DE WITTE-COOREMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WITTE-COOREMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.911.124

Publication

18/08/2015
ÿþ Mod 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e EERGEi.EGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden  aan het Belgisch

Staatsblad

NIVIINIIIIIINI~~

*15119020*

Ondernemingsnr

Griffie Rechtbank Koophandel

0 7 AUG 2015

Gent Afdeling Brugge

De &ri ~º%r

634 9 7 1 134

Benaming (voluit) :DE WITTE-COOREMAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Nieuwpoortstraat 41/0012, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 5 augustus 2015, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "DEWITTE-COOREMAN" werd opgericht als volgt:

VENNOTEN.

1. De heer DE WITTE Nico Alain, geboren te Berchem op achtentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer 75.06.28 239-53, wonende te 8300 Knokke-Heist, Nieuwpoortstraat 41/0012 en zijn echtgenote,

2. Mevrouw COOREMAN Lieve Clementina Petra, geboren te Deurne op negen maart negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 72.03.09 246-47, wonende te 8300 Knokke-Heist, Nieuwpoortstraat 41/0012.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam: "DE WITTE-COOREMAN".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Nieuwpoortstraat 4110012.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen. en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, fmanciële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, m Bel:ië of in het buitenland, waarvan het maatscha .'eh k doel identiek, :eli'kaardig of verwant in met het hare,

Annexes du Moniteur belge

18/08/2015

Voor-

behouden

aan het

resc1

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

18/08/2015

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de

beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen

zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERDDUIZEND EURO (E 300.000,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer DE WITTE Nico wonende te 8300 Knokke-Heist, Nieuwpoortstraat 41/0012, titularis van honderd vijftig (150) aandelen

2. Mevrouw COOREMAN Lieve, wonende te 8300 Knokke-Heist, Nieuwpoortstraat 41/0012, titularis van honderd vijftig (150) aandelen

Samen: driehonderd (300) aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ten bewijze dat driehonderdduizend euro (E 300.000,00) van het geplaatste kapitaal. werd gestort, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van BNP Paribas Fortis gedateerd op 27 juli 2015 waaruit blijkt dat driehonderdduizend euro (E 300.000,00), van het geplaatst kapitaal werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en. neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand mei of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten een.arig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

wut ~

Luik B - vervolg

behoren.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer DE WITTE Nico en Mevrouw COOREMAN Lieve, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen..

VA TE VERTEGENWOORDIGER.

De zaakvoerders, de heer De Witte Nico en Mevrouw Cooreman Lieve, beiden voornoemd nemen de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

VOLMACHT.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, bvba FISKAVER, met maatschappelijke zetel te Roeselare, Populierstraat 249, vertegenwoordigd door Mevrouw Verbeke Chantal en de heer Vercruysse Stephane, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

Annexes du Moniteur belge

 4-Voor-

behouden aan het Belgisch staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2015

Coordonnées
DE WITTE-COOREMAN

Adresse
NIEUWPOORTSTRAAT 41/0012 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande