DE SLIJPMOBIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SLIJPMOBIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.605.816

Publication

08/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEUR BEL(

-12-

"T 2,,-1

\T2

...t .~, I -

il:

OP: 2 0 DEC.20

Wil. A ele griffie!`.

Griffie

11111111!111811W111

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)



['ker4. 1= 1

Ondernemingsnr : O 543 &R3816

Benaming

(voluit) : DE SLIJPMOBIEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Valkenbosdreef 5/a

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot Pierre Van Hove , notaris te Brugge, wettelijk belet, blijkt dat

1. De heer VAN HOVE Renaud Ides Charles Jacqueline Marie, geboren te Varsenare op tien mei 1957 (identiteitskaart nr 590-8946532-54 -- rijksregister nr 57,05.10-053,06), niet meer gehuwd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Val-kenbosdreef, 5a,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " LUSS"

met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Valkenbosdreef, 5a; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nr 0880.016.365,

Opgericht bij akte verleden voor de Notaris Bernard Walters te Brugge (Assebroek) op 10 maart 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 maart erna, onder nr 06056488, en waarvan de zetel verplaatst werd als bovengemeld ingevolge besluit van de zaakvoerder gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2009 onder nr 09007316, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "DE SLIJPMOBIEL en zetel te 8200 Brugge, Valkenbosdreef 5/a

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd vijfentwintig duizend (125.000) euro . Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waar-de die ieder éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

1. de Heer Renaud VAN HOVE voor NEGENENNEGENTIG (99 ) aande-fen of honderd drieëntwintig duizend zevenhonderd vijftig Euro (123.750 ¬ );

2. LUSS bvba voor één aandeel of duizend tweehonderd vijftig Euro (1.250 E);

Samen : HONDERD (100) aandelen of Honderd vijfentwintig duizend Euro (125.000 E).

De inschrijvers verklaren dat op deze aDuur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

andelen volledig werden volstort, hetzij samen HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (125.000 ¬ )

HOOFDSTUK I. - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. -

De opgerichte vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is

"De Slijpmobiel ".

ARTIKEL TWEE. -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Valkenbosdreef 51a.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopbureau's op-richten in binnenland en buitenland

bij beslissing van de zaakvoerders.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft als doel:

Al Het (her)slijpen, herstellen en onderhoud van alle onderdelen voor machines en toestellen zowel privé als

bedrijfsmatig zoals onder meer tuin-, bos-, bouw- en landbouwmateriaal en gereedschap, kappers- en

huishoudscharen en allerlei mes-sen voor huishoudelijk of professioneel gebruik.

B/ De verkoop van allerlei (elektrisch) snij- en handgereedschap en alle toebeho-ren.

Cl Het ontwikkelen van een franchising-netwerk en alle handelingen en activitei-ten die daarop betrekking

hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en onder-nemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en onder-nemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stelten of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

FI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of adminis-tratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggin-gen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrech-tstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en alge-meen bestuur.

G/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

HI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

i/ Het verlenen van administratieve prestaties en services.

J/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

W Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

MI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroe-rende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, ver-huren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te be-vorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop

van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

N/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend pa-trimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het be-heren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, on-roerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting,

inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of ven-nootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile hande-lingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlij-king van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buiten-land, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL VIER, -

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De ontbinding van de vennootschap kan echter in rechte gevorderd wor-den om wettige redenen.

De vennootschap kan ook vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de sta-tuten zijn gesteld.

HOOFDSTUK 11, - KAPITAAL - AANDELEN - OVERDRACHT,

ARTIKEL VIJF. -

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfentwintig duizend Euro (125.000 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100 ) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlhonderdste van het kapi-taal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGE-MENS VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur. Met instemming van alle vennoten en zaakvoer-ders kan de jaarvergadering op een andere datum en andere plaats gehouden worden; In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering als gewone algemene vergadering of jaarvergadering bijeengekomen is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroe-pen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursar-gaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven medegedeeld. Desgeval-lend kunnen de algemene vergaderingen schriftelijk gehouden worden.

ARTIKEL TWINTIG - BESTUURSORGAAN -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuur-lijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ver-plicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze op-dracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoe-men toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hun vast te stellen.

Zijn of haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt be-paald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De

goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt ais

bevestiging terzake.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur vor-men.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering,

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG -VERTEGENWOORDIGHEIDSBE VOEGDHEID

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder. indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds samen op te treden

voor alle handelingen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger,

AFDELING 3. - CONTROLE

ARTIKEL VIERENTWINTIG. -

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de

algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen. Wordt geen commissaris benoemd,

dan heeft iedere vennoot in-dividueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris, Hij kan

zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant,

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDE-LING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG -

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op dertig juni van elk jaar

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting op. Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neer-gelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onder-tekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkom-stig artikel 95 en 96 van het

wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennoot-schap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid 1° van

het Wetboek van Vennootschappen,

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

De winsten van de vennootschap zullen als volgt verdeeld worden

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2. Over de bestemming van het overschot wordt door de algemene vergadering beslist

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statuten-wijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap , om welke reden ook en op welk ogenblik het ook moge zijn, wordt de

vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring

van de rechtbank van Koophandel, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of

meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

TITEL III. SLOT - EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het wet-boek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van Vennootschappen,

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

r

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur

LUSS bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Renaud Van Hove voornoemd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks per-soonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar vechtsper-soonlijkneid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschap-pen overgenomen heeft. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar re-kening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte en zal afgesloten worden op 30 juni 2015

Overname van alle verbintenissen die aangegaan werden in naam van de vennootschap in oprichting artikel 60 W.Venn) en dit zowel voor de verbintenis-sen aangegaan tussen het verlijden van de akte en het neerleggen ervan conform artikel 68 Wetboek Vennootschappen.

COMMISSARIS

Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke be-palingen ter zake wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar december 2015,

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan CVBA Van Rey-brouck met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Ten Briefe 10/9 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van inde-plaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en voor de inschrijving bij een erkende so-ciale kas voor zelfstandigen.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Bernard MAERTENS te Br.Igge

tegelijk hiermede neergelegd eer (afschrift van de akte.

Voor-

behouden

San het

Belgisch

Staatsblad

4,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 15.12.2015 15686-0498-015

Coordonnées
DE SLIJPMOBIEL

Adresse
VALKENBOSDREEF 5/A 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande