DC & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DC & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 634.752.360

Publication

03/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312937*

Neergelegd

30-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Pervijzestraat 17

Ondernemingsnummer :

0634752360

Benaming (voluit) : DC & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Bij akte verleden voor notaris Wim Maes te Koksijde (Oost¬duinkerke) op 29 juli 2015 werd de Naamloze vennootschap DC & PARTNERS, met zetel te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17 opge¬richt.

I.OPRICHTERS 

1. de Heer Lieven DECAT, wonende te 8670 Koksijde, Jan Van Looylaan 48.

2. de NV SAFFELBERG INVESTMENTS met zetel te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 6, RPR 0892.301.812

II. NAAM - De vennootschap draagt de naam DC & PARTNERS

III. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17

IV. RECHTVORM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

V. DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland :

- De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactiviteiten;

- de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

- de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit; - de coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot onder meer het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd  corporate finance ), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht, marketing, public relations enz.;

- het verstrekken van strategisch en commercieel advies, bijstand, management en ondersteuning op het vlak van logistieke activiteiten in de brede zin aangaande milieuactiviteiten en daarmee samenhorende;

- het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel

8600 Diksmuide

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of  private equity . - de aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

- alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken; - het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo s, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa; - alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden;

- het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

VI. DUUR - De ven¬nootschap is opgericht voor onbepaalde duur bij akte van 29 juli 2015.

VII. BELOOP VAN HET KAPITAAL 

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100.000 euro, volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis. Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, genummerd van 1 tot en met 1.000, met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen worden opgedeeld in 2 categorieën, zijnde:

- de aandelen met nummers 1 tot en met 700 worden aandelen Klasse A genoemd.

- de aandelen met nummers 701 tot en met 1.000 worden aandelen Klasse B genoemd.

5.2 Indien een bestaande aandeelhouder aandelen van een andere categorie verwerft, dan zullen deze laatste aandelen op het ogenblik van de overdracht van rechtswege worden omgezet in aandelen van dezelfde categorie als de categorie waartoe de aandelen van de bestaande aandeelhouder, die de betrokken aandelen verwerft, behoren.

Indien de aandelen van een bepaalde categorie worden overgedragen aan (een) niet-aandeelhouder(s) zullen deze aandelen blijven toebehoren aan dezelfde categorie.

Indien er nieuwe aandelen worden uitgegeven, zullen deze nieuwe aandelen tot dezelfde categorie behoren als de categorie waartoe de aandelen toebehorende aan de aandeelhouder die de nieuwe aandelen onderschrijft, behoren.

Indien de nieuwe aandelen worden onderschreven door personen of vennootschappen die tot geen enkele groep behoren, zullen de nieuw onderschreven aandelen behoren tot een bestaande categorie of tot een nieuwe categorie volgens de uitgiftevoorwaarden waartoe wordt besloten door de algemene vergadering of, in voorkomend geval, in het kader van het toegestaan kapitaal, de raad van bestuur.

5.3. Indien en van zodra alle aandelen van een welbepaalde categorie worden verworven door één of meerdere houders van aandelen van andere categorieën, wordt de categorie van de eerstvermelde aandelen alsook de groep van de houders van deze aandelen van rechtswege definitief en onherroepelijk afgeschaft.

5.4. Indien en van zodra alle aandelen worden verworven door de aandeelhouders, behorende tot eenzelfde groep, vervalt van rechtswege definitief en onherroepelijk de opdeling van de aandelen in categorieën en de opdeling van de aandeelhouders in groepen.

VIII. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op

31 december van het jaar.

Het eerste boek¬jaar loopt vanaf de oprichtingsakte en ein¬digt op 31 december 2016

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

IX. ALGEMENE VERGADERING - Elk jaar wordt een algemene vergadering der vennoten gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 14 uur in de zetel of op de plaats aange-duid in de oproe¬pin¬gen.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvol¬gende werkdag op het¬zelfde uur gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in mei 2017.

X. WINSTVERDELING-RESERVE - Op de winst dient jaarlijks tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, en zolang dit gehandhaafd blijft. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de Raad van Bestuur,

XI. VEREFFENING - Na gelijkstelling van de aflossing op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot het aandelen¬bezit.

XII. BESTUUR 

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. De raad van bestuur is samengesteld uit minimaal 3 bestuurders, waarbij :

- de houder(s) van de (gezamenlijke) meerderheid van de Klasse A Aandelen het recht heeft (hebben) om kandidaten voor te dragen voor 2 bestuursmandaten (de aldus op voordracht van de houder(s) van de (gezamenlijke) meerderheid van de Klasse A Aandelen benoemde bestuurders worden de  A-Bestuurders genoemd);

- de houder(s) van de (gezamenlijke) meerderheid van de Klasse B Aandelen het recht heeft (hebben) om kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuursmandaat (de aldus op voordracht van de houder(s) van de (gezamenlijke) meerderheid van de Klasse B Aandelen benoemde bestuurder wordt de  B-Bestuurder genoemd).

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Voor elke functie van bestuurder waarin dient te worden voorzien, dienen aan de algemene vergadering tenminste twee kandidaten te worden voorgesteld, waaruit de algemene vergadering gehouden is een keuze te maken bij gewone meerderheid.

Bij vacature van een mandaat van bestuurder (met inbegrip van in het geval van coöptatie) komt het recht om kandidaten voor te dragen toe aan de Aandeelhouder op wiens voordracht de te vervangen bestuurder werd benoemd.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Indien dit wettelijk wordt vereist, zullen een of meerdere onafhankelijke bestuurders worden benoemd uit een lijst van kandidaten die in gelijke mate wordt samengesteld door de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Klasse A Aandelen en de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Klasse B Aandelen

Een bestuurder die ontslagen wordt, of ontslag neemt om het bestuur waar te nemen, zal onmiddellijk vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de categorie aandeelhouders die de te vervangen bestuurder had voorgedragen. De vervanging van de bestuurder in kwestie zal goedgekeurd en bekrachtigd worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste 1 A bestuurder en 1 B bestuurder aanwezig is.

Artikel 19. BESLUITVORMING.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn waarvan steeds 1 Bestuurder A en 1 Bestuurder B.

Elke beslissing binnen de Raad van Bestuur van de Vennootschap zal genomen worden met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat er rekening wordt gehouden met de onthoudingen. In geval van staking van stemmen, zal/zullen de Bestuurder(s) A, de beslissende stem hebben. Evenwel, voor volgende beslissingen is steeds de goedkeuring vereist van zowel de Bestuurder(s) A als de Bestuurder(s) B:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Het goedkeuren van (voorstellen tot) fusies, splitsingen, overnames, beursgang, verkopen van handelsfondsen, verkopen/vervreemden van activa, bedrijfstakken, algemeenheid van goederen of vervreemdingen door de (andere dan in de normale uitoefening van de bedrijfsvoering);

2 Het verwerven of vervreemden van substantiële handelsmerken/merknamen of andere belangrijke intellectuele eigendomsrechten of belangrijke licentieovereenkomsten in verband hiermee;

3 Het deelnemen in een joint venture of partnership met derde partijen;

4 Het aangaan van overeenkomsten tussen de Vennootschap enerzijds en (één van) haar aandeelhouders of een hiermee verbonden vennootschap of persoon anderzijds of het toestaan of wijzigen van enig voordeel (onder welke vorm dan ook) aan de Aandeelhouders, de Verkopers zoals bepaald in de SPA of enige derde partij met hen verbonden op enigerlei wijze;

5 Het doorvoeren van ingrijpende wijzigingen in de aard van de business, het opstarten van nieuwe activiteiten of dochtervennootschappen of enige andere beslissing die van strategisch belang is voor de Vennootschap;

6 Het aanbrengen van aanzienlijke wijzigingen aan het boekhoudkundig beleid van de Vennootschap;

7 Het goedkeuren van de management accounts van de Vennootschap;

8 Het toekennen van bijzondere volmachten aan het management;

9 Het nemen van investeringsbeslissingen groter dan ¬ 50.000 (met name, al wat boekhoudkundig op het actief van de balans van de vennootschappen van de Vennootschap zal komen te staan);

10 Het nemen van financieringsbeslissingen groter dan ¬ 50.000, in het bijzonder het aangaan van nieuwe kredietlijnen en het uitgeven van garanties en dergelijke meer;

11 Het afsluiten van materiële lange termijn overeenkomsten (met name overeenkomsten waarvan de duur langer loopt dan 3 jaar);

12 Het toekennen (of wijzigen van de voorwaarden van) een lening of toestaan van enige rekening courant lening (dit wil zeggen, een R/C vordering (op enige partij) door de Vennootschap);

13 Het aanstellen en/of ontslaan van de CEO en het management en het bepalen en/of wijzigen van hun vergoeding;

14 Het nemen van beslissingen met betrekking tot (mogelijke) rechtszaken die een impact hebben op de Vennootschap van meer dan ¬ 50.000 (ongeacht of de vennootschap optreedt als eiser of geïntimeerde) en het aangaan van minnelijke schikkingen (ongeacht het bedrag).

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ermee instemmen.

In de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Indien de toepassing van de wettelijke bepalingen inzake belangenconflicten ertoe leiden dat het in het eerste lid bepaalde quorum voor de beraadslaging en stemming niet kan worden gehaald, kan het betreffende besluit genomen worden door de overblijvende bestuurders.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

BEVOEGHEID :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is

DIRECTIECOMITÉ

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, waarvan één bestuurder klasse A en één bestuurder klasse B, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

VERGOEDING VAN DE BESTUURDERS : De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding. XIII. SLOT- en OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

De aandeelhouders van de nieuwe naamloze vennootschap  DC & Partners zijn onmiddellijk bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering.

Deze algemene vergadering beslist:

1. * aan te stellen tot A bestuurders voor een periode van zes jaar tot aan de gewone jaarlijkse algemene vergadering :

a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENI-GROUP, in oprichting, die zal vertegenwoordigd worden door de heer Lieven Decat, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger.

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENI-PROJECTS, met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0822.703.421 die zal vertegenwoordigd worden door de heer Lieven Decat, voornoemd.

* aan te stellen tot B bestuurder voor een periode van zes jaar tot aan de gewone jaarlijkse algemene vergadering :

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAFFELBERG DIRECTOR & MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : SDMS, met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0898.306.310, die zal vertegenwoordigd worden door de heer Jos Sluys, rijksregisternummer 63.08.06 349-74, wonende te 1755 Gooik, Dreefstraat 4, als vaste vertegenwoordiger.

Hun mandaat kan bezoldigd zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :- expeditie van de oprich¬tingakte dd. 29.07.2015

Coordonnées
DC & PARTNERS

Adresse
PERVIJZESTRAAT 17 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Pervijze
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande