DEBO

Divers


Dénomination : DEBO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.883.474

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 17.04.2014 14094-0148-010
23/05/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makeh kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud, aan he Beigise Staatsbl

1111111111M1M111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

: Ondememingsnr : 0476.883.474

i:

i Benaming (voluit) : DEBO

il(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Torhoutsesteenweg 124

:1 8210 Zedelgem

'.

Onderwerp akte :BVBA: wijziging '

.: .

i STATUTENWDZIGING :

,

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de i BVBA "DEBO", met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutse Steenweg 124, gehouden voor Geassocieerd

Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 8 mei 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid vans ,

stemmen de volgende beslissingen werden genomen: .

..

: EERSTE BESLUIT  WDZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

.,

i De vergadering beslist artikel elf van de statuten te vervangen als volgt:

il "De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te

verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet i! door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk

voorbehouden zen aan de algemene vergadering.

i De zaakvoerders vertegenwoordigen elk eanderlek de vennootschap jegens derden en in !! rechte als eiser of verweerder. BU aankopen die een bedrag van 'TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EtIRO (f2.500,00) overstegen dient ieder der zaakvoerders echter te beschikken over de

i goedkeuring van alle zaakvoerders. ,

,

.. Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet j

,

nadat zij openbaar zou zen gemaakt." ,

TWEEDE BESLUIT  BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER .

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens om de heer BOCKSTAELE Kevin en de

heer DEFOIRDT Bart beiden te benoemen als statutair zaakvoerders van de vennootschap, die .

onmiddellijk verklaren dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigen door geen enkele maatregel !

li getroffen te zijn die zich hiertegen verzet. .

Voor aile verbintenissen waarvan het bedrag of de tegen waarde de som van '

TWEEDUIZEND VIIFHONDERD EURO (¬ 2.500,00) overtreft, dienen zaakvoerder en .

statutair zaakvoerder gezamenlijk op te treden.

!i Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

zijn openbaar zou zijn gemaakt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

il Artikel tien wordt bijgevolg gewijzigd als volgt: ,

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen 1

de vennoten, die warden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één

.:

zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij eanderlek of gezamenlijk mogen handelen.

: Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

:

:. Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen ne moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, i tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Zijn benoemd als statutair zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

1/ De Heer BOCKSTALE Kevin, wonende te 8210 Zeclelgem, Torhoutse Steenweg 124 bits

101.

2/ De heer DEFOIRDT Hart, wonende te 8210 Zedelgem, Torhoutse Steenweg 124 bus

101.

DER E BESLUIT  VOORKO OPRECHT BI3 OVERDRACHT VAN AANDELEN

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel zeven van de huidige statuten te wijzigen als

volgt:

"ARTIKEL ZEVEN

Alle overdrachten van aandelen onder de levenden en alle overgangen van aandelen ingevolge overlijden zijn onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden wordt verstaan elke eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals een vruchtgebruik of pend.

Met de overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging en/of contractuele erfstelling bedoeld.

De uitoefening van dit voorkooprecht wordt geregeld als volgt

2 De aandeelhouder die zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen onder de levenden, brengt de zaakvoerders hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte.

Bij een overgang van aandelen wegens sterfgeval, brengen de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder de zaakvoerders op de hoogte van de overgang ingevolge overlijden. Deze kennisgeving moet gedaan worden binnen de twee maanden na het openvallen van de nalatenschap en geldt als aanbod.

In dit aangetekend schrijven vermelden de overdrager onder de levenden en de rechtverkrijgenden ingevolge overlijden het aantal betrokken aandelen, de prijs en de aankoopvootwaarden per aandeel. Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

Gedurende de procedure van het voorkooprecht deponeert de aanbieder de betrokken aandelen op de maatschappelijke zetel of in een effectenportefeuille bij een financiële instelling, en maakt hij een bewijs van neerlegging, met melding van de betrokken aandelen, aan de zaakvoerders over.

2 Na ontvangst van dit aanbod, wordt dit door de zaakvoerders per aangetekend schrijven aangezegd aan alle aandeelhouders die zich het recht hebben voorbehouden tot uitoefening van het voorkeurrecht.

3 De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1 in wat volgt "de aanboddatum" genoemd, om de zaakvoerders per aangetekend schrijven mee te delen dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieder geformuleerde prijs voorstel aanvaarden.

De uitoefening van het voorkooprecht heeft noodzakellikerwee betrekking op het geheel van de aangeboden aandelen.

Meerdere aandeelhouders kunnen daartoe gezamenlijk optreden.

Gebeurt geen dergelijke mededeling binnen de gestelde termijn, dan worden de betrokken aandeelhouders geacht te hebben afgezien van hun voorkooprecht

Na het verstrijken van de gestelde terme brengen de zaakvoerders de aanbieder per aangetekend schrijven op de hoogte.

4 Indien na het verstrijken van de termijn vermeld onder punt 3 eerste le blet dat verscheidene aandeelhouders of groepen van aandeelhouders zich aanmelden als kandidaat-overnemers, delen de zaakvoerders dit onvered per aangetekend schrijven mee aan de betrokken partijen met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers.

De betrokken aandeelhouders of groepen aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de te koop aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om de zaakvoerders van deze beslissing op de hoogte te brengen, eveneens per aangetekend schreen. Bij gebrek aan deze kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal, bewezen door een depot van hun aandelen.

5 Na het verstrijken van de termijn van veertien dagen vermeld onder punt 4 brengen de zaakvoerders de aanbieder onverwijld per aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de kandidaat-overnemers de aandelen verwerven, alsmede van het feit of zij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

voorgestelde prijs en voorwaarden aanvaarden of niet.

Indien geen aandeelhouders van hun voorkooprecht gebruik willen maken, delen tle zaakvoerders dit mee aan de aanbieder, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen vanaf de aanboddatum aan dezelfde prijs en voorwaarden.

6 Indien in de melding voorzien onder punt 5 geen betwisting vermeld is omtrent de prie van de aandelen, komt de verkoop tot stand op de datum van de ontvangst door de aanbieder van het aangetekend schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen moet de betaling van de prijs uiterlijk zes maanden na de aanboddatum plaatsvinden.

Is er daarentegen in de hiervoor aangehaalde melding betwisting omtrent de prijs van de aandelen, hetzij omdat omtrent de voorgestelde prijs onenigheid bestaat, hetzij omdat de beoogde overdracht onder kosteloze titel moet geschieden, dan blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aanbieder, die alle eraan verbonden rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden noch met enig recht mag bezwaren tot zes maanden na de aanboddatum.

7 Ingeval één of meerdere overnemers bij de uitoefening van hun voorkooprecht het prijsvoorstel van de aanbieder niet hebben aanvaard, beschikken de aanbieder en de betrokken overnemers over een terme» van veertien dagen te rekenen vanaf de ontvangst van het aangetekend schrilven, zoals uiteengezet in punt 5 hierboven, om onder elkaar de prijs van de aandelenoverdracht te bepalen.

Indien binnen deze periode geen overeenkomst wordt bereikt hieromtrent, wordt deze taak opgedragen aan een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet als in kart geding.

De deskundige moet zen prijsbepaling per aangetekend schrijven meedelen aan alle belanghebbende partijen, en dit uiterlijk veertien dagen voor het verstreken van de terme van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum.

Deze prijsbepaling is bindend voor alle partijen en de verkoop komt tot stand op het ogenblik van de veizending van de prijsbepaling door de deskundige.

De aldus bepaalde prijs moet betaald worden binnen de terme» van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum. Op het ogenblik van de betaling van de prie worden de aandelen overgedragen aan de kopers.

Aanbieder en overnemers dragen de kosten van de deskundige, met inbegrip van de kosten gemaakt voor zijn aanstelling, elk voor de helft op voorwaarde dat de door de deskundige bepaalde prijs geen afwijking vertoont van twintig procent of meer van de door de aanbieder voorgestelde prijs. Is de prie van de deskundige minstens twintig procent lager dan de door de aanbieder vastgestelde prie dan vallen gemelde kosten volledig ten laste van de aanbieder. Is de vastgestelde prijs minstens twintig procent hoger, dan vallen voormelde kosten ten leste van de overnemers.

8 Overdrachten of overgangen die tot stand komen zonder inachtname van voormeld voorkooprecht zen nietig. Het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt geschorst tot op het ogenblik dat voormelde voorkoopprocedure volledig werd nageleefd."

VIERDE BESLUIT: FORMULERING MODALITEITEN BI) ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit artikel 17 en 18 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en de overige artikels te hernummeren :

ARTIKEL 17 ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zende zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder aide aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeldOn : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de , vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zen volgestort totdat ze op gelifke4 voet staan niet de aandelen die in mindere mate werden volgestort afdoen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VIJFDE ESLUIT - VOLMACHT COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan geassocieerd notarissen Paul LOMMÉE  Virginie DAEMS te Zedelgem om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voorbehouden ,

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 8 mei 2014; gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 29.03.2013 13083-0032-012
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.03.2012, NGL 29.03.2012 12074-0049-013
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0175-012
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.03.2010, NGL 30.03.2010 10082-0493-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.03.2009, NGL 30.03.2009 09096-0266-013
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 02.07.2007 07341-0138-010
25/04/2006 : OO059794
07/12/2005 : OO059794
18/11/2004 : OO059794
15/09/2003 : OO059794
23/07/2003 : OO059794

Coordonnées
DEBO

Adresse
Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de i BVBA "DEBO", met zetel te

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande