DE KERSELAER

Société en commandite simple


Dénomination : DE KERSELAER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.722.016

Publication

15/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VIIII~~IWUI~IIIIIIII~ III

*iaoesss~*

NEERGELEGD ter GRIFFIE de, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL_

BRUGGE (Afdaling Brugmei

-O3M e er

V beh aa Bel Staf

Ondernemingsnr : 08 4 5 _7 2 2

Benaming

(voluit) : DE KERSELAER

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VARENSLAAN 22, 8200 SINT-ANDRIES (BRUGGE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte de dato 31 maart 2012 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht als

volgt

-hoofdelijk aansprakelijke vennoten

1) De Heer Nicolas VYNCKE, wonende te 8200 Sint-Andries Brugge, Varenslaan 22,

2) De Heer Herwig VYNCKE, wonende te 6200 Sint-Andries Brugge, Dopheidestraat 6

- Naam : DE KERSELAER.

Zetel ; 8200 Sint-Andries (Brugge), Varenslaan 22,

Duur : De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

- Zaakvoerder(s) ;De vennootschap wordt bestuurd door een bestuursorgaan dat bestaat uit één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn, en verplicht dient gekozen te worden uit de vennoten van de categorie A.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt, met een gewone meerderheid van stemmen.

Statutair zaakvoerder

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de Heer Nicolas VYNCKE, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8200 Brugge, Varenslaan 22.

Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Statutair zaakvoerder-opvolger

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door de Heer Herwig VYNCKE, wonende te Brugge, Dopheidestraat 6.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), alsmede de zaakvoerder-opvolger.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Bestuur : De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

-Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD EN TIEN DUIZEND EURO (E 210.000,00) en is vertegenwoordigd door HONDERD VIJFTIG (150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen en dewelke ingedeeld zijn in twee categorieën, met name de aandelen categorie A, behorende tot de gecommanditeerde vennoten, en de aandelen categorie B, behorende tot de stille vennoten.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

- Boekjaar : Het boekjaar gaat in op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend en dertien (31/03/2013).

- Bestemming en verdeling van het resultaat : Op het einde van elk boekjaar wordt door het bestuursorgaan een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door het bestuursorgaan tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het eventueel op te maken jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Van zodra er een uitkeerbare winst aanwezig is, wordt deze verplicht onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit en ongeacht de aandelencategorie.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

- Vereffening ; Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

- Volmacht : de hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 ;

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

De zaakvoerder

Nicolas VYNCKE

r

%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE KERSELAER

Adresse
VARENSLAAN 22 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande