DE VLASCUP

Association sans but lucratif


Dénomination : DE VLASCUP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 504.930.629

Publication

25/02/2013
ÿþMOD2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : OS-04 , 920, 6023 Benaming

(voluit) : DE VLASCUP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

BELGE NEERGELEGD

2013

Al'::'IL).L.''r,

.- 7. 02, 2013

REÂCHTBG1~RIAI~K KQUJKHdN>1EL



MON[TEU

18 -02

LG1SCH S

Rechtsvorm : VERENIGIGNG ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GRASHALM 1 , 8520 KUURNE

Voorwerp akte

OPRICHTING:

Ondergenoemde :

-Bekaert pascal , Vlaschaard 39 , 8500 kortijk , Belg

-Chaar samy , Ter Kerke 22 , 8531 Bavikhove , Belg

-Clarysse nuls , Zwanebloemstraat 26 , 8560 Wevelgem , Belg

-Clarysse thorsten Grashalm 1 , 8520 Kuume , Belg

-Depaepe nicelas , Volksvertegenwoordiger Tahonstraat 1 , 8500 korttijk , Belg

-Descamps christophe , Bunderhof 22 , 8880 st Eloois Winkel , Belg

-Scherpereel Jochen , Meensesteenweg 206 , 8501 Bissegem , Belg

Zijn overeengekomen op 1 Februari 2013 , om in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 , gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijziging de vzw DE VLASCUP op te richten

STATUTEN:

art 1. De vereniging draagt de naam " DE VLASCUP".

art 2.De zetel van de vereniging is gevestigd in West-Vlaanderen .Heden is hij gevestigd te GRASHALM 1 ,8520 Kuume, in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

art 3. De vereniging heeft het doel het inrichten van een minivoetbeltomooi/sportevenement(en) en/of vrijetijdsevenement(en).

zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereieken.zij kan aile roerende goederen die zij voor het verwezelijken van haar doel nodig heeft , bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen , en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven,contracten, ondertekenen,verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen , dit zowel in binnen -als in buitenland.

zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen -en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

art. 4.De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur , elk lid betaald eenmalig een lidmaatschap van 100 euro hetzij cash, hetzij via overschrijving . Dit bedrag kan NOOIT worden teruggevorderd door het lid bij ontslag of vrijwillig uittreden

LEDEN:

art 5.De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen.

Elk lid van de vereniging wordt beschouwd als een werkend lid.

De vereigigng telt werkende en toegetreden leden

De oprichters zij de eerste werkende leden van de vereniging.

Elk werkend lid van de vereniging beschikt over aile rechten & plichten van de vzw-wet.

De toegetreden leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het

eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend.Zij bezitten geen stemrecht in de algemene

vergadering. _ - - - - - -

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Varen " Naam Pn hAnrltekeninn

11

*13033 46*

11111111

w

MOD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wie lid wil worden , dient zijn verzoek om toetreding schriftelijk te richten aan de raad van bestuur.Dit schriftelijk verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.De raad van bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreden.

De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden leden tot de vereniging roelaten.

Art 6. Elk lid kan ten allen tijde , mits hij er één maand vooraf kennis van geeft , uit de vereniging treden .Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht . Dit schriftelijk verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door een vergadering worden besloten , met stemming van 2/3 meerderheid der aanwezigheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord ,althans opgeroepen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt , onbelwaam of In staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard , of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

ALGEMEENE VERGADERING:

art 7.De algemeene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de Wet van 27 juni 1921 , gewijzigd door de wet van 3 mei 2002 en latere wijzigingen.

leder werkend lid kan volmacht geven aan een ander lid , die het daarbij behorende stemrecht mag uitoefenen,zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

art 8.De algemeene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen door de raad van bestuur. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemen vergadering geregeld volgens de art 5 tot 8 112 en volgende van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wijzigingen.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering.Deze schriftelijke oproeping gebeurd per brief of per e-mail , met vermelding van de agende punten.

art 9.De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter vban de raad van bestuur of , bij diens

afwezigheid ,door de secretaris of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is .

De agende wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen bij akkoord van

alle aanwezigen of vertegenwoordigers.

art 10.De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen , ongeacht hat aantal aanwezige ,hetzij de Wet het anders bepaalt.

art 11.De notulen van de algemen vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register.

de besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of per brief of per e-mail ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de Wet voorgeschreven bekendmaking.

BESTUUR:

art 12. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum drie bestuurders ( die lid zijn van de vereniging).zij worden benoemd door de algemen vergadering.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt bij overl jden,ontslag, aftredeno of afzetting en verleis van lidmaatschap.ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Iedere bestuurder kan ook ten allen tijde door de algemen vergadering ontslagen worden .

De raad van bestuur kiest uit zij leden een voorzitter , een ondervoorzitter , een secretaris en een penningmeester.De voorzitter, de ondervoorzitter ,de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergadering.

art 13.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigd deze in en buiten recht.Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze door de Wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.De raad kan zelf daden van beschikking stellen met begrip van, onder meer , het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lene en uitlenen, aile handels-en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken ,...

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging.Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in het bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

14100 2.0

art 14.de raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zich Kan laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt beiast.deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijks briefwisseling en tekent namens de vereninging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en dergelijke indememingen of diensten.voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Het dagelijks bestuur kan een beslissing nemen indien dze spoedeisend of van gering belang is , en er neit kan worden gewacht op een samenkomst van de raad van bestuur .

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen. is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De opdracht van ngedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden , ontslag, aftreden ,afzetting en verfeis lidmaatschap.

De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens ten alle tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

art 15. de raad van betsuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agende punten.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en , bij dienst belet of afwezigheid , door de secretaris , en bij diens belet of afwezigheid , door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden net zoals bij een college genomen door gewone meerderheid van stemmen , ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd.Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

BEGROTING/REKENINGEN

art 16.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het aafgeiopen jaar en maakt de begroting voor het volgende jaar op , deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd.Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

in geval van ontbinding moet het volledig vermogen aangewend worden voor : VZW KINDERKANKERFONDS , UZ GENT 1k5 , DEPINTELAAN 185 , 9000 GENT ,

art 17.Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet 27 juni 1921 , gewijzijd door de Wet van 2 mei 2002 en later wetswijzigingen en de gebruiken inzake de vereniging van toepassing. OVERGANGSPLANNING:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de oprichting zijnde 1 Februari 2013 tot 31 December 2013.

Aldus goedgekeurd door de buitengewone algemen vergadering te Kortrijk op 1 Februari 2013, in twee exemplaren warvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereninging en waarvan het ander wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

De oprichters:

-Bekaert pascal , Vlaschaard 369 , 8500 Kortrijk , Beig

-Chaar samy, Ter Kerke 22 , 8531 Bavikhove, Belg

-Clarysse nits ,zwanebloemstraat 26 , 8560 wevelgem , Belg

-Clarysse thorsten , grashalm 1 , 8520 kuume , Belg

-Depaepe nicolas , volksvertegenwoordiger tahonstraat 1 , 8500 Kortrijk , Belg

-Descamps christophe , Bunderhof 22 , 8880 st Eloois winkel , Belg

Scherpereel jochen ; Meensesteenweg 203 , 8501 Bissegem , Belg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 20

AKTE VAN BENOEMINGDAGELIJKS BESTUUR

Heden werden volgende personen door vzw DE VLASCUP benoemd bij stemming tot lid van het dagelijks bestuur :

Infunctie van voorzitter werd verkozen :

-SCHERPEREEL JOCHEN , Meensesteenweg 206 , 8501 Bissegem , Belg

infunctie van ondervoorzitter werd verkozen

-CLARYSSE NILS , Zwanebloemstraat 26 , 8560 Wevelgem , Belg

Infunctie van secretaris werd verkozen :

-CLARYSSE THORSTEN ,Grashalm 1 , 8520 Kuurre , Belg

Infunctie van schatbewaarder werd verkozen :

-DEPAEPE NICOLAS , Volksvertegenwoordiger tahonstraat 1 , 8500 Kortrijk , Belg

Infunctie van lid dagelijks bestuur werd verkozen :

-CHAAR SAMY , Ter kerke 22 , 8531 Bavikhove , Belg

Opgemaakt te Kortrijk op 1 Februari 2013.

,

r4SDD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

AKTE VAN BENOEMING : RAAD VAN BESTUUR

Heden werden volgende personen door vzw DE VLASCUP benoemd bij stemming tot lid van de raad van bestuur .

In functie van voorzitter verd verkozen :

-SCHERPEREEL JOCHEN , Meensesteenweg 203 , 8501 Bissegem , Belg

ln functie van ondervoorzitter werd verkozen ;

-CLARYSSE NILS , zwanebloemstraat 26 , 8560 Wevelgem , Belg

Infunctie van secretaris werd verkozen

-CLARYSSE THORSTEN , Grashalm 1 , 8520 Kuurre , Belg

In functie van schatbewaarder werd verkozen

-DEPAEPE NICOLAS , Volksvertegenwoordiger tahonstraat 1 , 8500 Kortrijk ,Belg

Opgemaakt te Kortrijk op 1 Februari 2013.

Luik B - Vervolg

LEDENLIJST vzw " DE VLASCUP"

`'/oor-behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Mon 2.0

Bekaert Pascal , Viaschaard 39 , 8500 kortrijk FUNCTIE : lid dagelijks bestuur

Breye Pedro , Leopolslaan 1341102 , 8430 Middelkerke FUNCTIE : lid dagelijks bestuur

Chaar Samy , Ter Kerke 22 , 8531 Bavikhove FUNCTIE : lid dagelijks bestuur

Claryss Nils , Zwanebloemstraat 26 ; 8560 Wevelgem FUNCTIE :Ondervoorziter

Clarysse Thorsten , Grashalm 1 , 8520 kuume FUNCTIE : Secretaris

Depaepe Nicolas , volksvert tahonstraat 1 , 8500 Kortrijk FUNCTIE : Schatbewaarder Descamps christophe , Bunderhof 22 ,8880 st Eloois winkel FUNCTIE : lid dagelijks bestuur Scherpereel Jochen , Meensesteenweg 206 , 8501 Bissegem FUNCTIE : voorzitter

(get) CLARYSSE THORSTEN , secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE VLASCUP

Adresse
GRASHALM 1 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande