DEBLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.099.920

Publication

25/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302885*

Neergelegd

23-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846099920

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DEBLAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge, Vossensteert 163

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 23 mei 2012, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "DEBLAN"

1.VENNOTEN : 1. De Heer DEBLAERE Sacha Mervyn Steve, geboren te Brugge op vierentwintig augustus duizend negenhonderddrieënzeventig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Vossensteert 163.

Hij heeft rijksregisternummer 730824-087-06.

En zijn echtgenote

2. Mevrouw LANNOO Heidi, geboren te Brugge op negentien maart duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Vossensteert 163. Zij heeft rijksregisternummer 760319-014-63.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontractscontract, niet gewijzigd op heden, zo verklaard.

2.NAAM en VORM: "DEBLAN", BVBA;

3.ZETEL: 8310 Brugge (Sint-Kruis), Vossensteert 163

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap kan volgende activiteiten uitoefenen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- advies, bijstand en know how in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- trading in de meest ruime zin.

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet bemeubeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister. 6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

dat het maatschappelijk kapitaal bij oprichting is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)

7.SAMENSTELLING : 1) De Heer DEBLAERE Sacha, voornoemd, drieënnegentig (93)

aandelen zonder nominale waarde of negenduizend driehonderd euro: 9.300,00

2) Mevrouw LANNOO Heidi, voornoemd, drieënnegentig (93) aandelen zonder nominale

waarde of negenduizend driehonderd euro: 9.300,00

dat het maatschappelijk kapitaal bij oprichting is gestort tot beloop van ZESDUIZEND

TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door :

A. De Heer DEBLAERE Sacha, voornoemd, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 euro),

B. Mevrouw LANNOO Heidi, voornoemd, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 euro);

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. 9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zondag van de maand juni om elf uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de de laatste zondag van de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien om elf uur.

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

11.BENOEMING : Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Heer DEBLAERE Sacha, wonende te 8310 Brugge, Vossensteert 163;

2) Mevrouw LANNOO Heidi, wonende te 8310 Brugge, Vossensteert 163;

voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

De zaakvoerder geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Bourgoignie, met zetel te 8000 Brugge, Hamiltonpark 19, vertegenwoordigd door de heer Didier Bourgoignie, zaakvoerder, of dienst vertegenwoordigers, die de bevoegdheid krijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen. De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten.

Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en /of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 23 mei 2012, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0006-012

Coordonnées
DEBLAN

Adresse
VOSSENSTEERT 163 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande