DEBELS - VAN CAEMELBEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBELS - VAN CAEMELBEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.997.432

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 11.02.2014 14033-0419-012
27/10/2011
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r ON ITEU

DIREC

bf 1111111111111.11.1

é St

Ondernemingsnr : S3 Y 599. OZ

Benaming

(voluit) : DEBELS - VAN CAEMELBEKE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspralijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 132 te 8580 Avelgem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid 'Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR; 0874.747.285) de twee en twintig september twee duizend en elf, blijkt dat:

Heer DEBELS Davie Daniel Gilbert, geboren te Kortrijk de acht december negentien honderd tachtig; (Nationaal nummer: 80.12.08 115-51), echtgenoot van Mevrouw Van Caemelbeke Inge Maria, geboren te Kortrijk de zestien oktober negentien honderd negen en zeventig, wonende te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 132.- Gehuwd te Anzegem de zestien juni twee duizend onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen,' ingevolge een huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris de dertig mei twee duizend, sindsdien; niet gewijzigd.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.000,00-E), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan, met een totaal ten bedrage van twaalf duizend vier honderd euro nul cent (12.400,00-¬ ) is gedeponeerd op een bijzondere: rekening met nummer 6E05 7380 3393 5975 geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van twaalf duizend vier honderd; euro nul cent (12.400,00-¬ ).

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "DEBELS  VAN CAEMELBEKE".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8580 Avelgem, Oudenaardsesteenweg 132.

DOEL:

-aannemersbedrijf in het plaatsen van vloer- en wandtegels, aannemer tegelzetter;

-aannemersbedrijf in allerhande bouwwerken, onderneming voor het bouwen van stellingen alsook voor het: invoegen en reinigen van gevels, gevelrenovatie, betonvloeren, isolatiewerken, slopingswerken, renovatie- en grondwerken en rioleringswerken;

-het plaatsen van scheidingsmuren;

-groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

-het verhuren van diverse machines en stellingen;

-het verschaffen van diensten op het vlak van projectbegeleidingen;

-het optreden als tussenpersoon in de handel;

-groot- en kleinhandel in diverse goederen;

-het verlenen van adviezen en het verschaffen van diensten inzake bedrijfsbeleid, met inbegrip van: commercieel- en financieel beleid, outsourcing, alsook administratie;

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van: alle beheersdaden zoals ondermeer aankoop, verkoop, verkavelen, verhuren, in' huur nemen, ruilen,, bouwwerken laten uitvoeren, verbouwings- en verbeteringswerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin

-de studie en de uitvoering van alle mogelijke particulieren en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie: en de uitvoering van binnen- en buitendecoratie;

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband: houden met openbare en particuliere bouwwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 -10

B. LGISCH S

BEST

TIONt-tKE ERGELEGD

- 2011 2 6, 09. 2011

rAATSB t~ 4,

ANK

~ r~r~P~f; rCOt~Pi'1ANDE=L

' leSQPrefiffiP_



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan aile vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, electriciteit, enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het is volledig geplaatst.

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand december om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELING:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN:

I)Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni twee duizend dertien.

2) De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede maandag van de maand december twee duizend dertien om achttien uur.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-Heer Davie Debels, voornoemd,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één augustus twee duizend en elf tot op heden.

VOLMACHTEN

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire B&S" te Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122 bus 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, de formaliteiten inzake KBO en BTW middels het ondernemingsloket te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.12.2016, NGL 26.02.2017 17055-0430-013

Coordonnées
DEBELS - VAN CAEMELBEKE

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 132 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande