DE LANDSHEER BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LANDSHEER BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.203.584

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14350-0533-015
05/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0422.203.584

Benaming

{voiuit) ; de Landsheer Beleggingsmaatschappij

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bayauxlaan 64  8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 20-12-212

Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar volgend adres met ingang van 9 december

2012:

Roden Ossenstraat 9, 8300 Knokke

Voor eensluidend uittreksel

Daniel De Landtsheer

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word VO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieVári dë akte

R ÉLELn15 (gt

BELGISCH STAATSi3L '+.



lijk. B



1

bel aa BE

Sta

111111

MONITEUR

28-c

BANk\TANkdoPH,; j-.

uGGE.1( '. nie7y~

Ir:t, 1:1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2012
ÿþ Mal Nhrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422.203.584

Benaming

(voluit) : de Landsheer Beleggings Maatschappij

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Bayauxlaan 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING NAAR EEN BVBA - KAPITAALSVERMINDERING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 31 augustus 2012, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij", niet maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Bayauxlaan 64, hebbende ondernemingsnummer BE 0422.203.584.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfhonderd achtentwintigduizend en vierhonderd drieënvijftig euro (528.453 EUR) om het van zeshonderd zeven en veertigduizend euro en drie cent (647.003,00 EUR) terug te brengen op honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118,550,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalsvermindering zat aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist tot verzaking aan het gelijkheidsbeginsel zoals bepaald in artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen en eenparig akkoord van alle aandeelhouders om de reële kapitaalvermindering enkel te laten plaatshebben ten gunste van de Heer Daniël De Landtsheer.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalsvermindering zal geschieden door boeking als schuldvordering in de rekening-courant van de hoofdaandeelhouder Daniël De Landtsheer, voornoemd.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij , notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfhonderd achtentwintigduizend en vierhonderd drieënvijftig euro (528.453,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen , dat inzake reële kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers , wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalsvermindering , het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde , na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalsvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen,

TWEEDE RESOLUTIE

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:" Het maatschappelijk geplaatst kapitaal bedraagt honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR), vertegenwoordigd door zes en twintigduizend honderd (26.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/zes en twintigduizend honderdste ( 1126.100 ste) van het maatschappelijk kapitaal.

DERDE RESOLUTIE

Met eenparigheid van stemmen, beslist de vergadering om de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met naam "de Landsheer Beleggings Maatschappij", met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i " laissiao* 8E

MON(TEURELERGELEGD ter GRIFTE dei

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

11 -09- 2012UGGE (Afdaling Brugge) LGISCH 51

4p,TSEL~D 0 3 SEP. ? ,~~ gíee'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landtsheer Beleggings Maatschappij".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij".

Overeenkomstig artikel 776 Wetboek vennootschappen mag het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij" niet hoger zijn dan het nettovermogen van de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij", zoals blijkt uit de voormelde staat van actief en passief.

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij" zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij" gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij" behoudt het ondernemingsnummer 0422.203.584 waaronder de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij" ingeschreven was.

De 26.100 aandelen, zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij". Bijgevolg is De heer DE LANDTSHEER Daniël, voormeld, houder van 26.099 aandelen en de naamloze vennootschap LANDTSINBEL, voormeld, houder van één (1) aandeel.

Ing evolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "de Landsheer Beleggings Maatschappij" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan,

Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen,

ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Verheyden, Heyvaert & Co, met als vertegenwoordigend revisor de heer Geert Heyvaert, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6 bus 1, luiden letterlijk als volgt

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen omvorming van de naamloze vennootschap "DE LANDTSHEER BELEGGINGS MAATSCHAPPIJ" tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichtingen tot omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omschreven, zodat de aandeelhouders zich met kennis van zaken kunnen uitspreken. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in overeenstemming met de "normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap", uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Wij hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, dat alle door de wet vereiste inlichtingen bevat, en van het ontwerp van de notariële akte tot omvorming

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 551.659,50 is ¬ 95.343,50 kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van ¬ 647.003,00.

Dendermonde, 29 augustus 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan:

-De heer Daniël De Landtsheer, nationaal nummer 51.11.30 075-76, wonende te 8300 Knokke, Bayauxlaan

64

-Mevrouw Katrien Lapaige, nationaal nummer 78.03.17 412-58, wonende te 8300 Knokke, Bayauxlaan 64 -Mevrouw Charlotte De Landtsheer, nationaal nummer 80,01,10 304-16, wonende te 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 90

-De heer De Landtsheer Olivier, nationaal nummer 78.04.03 237-78, 9140 Elversele, Bokmolenstraat 1.

-De naamloze vennootschap " industrial Properties Management", met zetel te 8300 Knokke, Bayauxlaan 64, ondernemingsnummer 0465.883.674 en met de heer Daniël De Landtsheer, voornoemd als vaste vertegenwoordiger.

-De naamloze vennootschap " LANDTSINBEL", met zetel te 8300 Knokke, Bayauxlaan 64,

ondernemingsnummer 0431.658,017, en met de heer Daniël De Landtsheer, voornoemd als vaste

vertegenwoordiger,

als bestuurders van de naamloze vennootschap "de Landtsheer Beleggings Maatschappij".

VIJFDE RESOLUTIE

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot niet-statutair zaakvoerder aan te

stellen;

-De heer Daniël De Landtsheer, nationaal nummer 51.11.30 075-76, wonende te 8300 Knokke, Bayauxlaan

64

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De opdracht geldt voor de duur van de vennootschap en neemt aanvang op heden.

Zijn opdracht wordt niet vergoed tenzij de algemene vergadering daar anders over zou beslissen.

ZESDE RESOLUTIE

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te verlenen aan de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "de Landtsheer Beleggings Maatschappij":

De naamloze vennootschap " industrial Properties Management", met zetel te 8300 Knokke, Bayauxlaan 64, ondernemingsnummer 0465.883.674, ingevolge het ontslag als bestuurder.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Landsheer Beleggings Maatschappij", goed te keuren. Deze luiden thans als volgt:

IL STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt de Landsheer Beleggings Maatschappij.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer,

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Bayauxlaan 64.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

a.Het kopen en verkopen, huren en verhuren, leasen, bouwen en verbouwen van alle eigendommen en goederen, zonder enige uitzondering, zowel roerende als onroerende. Alsmede

b,De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in alle handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle soorten deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij zal haar fondsen gebruiken voor de stichting, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, samengesteld uit alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, evenals tot de verwerving van alle brevetten en andere intellectuele rechten, welke de maatschappij mag bezitten en beheren. Zij mag deelnemen aan de stichting, de ontwikkeling, de vorming, evenals aan de financiering van alle andere ondernemingen. Zij zal dit namelijk doen onder de vorm van tussenkomsten, zaakwaarnemingen, voorbereidingen, studies en financiële hulp, onder de vorm van leningen, voorschottten of waarborgen, of welke andere vorm ook,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

c.1-let beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating

van bedrijven.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van

organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen en technieken in verband met het technisch,

administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen. Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle

octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

d.Aankopen en verkopen, fokken, africhten van paarden en dieren,

oReclametochten, feesten met koetsen en paarden verzorgen voor derden tegen betaling;

oMededingen aan wedstrijden in binnen- en buitenland

oKopen en verkopen van koetsen en getrekken en allerhande materiaal dat hier betrekking mee heeft;

oHandel in paarden en veevoeders

oGeven van lessen voor de mensport en paardensport en het algemeen met verhuur van paarden en

materiaal.

e.Handel in dranken in het algemeen, voedingswaren ,vaste artikelen en alles wat in supermarkten kan

verkocht worden.

f.Agentuur en diensten inzake publiciteit;

!n het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle om het even welke

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van

haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële,

roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,

of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen

stellen voor derden.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zesentwintigduizend honderd (26.100) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk éénlzesentwintigduizend honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden steeds in alle algemene vergaderingen uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP

SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht/ovemame is voorgesteld.

Bij een controlewijziging van een vennoot-rechtspersoon is eveneens de instemming van de andere vennoten vereist en zijn de hieronder vermelde overdrachtsbeperkingen van toepassing.

Deze bepaling is van toepassing zowel op de overdrachten of overgangen in voile eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten ten gevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwelijksgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden. Zij is eveneens toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoop tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens elke andere oorzaak,

a)De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de overige vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij melding maakt van het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen.

De overige vennoten hebben een onherroepelijk voorkeurrecht tot aankoop van deze aandelen jegens de kandidaat-overdrager, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Zij beschikken over een termijn van één maand vanaf het verzenden van voormelde brief om per aangetekend schrijven aan de kandidaat-overdrager te laten weten of zij deze aandelen wensen over te nemen.

De aandelen worden toegewezen in functie van het aandelenbezit van de overige vennoten, kandidaat-overnemers.

Indien er echter te weinig gegadigden zijn om de totaliteit van de over te dragen aandelen over te nemen, worden de aandelen in een tweede ronde gedurende één maand aangeboden aan de kandidaat-overnemers, die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen.

Daartoe stuurt de kandidaat-overdrager binnen de week na het verstrijken van de eerste maand na de oorspronkelijke aanbodbrief, een aangetekende brief met vermelding van het nog overblijvend aantal aandelen, aan de kandidaat-ovememers, die reeds de viii hebben uitgedrukt aandelen over te nemen. Deze laatsten dienen binnen de twee weken daarna, opnieuw te laten kennen bij aangetekende brief of zij deze aandelen wensen over te nemen.

Blijven er na deze tweede ronde nog aandelen over, dan worden zij proportioneel verdeeld over de kandidaat-ovememers die reeds de wil hebben uitgedrukt om aandelen over te nemen, en dit in verhouding tot hun oorspronkelijk aandelenbezit.

Uiterlijk binnen de drie maanden na de oorspronkelijke aanbodbrief laat de kandidaat-overdrager aan de overige vennoten weten bij aangetekende brief hoeveel aandelen zij elk overnemen.

Vanaf dit ogenblik is de overdracht van de aandelen voltrokken.

b)ln het geval van aankoop door de overige vennoten, zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De werkelijke waarde is gelijk aan de gecorrigeerde intrinsieke waarde zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening (dit is de intrinsieke of eigen vermogenswaarde) waarbij de onroerende goederen geschat worden zoals gebruikelijk is inzake successierechten, onder aftrok van de geactualiseerde belastingdruk van de meerwaarde, ex aequo et bono bepaald op de helft van het toepasselijk tarief,

Voor de waardering van het onroerend goed, dat daarin vervat zit, zal de waarde bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, worden vastgesteld door een deskundige, in onderling overleg aangesteld, Bij gebrek aan overeenstemming over de aanstelling van een deskundige, zal op eenzijdig verzoekschrift van de meest gerede partij, een deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de reohtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van deze deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maanden. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht

De bepalingen inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

c)Bij een overgang van aandelen wegens overlijden van een vennoot, moeten de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden de overige vennoten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot nauwkeurig inlichten hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten ook de identiteit van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten meedelen.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in dit artikel onder b) is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

C *+t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand april om vijftien uur (15 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem, De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vernield zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder,

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

s

, Voorbehouden aan heft Belgisch Staatsblad Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

ACHTSTE RESOLUTIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE RESOLUTIE

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.Van al hetwelk de

ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 31 augustus

2012,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

verslag bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste bbz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 22.05.2012 12123-0003-017
01/08/2011
ÿþenoa 2.0

Ondernemingsnr : 0422203584

Benaming

(voluit) : de Landsheer Beleggings Maatschappij

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bayauxlaan 64, 8300 Knokke

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders op 23 april 2011.

Worden benoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 6 jaar, tot aan de

jaarvergadering te houden in 2017:

Mevrouw Katrien Lapaige, wonende te 8300 Knokke, Bayauxlaan 64.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Mevrouw De Landtsheer Charlotte, wonende te 9140 Elversele, Bokmolenstraat 1E. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

De heer De Landtsheer Olivier, wonende te 9140 Elversele, Bokmolenstraat 1.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel.

Daniel De Landtsheer

Bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEÊRO

LOGO ter GRiFFe der

BRU

x vANKooPmANOEL TE op, CGE (Afdeling Brugge)

t 8 JULI 201Pe grener,

Griffie

*11118523*

In

Nie be he aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.04.2011, NGL 23.05.2011 11121-0468-017
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10248-0233-014
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09482-0292-014
19/11/2008 : DE045592
31/07/2008 : DE045592
31/07/2007 : DE045592
03/08/2006 : DE045592
24/08/2005 : DE045592
04/07/2005 : DE045592
29/06/2005 : DE045592
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0245-015
23/12/2004 : DE045592
26/05/2004 : DE045592
15/01/2004 : DE045592
22/05/2003 : DE045592
30/05/2000 : DE045592
01/01/1997 : DE45592
16/07/1993 : DE45592
16/07/1993 : DE45592
31/10/1992 : DE45592
20/10/1990 : SN39124
25/07/1987 : SN39124
01/01/1986 : SN39124
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16331-0185-013

Coordonnées
DE LANDSHEER BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ

Adresse
RODEN OSSENSTRAAT 9 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande