DE KREKEL

Société en commandite simple


Dénomination : DE KREKEL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.618.077

Publication

22/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/06/2012
ÿþMad Word 11.1

xw e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel ar BE Sta

Ondememingsnr. . p fit? 6}.{gt Benaming

(voluit) : De Krekel (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commendataire Vennootschap

Zetel : Krekelstraat 132 8760 Meulebke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

heden 8 juni 2012 verschenen in algemene vergadering de comparanten, aanwezig en verklaren een gewone commendataire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgelegd als volgt

I Benaming  Zetel  Doel



Artikel 1: Dde vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commandataire" vennootschap met als vennootschappelijke benaming: De Krekel

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 87e0 Meulebeke, Krekelstraat 132. Hij mag bij; beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3: De vennootschap heeft als doel:

verkoop van gadgets, relatiegeschenken en alle aanverwante artikelen" .verkoop van dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische

.het uitbaten van café's"

De vennootschap mag in Seigle en in het buitenland alle commerciêle, industriële, roerende en onroerende; verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzjds, in aile ondernemingen,; verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van' aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan hypothekaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 8 juni 2012.

Il Vennoten

Artikel 5: Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap staat in verhouding met het, ingetekend kapitaal Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap; aangegaan, behalve de stille vennoot.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de goedkeuring krijgen van al de deelnemende vennoten alvorens ze kunnen toetreden.





Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle: medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijni erfgenamen. In voorkomend geval dienen de deelvennoten de waarde van de aandelen van de overleden vennoot uit te betalen aan zijn erfgenamen tegen de waarde van de aandelen op het ogenblik van het overlijden:

I van de_vennooten dit.tertvreegste.zes maanden.na datum overlijden..........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111 I 1

1

1

*iasiaaee*

It

P we

I,

" Artikel 8 : ieder vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Et onslag heeft uitwerking 1 maand na de datum van de verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan 66% werkonbekwaam wordt

III Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9 : Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1000 E datbij wijze van geldschieting ingebracht wordt, door iedere vennoot wordt zijn aandeel volgestort. Er zijn zo 20 maatschappelijke aandelen, allen volstort, met een nominale waarde van vijftig (50¬ ) euro.

Et kapitaal wordt als volgt onderschreven:

DESERRANO NANCY, 69.02.24-274,81, Krekelstraat 132 te 8760 Meulebeke, schrijft in op 18 aandelen VERCRUYSSE KIMBERLY, 86.01.20-250.90, Krekelstraat 132 te 8760 Meuelebeke, schrijft In op 2 aandelen

IV Bestuur - Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 10 : De vennotschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezzamelijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor geleverde prestaties.

Worden benoemd tot niet statutire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, mevrouw Deserrano Nancy, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, en die dus optreedt als actieve vennoot, die de exploitatie van de zaak zal doen.

Mede vennoot Vercruysse Kimberly is hier stille vennoot en houdt zich bezig met de administratie en boekhouding.

Artikel 11 : Iedere vennoot afzondelijk handelt in naam van de vennootschap en onder vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Ieder vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoeks-en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse Inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle dokumenten en geschriften van de vennootschap.

V Algemene vergadering

Artikel 13: De algemene vergadering, rechtsgeldig, samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.aanvaarding van nieuwe vennoten

2.2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst

3.wijziging van de statuten

Artikel 14: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der

aanwezige stemmen. Wijziging van de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van

de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 15 : Ieder vennoot heeft recht op één stem

Artikel 16 : De jaarvergadering wxordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand december op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgend werkdag bijeen. Dit zal voor het eerst gebeuren in 2012. De vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten tenminste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. E beraadslaging van de algemene vergadering wordt in de notulen vastgelegd die terortdertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI Boekjaar jaarrekening  resultaat

Artikel 17 : het boekjaar loopt van 08/06 tot 31112 van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum ' van deze oprichtingsakte en tot en met 31112/2012

Artikel 18 : Van de winst van het boekjaar worden ter vaststelling van de nettowinst de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke I overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemenen onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergaderingbeslissen aan de vennoten een vergoedng toe tekennen, gelijk aan de interest van de door de ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt ten belope van 5% van het kapitaal gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Over het saldo van de nettowinst beslissen de vennoten op de algemene vergadering. Gebeurlijke verliezen wonden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII Ontbinding Terugtrekking vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen.

Artikel 20: In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W. Venn, onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. En hierna bepaald onder artikel 22

Artikel 21 : In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-aktief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, het gedeelte wordt toegekend zoals hem rechtmatig toekomt in verhouding van zijn bezit in het oorspronkelijk gestort maatschappelijk kapitaal.

VIII Diverse bepalingen

Artikel 22 : Tussen de vennoten zal een interne regering worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld: werkverdeling, verlofregeling, wachtregeling, vervanging bij afwezigheid, ziekte of verlof en over de aanvaadbare kosten ten laste van de vennootschap.

Artikel 23 : De vennoten komen overeen dat ingeval er financieringen of leningen worden aangegaan ten laste van de vennootschap, voorafgaandelijk deze lening dient goedgekeurd te worden en ondertekend door ; alle vennoten.

Artikel 24 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van de statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden vadtgeigd overeenkomstig de bepalingenvan het gerechtelijk Wetboek.

Artikel 25 : Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in et bijzonder naar het wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven of vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die ter hare laste worden gelegd wegens haar oprichting, ongeveer 750 ¬ ' bedragen,

WAARVAN AKTE

Opgesteld te Meulebeke op 08/06/2012

Oprichters

Deserrano Nancy Vercruysse Kimberly

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehouden laan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE KREKEL

Adresse
KREKELSTRAAT 132 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande