DE NACHTWACHT

Divers


Dénomination : DE NACHTWACHT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 862.484.012

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 10.02.2014, NGL 29.04.2014 14111-0270-015
07/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

fLoeJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14182397*

NEERGELEGD

2 dAUS, 2014

Rechtbank van KOOPtiANDEL Out afd. KORTRIJK (effile

3ELGE

2014

ATSRI An

MONITEUR

3 e -cg-

BELGISCH STP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.484.012

Benaming

(voluit) DE NACHTWACHT

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8511 Kortrijk Aalbeke, Luingnestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 26 augtistus 2014, ter registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De vergadering stelt vast dat het boekjaar van de vennootschap in casu ingaat op één september en eindigt op éénendertig augustus van het volgende jaar.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de hierna vermelde verslagen, met name:

- Het verslag in datum van 4 juli 2014 opgesteld door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, optredende voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevlsorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen aangesteld door het bestuursorgaan.

De conclusies van voormeld revisorenverslag worden hierna letterlijk weergegeven:

Besluit

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DE NACHTWACHT door inbreng in nature van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Kim VANACKER en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Anja GOUSSEY naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van . de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond, gezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake, doch ingaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 599.400,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van 'de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 4 juli 2014

(getekend)

...

Op de laatste biz. van LuiK B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

- Het verslag in datum van 24 mei 2014, opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313

Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van

te hebben genomen.

3. Vaststelling dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 augustus 2014, die heeft beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in toepassing van artikel 537, le lid WIB92:

a) heeft vastgesteld dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap zeshonderd drieënnegentigduizend vijfhonderd negenenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 693.569,54) bedragen, zoals tevens blijkt, zo bevestigt de algemene vergadering, uit de goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar dat eindigt op 31 augustus 2012, die door de algemene vergadering werd goedgekeurd op 11 februari 2013.

b) het uitkeerbaar bedrag heeft vastgesteld, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) in toepassing van artikel 537, le lid WIB92, heeft beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van zeshonderd zesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00)

d) heeft vastgesteld dat de enige twee vennoten het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van het gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting

Voorstel om onder de Voorwaarden van artikel 537 WIB te stemmen over een kapitaalverhoging met vijfhonderd negenennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 599.400,00), om het te brengen van tweehonderd zestigduizend euro 260.000,00) op achthonderd negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 859.400,00), door inbreng a nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door een eerder uitgekeerd brutodividend ten bedrage van zeshonderd zesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in nature door de enige twee vennoten van een rekening-courant gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds brutodividend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

- De heer VANACKER Kim Hugo, geboren te Izegem op 19 augustus 1969, echtgenoot van Mevrouw GOUSSEY Anja, nagenoemd, wonende te 8511 Kortrijk  Aalbeke, Luingnestraat 16, verklaart na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd

negenennegentigduizend zevenhonderd euro 299.700,00), te willen intekenen op voormelde

kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag; Mevrouw GOUSSEY Anja Mariette Cornelia, geboren te Poperinge op 11 april 1971, echtgenote van de heer VANACKER Kim, voornoemd, wonende te 8511 Kortrijk  Aalbeke, Luingnestraat 16, verklaart na " voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd negenennegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 299.700,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag; Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd met het bedrag van de kapitaalverhoging.

Hierbij wordt verwezen naar het besluit van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarin letterlijk staat vermeld hetgeen volgt:

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1*

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ile

4. Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake, doch ingaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

4.De ale tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 599.400,00 EUR...."

c) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderd negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 859.400,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) identieke aandelen.

5. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 859.400,00), verdeeld in zeshonderd (600) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerders, de heer VANACKER Kim en mevrouw GOUSSEY Anja, beiden voornoemd, stellen de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten die verband houden met onderhavige akte bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE B & S" met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122, ondememingsnummer 0453.812.718.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd .:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014;

-verslag van de bedrijfsrevisor;

-verslag van het bestuursorgaan;

-de gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Deels te Kortrijk, 2° kanton.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 11.02.2013, NGL 03.04.2013 13084-0031-015
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 29.02.2012, NGL 26.03.2012 12074-0149-016
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 28.02.2011, NGL 30.03.2011 11069-0127-016
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09466-0365-015
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.08.2008 08596-0315-015
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 24.08.2007 07595-0023-013
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 07.07.2006 06433-2193-015
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 26.08.2005 05657-5165-011

Coordonnées
DE NACHTWACHT

Adresse
Zetel: 8511 Kortrijk Aalbeke, Luingnestraat 16

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande