DE SMET - DEBLAUWE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SMET - DEBLAUWE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.675.896

Publication

12/03/2013
ÿþA[oà Word 11.1

Ondernemingsnr : O sL . F 1S, 826

Benaming

(voluit) : DE SMET - DEBLAUWE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 83 te 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Verklaringen - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 27 februari 2013, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk.

1.A. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.B. Naam : DE SMET - DEBLAUWE

2. Zetel : Kattestraat 83 te 8520 Kuume

3. Duur : onbepaalde tijd

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters

Mevrouw DEBLAUWE Anne Marie Irma, geboren te Kuume op tweeëntwintig augustus negentienhonderd drieënvijftig (rijksregister nummer 530822 242-73), echtgenote van de heer Jean Pierre Florimond Jules DEBRUYNE, geboren te Kortrijk op vierentwintig maart negentienhonderd achtenveertig (rijksregister nummer 480324 287-22), wonende te 8520 Kuurre, Kattestraat 87.

Mevrouw DE SMET Marina Denise, geboren te Deinze op zevenentwintig november negentienhonderddrieënzeventig (rijksregister nummer 731127 33874), ongehuwd, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Edmond Van Hoorebekestraat 18.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

5.B. Gestorte bedrag : zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld

7. Begin en einde van het boekjaar :

Één juli  dertig juni

Eerste boekjaar : zevenentwintig februari tweeduizendendertien  dertig juni tweeduizendenveertien

8. Bepalingen betreffende :

A. Aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaar-'re-'kening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. De verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEb14(ÜIwLEGU

01 03, 2013

RECHTBANK KOOPWANDEL

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw DE SMET Marina, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Edmond Van Hoorebekestraat 18, is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

Defiedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheids-beperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10. Aanwijzing van de commissarissen : geen

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

A, Algemeen

- Het kopen en verkopen van onroerende goederen, zowel onbebouwde als bebouwde van aile aard alsook

het verkavelen; uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen;

- Optrekken van de ruwbouw en algemene bouw van individuele huizen, gebouwen met celstructuur

(appartementsgebouwen, enz.) kantoorgebouwen en andere niet-residentiële gebouwen;

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz...;

- Isolatiewerkzaamheden;

- Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

- Detailhandel in wand- en vloertegels;

- Tekenen en ontwerpen van gebouwen in het algemeen;

- Het uitvoeren van omgevingswerken en dit in de ruimste zin van het woord,

B. Voor eigen rekening

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het aankopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen of rechten in onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend financieel patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen), kortom een volledige materiele infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de manager/zaakvoerder/werkende vennoot.

C. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals,

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechts-'per-'sonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coórdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval ver-'lenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

}

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en' kapitalisatieondememingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin , met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, het verlenen van bijstand en diensten versenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa,

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk Jaar plaats op de derde zaterdag van de maand december om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen

Voor analytisch uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke.

-expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 21.12.2015 15700-0102-012

Coordonnées
DE SMET - DEBLAUWE

Adresse
KATTESTRAAT 83 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande