DE STRANO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE STRANO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.802.444

Publication

19/08/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/09/2013
ÿþMod Word 11.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II uI



*13138590*



Ondernemingsnr: ©~2~ . $DAC.. Lf 14 Li

Benaming

(voluit) : De Strano

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kapucijnenstraat 40 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een onderhands document opgemaakt te Oostende op 22 augustus 2013 houdende oprichting van een vennootschap onderfirma blijkt ondermeer:

Tussen de ondergetekenden:

1.Sluyts Yves, geboren te Lier op 14 juli 1975, wonende te Bosweg 65 F, 2802 NP Gouda, Nederland

2.Blom Johnny, geboren te Delft op 5 juli 1971, wonende te Bosweg 65 F, 2802 NP Gouda, Nederland

wordt een vennootschap onder firma opgericht, onder de benaming "De Strano". De naam zal steeds

worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap Onder Firma" of de afkorting "VOF". Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Kapucijnenstraat 40. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig gebied Brussel  hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s), mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

-Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden: alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat ondermeer het uitbaten van een restaurant, bistro, drankgelegenheden, café, bar, tearoom, snackhuis, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld, Dit omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes, de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten, het bedelen van bereide schotels en spijzen en de uitbating van buffet of horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, sportmanifestaties en paardenrennen. Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

-De organisatie van feestelijkheden, animaties...

-Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheid- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Duur

De vennootschap is gesticht voor onbepaalde duur, behoudens andersluidende wettelijke beschikkingen, te beginnen vanaf heden. De vennootschap kan slechts voor de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

op de laatste biz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

reek

~r~ ~L~ z ~~~ tiz

1CiVf 7û~ .~~ r . ~ rix+~i~~ rs-v

itkle4iítÿ te Ç3iiS E Cr

3 0 Ma 2g13

gne3er,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

De vennootschap is opgericht met een kapitaal van 23.000,00 (drieëntwintigduizend) euro, verdeeld in 100 (honderd) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder 1/100 (één op honderd) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, en daar ter inzage is van de vennoten. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbrengen en wel als volgt:

1.De heer Sluyts Yves heeft ingetekend op 50 (vijftig) aandelen en betaalt hiervoor een bedrag van 11.500,00 (elfduizend vijfhonderd) euro met gelden;

2.De heer Blom Johnny heeft ingetekend op 50 (vijftig) aandelen en betaalt hiervoor een bedrag van 11.500,00 (elfduizend vijfhonderd) euro met gelden.

De hierboven aangehaalde inbrengen werden of zullen worden gestort op een zichtrekening op naam van de vennootschap.

De heer Sluyts Yves zet daarnaast ook een bedrag van 3.000,00 (drieduizend) euro vast op een geblokkeerde rekening bij de bank Belfius te Halle gedurende de kredietlooptijd. Dit was een voorwaarde voor de toekenning van een krediet door de bank.

Vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, wordt benoemd de heer Sluyts Yves en de heer Blom Johnny en dit met ingang vanaf heden. Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getrokken door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zij kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits éénparigheid. Elke zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking. Hun afzonderlijke handtekening verbindt geldig de vennootschap voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersiuïdende beslissing door de algemene vergadering.

Controle

iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris of heeft recht op informatie bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap. De vennoten kunnen zich op hun kosten laten bijstaan of vertegenwoordigen door een gevolmachtigde.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op, evenals de jaarrekening.

Winstverdeling

De brutowinst verminderd met de algemene kosten en de afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze winst wordt gereserveerd in de vennootschap behalve indien anders beslist door de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering beslist de winst of een gedeelte ervan uit te keren wordt deze verdeeld in verhouding tot het deel in het maatschappelijk vermogen.

Algemene vergadering

De algemene vergading wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van juni om 16 uur in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijzondere algemene vergadering

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergadering wordt gehouden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem. Elke stem van een vennoot mag persoonlijk worden uitgebracht, ofwel verzonden per gewone brief, telex, telegram, telegraaf, fax of e-mail of om het even welk ander communicatiemiddel. Een stem kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een lasthebber of een gevolmachtigde, die niettemin de hoedanigheid van de vennoot moet bezitten,

Aanvang en einde van het eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf heden tot 31 december 2014. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Slotbepaling

Voor al wat niet uitdrukkelijk in huidige oprichtingsakte is voorzien, verwijzen de verschijnende partijen naar de wet op de handelsvennootschappen.

Volmacht

Met éénparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde duur volmacht gegeven aan de heer Grootaerd Diego, Paaphoek 18, 8450 Bredene, BE 0844.537.032 om in naam van de vennootschap alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten en/of het Belgisch Staatsblad.

x

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.





Sluyts Yves

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vertelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE STRANO

Adresse
KAPUCIJNENSTRAAT 40 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande