DE REIGERIE CONSULTING, AFGEKORT : D.R.C.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE REIGERIE CONSULTING, AFGEKORT : D.R.C.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.984.433

Publication

20/04/2015
ÿþMW Won' 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

tvouu : DE REIGERIE CONSULTING

(verkort) : D.R.C.

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : REIGERZELE 12, 8490 VARSENARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Mevrouw Isabel Vanhoome, Reigerzele 12, 8490 Varsenare

De heer Michel Vanhoorne, Dopheidelaan 51, 8210 Loppem

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

1.De vennootschap is onder firma en draagt de naam: De Reigerie Consulting, afgekort D.R.C.

11.0e vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van consultancy-opdrachten,

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere,

vennootschappen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, verenigingen, stichtingen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; calculatie, aankoop diverse goederen (waaronder bouwmaterialen), marktonderzoek; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en ' software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan ccncrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, verenigingen ' of stichtingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

° Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in

stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen: verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopening aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in ' eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

de vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren vcor , verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De creatie en realisatie van publiciteit en communicatie in al haar vormen en facetten. Algemeen kan hieronder begrepen worden (niet beperkende opsomming):

a, het ontwerp en de realisatie van huisstijlen, logo's, folders, brochures, catalogi, affiches, advertenties, verpakkingen, promotiemateriaal, standen, ...

b. het ontwerp en de realisatie van audio- of videoproducties (scenario, productie, regie, montage, artistieke begeleiding);

c, het ontwerp en de realisatie van marketing- en communicatiestrategiëen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LGISCH S

" 155, 1

i

VI

13 -O4I-

BE

MONITEU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

N-ECRCELECD

BELGE Griffie Rechtbank Koophandel

2015 AATSBLÀD 0 3 APR 2015

Gent pouting Brugge

De

griffier

r

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

d. het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden (persconferenties,

tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows, voorstellingen, vernissages, ...)

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie,

het vervaardigen van diverse consumentenartikelen.

Begeleiding en logistieke ondersteuning bij organisatie van evenementen, zowel binnen als buiten, in de

breedste zin van het woord.

Optreden voor derden als regie en/of reklamewervingsvennootschap, en sponsorwerving.

Organisatie van evenementen, zowel in eigen beheer als voor derden.

Verhuren van technische faciliteiten.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe

technologieën en hun toepassingen;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel

voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap

rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Reigerzele 12, 8490 Varsenare

IV.De duur van de vennootschap is onbeperkt

De activiteit van de vennootschap start op 01/04/2015

Alle inkomsten en kosten vanaf die datum die gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor rekening van de

V.0, F

V.De inbreng der vennoten is bepaald als volgt:

Mevrouw Vanhoorne 50 aandelen

De heer Vanhoorne Michel: 50 aandelen

Totaal 100 aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro (500,00 Euro). Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

VI.Elk aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene Vergadering

VII.De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen, De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering,

VIII.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen, De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, als dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der ' rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te komen ' tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten . mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd prorata, De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke ' van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag ' waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerend vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens. IX.In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

X.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot ' 31/12/2016. Iedere vierde vrijdag van de maand april, en dit voor de eerste keer in 2017, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

XI.Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerder: mevrouw Vanhoorne Isabel

VANHOORNE ISABEL

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE REIGERIE CONSULTING, AFGEKORT : D.R.C.

Adresse
REIGERZELE 12 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande