DE BARNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BARNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.865.015

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14466-0245-010
18/02/2013
ÿþMod Waid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

akte

{ n''Y('Ar; lr.cto

_

 6 FEB, 2013 rffid

ondernemingsar: &G' 4À S

Benaming

(voluit) : DE BARNE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Oostmeetstraat 184

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 31 januari 2013, dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhied werd opgericht door

1. De heer VANHEULE Bert Joris, geboren te Oostende op 2 november 1975, nationaal nummer 75,11,02 051-86, nummer iden-titeitskaart 590-8200248-88, echtgenoot van mevrouw PAUWELYN Eveline Inge, wonende te 8680 Koekelare, Oostmeetstraat 184.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, stelsel naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

2. De heer VAN OVERSCHELDE Leander Marc Maurice, geboren te Torhout op 16 augustus 1986, nationaal nummer 86.08.16 203-15, nummer identiteitskaart 591-4755514-94, ongehuwd, wonende te 8680 Koekelare, Zuidstraat 104.

* De venootschap draagt de naam "DE BARNE". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "Burg.Venn. ovv BVBA".

* De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8680 Koekelare, Oostmeetstraat 184.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

* De vennootschap heeft tot doel

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen en het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

Dit kan onder andere omvatten:

-- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, het huren enfof leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de dierenarts-vennoot.

-- Het scheppen van de mogelijkheden om de dierenarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De eigenlijke diergeneeskunde zal door de dierenarts-vennoot worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen, mits het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

het gedrang komt en voor zover deze handelingen rechtstreeks verband houden met de uitoefening van het doel.

* De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voorzien voor wijziging voor statuten.

De artikelen 1865,5 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

* Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal.

1, De heer Bert VANHEULE, schrijft in op vijftig (50)aandelen, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300.00 EUR).

2. De heer Leander VAN OVERSCHELDE, schrijft in op vijftig (50)aandelen, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300.00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd (100) aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend als volgt

- aan de heer Bert VANHEULE, vijftig (50) aandelen.

aan de heer Leander VAN OVERSCHELDE, vijftig (50) aandelen.

De aandelen zijn op naam.

* De zaakvoerder dient steeds dierenarts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

De Deer Vanheuie Bert, en de heer Leander Van Overschelde, worden beiden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van hun beroepsactiviteit en verklaren deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verset.

ln geval van afwezigheid of onbekwaamverklaring van de enige vennoot-zaakvoerder zal de echtgeno(o)t(e), of zullen  bij zijn/haar overlijden  de erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden de verplichting hebben aan de rechtbank te vragen een bewindvoerder of een zaakvoerder ad hoc aan te stellen. Deze zal binnen de zes maanden na zijn aanstelling ofwel overgaan tot de ontbinding van de vennootschap, ofwel de bepalingen van artikel 10 naleven, ofwel overgaan tot een doelswijziging met opheffing van de praktijk van dierenarts. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Vergoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen. Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

* De algemene vergadering wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni 2014. * Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

behouden aan het BelgisFh

Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 473 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0178-012

Coordonnées
DE BARNE

Adresse
OOSTMEETSTRAAT 184 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande