DCV COMPANY

Société en commandite simple


Dénomination : DCV COMPANY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 588.964.204

Publication

10/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

`2,N' .JAN. 2015

Griffie

an,.t, ,, ,  s,,- Q 5 , ó g¬ )4 Q4:-)4.

Sefwiïiing

(voluit) - DCV Company

Rechtsvoren . gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Struikenstraat 3, 8670 Koksijde

(rolled!g adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Heden,

1111

" 150221 9

Afdeling VEURNE

J

Zijn

A - De partijen.

1.De Heer Beuten Danny

geboren op 25/03/1953

wonende te Struikenstraat 3, Koksijde

voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, beherend vennoot genoemd

2.De Heer Beuten Vincent

geboren op 30/07/1979

wonende te Karel Loppenslaan 5, Sint Idesbald

voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, beherend venoot genoemd

3.Mevrouw Riecherts Claudine

Geboren op 31/03/1954

Wonende te Struikenstraat 3, Koksijde

Stille vennoot

overeengekomen

een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de naam "DCV Company", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone

commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm.V", niet zetel te Struikenstraat 3, Koksijde

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 1.000 Euro.(100 aandelen van 10) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

B - Eigen middelen.

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 1.000 Euro is ingebracht en volstort De volstorting gebeurde door middel van inbreng van een som geld van 1.000Euro in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn.

C  Inbreng.

De inbreng in geld, voor een bedrag van 1.000 Euro wordt gedaan door :

~r) " ie 1aatsln brz. van !.u,' 6 ),onr>'ePrl~~, - Recto N.-'i Gn'r,oedarlighL.td van de in:}trunienterertde iiotarís. I1eLzg van de pr.r..o(o)n(en) iar;r,pr~C;^: de iEcilIspCrs£YC`r3 ten a~rizlP.r3 van +]E.rlEri te J(3rtFCIEfI, alr7fE;!r;3n

Vcrsf3 ° i r: i:n ~rl t{andtekel7inrt.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De Heer Beuten Danny, partij sub. 1, voor een bedrag van 300,00 Euro, waarvan hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 30/100 van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 30 aandelen.

- De Heer Beuten Vincent , voor een bedrag van 600,00 Euro, waarvoor hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 60/100 van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 60 aandelen.

-Mevrouw Riecherts Claudine voor een bedrag van 100,00 Euro, waarvoor zij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot haar inbreng, hetzij 10/100 van het vermogen of anders gezegd 10 aandelen.

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt ;

AFDELING I : NAAM  DUUR -- ZETEL  DOEL.

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "DCV Company",

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van heden.

De artikelen 1865,5 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing, Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3 ; Zetel

De vennootschap is gevestigd te Struikenstraat 3, Koksijde

De zetel van de vennootschap kan met éénpang goedvinden van de vennoten verplaatst worden naar gelijk welke plaats in België,

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel

-Het uitoefenen van activiteiten in de domeinen van de vastgoedmakelarij;

-Het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op alle hoegenaamde bedrijvigheden en makelarij betreffende bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alsmede het uitvoeren van alle handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheden of rekening als met het oog op vervreemding, en meer in het bijzonder:

-De aan-en verkoop, ruil, huur, verhuur, het in erfpacht of in opstal geven of nemen van al dan niet gemeubelde woningen, appartementen en onroerende goederen in het algemeen;

-De expertise, het waarderen en het laten bouwen, verbouwen of afbreken van onroerende goederen van alle aard. Ook de coërdinatie en de leiding van dergelijke werken, alle studies, ontwerpen en plannen maken en uitwerken mag de vennootschap uitoefenen;

-De activiteiten ais vastgoedpromotor en vastgoedontwikkelaar. Net optreden als tussenpersoon en het uitvoeren van alle soorten opdrachten die verband houden met immobiliën en de betreffende onroerende goederen;

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap kan ook een roerend en onroerend patrimonium aanleggen, uitbouwen en beheren, Alle verrichtingen m.b.t. roerende en onroerende goederen zijn toegelaten.

Het opnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen, nieuwe vennootschappen oprichten en participaties in andere vennootschappen aanhouden behoort eveneens tot de activiteiten.

.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangen met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen bedoeld ln de Wetten van Koninklijke Besluiten terzake.

AFDELING Il i VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 5 : Vermogen.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000 euro.

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met éénparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

AFDELING IiI : BEHEER.

Artikel 7 : Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd ; de heren Beuten Danny en Beuten Vincent.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 8 : Salaris en bestemming resultaat

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. indien er winstverdeling is, zal deze onder de beherende vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal. De stille vennoten hebben geen recht op vergoeding van het belegd kapitaal tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

Artikel 9 ; Bestuur en vertegenwoordiging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig is of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

De vennootschap wordt In en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Artikel 10 : Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen de bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 ; Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot staat slechts in voor de schulden van de vennootschap ten belope van het bedrag dat zij heeft ingebracht.

" AFDELING IV ; TOEZICHT,

Artikel 12 : Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap.

Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle

geschriften van de vennootschap.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten.

AFDELING V z VERGADERING VAN DE VENNOTEN.,

Artikel 13 t Boekjaar

Een normaal boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni.

AFDELING VI : OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar :

- Het eerste boekjaar wordt geacht begonnen te zijn heden en zal afgesloten worden op 31/1212016.

- Begin van de vennootschap.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 13-bis van de vennootschapswetten dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf.

Volmacht KBO en fiscale administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank der ondernemingen en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Accto vzw, te Veurne, Duinkerkestraat 17 (BTW BE 0412.936.621).

Aldus opgemaakt te, Koksijde op datum 20/01/2015 in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één ontvangen te hebben,

Tegelijk hiermee neergelegd, expeditie van de akte.

Beuten Danny, zaakvoerder

Beuten Vincent, zaakvoerder

Riecherts Claudine, vennoot.

CD de i5atstt biz van Lijij 13 vermeiden : Rectç, : Wim eri hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) hevoi.go de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentvoordi p n

~ ~~ i\1aann tn h::5.1,,dtekeuung

Coordonnées
DCV COMPANY

Adresse
STRUIKENSTRAAT 3 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande