DE BIE & CIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BIE & CIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.374.864

Publication

25/02/2014
ÿþ mod 11.1

 ------

W41- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 1 1 1

1

g

NEERGELEGD

1 4. 02. 2014

RECHTBeefflOOPHANDEL

rtertill,IK

.1!MI,1111J1

bet aE Be Sta

tI

H

H Ondernemingsnr 0471.374.864

Benaming (voluit) De Bie 84 C°

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wolvendreef 6ID

8500 Kortrijk

Onderwerp akte B.A.V.:

e In het jaar TWEE DUIZEND EN VEERTIEN

Op EEN EN TWINTIG JANUARI om 10 uur

Voor mil, meester Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem,

.;Ten kantore.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm:

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BIE & D" met zetel te Wolvendreef 61D,

i: 8500 KORTRIJK.

ilII. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren titularissen te zijn van het

:1 achter hun naam vermeld aantal aandelen:

il 1. De heer DE BIE Michel Frans Monique, geboren te Lier op 22 september 1971, (nummer identiteitskaart 591-0275346-65, nationaal nummer 71.09.22-481.25), echtgenoot van mevrouw DELEENHEER isabelle, wonende te 8500 Kortrijk, Wolvendreef(Kor) 61 D.

Titularis van 74 aandelen,

2. Mevrouw DELEENHEER Isabelle Aline Alfonsine, geboren te Kortrijk op 14 november 1973, (nummer identiteitskaart 591-0275346-65, nationaal nummer 73.11,14-224.93), echtgenote van de heer DE BIE Michel, wonende te 8500 Kortrijk, Wolvendreef(Kor) 61 D.

Titularisse van 1 aandeel,

Voornoemde mevrouw Isabelle Deleenheer alhier vertegenwoordigd door voornoemde heer Michel De Biei krachtens onderhandse volmacht ln datum van 20 januari 2014, welke volmacht aan onderhavige akte gehecht; zal blijven.

Hetzij samen 75 aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennootschap.

Zaakvoerder

Voornoemde heer Michel De Bie is hier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van del vennootschap.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

...

B. Oproepingen van de vennoten en van de zaakvoerder

De vennoten/zaakvoerder verklaren uitgenodigd te zijn tot huidige buitengewone algemene vergadering, kennis te hebben genomen van haar agenda en afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping, zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

i[De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op huni naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,: bestaan.

1 C. Vaststellingen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

mrx.111.1

1/ De voorzitter zet uiteen dat de zaakvoerder van de vennootschap aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die hem eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten, overeenkomstig artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans 75 aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De voorzitter stelt vast dat de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten titularissen zijn van de totaliteit van de 75 aandelen, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan.

41 De voorzitter deelt mee dat het agendapunt dat de doelwijziging inhoudt vier/vijfden van de stemmen moet bekomen om te worden aanvaard, dat

de agendapunten die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

61 De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten zijn vernield om toegelaten te worden tot de algemene vergadering.

IV, VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten,

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 3 van de statuten aan te passen ingevolge beslissing van de zaakvoerder tot zetelverplaatsing de dato 2 januari 2012, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 12067231, waarbij de zetel overgebracht werd naar 8600 Kortrijk, Wolvendreef, 610.

Bijgevolg besluit de vergadering om de eerste alinea van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 '<ortie Wolvendreef, 6/D.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad 750.000 BEF uit te drukken in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal thans 18.592,01 euro bedraagt.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit, na kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder en van een staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de tekst van artikel 4 van de statuten door de tekst hierna:,

°De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bednifsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 full 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van aile activiteiten die verenigbaarzijn met de hoedanigheid van bednjfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bederevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: het beheer van een onroerend erfgoed en de herwaardering eivan door verhuring, de concessie en het beheer van auteursrechten en/of van naburige rechten.

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten."

VIERDE BESLUIT

4. a. De vergadering besluit de tekst van artikel 6 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

«ARTIKEL 6.- Aard van de titels  Register van de deelbewlizen Hoedanigheid van de vennoten

De deelbewijzen [aandelen] zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van de deelbewijzen [aandelen] gehouden.

Elke vennoot/aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot/aandeelhouder, alsmede het aantal van de hem toebehorende titels;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod iti

Voor-

,4behogden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overnames van titels met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigde) ingeval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverknigende ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten of overnames gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschniving in het register.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is getekend door een zaakvoerder. Het vermeldt het aantal titels dat een vennoot bezit in de vennootschap. "

De meerderheid van de aan de deelbewijzen (aandelen] verbonden stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors,"

b. De vergadering besluit de tekst van artikel 11 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst :

"ARTIKEL 11.- Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s).

De heer Michel De Bie wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De enige zaakvoerder/de meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarhee of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden ln de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd, De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s) niet bezoldigd.»

c. De vergadering besluit de tekst van artikel 12 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 12.- Verteoenwoordiaina

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is test met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen," VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013 die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van tweeëntwintigduizend euro (¬ 22.000,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van 10 procent, in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, zijnde tweeduizend tweehonderd euro (E 2.200,00), in totaal negentienduizend achthonderd euro (E 19.800,00) netto dividend.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit een eerste kapitaalverhoging door te voeren met twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zevenenzestig cent (E 12.394,67) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (18.592,01) euro op dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro achtenzestig cent (¬ 30.986,68) door inbreng in speciën, mits creatie en uitgifte van vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en In te schrijven tegen de globale prijs van negentienduizend achthonderd euro (E 19.800,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenduizend vierhonderd en vijf euro drieëndertig cent (E 7.405,33) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". lnbreng

De heer Michel De Bie, voornoemd, verklaart in de vennootschap een Inbreng te doen in speciën voor een bedrag van negentienduizend vijfhonderd zesendertig euro (E 19.536,00)

Mevrouw Isabelle Deleenheer, voortegenwoordigd zoals voorzegd, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen in speciën voor een bedrag van tweehonderd vierenzestig euro (¬ 26400). Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op negentienduizend achthonderd euro (E 19.800,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in speciën vergoed

-wordt-door-toekenning van-vijftig -(50)-nieuwe-kapitaaIsaandelen op-naamren- dit-als-voigt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- aan de heer Michel De Bie worden negenenveertig (49) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de' globale prijs van negentienduizend vijfhonderd zesendertig euro (E 19.536,00),

- aan mevrouw Isabelle Deleenheer wordt één (1) nieuw aandeel toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd vierenzestig euro (E 264,00).

Deze 60 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verklarinq

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend,

Afbetaling

De vergadering erkent dat deze kapitaalverhoging volledig is afbetaald door storting in speciën van een bedrag van negentienduizend achthonderd euro 19.800,00) op een bijzondere bankrekening nummer BE51 7480 4084 2662, geopend op naam van de vennootschap bij KBC BANK, overeenkomstig artikel elf van de wet van zes maart negentienhonderd drie en zeventig, Het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling zal aan deze akte gehecht blijven.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren met zevenduizend vierhonderd en vijf euro drieëndertig cent (E 7.405,33) om het kapitaal te brengen op achtendertigduizend driehonderd tweeennegentig euro een cent (¬ 38.392,01) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit een derde kapitaalverhoging door te voeren met zeven euro negenennegentig cent (E 7,99) om het kapitaal te brengen van achtendertigduizend driehonderd tweeennegentig euro een cent (E 38.392,01) op achtendertigduizend vierhonderd euro (E 38.400,00) cent door incorporatie van het overeenkomstig bedrag van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe_aandelen

NEGENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achtendertigduizend vierhonderd euro (E 38.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig euro (¬ 125,00) aandeler.

WAARVAN PROCES  VERBAAL

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals voormeld.

Nadat onderhavig proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht hebben de verschijners,

tegenwoordig en vertegenwoordigd zoals gezegd, samen met mij, notaris, getekend..

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, vijf bladen, geen renvooien, te Izegem, op 27 januari 2014, Reg. 5, Boek 265, Blad 91, Vak

15, Ontvangen : vijftig euro. De EA inspecteur (getekend) B. PLANCKAERT

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom CLAERHOUT, te Izegem

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte;

2. Bankattest;

3. Volmacht;

4, Verslag van de zaakvoerder ;

5. Staat van activa en passiva;

6. Notulen van de bijzondere algemene vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13380-0012-013
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.07.2012 12376-0054-013
15/03/2012
ÿþM°d PDF 11.1

~. ' =ç :" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-5. 03, 2012

REIOGIfflifieK KOOPHANDEL

KORTRIJK

*12057231* lI

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : 0471.374.864

DE BIE & C°

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 13 bus D, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte ;Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

(Uittreksel uit verslag zaakvoerder d.d. 2 januari 2012)

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang van heden de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D.

Getekend

Michel DE BIE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vërrnëldën : W--Rëctd;Náïnï ënihôërlánigiiiiiii ván dë instrümëniérônde notariaT'Ke ifVen de è(d)h(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.07.2011 11357-0509-010
20/05/2011
ÿþMcd 2.1

Luik B

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0471.374.864

Benaming

(voluit) : DE BIE & C°

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WOLVENDREEF 61 d - 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

(Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 31 maart 2011)

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang van 1 april 2011 de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8500 Kortrijk - President Kennedypark 13D.

Getekend Michel DE BIE Zaakvoerder

NEERGELEGD

10, 05. 2611

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



*11076433*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vc behr aar Belt Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 16.08.2010 10418-0223-011
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09528-0243-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08518-0072-011
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 30.07.2007 07511-0123-011
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 20.07.2006 06520-0169-012
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 25.07.2005 05566-0955-014
30/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 28.06.2004, NGL 26.07.2004 04521-3136-013
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0099-013
16/09/2003 : ANT002520
05/05/2003 : ANT002520
18/11/2002 : ANT002520
22/09/2001 : ANA063253
23/03/2000 : ANA063253

Coordonnées
DE BIE & CIE

Adresse
WOLVENDREEF 61 D 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande