DE WERKPLEK, AFGEKORT : DE WERKPLEK

Société en commandite simple


Dénomination : DE WERKPLEK, AFGEKORT : DE WERKPLEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.631.286

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen enz.

Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie

Beheer en exploitatie van culturele centra

Vorm van de vennootschap

De oprichters richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een

han-delsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

DE WERKPLEK

OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 15/12/2014 blijkt dat de gewone Commanditaire vennootschap

DE WERKPLEK werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1) Bert Debrouwere, geboren te Kortrijk, wonende te Sint Michielsweg 29 bus 2, te 8520 Kuurne en met nationaal nummer 83.10.03.221-47.

2) Joost Debrouwere, geboren te Kortrijk, wonende te Arteveldestraat 33, te 8551 Heestert en met nationaal nummer 53.03.19-329.41.

Beherende en stille vennoten

De heer Bert Debrouwere neemt deel aan de oprichting als beherend vennoot. De heer Debrouwere Joost treedt

op als stille vennoot.

Naam  zetel

Haar naam luidt "De Werkplek". Zij wordt gevestigd te Sint Michielsweg 29 bus 2, te 8520 Kuurne.

Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, bedraagt 18.550,00 EUR .

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De werkplek

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : De werkplek

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Michielsweg 29 2

*14313192*

Luik B

8520

België

0507631286

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kuurne

Griffie

Neergelegd

22-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst

Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles

berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accommodaties voor podiumkunst

Exploitatie van sportaccommodaties

Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

Ontwerpen en voeren van reclame en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans

Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf boksen, worstelen en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enz.

Organisatie van congressen en beurzen

Overige activiteiten van gespecialiseerde designers

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten

Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen

Verhuur van theaterkostuums, carnavalskleding, ceremoniekleding, sieraden

Verlenen van advies en praktische kulp aan bedrijven ivm public relations en communicatie

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Vertoning van bioscoopfilms en videobanden, in de open lucht of op andere plaatsen waar filmvoorstellingen mogelijk zijn.

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

Bieden van overig amusement, n.e.g.: circussen, poppentheaters, rodeo's, klank en lichtspelen

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerden en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen; Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Waarnemen van alle bestuursopdrachten en functies en opdrachten van vereffenaar in vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

Organiseren van cursussen, bezuren, manifestaties, opleidingen, seminaries, congressen, workshops, studiedagen met betrekking tot de doelstellingen van de vennootschap.

Zij kan tussenpersoon zijn in de handel in de meest ruime zin van het woord met inbegrip van onroerende leasing.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht; ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennoot-schappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, ver-smelting of hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan, het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

Bert Debrouwere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Evenwel met betrekking tot handelingen die de vennootschap verbinden voor een som groter dan 5.000,00 euro zullen twee zaakvoerders de vennootschap dienen te vertegenwoordigen, zo er op dat ogenbik twee benoemd zijn.

Bestuur

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, statutaire, zaakvoerder, dit voor onbe-paalde duur en met

volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Bert Debrouwere voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder

Boekjaar - jaarvergadering

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 4de vrijdag van de maand juni.

Het eerste boekjaar begint op 15/12/2014 en eindigt op 31/12/2015.

Coordonnées
DE WERKPLEK, AFGEKORT : DE WERKPLEK

Adresse
SINT-MICHIELSWEG 29, BUS 2 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande