DE STUER

Divers


Dénomination : DE STUER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.492.033

Publication

05/01/2015
ÿþktod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





il 1 111

III



Ondernemingsnr : 0840.492.033

Benaming

(voluit) : DE STUER

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm Van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : De Stuerstraat 30 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreding als vennoot en ontslag zaakvoerder

Met ingang van 30 november 2014 heeft mevrouw Lantsoght Marjan ontslag genomen als zaakvoerder van de vennootschap en is zij tevens uitgetreden als vennoot van de vennootschap.

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30 november 2014 blijkt tevens dat er aan mevrouw Lantsoght Marjan kwijting werd verleend voor de uitvoering van haar mandaat als zaakvoerder,

Debels Ortwin

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Loik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ripagenbij--het-BelgisGh-S4aatishia4-051011-2015. Annexes-du-Moniteue-belge

28/06/2012
ÿþMad word 79.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIMR1111

19 JUNI 2012

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 840 492 033 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DE STUER

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Venootschap Onder Firma

Zetel : Casselstraat 261 D - 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, wordt de maatschappelijke zetel van de onderneming met ingang van 01 mei 2012 verplaatst naar De Stuersstraat 30, 8900 leper

Debels Ortwin

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III*iIuIUINiillll1llloa* IVI II

ss3

Vq betel aal Bel Staa

R

Ondernemingsnr : 0940 I4 0 iePEPt

Benaming

(voluit) : STUER

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : Casselstraat 261 D - 8970 Poperinge

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING

DE STUER

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

OPRICHTING -STATUTEN -BENOEMINGEN

Het jaar tweeduizenden elf,

Op 01 oktober

te 8970 Poperinge, Casselstraat 261 D

Ondergetekenden:

Mevrouw LANTSOGHT Marjan Suzanne Roger Jan, Urologe, geboren te Brugge op twee mei negentienhonderd tweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 8647 Lo-Reninge, Vaartstraat 16. Rijksregister 720502-074-55

en

De heer DEBELS Ortwin Gerard Anna, Urgentiearts, geboren te Oostende op zes januari negentienhonderd vijfenzestig, echtgescheiden, wonende te 8970 Poperinge, Casselstraat 261 D. Rijksregister 650106-025-03

verklaren hierbij een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt

TITEL 1 - OPRICHTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTSVORM  BENAMING  ZETEL

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma met de naam " DE STUER ".De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8970 Poperinge, Casselstraat 261 D.

KAPITAAL AANDELEN - VOLSTORTING.

Het kapitaal wordt vastgesteld op zesduizend euro (6.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is.

Op deze aandelen wordt in geld als volgt ingeschreven:

-door de heer DEBELS Ortwin, voor dertig (30) aandelen

-door Mevrouw LANTSOGHT Marjan, voor dertig (30) aandelen

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend euro (6.000,00 ¬ ).

TITEL II - STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

HOOFDSTUK I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma. De vennootschap draagt de naam " DE STUER ".

Artikel 2 : De vennootschap heeft tot doel :

Het besturen van vennootschappen, in eigen naam en voor eigen rekening. De vennootschap kan bestuurdersfuncties (bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder) waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich enkel laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders, allen geneesheer-vennoot, om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen (meer bepaald het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen ) of mag haar middelen investeren, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met het oog op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8970 Poperinge, Casselstraat 261 D.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

voor de bekendmaking in de bijlage toi het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zesduizend euro (6.000,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door 60 aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/zestigste (1160ste) van het maatschappelijk kapitaal, en is als volgt samengesteld :

-Storting door de heer DEBELS Ortwin, van drieduizend (3.000,00) euro tegen 30 aandelen van honderd 100 euro.

-Storting door Mevrouw LANTSOGHT Marjan, van drieduizend (3.000,00) euro tegen 30 aandelen van honderd 100 euro.

Alle aandeelhouders volstorten onmiddellijk hun aandeel in het kapitaal. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

Artikel 6 : Winsibewijzen

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

Artikel 7 : Wijziging van het geplaatst kapitaal

A. Tot verhoging of tot vermindering van het geplaatste kapitaal kan alleen worden besloten door een buitengewone Algemene Vergadering.

B. In geval een kapitaalsverhoging enige materiële niet geldelijke inbreng omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van zaakvoerder .

C. Kapitaalsverhoging kan geschieden door omzetting van reserves.

Artikel 8 : Statuut van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel. De uitoefening van de aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

Indien tussen de mede-eigenaars geen overeenstemming wordt bereikt, kan de rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om voormelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van de mede-eigenaars.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Artikel 9 : Regeling van overdracht van aandelen

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een doctor in de geneeskunde. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Artikel 10 :De overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van een vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van een vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere doctor in de geneeskunde.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden vennoot na goedkeuring overeenkomstig de bepalingen onder artikel 9. Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld op de wijze zoals bepaald in artikel 12 van de statuten.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, wordt tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen, dit alles zoals bepaald in de 2de en 3de alinea van het artikel 8 der statuten.

Wanneer deze erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden over de onverdeelde aandelen wensen te beschikken en deze bijgevolg overdragen aan een derde-geneesheer dienen zij de regels van het burgerlijk wetboek inzake de mede-eigendom in acht te nemen,

Artikel 11 :Waardebepaling van aandelen bij overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden.

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zullen in elk geval tot stand moeten komen binnen 9 maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 12 :De Algemene Vergadering

De vennoten oefenen alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. De algemene vergadering der vennoten  rechtsgeldig samengesteld - vertegenwoordigt alle vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen.

Van de besluiten worden notulen gemaakt die door alle vennoten worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Artikel 13 :Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 20:00 u, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 :Bevoegdheid van de algemene vergadering

A. De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van :

-de vaststelling van de jaarrekening

-bestemming van de beschikbare winst

-aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met 't doel van de vennootschap

-benoeming van commissaris (commissarissen)

-vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is.

-bepalen van de vergoeding aan de zaakvoerders.

-het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van de vennootschappenwet.

B. De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Artikel 15: Notulen

De notulen van de algemene en de bijzondere Algemene Vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder(s). Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Artikel 16 :Met bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de geneesheer - vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Artikel 17 :Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 18 :Kwijting aan de zaakvoerder en commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 19: Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Artikel 20 :Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

HOOFDSTUK IV- BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verloopt van 01 september 2011 tot 31 december 2012.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans en de resultaatrekening.

Artikel 21 :Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van hel maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V- ONTBINDING

Artikel 22 :Ontbinding

De vennootschap mag ten arien tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Artikel 23 :Ontbinding en vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden  niet vennoten, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Zolang wettelijk vereist, dient de aanstelling van de vereffenaars gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-'delijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

HOOFDSTUK VI -WIJZIGINGEN

Artikel 24 :Kennisgeving van wijzigingen

Ieder wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad, met dien verstande dat in geval van uitbreiding de kennisgeving voorafgaandelijk moet gebeuren.

HOOFDSTUK VII- BIJZONDERE BEPALING

Artikel 25 :Deontologie

De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

TITEL III - SLOTBEPALINGEN

Artikel 1 : Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013 en het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

Artikel 2 : Overneming van verbintenissen

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01 september 2011.

Artikel 3 : Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: Dokter LANTSOGHT Marjan, en Dokter DEBELS Ortwin die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Artikel 4 : Aanduiding van een vaste vertegenwoordiger

Indien de vennootschap aangesteld wordt als zaakvoerder in andere vennootschappen dan moet de vennootschap een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het college van zaakvoerders beslist om de heer DEBELS Ortwin en mevrouw LANTSOGHT Marjan aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61§2 Wetboek van Vennootschappen.

Door ondertekening van deze notulen bevestigen deze zaakvoerders de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Ais vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma 'DE STUER' verbinden Dokter LANTSOGHT Marjan en Dokter DEBELS Ortwin er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE STUER

Adresse
DE STUERSSTRAAT 30 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande