DE WAREMPEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WAREMPEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.504.932

Publication

15/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/10/2011
ÿþ Mod Z9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 11156360"

NEERGELEGD

Ob OKT. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANWfr~jfd'E CENT

,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0427.504.932

Benaming

(voluit) : DE WAREMPEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondsesteenweg 211 te 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : Uitdrukking kapitaal in Euro, afschaffing nominale waarde van de aandelen, wijziging aan het doel, wijziging van zetel en aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op drie oktober tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Warempel° met zetel te 9040 Gent (Sint Arnandsberg), Dendermondsesteenweg 211, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Claeys Bouuaert te Gent op vijfentwintig juni negentienhonderd vijfentachtig; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien juli daarna onder nummer 19850716-064, besloten heeft:

-1/ Het kapitaal uit te drukken in euro tegen de geldende conversievoet derwijze dat het kapitaal 18.592,01 Euro zegge achttien duizend vijfhonderd twee en negentig euro en een cent bedraagt en beslissing om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door 750 aandelen die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen en beslissing om de tekst van artikels 5 en 6 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen.

-2/ Lezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder over de wijziging van het doel van de vennootschap met de daaraan gehechte staat van actief en passief afgesloten de 23 september 2011, zegge minder dan 3 maand oud en beslissing wordt genomen om het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals het thans bestaat te vervangen door het volgende:

".- Tussenpersoon in de handel;

.- Het reinigen van gebouwen, in de ruimste zin van het woord. Dit is zowel, nieuwe als oude gebouwen, de binnen  als de buitenkant van deze gebouwen, zowel platte daken als andere daken, de venster  en glaspartijen ervan, zowel particuliere als openbare gebouwen,en bedrijfsgebouwen, zowel de traditionele als de industriële reiniging van gebouwen, zowel kantoren als opslagruimten, welke ook de bestemming van deze ruimten zou kunnen zijn of geweest zijn. Het opruimen van kelders, zolders of andere delen van gebouwen. Reinigen en ruimen van: waterlopen, sloten, afwateringssystemen, waterzuiveringsinstallaties, reinigingsinstallaties in het algemeen, van drainages, en van alle putten en rioleringen. Inspecties in het alge-meen, en camera inspecties in het bijzonder. Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwter-reinen. Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige gespeciali-seerde bouwwerkzaam heden.

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

Pakjesdienst, express dienst, bestelling van brieven, het klaarmaken van alle soorten verzendingen en mails, dit alles in de ruimste zin van het woord en welke distributiemethode ook zou kunnen gebruikt worden.

Het inpakken en/of verzenden van pakjes, welke ook de bestemming of de inhoud ervan zou kunnen zijn, voor zover dit evenwel bij wet is toegelaten.

Alle activiteiten van drukkerij, uitgeverij in het algemeen, grafische werkzaamheden, fotokopiëren, de-sign en ontwerp.

.- Het ter beschikking stellen van personeel aan bedrijven en aan derden in het algemeen, al dan niet via dienstencheques.

Het ter beschikking stellen van onthaalpersoneel, hostesses, standwerkers en stewards. Het verzorgen van promotiecampagnes voor rekening van derden, bijvoorbeeld door het geven van demonstraties met pro-ducten. Algemene bouwonderneming : dit is ondermeer :

.- Onderneming voor leveren en plaatsen van : zwembaden, spas, sauna's, jacuzzi's, en aanverwante installaties. Alle herstellingen en constructies die ermee zouden kunnen verband houden.. 'Dit is inclusief alle voorbereidingswerken. Overdekkingen, koepels, overbouwingen uit welke materialen ook.

Onderneming voor electriciteitswerken. Onderneming voor het leveren en plàatsen.van buizen uit welke materialen ook, en voor welke bestemming dit ook moge zijn. Rioleringswerken.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dakbedekking in het algemeen, sanitair installateur, installateur centrale verwarming, alle elektriciteitswerken. Klimaatregelingen en zonnecollectoren van welk type ook.

Vervoer in het algemeen, en vervoer van aarde en bulkgoederen in het bijzonder. De aanleg en onderhoud van nutsleidingen, het uitvoeren van dito grond  en nivelleringswerken, en van funderingswerken. Het leveren en plaatsen van signalisatie al dan niet op de openbare weg. Het opzoeken en in kaart bren-gen van nutsleidingen, al dan niet gepaard gaande met graafwerken.

.- Onderneming voor innovatie, decoratie en restauratie. Schilderwerken in het algemeen, dit zowel bin-nen als buiten, voor private  industriële  als voor openbare gebouwen. Plaatsen van behang, schilderen van metalen constructies. Leveren en plaatsen van gordijnen, glasgordijnen, zonneweringen, tapijten.

Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) ; bekisting en ijzervlechtwerk, alle voltooiingwerken, geheel of ten dele.

Onderneming van slopingswerken, kunst- en restauratiewerken, het bouwen van stellingen, het invoe-gen van gevels, het plaatsen van afsluitingen.

Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

- Onderneming voor het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen, zowel voor privaat als voor industrieel gebruik ; stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van sierschou-wen ; Steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen;

.- Het waterdicht maken van gebouwen en constructies met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen. Verder alle koper -- lood en zinkwerken, welke deze ook zouden mogen zijn.

Onderneming voor plafonneer -, cementeer en andere pleisterwerken, werken met gipsplaten ; onderneming voor reinigingswerken ; onderneming voor alle beveiligingswerken ;

Onderneming voor warmte-, vochtigheids- en geluidsisolering, het plaatsen van chapes, het leggen van tegelvloeren, parketvloeren en mozaïek, marmer  en natuursteen werken, het plaatsen van alle wand- en vloerbekleding uit welke materialen deze ook zouden kunnen bestaan, dit is onder meer kunststoffen, tex-tiel, kurk en rubber.

Onderneming voor timmer- en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, aluminium, en aanverwante inbegrepen). Eindafwerking van gebouwen.

Meubelmakerij en binneninrichting. Binnenhuisinrichting. Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas, spiegelglas. gekleurde ramen, en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal). Isola-tiewerken, welke ook.

.- Alle metaalbewerking, hoevesmederij, handsmeedwerk, machinaal smeedwerk, kunstsmederij, smede-rij in het algemeen, draaiwerk, freeswerk, schaafwerk, en laswerken.

.- De opslag van goederen voor rekening van derden. Het organiseren van beurzen, welke deze ook mogen zijn.

Veiligheidsco6rd in atie.

.- De productie en handel in alle materialen en bouwmaterialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan.

Het onderhoud van materieel en gereedschappen die nodig zijn om vermelde activiteiten uit te voeren.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissio-nair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

.- Het organiseren van lessen, cursussen, colloquia, seminaries, opleidingen, en het geven van adviezen in verband met vernoemde activiteiten.

.- Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen en materieel, al dan niet bemand, in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen. Loonwerk, in de breedste zin van het woord.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer tele secretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprich-ting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden.

Het beheer van een onroerend patrimonium.

.- Het optreden als syndicus van gebouwen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

.- Het optreden als beheerder, bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor reke-ning van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

.- De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wij-ze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Zij mag deelnemen aan een vennootschap met een gelijkaardig doel.

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in' België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

-3/ De zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Dendermondsesteen-weg 211 naar 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 243 bus 9 en aanpassing van de statuten in die zin.

ledere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

-4/ Aanpassing van de statuten aan de vigerende terminologie ingevolge de invoering van het wetboek van vennootschappen en zijn wijzigingen.

-5/ De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder tot de materiële uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-volmacht

-coordinatie

Getekend, Christine Callens, notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 27.07.2011 11356-0147-012
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 09.09.2010 10539-0394-014
04/09/2009 : GE141677
01/09/2008 : GE141677
28/08/2007 : GE141677
25/08/2004 : GE141677
25/08/2004 : GE141677
23/07/2002 : GE141677
18/07/2002 : GE141677
12/08/2000 : GE141677
04/11/1999 : GE141677

Coordonnées
DE WAREMPEL

Adresse
BRUGSESTEENWEG 243, BUS 9 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande