DE GROOTE FABRIEKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE GROOTE FABRIEKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.818.204

Publication

25/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEÛR SE;_UË-,

18 -11- 2014

BELGISCH STAATSEL,^.{

: Ondernemingsnr - n " ~~{

Benaming

(voluit) : DE GROOTE FABRIEKE

(verkort) :

II

NEERGELEGD

te Iirtv,'2014

Rechtbank y n KOOPHANDEL Gent , d. Kr+ TRIJK

- - -~

%t ~'

LS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 151

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijk uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent, neergelegd ter griffie

velde registratie, op 6 november 2014 dat tussen:

1/ De naamloze vennootschap "M ONE" met zetel te 9667 Horebeke, Steenberg 4.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Rechtbank Oudenaarde) nummer 0442.584.373. BTW

nummer BE442.584.373.

(Verschijner sub 11)

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SECURIUS" met zetel te 9250 Waasmunster,

Schrijbergstraat 80, ondernemingsnummer 0842.428.172.

(Verschijner sub 20.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHEE PIET" met zetel te 9810 Eke,

Begoniastraat 42/B, ondernemingsnummer 0460.288.358.

(Verschijner sub 3/).

4/ De Heer GEERTS Bart, geboren te Antwerpen op acht augustus negentienhonderd drieënzeventig,

wonende te 9810 Nazareth, Noël Schoorensstraat 27, rijksregisternummer 73.08.08-361.18.

(Verschijner sub 4/).

5/ De Heer VANDEKERCKHOVE Geert, geboren te Kortrijk op achttien september negentienhonderd,

negenenzestig, wonende te 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 74 A, rijksregistemummer 69.09.18-245.48

(Verschijner sub 5/).

6/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOPUNT" met zetel te 9810 Eke,

Begoniastraat 36, ondememingsnummer 0892.527.682.

(Verschijner sub 6/).

7/ De Heer GYS Jan, geboren te Gent op zesentwintig juli negentienhonderd vierentachtig, wonende te

9660 Brakel, Brakelbosstraat 5, rijksregisternummer 84.07.26-049.14.

(Verschijner sub 7/).

8/ De Heer VERFAILLE Hugo, geboren te Gent op veertien juni negentienhonderd zevenenveertig,

rijksregistemummer 47,06.14-243-75, en zijn echtgenote, Mevrouw DE MAESENEIRE Betty, geboren te

Etikhove op vijftien augustus negentienhonderd vijfenveertig, rijksregisternummer 45.08.15-182.78,

samenwonende te 9600 Ronse, Germinal 36.

(Verschijner sub 8/).

9/ Mevrouw DE MAESENEIRE Betty, geboren te Etikhove op vijftien augustus negentienhonderd,

vijfenveertig, rijksregisternummer 45.08.15-182.78, wonende te 9600 Ronse, Germinal 36.

(Verschijner sub 9/).

*een naamloze vennootschap werd opgericht onder de benaming "DE GROOTE FABRIEKE"

*zij haar maatschappelijke zetel heeft te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 151

*De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Ontwikkeling en promotie van vastgoedprojecten.

-Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, nemen en verlenen van allerlei rechten van/op om het even welke onroerende goederen; het optreden als tussenpersoon hierin; het optreden als bouwpromotor en in het algemeen alle activiteiten verbonden aan ondernemingen in onroerende goederen.

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en', exploitatie van eigen of geleasede residentiële onroerende goederen,

-Handel in eig_en onroerende goederen. ____,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

oe r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van adviezen aan de bedrijfswereld en de publieke sector,

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel.

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. De vennootschap mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hefzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

-De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel grondstoffen, half-fabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van alle aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in

de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisat¬ eondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend ¬ n de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zef achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

< In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden

inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

-zij werd opgericht voor onbeperkte duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

-het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal werd vastgesteld op 1.906.500 euro, verdeeld in 3.813 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/3.813ste van het kapitaal, volledig volstort en onderschreven als volgt:

a/ 1.834.000 Euro door inbreng in natura door de verschijner sub 1/ (de naamloze vennootschap "M ONE") van volgende onroerende goederen, waarvoor aan de verschijner sub 1/ 3.668 aandelen worden toegekend: GEMEENTE AVELGEM  EERSTE AFDELING:

In het gebouw genaamd "De Groote Fabrieke", op en met grond en aanhorigheden, gelegen Doorniksesteenweg 151, gekend volgens titel sectie A, deel van nummer 3102/E/2, met een gemeten oppervlakte volgens titel van dertien duizend vierhonderd tweeënvijftig vierkante meter (13.452 m2) en thans gekend volgens recent kadaster sectie A, nummer 3102/N3, voor een zelfde oppervlakte:

1. Op het half-ondergrondse en gelijkvloerse niveau:

De carport met bijhorende berging, nummer 01/132, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentigltienduizendsten (5,2890110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 02/B11, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentigltienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grand.

De carport, nummer 04, begrijpende;

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 05, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 071822, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 08, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grand.

De carport met bijhorende berging, nummer 09/133, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom;

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 10/B4, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 13, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventigltienduizendsten (3,7779I10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 14, begrijpende;

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779110.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 15, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 17IB24, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grand.

De carport, nummer 18, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890I10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 19/66, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentigltienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond,

De carport met bijhorende berging, nummer 20IB5, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 21/B16, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 24, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats,

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 271825, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentigltienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 28, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 29/B8, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 30/B17, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 311318, begrijpende;

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 32, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 33, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 34, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond,.

De carport met bijhorende berging, nummer 35/B27, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid;

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 36/B28, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport, nummer 37, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 38/310, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur,

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 401320, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890/10.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 42, begrijpende;

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats,

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 44, begrijpende;

- in privatieve en exclusieve eigendom;

De open staanpraats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventigltienduizendsten (3,7779/10,000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhorende berging, nummer 46/B29, begrijpende:

in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 47, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De dubbele carport met bijhorende berging, nummer 481B31, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

elf komma drieendertig zesendertig/tienduizendsten (11,3336110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De dubbele carport met bijhorende berging, nummer 51/B34, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom;

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

elf komma drieendertig zesendertig/tienduizendsten (11,3336110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport met bijhcrende berging, nummer 53/637, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond,

De carport met bijhorende berging, nummer 54/338, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats en bergruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentigltienduizendsten (5,2890110.000sten) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 57, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom;

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 58, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779110.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 59, begrijpende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grond.

De carport nummer 60, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De open staanplaats.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijf komma achtentwintig negentig/tienduizendsten (5,2890110.000sten ) in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw, inbegrepen de grand.

De berging nummer B7, begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De eigenlijke berging met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één komma éénenvijftig vijftien/tienduizendsten (1,5115/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen van

het gebouw, inbegrepen de grond.

De berging (op plan aangeduid als kelder) met een oppervlakte van 90,36m2 begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De kelderruimte met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zeven komma vijfenvijftig zevenenvijftig/tienduizendsten (7,5557110.000sten ) in de gemeenschappelijke

delen van het gebouw, inbegrepen de grand.

De berging met een oppervlakte van 54,28m2 begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De eigenlijke berging met zijn toegangsdeur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Drie komma zevenenzeventig negenenzeventig/tienduizendsten (3,7779/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

2. Op de eerste verdieping:

Beschrijving met oriëntatie van op de Doorniksesteenweg,

De loftruimte nummer 101, vooraan het gebouw en links van de middengang zoals aangeduid op het plan,

en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom;

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdeenenvijftig komma elf vijfenveertig/tienduizendsten (151,1145/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grand.

De loftruimte nummer 102, links van de middengang zoals aangeduid op het plan, en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdnegenentwintig komma vijfennegentig vierentachtig/tienduizendsten (129,9584110.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond,

De loftruimte nummer 106, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

de wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdnegenenzeventig komma tweeëntachtig tweeënzestig/tienduizendsten (179,8262110.000sten) in

de gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 107, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdnegenenzeventig komma tweeëntachtig tweeënzestigtienduizendsten (179,8262110.000sten ) in

de gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 108, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzesentwintig komma drieënnegentig éénenzestig/tienduizendsten (126,9361/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 109, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderddrieëntwintig komma eenennegentig negenendertig/tienduizendsten (123,9139110.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 110, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderddrieënnegentig komma tweeënveertig vijfenzestig/tienduizendsten (193,4265/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 111, gelegen achteraan en links in het gebouw zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper,

alsmede het privatief genot van de (gemeenschappelijke) trap(hal) leidende naar loftruimte 111 en 212, met last

van onderhoud ervan.

- ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderd tweeëntwintig komma zes acht twee twee tienduizendsten (222,6822110.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De garage nummer 212 op het gelijkvloers, omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De eigenlijke garageruimte met haar inkompoort;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Negenenzeventig Komma vijf vier zes zevenitienduizendsten (79,546710.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 112, gelegen achteraan het gebouw, rechts van de fitnessruimte zoals aangeduid op

het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper, de

berging nummer 112 met zijn toegangsdeur, op de gelijkvloerse verdieping, met bijhorende patio en trap

leidende naar de loftruimte.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderdzesentwintig komma zevenenzestig zeventien/tienduizendsten (226,6717/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 116, gelegen achteraan het gebouw, zoals aangeduid op het plan en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige

koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderddrieënzeventig komma achtenzeventig zestien/tienduizendsten (173,7816/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 117, gelegen achteraan in het gebouw en rechts van de middengang, zoals

aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderddrieënzeventig komma achtenzeventig zestien/tienduizendsten (173,7816/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 118, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijfennegentig komma twintig eénentwintig/tienduizendsten (95,2021110.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 126, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Zesennegentig komma éénenzeventig drieëndertig/tienduizendsten (96,7133110.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 127, gelegen vooraan het gebouw en rechts van de middengang zoals

aangeduid op het plan, en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur, in te richten door de toekomstige koper.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdéénenvijftig komma elf vijfenveertig/tienduizendsten (151,1145/10.000sten ) in de

gemeenscháppelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

3. Op de tweede verdieping:

Beschrijving met oriëntatie van op de Doomiksesteenweg.

De loftruimte nummer 201, vooraan het gebouw en rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan,

en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderdnegentien komma elf negenenvijftig/tienduizendsten (219,1159110,000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 203, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzestig komma achttien dertien/tienduizendsten (160,1813/10.000sten) in de gemeenschappelijke

delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 205, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzestig komma achttien dertien/tienduizendsten (160,1813/10.000sten) in de gemeenschappelijke

delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 206, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzevenenvijftig komma vijftien negentig/tienduizendsten (157,1590/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 207, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige kopen

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderdzeventien komma zestig achtenveertig/tienduizendsten (217,6048/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 208, links van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, ïn te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderdnegentien komma elf negenenvijftig/tienduizendsten (219,1159/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 215, gelegen achteraan het gebouw zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdéénenvijftig komma elf vijfenveertig/tienduizendsten (151,1145/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 216, gelegen achteraan het gebouw zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur, terras en (bureel)ruimte (zoals aangeduid op het

plan), In te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Driehonderdentwee komma tweeëntwintig negenentachtig/tienduizendsten (302,2289/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 217, gelegen achteraan het gebouw, rechts van de middengang zoals aangeduid op

het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

de wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras vooraan en achteraan, in te richten door de

toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdachtentachtig komma negenentachtig éénendertig/tienduizendsten (188,8931/10.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 218, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper,

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzeventien komma zesentachtig drieënnegentig/tienduizendsten (117,8693/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De loftruimte nummer 222, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte loftruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdnegentien komma achtendertig nul vier/tienduizendsten (119,3804/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 223, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige

koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzeventien komma zesentachtig drieënnegentig/tienduizendsten (117,8693/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 224, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige

koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderdnegentien komma achtendertig nul vierltienduizendsten (119,3804/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 225, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige

koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdzeventien komma zesentachtig drieënnegentig/tienduizendsten (117,8693/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

De kantoorruimte nummer 226, gelegen rechts van de middengang zoals aangeduid op het plan, en

begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte kantoorruimte met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige

koper.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderdveertien komma vierentachtig negenenzestig/tienduizendsten (114,8469/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond.

4. Op de derde verdieping:

Beschrijving met oriëntatie van op de Doomiksesteenweg.

De penthouse nummer 2, gelegen vooraan en rechts, en begrijpende:

- In privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte penthouse met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper,

Evenals het exclusief gebruik van het groendak, grenzend aan het privatief, zoals op plan aangeduid, met last tot groenonderhoud ervan uitgezonderd de herstellingswerken van aan de structuur van de dakbedekking (tot en met EPDM (dakbekleding)).

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Driehonderdentwee komma tweeëntwintig negenentachtig/tienduizendsten (302,2289/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond

De penthouse nummer 3, gelegen achteraan en links, en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte penthouse met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper

Evenals het exclusief gebruik van het groendak, grenzend aan het privatief, zoals op plan aangeduid, niet

last tot groenonderhoud ervan uitgezonderd de herstellingswerken van aan de structuur van de dakbedekking

(tot en met EPDM (dakbekleding)).

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Driehonderdentwee komma tweeëntwintig negenentachtig/tienduizendsten (302,2289/10.000sten ) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond

De penthouse nummer 4, gelegen achteraan en rechts, en begrijpende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

De wind- en waterdichte penthouse met zijn inkomdeur en terras, in te richten door de toekomstige koper,

1 ~ i Evenals het exclusief gebruik van het groendak, grenzend aan het privatief, zoals op plan aangeduid, met last tot groenonderhoud ervan uitgezonderd de herstellingswerken van aan de structuur van de dakbedekking (tot en met EPDM (dakbekleding)).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge - in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Driehonderdentwee komma tweeëntwintig negenentachtigltienduizendsten (302,2289110.000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, inbegrepen de grond,

De BV ovve CVBA "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren" afgekort "1/R.D. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag Opgesteld zoals voorgeschreven door het artikel 444 Wetboek van vennootschappen,

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"De inbreng in de nieuw op te richten vennootschap NV "DE GROOTE FABRIEKE", bestaat uit de inbreng van onroerende goederen voor een totaal bedrag van 1.834.000,00 EUR. De vergoeding van deze inbreng in natura bestaat uit 3.668 aandelen zonder nominale waarde,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit drieduizend zeshonderd achtenzestig (3.668) volgestorte aandelen van de NV "DE GROOTE FABRIEKE", zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinnneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 3 november 2014."

b/ 72.500,00 Euro door inbreng in speciën als volgt:

-de verschijner sub 2/ (BVBA SECURIUS): vijftig (50) aandelen, zegge voor vijfentwintig duizend (25,000,00) euro;

-de verschijner sub 3/ (BVBA VANHEE PIET): vijf (5) aandelen, zegge voor tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) euro;

-de verschijner sub 4/ (Bart Geerts): tien (10) aandelen, zegge voor vijfduizend (5.000,00) euro;

-de verschijner sub 5/ (Geert Vandekerckhove): twintig (20) aandelen, zegge voor tienduizend (10.000,00) euro;

-de verschijner sub 6/ (BVBA AUTOPUNT): tien (10) aandelen, zegge voor vijfduizend (5.000,00) euro; -de verschijner sub 71 (Jan Gys): twintig (20) aandelen, zegge voor tienduizend (10.000,00) euro;

-de verschijner sub 81 (Hugo Verfaille en Betty De Maeseneire): tien (10) aandelen, zegge voor vijfduizend (5.000,00) euro;

-de verschijner sub 91 (Betty De Maeseneire): twintig (20) aandelen, zegge voor tienduizend (10.000,00) euro.

*De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie leden.

Dit aantal mag verminderd of vermeerderd worden volgens de huidige of toekomstige wettelijke bepalingen terzake,

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering.

Bestuurders kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid,

Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

"De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze welke door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

*De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, "directeur' of "dagelijks bestuurder" genoemd, die volgens het besluit van de Raad van Bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden,

ln het uittreksel van de akte benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en

1 1 b

wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet

vereisen.

*De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte.

"

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één onder de bestuurders indien hij de titel draagt van "Gedelegeerd Bestuurder".

*De controle op de vennootschap wordt overgelaten aan de aandeelhouders. Zo de algemene vergadering het bij gewone meerderheid beslist of zo de vennootschap er wettelijk toe verplicht wordt, zal een Commissaris worden benoemd om de controle van de vennootschap waar te nemen

*Het bestuur van de vennootschap als volgt wordt geregeld:

De verschijners-oprichters hebben met éénparigheid van stemmen volgende bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M TRIPLE NINER", met zetel te 9667 Horebeke, Steenberg 4, rechtspersonenregister nummer 0536.421.480 met als vast-vertegenwoordiger de Heer MAERTENS Kris, nationaal nummer 64.03.17-079.97, wonende te Horebeke, Steenberg 4.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SECURIUS" met zetel te 9250 Waasmunster, Schrijbergstraat 80, ondernemingsnummer 0842.428.172, met als vast-vertegenwoordiger, de Heer Dirk De Byser, wonende te 9250 Waasmunster, Schrijbergstraat 80, rijksregisternummer 61.10.03-059.38.

3/ De besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHEE PIET" met zetel te 9810 Eke, Begoniastraat 42/B, ondernemingsnummer 0460.288.358, met als vast-vertegenwoordiger de Heer Piet Vanhee, wonende te 9810 Nazareth, Camiel Fremaultstraat 36, rijksregisternummer 62.10.30-297.78.

41 De Heer GEERTS Bart, wonende te 9810 Nazareth, Noël Schoorensstraat 27, rijksregisternummer 73.08.08-361.18.

Is aangeduid ais gedelegeerd-bestuurder voor een duur van zes jaar:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M TRIPLE NINER", met zetel te 9667 Horebeke, Steenberg 4, rechtspersonenregister nummer 0536.421.480 met ais vast-vertegenwoordiger de Heer MAERTENS Kris, nationaal nummer 640317-079-97, wonende te Horebeke, Steenberg 4.

*Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van het daarop volgend jaar.

Indien de wet een einddatum verplicht opgelegd, zal het lopend maatschappelijk jaar automatisch verlengd worden tot die datum.

*Het eerste maatschappelijk jaar eindigt op 30 september 2016.

*De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om 10.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oprceping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en voor zover de raad van bestuur dit vereist in de oproepingen, moeten zij die een mededeling van de oproeping voor een algemene vergadering hebben ontvangen en die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minsten vijf dagen voor de dag van de algemene vergadering aan de raad van bestuur meedelen.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

*Elk aandeel geeft recht op één stem.

*De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resultaten met gewone meerderheid van stemmen.

Na de voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve wordt dus onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen het saldo van de winst als dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders a rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten deel te reserveren of aan te wenden tot aflossing van het kapitaal.

*Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief in geld of in effekten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij dcor inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effekten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effekten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effekten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan ter vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor de terugbetaling van hun inbreng,

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

*Conform artikel 60 Wetboek van vennootschappen hebben de oprichters, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, verklaard dat deze aile rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan sedert 1 augustus 2014, overneemt, bekrachtigt en uitvoert onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zodat deze verbintenissen geacht worden van in den beginne door de naamloze vennootschap te zijn aangegaan.

*Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Accountantskantoor Bekaert NV, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie oprichtingsakte ;

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag oprichters inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behoudt:n `aannhet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE GROOTE FABRIEKE

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 151 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande