DE ZEEPCENTRALE

Divers


Dénomination : DE ZEEPCENTRALE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 627.849.623

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-04-2015

Griffie

*15305883*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627849623

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

De Zeepcentrale

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Sabine DESTROOPER, notaris te Ledegem, op één april tweeduizend vijftien, te registreren, dat door de Heer OLIEVIER Michaël, wonende te Menen, E. Anseelestraat 23 en Mevrouw VANRYCKEGHEM Valerie, wonende te Menen, Grote Markt 20, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Artikel één - Naam.- :  De Zeepcentrale .

Artikel twee - Zetel.- : te 8930 Menen, Grote Markt 20.

Artikel drie - Doel.-

De vennootschap heeft tot doel:

- algemene schoonmaak van gebouwen en ramen, zowel voor industrieën en particulieren, alsook openbare gebouwen en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- de verkoop van reinigingsproducten in de ruimste zin van het woord;

- de verkoop van publiciteit en dit in de ruimste zin van het woord;

- het verlenen van administratief, financieel managementadvies betreffende het bestuur van ondernemingen in de meest ruime zin van het woord;

- het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoeding ontvangen;

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerende vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbon, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen, en de eventueel deze ter beschikking ter stellen van de zaakvoerder of vennoot.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel vier - Duur.- : voor onbeperkte duur.

Artikel vijf - Kapitaal.- : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een

Onderwerp akte :

Grote Markt 20 8930 Menen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst als volgt:

1. door Mevrouw Valerie Vanryckeghem, voornoemd, wordt ingeschreven voor zestienduizend

honderd euro, hetzij voor honderd eenenzestig (161) aandelen ¬ 16.100,00

2. door de heer Michaël Olievier, voornoemd, wordt ingeschreven voor tweeduizend vijfhonderd euro,

hetzij voor vijfentwintig (25) aandelen ¬ 2.500,00

TOTAAL: achttienduizend zeshonderd euro ¬ 18.600,00

hetzij honderd zesentachtig (186) aandelen

Ieder aandeel waarop in speciën ingeschreven werd, werd afbetaald door storting in geld, als volgt:

1. door Mevrouw Valerie Vanryckeghem, voornoemd, ten belope van vijfduizend driehonderd

zevenenzestig euro, ¬ 5.367,00

2. door de heer Michaël Olievier, voornoemd, ten belope van achthonderd drieëndertig

euro, ¬ 833,00

TOTAAL van de stortingen: zesduizend tweehonderd euro ¬ 6.200,00

Gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE40 6719 5371 2963 op naam van de

vennootschap-in-oprichting bij Europabank.

Blijft te volstorten:

1. door Mevrouw Valerie Vanryckeghem, voornoemd, tienduizend zevenhonderd drieëndertig euro, ¬ 10.733,00

2. door de heer Michaël Olievier, voornoemd, duizend zeshonderd zevenenzestig

euro, ¬ 1.667,00

TOTAAL: twaalfduizend vierhonderd euro ¬ 12.400,00

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel veertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder alleen optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel zeventien - Controle.-

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar. Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien - Jaarvergadering.- : in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de eerste maandag van de maand juni om 10 uur.

Artikel tweeëntwintig - Stemrecht.-

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel zesentwintig - Boekjaar.- : één januari - eenendertig december van ieder jaar.

Artikel achtentwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel éénendertig - Vereffening.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder zonder beperking van duur: de heer OLIEVIER Michaël, voornoemd, [RR : 75.10.02-169.58], met ingang vanaf neerlegging. OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. Eerste boekjaar.: vanaf neerlegging tot 31 december 2016.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

3. Eerste jaarvergadering.: eerste maandag van de maand juni 2017 om 10 uur

4. Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR UITTREKSEL

Sabine Destrooper, notaris

10/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ar In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aid NEERGELEGD

l~i~.~ ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0627.849.623

Benaming

(voluit) : DE ZEEPCENTRALE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Grote Markt 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op zestien

juni tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ZEEPCENTRALE volgende

besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van de naam van de vennootschap naar DE BUSINESS CENTRALE

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8530 Harelbeke,

Kortrijksesteenweg 178.

DERDE BESLUIT

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder over de uitbreiding van het doel van de

vennootschap met aangehechte staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per twaalf juni

tweeduizend vijftien.

De vergadering keurt, na beraadslaging, zelfde verslag integraal goed.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"-restaurateur en traiteurbanketaannemer; het uitbaten en delegeren van restaurants en traiteurzaken,

hotels en tavernes;

- het vervaardigen van kant en klare gerechten alsook dieetgerechten die ter plaatse worden geserveerd en

ook aan huis worden geleverd;

- het vervaardigen en verkopen van voedingssupplementen en alle farmaceutische producten en dit in de

ruimste zin;

- het ontwerpen en beheren van een veilingsite op het internet;

- de verkoop van alle roerende en onroerende goederen en dit in de meeste ruimte zin, op voormelde site,

met uitzondering van de producten en goederen die bij wet verboden zijn;

- alle onderhoudsklussen, zoals tuin- en verbouwingswerken, schilderwerken, timmerwerken, plaatsen van

wanden en plafons, elektriciteit en sanitair, plaatsen van parket en vloeren, enzovoort.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland."

VIERDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer Olievier Michaël,

voorheen aangeboden.

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het huidige boekjaar zal gelden als

kwijting van de opdracht van zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT

Vervolgens heeft de vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor de duur

van de vennootschap:

1) de heer VERSTRAETE Dario, voornoemd,;

2) de heer GHILLEMYN Johny, voornoemd,

Beiden aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

Hun opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

De vergadering gelast de zaakvoerders met het ten uitvoer leggen van de genomen besluiten.

MONITEUR BELGE 25. 0fi. 2015

0 3 -07- 2015 FIECHTBANK iiUOPHANDEI_

BELG1SCLI STAATSBLAD Griffie

ICI IIII IIII111111 i II

<15099309>

b~ i

E

Si



VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte statutenwijziging.

-Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-gecoördineerde statuten.

Meester Francis DEVELTER, notaris te Menen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

ehoucien

aan het

Belgisch

Steatshlad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

>erso: Naam handtekening

Coordonnées
DE ZEEPCENTRALE

Adresse
Zetel : 8930 Menen, Grote Markt 20

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande