587-0171-011
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 04.11.2011 11598-0450-011
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 29.09.2010 10568-0216-011
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 28.12.2009 09912-0332-012
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 30.11.2008 08841-0345-012
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 31.01.2007 07037-2779-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 25.11.2005, NGL 31.01.2006 06038-3014-012
15/07/2005 : BG093602
04/02/2005 : BG093602
10/03/2004 : BG093602
10/03/2004 : BG093602
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.08.2015, NGL 26.10.2015 15656-0242-013
14/02/2001 : KO147962
30/05/2000 : KO147962
20/04/2000 : OO054295
20/04/2000 : OO054295
23/09/1999 : OO054295
26/02/1997 : OO54295
01/01/1996 : ME74704

Coordonnées
DC CONSTRUCT

Adresse
POPULIEREWEG 16 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande