DE SWAENHOECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SWAENHOECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.129.634

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 20.12.2013 13695-0065-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0393-011
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 30.01.2013 13021-0494-011
07/02/2011
ÿþLuik B

IN II 11110111 I .111.011 H 11

*1102 0133*

GELEGD TER GRIFFIE VAN DE

CHTBANK VAN KOOPHANDELTE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

3 JAN. 2011

De griffier.

Griffie

In de bl na nee

bij het Belgisch

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Tekst :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

0

De Swaenhoeck

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Doornstraat 21

8340 Damme (Sijsele)

oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 12 januari 2011, te registreren, dat er door de Heer Vermeersch, Sebastien Jacques Philippe, geboren te Brugge op tien juli negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8000 Brugge, Beenhouwersstraat 51 en Mevrouw Vanhoenacker, Charlotte Suzanne, geboren te Gent op zeven augustus negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 8000 Brugge, Blekersstraat 1 bus 0201, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: DE SWAENHOECK.

ZETEL: 8340 Damme (Sijsele), Doornstraat 21.

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Detailhandel in souvenirartikelen, geschenkartikelen en antiek. Het vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en het verstrekken van alle diensten die hiermee verband houden.

De inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van alle horecabedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn, snack-bar, bistro, restaurant, eetgelegenheid, buffet, cafetaria, verbruikssalon, traiteurdienst, drankgelegenheid, café, bodega, dancing, feestzaal, hotel, bed en breakfast en andere overnachtings- en onthaalgelegenheden, welke opsomming beschrijvend is, doch niet beperkend.

Het organiseren, begeleiden en het in concessie nemen en geven van manifestaties en van feestelijkheden in het algemeen en in het bijzonder (doch niet beperkend) van: cultuurevenementen, festivals, tentoonstellingen, sportmanifestaties, shows, concerten, voordrachten, beurzen, feesten en andere recreatieactiviteiten ià de ruimste zin van het woord. Adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coordinatie van manifestaties en feestelijkheden in de breedste zin van het woord.

Het uitbaten van een massagesalon en allerlei diensten in verband met ontspanning, relaxatie en meditatie.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te

richten re t " r .n n -n v- n.. ." " -n h- - im 1-ren h- " ann-n h-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles Zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbôuWen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt

vijfenzeventigduizend euro nul cent (75.000,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) ieder.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 001-6325688-06 bij de naamloze vennootschap Fortis Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE SWAENHOECK in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op elf januari tweeduizend en elf dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadéring genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen wôrden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op zaterdag één december tweeduizend en twaalf.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvôerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat elle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

- de Heer Vermeersch, Sebastien Jacques Philippe, voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Beenhouwersstraat 51;

- Mevrouw Vanhoenacker, Charlotte Suzanne, voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Blekersstraat 1 bus 0201.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pringier & Partners, met zetel te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 1, 0460.651.218 rechtspersonenregister Brugge, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
DE SWAENHOECK

Adresse
DOORNSTRAAT 21 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande