DEBRUYNE JOSE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEBRUYNE JOSE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 629.888.603

Publication

20/05/2015
ÿþC

MM 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemíngsnr Benaming

(voluit) : DEBRUYNE JOSE

i



0 .628.603

Rechtsvoren - VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : FORESTSTRAAT 27 - 8980 ZONNEBEKE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, 27 april 2015, zijn samengekomen te Zonnebeke, volgende personen:

1.De Heer DEBRUYNE José, wonende te 8980 Zonnebeke, Foreststraat 27 met als nationaal nummer: 64.05.09.445-82, inschrijver op 5 aandelen voor een bedrag van 500,00 E.

en -

2.Mevrouw VERVAEKE Ann, wonende te 8980 Zonnebeke, Foreststraat 27 met als nationaal nummer,

65.03.02.356-97, inschrijver op 5 aandelen voor een bedrag van 500,00 E.

Zij beslissen een vennootschap onder firma op te richten bij onderhandse akte waarvan de statuten de. volgende zijn:

STATUTEN

I, benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 -

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als

benaming "DEBRUYNE José".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de' rechtsvorm, de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke, Foreststraat 27.

Hij mag, mits in achtneming van de taalwetgeving, naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of door een beslissing van de vennoten welke daarover beraadslagen zoals voorzien voor een wijziging van statuten.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders in de bijlagen; van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt,

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bijkantoren, bestuurlijke zetels,! expiaitatiezeteis en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland activiteiten te ontplooien, die' rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het kweken en verkopen van kippen voor eigen rekening, alsook het kweken van kippen voor rekening van: derden.

-Het kweken en opfokken met inbegrip van de contractopfok van alle soorten vee en pluimvee, het drijven; van handel in, en de in- en uitvoer van pluimvee, levend of geslacht, alsook de producten ervan en alle: verrichtingen die daarmee verband houden, dit voor eigen rekening en rekening van derden.

-De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting mogen aankopen, in. _______ pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

-De verhuur van kamers (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven en dergelijke

-Exploitatie van overige accommodaties voor kortstondig verblijf

-Het uitbaten van een landbouwbedrijf, vakantiehoeve, hoeve voor hoevetoerisme, verhuur vakantiewoningen, uitbaten inrichting bed&breakfast, uitbaten van een inrichting met congres- en vergadering faciliteiten, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Metaalconstructie en staalbouw, fabricatie, import en export, groot- en kleinhandel in landbouwmachines en aanhangwagens voor de landbouw en toebehoren.

-Onderhoud en herstellen, de aankoop en de verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van allerhande land- en tuinbouwmachines alsook de bouwmachines.

-De handel in, de in- en uitvoer en de verhuring van alle soorten motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle onderdelen, wisselstukken, banden, aanverwante producten, bijhorigheden en/of artikelen met betrekking tot de motornijverheid, de revisie van motoren, het zomede het uitvoeren van herstellingen aan, depanneren van en verhuring van standplaatsen voor voornoemde voertuigen, zomede het uitvoeren van depannages met takelwagen, zowel in binnen- en buitenland, werkplaats voor het herstellen van koetswerk, kleinhandel in vloeibare brandstoffen en smeermiddelen.

-De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

-De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting.

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor eigen rekening en voor rekening van

derden.

-De aankoop, de verkoop, de opslag, het transport, de verwerking, de bewerking van mest en afgeleiden. -Het oprichten/uitbaten van vergistinginstallaties/biogascentrale.

-Het uitbaten van installaties voor mestverwerking, digestaat verwerking en mestverwerking. De winning en distributie van water.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten betreffen onder meer:

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor onbepaalde tijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor een statutenwijziging,

Het overlijden van één van de vennoten heeft niet automatisch de vereffening van de vennootschap tot gevolg.

Il. Vennoten

Artikel 5 :

Alle vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 :

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden.

Artikel 7 ;

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle mede-

vennoten overdragen of afstaan,

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten over op zijn erfgenamen,

Artikel 8 :

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Artikel 9 ;

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000,00 euro door

de vennoten in speciën ingebracht op heden.

iV. Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 :

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen of door één of

meerdere zaakvoerders door de vennoten benoemd.

Artikel 11

De zaakvoerder, afzonderlijk handelend, in naam van de venncotschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder, Hij stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 :

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13 :

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1) aanvaarding van nieuwe vennoten;

2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3) wijziging van statuten,

Artikel 14 :

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige

stemmen.

Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige

vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikel 8 en 19,

Artikel 15 :

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16 :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van november om 11 uur op de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste vijftien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de

vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar - Jaarrekening - Resultaat

Artikel 17 ;

Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden om te eindigen op 30 juni 2016.

Op dertig juni van ieder jaar, en voor het eerst op dertig juni 2016, wordt de jaarrekening opgemaakt

overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18 :

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten en/of zaakvoerders bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten en/of zaakvoerders een vergoeding toe te kennen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

VII. Ontbinding - Terugtrekking van een vennoot

Artikel 19

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 :

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, zijn deel, proportioneel aan zijn aandelenbezit, in het eigen vermogen wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22 :

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen beslecht worden door de

rechtbank bevoegd voor het arrondissement van de zetel van de vennootschap op het ogenblik van het geschil.

Artikel 23 :

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen,

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben;

-DEBRUYNE José, voornoemd, benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf heden en voor onbepaalde duur; -VERVAEKE Ann, voornoemd, benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf heden en voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-Vastgesteld dat het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 30 juni 2016;

"

" i

~ e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

-Vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen.

Opgesteld te Zonnebeke op 27 april 2015.

Opgemaakt in evenveel exemplaren als er partijen zijn.

Iedere partij verklaart zijn exemplaar ontvangen te hebben.

DEBRUYNE José VERVAEKE Ann

Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEBRUYNE JOSE

Adresse
FORESTSTRAAT 27 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande