DE ROOSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ROOSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.157.850

Publication

21/05/2014
ÿþ Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0843157850 Benaming

(voluit) : DE ROOSTER

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

::,:l.. cl , ---- -~ ,

:~." CI ELEGD

~

.



;.,..-1 a O. e. 2014 t

~AAI,wL°,' ~~~.iK~~. MPII.3E! ~ esté

1111%8M1111

MON1 Ui_`r~

13 -05-LGISCH S

BE

Zetel : Vossekotstraat 6, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 23 april 2014 verplaatst naar Tramstraat 40, 8700 Tielt

Arne David

Zaakvoerder

13/12/2013
ÿþ mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~.~.~ .







11111111111.111,111111,11111111111111111

NEERGELEGD

_ 3, 12, 2513

..--...--

I~~~HTI3ANK Kn5PHANbEL

-denTela

___ ,.



Ondernemingsnr : 0843.157.850 Benaming (voluit) : DE ROOSTER

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vossekotstraat B

8760 Meulebeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 18 november 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ROOSTER", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT -- EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verstag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng ; natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 23 oktober 2013 luidt letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DE ROOSTER door inbreng van een; aandelenpakket bestaande uit 38 aandelen in voile eigendom (op een totaal van 245) van de NV BROEIERIJ; DAVID kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen, verhoogd met een uitgiftepremie.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van: waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden: van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als. tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 3.528 aandelen, zonder vermelding van nominale. waarde, met een waarde van 30,00 EUR per aandeel en een globale uitgiftepremie ten belope van, 388.080,00 EUR en wordt toegekend aan de heerAme David. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 23 oktober 2013

BVBA Bednjfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Verslap zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder,

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal; neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

- -- --: -- -------

- - : - . :---- - --------- M_I..__.. . ._.- v- _ -----------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en vijfduizend achthonderd veertig euro (¬ 105.840,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) op honderd vierentwintigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 124.440,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van achtendertig (38) aandelen van de naamloze vennootschap "BROEIERIJ DAVID", mits creatie en uitgifte van drieduizend vijfhonderd achtentwintig (3.528) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd drieënnegentigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 493.920,00), waarvan:

- in totaal honderd en vijfduizend achthonderd veertig euro (¬ 105.840,00) zal geboekt worden ais kapitaal;

- en in totaal driehonderd achtentachtigduizend en tachtig euro (¬ 388.080,00) als uitgiftepremie. Inbreng

De heer Arne David, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van achtendertig (38) aandelen van de naamloze vennootschap "BROEIERIJ DAVID", met zetel te 8700 Tielt (Schuiferskapelle), Uitweg 3, rechtspersonenregister Brugge, ondememingsnummer 0418.017.540.

Voorwaarden van de inbreng

1. De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht en zuiver van aile lasten. De vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de volle eigendom hebben vanaf heden. Zij zal de ingebrachte goederen en rechten verkrijgen in hun tegenwoordige staat, zonder verhaal op de inbrenger, om welke reden ook.

Zij zal aile door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de rechten, welke in de inbreng zijn begrepen, tegen derden te mogen inroepen.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de naamloze vennootschap `BROEIERIJ DAVID', voornoemd, enlof in aandeelhoudersovereenkomsten.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt gewaardeerd op in totaal vierhonderd drieënnegentigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 493.920,00), waarvan:

- in totaal honderd en vijfduizend achthonderd veertig euro (¬ 105.840,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal driehonderd achtentachtigduizend en tachtig euro (¬ 388.080,00) als uitgiftepremies Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrenger ervan, van drieduizend vijfhonderd achtentwintig (3.528) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze drieduizend vijfhonderd achtentwintig (3.528) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde driehonderd achtentachtigduizend en tachtig euro (¬ 388.080,00) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderd achtentachtigduizend en tachtig euro (¬ 388.080,00), om het te brengen van honderd vierentwintigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 124.440,00) op vijfhonderd en twaalfduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 512.520,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van driehonderd achtentachtigduizend en tachtig euro (¬ 388.080,00),

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd en twaalfduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 512.520,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend honderd achtenveertig (4.148) aandelen, die elk één / vierduizend honderd achtenveertigste (1 / 4.148s1°) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT -- BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER EN ZAAKVOERDER-OPVOLGER

De vergadering besluit de huidige niet-statutaire zaakvoerder, de heer DAVID Arne, wonende te 8760 Meulebeke, Vossekotstraat 6, die aanvaardt, met ingang vanaf heden aan te stellen als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Ingeval het mandaat van de zaakvoerder een einde neemt voorafgaand aan de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020, hetzij ingevolge ontslag of overlijden, hetzij wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt hij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door de heer DAVID Geert, wonende te 8755 Ruiselede, Smisseweg 12 A, die nu reeds aanvaardt. In afwijking van artikel 256, tweede lid Wetboek van het Vennootschappen, kan het mandaat van de zaakvoerder, aangesteld voor bepaalde tijd, slechts beëindigd worden mits inachtneming van de regels inzake de beëindiging van het mandaat van een zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd.

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In voorkomend geval houdt het mandaat van de zaakvoerder-opvolger van rechtswege op onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020, onverminderd het recht van de algemene vergadering om alsdan een zaakvoerder te (her)benoemen.

piengevolge wordt artikel 20 van de statuten aangevuld als volgt:

"Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer DAVID Ame, wonende te 8760 Meulebeke, Vossekotstraat 6.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ingeval het mandaat van de zaakvoerder een einde neemt voorafgaand aan de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020, hetzij ingevolge ontslag of overlijden, hetzij wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt hij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door de heer DAVID Geert, wonende te 8755 Ruiselede, Smisseweg 12 A, die nu reeds aanvaardt.

In afwijking van artikel 256, tweede lid Wetboek van het Vennootschappen, kan het mandaat van de zaakvoerder, aangesteld voor bepaalde tijd, slechts beëindigd worden mits inachtneming van de regels inzake de beëindiging van het mandaat van een zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd.

In voorkomend geval houdt het mandaat van de zaakvoerder-opvolger van rechtswege op onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020, onverminderd het recht van de algemene vergadering om alsdan een zaakvoerder te (her)benoemen."

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING ARTIKEL 9 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 9 van de statuten te wijzigen door volgende alinea van dit artikel integraal te schrappen:

"Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot/echtgenote van de overdrager of erflater,

3) aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater."

ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 18 november 2013

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C ^f 't

y "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 27.09.2013 13602-0517-012
08/02/2012
ÿþw

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

MONITEUR TEUR BELGE



23, 01. 2012

3 1 MJI" 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

t: ~; :~:" ;í;~-~ STAATSBLAIl., .neffiReç





bi

E;

St naoaao~~"

Ondernemingsnr : %3 fÇ. zb

Benaming

(voluit) : DE ROOSTER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vossekotstraat 6, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 20 januari 2012, neergelegd op de rechtbank van koophandel vóór registratie, dat

1) De heer DAVID Arne, geboren te Tielt op acht maart negentienhonderd vierentachtig, rijksregister nummer 84.03.08-119.68, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8755 Ruiselede, Smisseweg 12)A;

2) De heer LANDUYT Simón Wouter Christine, geboren te Tielt op drie juni negentienhonderd zesentachtig,

rijksregister nummer 86.06.03-105.04, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8760 Meulebeke,

Steenovenstraat 16/D;

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "DE ROOSTER".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Vossekotstraat 6.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondeme-mingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Kweken, afmesten, verzorgen en gebruik maken van levende dieren in de meest ruime zin; het geven van vergoedingen en winstgarantiecontracten aan derden voor het kweken en het afmesten van dieren, het huren, verhuren, terbeschikkingstellen en in concessie geven van dieren, hokken, vetmesterijen en kwekerijen en van alle inrichting en toebehoren, met of zonder dienstverlening; de handel onder al zijn vormen in de meest ruime zin, in levende en geslachte dieren, wild en gevogelte, vlees en vleeswaren, eieren en zuivelproducten, alsook van veevoeders.

219 uitl2ating ati_een lanSitx>uwbedrijf in de meest rVlme zit .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

4.Het maken van studies en onderzoeken betreffende landbouwactiviteiten in de ruimste zin, het verrichten van marktonderzoek, de promotie en het raadgeven met betrekking tot landbouwactiviteiten.

5.Commissiehandel, zelfstandige vertegenwoordiging, groot- en kleinhandel van alle land-en tuinbouwproducten.

6.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. 7.1-iet verlenen van diensten en adviezen van welke aard dan ook aan derden.

8.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

9.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

10.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen;

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE78 7310 2263 1586 bij de KBC Bank, kantoor te Tielt, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negentien januari tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderdtwintig (620) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdtwintigste (11620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

 door de heer Arne David, voornoemd sub 1), ten belope van zeshonderdnegentien (619) aandelen,  door de heer Simon Landuyt, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel,

totaal: zeshonderdtwintig (620) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde (113e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volgestort.

JAARVERGADRING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op iedere eerste maandag van september om zeventien uur in zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR-JAARREKENING-JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend ln de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank dcet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer DAVID Arne, geboren te Tielt op acht maart negentienhonderd vierentachtig, rijksregister nummer 84.03.08-119.68, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8755 Ruiselede, Smisseweg 12/A.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van hedén en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bonaviso met zetel te 8755 Ruiselede, Oude Tieltstraat 95, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot Indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie oprichtingsakte

Voor-

bphquden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 28.09.2015 15607-0545-015

Coordonnées
DE ROOSTER

Adresse
TRAMSTRAAT 40 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande