DECAIGNY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECAIGNY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.494.965

Publication

02/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

- de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

- het verhuren van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsenboten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

" autobergplaatsen.

" wisselstukken, banden, radio s, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat.

- het verzorgen van een takeldienst.

- de uitbating van een carwashbedrijf.

- het optreden als agent - makelaar in verzekeringen.

II. Voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: De enige zaakvoerder alleen heeft, en indien er meerdere zaakvoerders zijn, alle zaakvoerders samen handelend als college hebben, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder alleen vertegenwoordigt, en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, alle zaakvoerders samen handelend vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De vennootschap onder firma  DECLUS , met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 153, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0837.269.554.

De heer DECAIGNY Marc, voornoemd, werd benoemd tot vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in de voornoemde vennootschap  DECAIGNY .

2. Mevrouw LECLUYSE Marie-Thérèse, voornoemd.

3. Mevrouw DECAIGNY Sofie, voornoemd.

4. De vennootschap onder firma  CALDEC , met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 155, RPR

Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0806.616.861.

De heer CALLENS Bob, voornoemd, werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening

van het zaakvoerdersmandaat in de voornoemde vennootschap  DECAIGNY .

Volmacht: De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FINICA , met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 112, ondernemingsnummer BTW BE 0807.537.272.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 27 mei 2014.

22/12/2014
ÿþ5t

a ~ ~'~" ~,^`~ ~

.`.}, r~ ._

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE

- 2014 TAATSBLA

NEERGELEGD

1 7 NUV, 2014

DRec Gente bann " ~ ~" ORTRIJK EL ti~i`flfi~



MONITEI

1'6 -f

BELGISCH

'flh'



Ondernemingsnr : 0553.494.965

Benaming

(voluit) : DECAIGNY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Reperstraat 157

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Voorstel tot splitsing door overneming van de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk), door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk) en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk), waarvan de tekst luidt als volgt:

De aan de splitsing deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

1.De naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

Opgericht onder de benaming "Auto Palace yprois" bij akte verleden voor notaris Germain VANDENAMEELE, destijds te Watou, op 28 september 1946, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21-22, oktober daarna onder nummer 19.383. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en onder meer:

-bij akte verleden voor de voomoemde notaris Germain VANDENAMEELE op 31 januari 1957, waarbij onder meer de naam gewijzigd werd in "Auto Palace yprois -- Etablissement Mottrie", in het kort "Ets Mottrie", bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 februari daarna onder nummer 3036;

-bij akte verleden voor notaris Jean Pieters, destijds te Reninge, op 2 september 1976, waarbij onder meer de naam gewijzigd werd in "Etablissementen Mottrie", bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 september daarna onder nummer 3578-4.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, met aanneming van de huidige benaming en verplaatsing van de zetel naar huidig adres, ingevolge akte verleden voor meester Stefaan LAGA, notaris te Izegem op 28 februari 2002, houdende onder meer fusie door overneming door de vennootschap van de naamloze vennootschap "AUTOBEDRIJF FLANDRIA", destijds met zetel te 8800 Roeselare, Bruggesteenweg 572 en ingeschreven in het handelsregister te Kortrijk onder nummer 116.416, BTW BE 0435.269.979, en van de naamloze vennootschap "GARAGE DECAIGNY", destijds met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157 en ingeschreven in het handelsregister te Kortrijk onder nummer 103.419, BTW BE 0424.153.581, bekendgemaakt in de bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad van 10 april daarna, onder het nummer 20020410-532, met rechtzetting in de bijlagen bij het', Belgisch Staatsblad van 13 juni 2002 onder nummer 20020613-82 en waarvan een aanvullende publicatie verschenen is in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 november 2003, onder nummer 03116760.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

1,De vennootschap onder firma "ARCECA", met zetel te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Klaverhulleweg 1, BTW BE 0806.523.326, RPR Gent (afdeling leper), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer César MOTTRIE, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Klaverhulleweg 1.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC", met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 52, BTW BE 0806.526.096, RPR Gent (afdeling leper), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Benoit MOTTRIE, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 52.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

3_De vennootschap onder firma "BC PLUS", met zetel te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10, BTW BE 0806.957.747, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10.

4.De vennootschap onder firma "DECLUS", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 153, BTW BE 0837.269.554, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc DECAIGNY, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 153.

5.De vennootschap onder firma "CALDEC", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 155, BTW BE 0806.616.861, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bob CALLENS, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 155.

Voornoemde naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" wordt hierna ook genoemd "te splitsen vennootschap".

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Liesbet DEGROOTE te Kortrijk op 3 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juli daarna onder het nummer 14127886. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn.

De (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap zijn de volgende:

1.De vennootschap onder firma "BC PLUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Lieven BARISEAU, voornoemd.

2.De vennootschap onder firma "ARCECA", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer César MOTTRIE, voornoemd.

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC", voornoemd, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer Benoit MOTTRIE, voornoemd.

4.Mevrouw Julie BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede, Plataanstraat 1.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie" wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap 1".

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan LAGA te Izegem op 27 mei 2014, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juni daarna onder nummer 14305026. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn.

De (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap zijn de volgende:

1.De vennootschap onder firma "DECLUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Marc DECAIGNY, voornoemd.

2.Mevrouw Marie-Thérése LECLUYSE, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 153.

3.Mevrouw Satie DECAIGNY, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 155.

4.De vennootschap onder firma "CALDEC", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Bob CALLENS, voornoemd.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap 2".

Onderhavig splitsingsvoorstel wordt opgesteld met het oog op splitsing door overneming, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaat deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie" en deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY" tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

Het bestuursorgaan van elke aan de splitsing deelnemende vennootschappen zal aan hun respectieve algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel ter goedkeuring voorleggen.

Onderhavig splitsingsvoorstel is opgemaakt conform de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.De te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" met zetel te zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft ais doel:

"De vennootschap heeft als doel:

(.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-de uitbating van een garage met groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zijn van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur- teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking;

-het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en aile rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook; -het vertegenwoordigen van automerken;

-het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van:

e nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsenboten, aanhangwagens en aile rollend materieel in de ruimste zin van het woord

autobergplaatsen

-= wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

-het verzorgen van een takeldienst;

-de uitbating van een carwashbedrijf.

-het optreden als agent - makelaar in verzekeringen.

il.Voor eigen rekening.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

I11.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Cf Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, In de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2.De verkrijgende vennootschap 1, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-de uitbating van een garage met groot-én kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet-geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur-, teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking;

-het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook;

-het vertegenwoordigen van automerken;

-het uitgeven van aile werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en

vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en aile rollend materieel in de ruimste zin van

het woord;

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens,

moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord,

autobergplaatsen, wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties,

mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

-het verzorgen van een takeldienst;

-de uitbating van een carwashbedrijf;

-het optreden als agent-makelaar in verzekeringen.

f I. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede, zich borg te steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitatisatieondernemingen;

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bij stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen..

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3.De verkrijgende vennootschap 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel:

"De vennootschap heeft als doel:

!,Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-de uitbating van een garage met groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering.

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur- teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook. -het vertegenwoordigen van automerken.

-het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord,

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van:

" nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsenboten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

" autobergplaatsen.

" wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat.

-het verzorgen van een takeldienst.

-de uitbating van een carwashbedrijf.

-het optreden als agent - makelaar in verzekeringen.

II.Voor eigen rekening:

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111 Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

F.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ock kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zcwel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

B.1. Huidige situatie

De naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" heeft een kapitaal van 500,000,00 euro vertegenwoordigd door 15,450 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij 5.150 aandelen categorie A, 5.1660 aandelen categorie B en 5.150 aandelen categorie C.

Voor de verrichting van onderhavige splitsing wordt het netto-vermogen van "UNITED MOTORS" NV gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de tussentijdse cijfers per 30 juni 2014, gecorrigeerd rekening houdend met de meerwaarde van de onroerende goederen van de vennootschap, zoals blijkt uit de notulen van de raad van bestuur dd. 14/11/2014.

Bijgevolg worden de inbrengen vanuit splitsing, zoals hierna gedetailleerd omschreven onder punt I., ten

behoeve van de splitsing als volgt gewaardeerd:

-de inbreng in "Bariseau-Mottrie" BVBA : 7.616.396,04 euro;

-de inbreng in "DECAIGNY" BVBA : 4.118.155,77 euro.

De verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" BVBA heeft een kapitaal van 18.550,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 6.200,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing, wordt het netto-vermogen van "Bariseau-Mottrie" BVBA, gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, met name 18.550,00 euro,

De verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" BVBA heeft een kapitaal van 18.600,00 eura, volledig volstort, vertegenwoordigd door 1860 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing, wordt het netto vermogen van "DECAIGNY" BVBA, gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, met name 18.600,00 euro.

Om het aantal nieuw uit te geven aandelen binnen de verkrijgende vennootschappen te berekenen, werd rekening gehouden met voormelde gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de uit splitsing in te brengen bestanddelen enerzijds en met de fractiewaarde van de bestaande aandelen binnen elk van de verkrijgende vennootschappen.

B.2. Ruilverhouding

B.2.1. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "Bariseau-Mottrie"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" in de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" zullen er in totaal éénenveertigduizend achtenvijftig (41.058) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" uitgegeven worden.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in "Bariseau-Mottrie" BVBA.

B.2.2. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "DECAIGNY"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" In de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" zullen er in totaal vierhonderd en elfduizend achthonderd vijftien (411.815) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" worden uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in "DECAIGNY" BVBA.

B.2.3.Verdeling van de nieuwe aandelen - ruilverhouding

B.2.3.1. BVBA "Bariseau-Mottrie"

In totaal zullen er éénenveertigduizend achtenvijftig (41.058) nieuwe aandelen BVBA "Bariseau-Mottrie" worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng van vermogensbestanddelen van NV "UNITED MOTORS" in BVBA 'Bariseau-Mottrie".

Deze nieuwe aandelen zullen toekomen aan de heer Lieven BARISEAU, mevrouw Patricia CALLIAUW, de heer César MOTTRIE en de heer Benoit MOTTRIE pro rata hun aandelenbezit in de te splitsen vennootschap. De vennoten van de verkrijgende vennootschap kunnen daartoe eventueel gezamenlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

13.2.3.2. BVBA "DECAIGNY"

In totaal zullen er vierhonderd en elfduizend achthonderd vijftien (411.815) nieuwe aandelen BVBA "DECAIGNY" worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng van vermogensbestanddelen van NV "UNITED MOTORS" in BVBA "DECAIGNY".

Deze nieuwe aandelen zullen toekomen aan de heer Marc DECAIGNY, mevrouw Marie-Thérèse LECLUYSE en mevrouw Sofie DECAIGNY pro rata hun aandelenbezit in de te splitsen vennootschap. De vennoten van de verKrijgende vennootschap kunnen daartoe eventueel gezamenlijk optreden.

13.3. Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn.

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen, zijnde "Bariseau-Mottrie" BVBA en "DECAIGNY" BVBA, conform de verdeelsleutel voorzien in 13.2.3.

De nieuw uitgereikte aandelen zullen voor elk van de verkrijgende vennootschappen vermeld worden in het register van aandelen van de betrokken vennootschap, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 Wetboek van Vennootschappen,

Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Het aandelenregister van de te splitsen vennootschap zal na de splitsing worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elk ingeschreven folio.

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst in de verkrijgende vennootschap 1 is bepaald op 3 juni 2014, en in de verkrijgende vennootschap 2 is bepaald op 27 mei 2014, zijnde de datum van oprichting van de verkrijgende vennootschappen.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 juli 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum docr de te splitsen vennootschap gedaan met betrekking tot de activa-en passivabestanddelen, worden geacht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen te zijn verricht.

F.Rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de te splitsen vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben, behoudens met betrekking tot een voordrachtsregeling per categorie van aandelen ten aanzien van de benoeming van bestuurders.

Aan de nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen die in ruil voor de splitsing aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zullen worden toegekend, worden geen bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de te splitsen vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

G.Bezoldiging toegekend aan de commissaris belast met het opstellen van het in artikel 731 W, Venn bedoelde verslag.

Er zal aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en aan de vennoten van de verkrijgende vennootschappen worden voorgesteld om, in toepassing van artikel 731 § 1 laatste lid en artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, afstand te doen van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien door de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en de vennoten van de verkrijgende vennootschappen afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 731 W.Venn, zal er ook geen bijzondere bezoldiging hiervoor dienen toegekend te worden aan de commissaris.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de BV BVBA BOES 8, CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 1.

Eveneens ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 2.

H.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. De beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van activa en passiva van het vermogen

Alle activa en passiva bestanddelen van de te splitsen naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", zullen op basis van de tussentijdse staat per 30 juni 2014 ingebracht worden in 2 bestaande verkrijgende vennootschappen, te weten :

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden geacht te zijn ingebracht in die verkrijgende vennootschap waar de activa of passiva ingebracht worden die gerelateerd zijn aan de later ontdekte activa of passiva. Alle activa en passiva welke niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa of passiva, worden geacht te zijn ingebracht voor 64,91% in BVBA "Bariseau-Mottrie" en voor 35,09% in BVBA "DECAIGNY".

De tussentijdse staat per 30/06/2014 van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" waarin de activa en passiva beschreven worden welke overgedragen worden aan de 2 verkrijgende vennootschappen, wordt in bijlage gevoegd. De delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "UNITED MOTORS" die overgedragen worden aan BVBA "Bariseau-Mottrie" worden aangeduid in de kolom "BM" en de delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "UNITED MOTORS" die overgedragen worden aan BVBA "DECAIGNY" worden aangeduid in de kolom "DEC".

Deze staat wordt geacht integraal deel uit te maken van het splitsingsvoorstel.

J.Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden ingebracht in de vennootschap "Bariseau-Mottrie" zijn de volgende:

1.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te Roeselare, Brugsesteenweg 572, vijfde afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 32 M.

2. Een perceel grond gelegen te Roeselare, ter plaatse Wijnendaele, vijfde afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 56B.

3.Een woning op en met grond gelegen te leper, Meenseweg 216, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 85M.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Een perceel weiland gelegen te leper, ter plaatse Sint-Jacobs, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 68M2.

S.Een perceel bouwland gelegen te leper, Meenseweg, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 86L.

6.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te leper, Meenseweg +214, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 85N.

7. Een service station met afhangen en medegaande grond gelegen te leper, Meensesteenweg 220, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 87T.

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden ingebracht in de vennootschap "DECAIGNY" zijn de volgende:

1.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te Izegem, Reperstaat +157, tweede afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 1107/02M.

2.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te Tielt, Lammersakker 18, tweede afdeling, ten kadaster bekend Sectie E, nummer 737N.

3.Een woonhuis op en met grond, gelegen te Tielt, Meulebeeksesteenweg 12, derde afdeling, ten kadaster bekend Sectie I, nummer 150F2

4.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond, gelegen te Tielt, Meulebeeksesteenweg nummer +12, derde afdeling, ten kadaster bekend Sectie I, nummers 15062.

Voormelde kadastrale gegevens werden overgenomen uit de kadastrale leggers de dato 3 november 2014.

Bepalingen in toepassing van het bodemdecreet

De bodemattesten met betrekking tot bovengenoemde percelen zijn op heden niet aanwezig.

Aangezien een aantal van voormelde onroerende goederen risicopercelen zijn in de zin van het Bodemdecreet, werd door de te splitsen vennootschap opdracht gegeven aan de heer Jos PLASKIE voor de onroerende goederen gelegen te Izegem en Tielt, aan BVBA ESHER voor de onroerende goederen gelegen te Roeselare en aan BVBA SANECO Milieu Advies voor de onroerende goederen gelegen te leper om de oriënterende bodemonderzoeken uit te voeren en de wettelijk voorgeschreven kennisgevingen aan OVAM te doen.

Wat betreft voorgenoemde risicogronden, staat het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap in voor de nakoming van artikel 102 en volgende van het Bodemdecreet. Zij zal enige verdere informatie met betrekking tot de resultaten van enige (oriënterend of beschrijvend) bodemonderzoek, enig antwoord van OVAM en enig ander relevant feit met betrekking tot de bodemtoestand van de risicogronden, onverwijld melden aan de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen.

De (definitieve) bodemattesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, zullen aanwezig moeten zijn op het ogenblik van het verlijden van de notariële akte houdende splitsing. De bestuursorganen verbinden zich ertoe alles in het werk te stellen om de bodemattesten zo spoedig mogelijk te bekomen.

K.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zoals bepaald onder rubriek B.2.3. hiervoor.

L. Statutenwijziging

In elk van de verkrijgende vennootschappen zal het artikel inzake kapitaal en aandelen aangepast worden ingevolge de verkrijging door splitsing en de dienovereenkomstige kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen.

Andere statutenwijzigingen kunnen doorgevoerd worden op voorstel van het betrokken bestuursorgaan.

M. Slotverklaring

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetbcek van vennootschappen en de statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

De streefdatum voor het verlijden van de splitsingsakte door de algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2014.

Aile kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende vennootschap 1 en de verkrijgende vennootschap 2, namelijk 54,91% door BVBA "Bariseau-Mottrie" en 35,09% door BVBA ' "DECAIGNY".

Dit splitsingsvoorstel zal door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" en door de verkrijgende vennootschappen "Bariseau-Mottrie" en "DECAIGNY" binnen de voorgeschreven wettelijke termijn ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Indien het voorstel tot splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

Dit splitsingsvoorstel bevat 26 bladzijden en de bijlage bevat 14 bladzijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Roeselare, in zes (6) exemplaren, waarvan drie (3) exemplaren bestemd zijn om te worden neergelegd op de bevoegde griffies van de rechtbank van koophandel en de overige drie (3) exemplaren bestemd zijn voor elk van de betrokken vennootschappen.

Op 14 november 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-behremden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekwaarde 30-06-2014

ACT1EF

" Com,octr,lic.,Icnorehow,me,rIcen 211000

' Afschr. op conc.,octr.,lic., 211009

-r

pof,c_,ocir.slic Izegem

_ 211100

.Afschr op conc_ octr lic. Izegem ' Conc.,octr.lic. Roeselare

; Afschr. op conc.,octr.,lic Roesela

" Conc octr.,lic. Ieper

.Afschr. op conc,octr.,lic. leper

Tielt

,Afschr. op conc,odr.,lic. relt

' Soli/are

Terreinen teper ! 220000 210.578,98

Terreinen Izegem 220200 450.100,00

, .

Terreinen Tielt ---- 585.309,00

12202/0

Terreinen Roeselare L220220_4 266.080,13

Gebouwen leper r221000 129.949,69

: Afschr. op gebouv,en leper 221009 j -129.949,89

Geboirty carrosserie leper 221010 67.632,43

Afschr. op op gebeuw carrosserie leper ;221019 -63_232,43

. Gebouwen Izegem '221020 1.070.663,13

Afschr. op gebouwen Izegem Pr -863.955,54

L221029

!Gebouwen Tielt [221030 2880.790,68

!Afschr. op gebouwen Tielt ;221039 -1.545.601,61

Geboowen Roeselare : - 967.983,45

;221040

' Afschr. op gebouwen Roeselare ) -966.838,85

221049 . 262069,94

infichring gebouwen helt --ir-

.. . 221060

Afschr. op inricht gebouwen Tielt r -194606,92

221069

Inrichting gebouwen leper "221070 560.379.93

Afschr. op inricht gebouwen leper 221079 -475.713,16

Inrichting gebouwen Roeselare 221060 . 44.413,11

Afechr. op inricht gebouwen Roesel  r 221089 -34.778,67

27.740,37

_

-6.092,69

__. Inrichting gebouwen gebouwen Izegem 221090

_

Afschr. op inricht gebouwen Izegem r221099

.. . ._ __ e222000 r

" 222009

222010

2220/9 r222020

222029

, - - -

222030

222039

Parking leper 110.262,84

_ .. ... _.. ._  . -105374,24

Afschr. op parking leper 318.240,40

_ ... Parking izegem -257.262,12

. Afschr op parking Izegem 181.260,00

Roeselare -133 903 10

Parldng _ .. ,

_ . - -

Afschr. op parking Roeselare 115.791,95

Parking Tien -6/.019,16

Afschr. op parking reit

MATERIEEL VAST ACTIEF (specifiek verdeeldl

Overige oprichtingskosten 202000

Afschr op overige oprichtingsk. _Hr202009-

"

4 300.093,8S 25.545,57 -25.545,57 357.153 00 -357.153,00 16.065,21

Afschr. soffware

Goodwill

Afschr. op goodwill

211139

211500

.211509

1212000

212009  r-

1211109 -16.065,28

;211110 ; 2.530,29

211119 -2530,29

211120

2,530,29

211129 -2.530,29

211130 1.44591

-1.44591 9.636,00 -9.636,00 265.246,07 -265246,07

DEC 3141.312,11 - 0,00 0,00 157.147,32 -15/.147,32 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 000r_ t  0,00

0,00 ,';- '-,- ;;;...-," ..i: .Jet.,,,e,

0,00 : 1.:-,,......: .., .ig,,,,tet0

265.246,07 21.

-265246,07t-'-'ii.., ,

.,' , -.-r,,,y..._" "

. ';x:ie,

, ,-

-7.4L.: , 450.100,00 ," I'll

585309,00  e

e

;fe%-4,-È4,11b4.,."

1.070.563,113

2880790,88 4;71

-1.545.601,61  " ,-;" "

.45

" 4¬ 104e,85

262.089,94

-194.606,92

27740,37

-8.092,69

319.240,40

-257262,12

115_791,95

-6'1019,15

560379,93

-475.71.3,16

44413,11,

110.282,84I

-105.374,24,

181.280,00

-133.903,10:

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

230000

230009

230010

Inst,mach- & uitrust leper 385_605,96

-267.318,28

Mer. inst,mach. & uitrust lepe

lrlst,mach_ & uilru5t Roeselare 404.821,97

Afschr. op inst,maeh: & uit 230019 -367.791,17

lnst,mach. & uiír. Izegem 230020 446.396,99

Afschr. op inst,mach_ & uit 230029 -396.662,61

fnst,mach. & uitrust reg' 230030 481.934,82

Afschr op inst,mach. & uit 1_230039 ' 446.954,97

; Machines & werlpf uitrusting 230100 33.461,12

Afschr. mach. & werlrplaatsui ° 230109 -31.770,09

,Machines & werkpl. uitrustirag ' 230120 34.515,12

tAfschr. machines & werkpLuï 1230129 -34515,12

Machines leper `230200 51.926,02

Afschr_ op machines leper 230209 -51.926,02

Uitrusting leper ; 76_508, 53

230300

Afschr. op uitrusting Ieper 230309 -71362,68

Gereedschappen leper 230400 16.581,60

Afschr_ op gereedschappen leper f 230409 -16.561,60

' Pubficiteitsmaterieei leper 230500 160,96

Afschr, op publiciteitsmater L230509 -18Q96

"C:arrosser emateriaal Jeper 1230600 9.413,71

,4fschrcarrosserrematerxaat 230609 l -5992,05

Garrosseriemateriaal Izegem 230610 ' 19.80174

Afschr_ Garr.osseriemateriaal 230619 ~ -15708,72

Magazijnuitrus6ng aanschaffingswa 231000 } 35063,99

' Geboekte afschnjvingen op magazijn 231009 -3508399

Lh9agazilnulirust AWRoeselar 231100 90_807,53

;Afschr. op magazijnuiirust 231109 -10_607,53

hfagazijnuitrust AW Izegem x231200 11.141,42

Afschr op magazijnuitrust 1231209 -10.561,16

;Magazi1nuitrust AWTrelt 231300 11.850,00

,Afschr. op magazJnuitrust 1231309 -11.850,00

G!: aanschathngssHaarde x232000 , 14.366,63

Geboekte afschrijvingen op Cf 232009 -14.388,63

fr-

Lichtreclames AW Roeselare 1232100 ' 18.962,35

Afschr. op lichtreclames Roe - xfr232109 t -16.665,13

Lichtreclames AW Izegem ; 232200 ` 11.493,40

!Afschr. op lichtreclames Ize r232209 s -10,029,421D029,42

_LichireGamesAWTeft _ 32300 . 26.379,24

Afschr. op lichtreclames lie 232309 -26.752,92

r

KantooruiFrustirxg aanschaff" ingswaa ~ 240000 I15 349, 06

Geboekte afschrijvingen op kantooru x240009 -114.366,31

ltleubilafrRoeselare 240010 ~ 234.990,66

<_ ~ _ - --

Afschr_ op meubilair Roesela 240019 -234.537,03

-- ---- r   

Meubilair Izegem 240020 230.79306

Afschr. op meubilair izegem 240029 -230.793,08

Meubilair Treft 240030 48.353,23

Afschr. op meubilair Tielt 240039 -47.863,05

446.398,99 -396:882,61 481.934,82 -446.954,97

11A93,40

-10.029,42

26.379,24

-26.752,92

115.349,08, -114.386,311 234.990,68 -234.537,03.E

230,793,08 I

230,793,08 48.353,23

-47.883,05 :

Op de laatste bic. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

V9or-behtouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

:?40I0)i 114.594,74

_----- ------ - --

'240409 -404`627,24

Kantoorinrichting leper

Afschr op kantoorinrichting



ncrriuurrruiwru ryrweacidiC WT ' 4.tvt 1V iu.3_01430 I

Afschr. op kantoorinrichting 240119 240120 , 240129 240130 -98.676,74

116.039,58

Kantoorinrichüng Izegem

Afschr. op kantoorinrichting -113.09749

Kantoorinrichting Tielt 54002,37

Afschr. op kantoorinrichting --r- -r -52924,52

40139

Kantoorinrichting Groep240150 u ' 50.118,20

Arechr. op kantoorinrichting X240159 ; -40.365,14

Computerserver IJM P111 1260 240200. 6316,15

Afschr. computerserver UM Pl - ,240209 -6_616,15 -

Computerserver UM P1111260 ;x240210 8.616,15

Afschr. computerserver (1M Pl 240219 I -8.818,15 ,

Computerserver UM Plll 1260 240220 , 8616,15 b

Afschr. computerserver UM Pl 240229 i 41818,15

Computerserver UM Plll 1260 240230 ; 5036, 91 #

Afechr. computerserverUMPI 1240239 -5.036,91

Rotland materieel (service wagens) 1241000. 406859

Geboekte afschrijvingen op rollend 1241009 ; -3.724,49

[Rollend materieel Roeselare 241010 ; 6.767, 65 1.

Afschr. op rollend materieel ,241019 -6.244,19

': Rollend materieel Izegem '241020 58.126,49 I

rAfsehr. op rollend materieel 241029 -21.424,161

' Rollend materieel Treft 241030 j 1.451,21 1

Afschr. op rollend materieel 241039 -1.451,21

VerhuurwagensAWleper Ir 209.692,66

241300 i

Afschr_ verhuurwagens A W lep 241309 á -38459,13

Verhuu,wagens AW Roeselare 1x241310 , 21(1913,20

', Afschr. verhuurwagens AW Roe x;241319 J -17.735,47

VerhuurwagensAWIzegem ' 241320 , 201.435,12

Afschr. verhuu'wagens AW lze ar -53.322,99

241329

Verhuunvagens Awrrelt '241330 ; 133215,92

Ai chr verhuurwagens AW Tie Y 241339 -45963,09

' Grond en gebouwen buiten autobedrij ) 17.064,52

260100 ,

' Geboekte afschr Grond en gebouwen 260109 -17.064,52

Groot onderhoud en herstellingswerk 260300, 45821,82

i Geb. afschr op groot onderhoud en h ;260309 ; -45.621,82

Grondlgebouwen buiten eutobe 260500. 10.201,17

Woonhuis Meenseweg 29 6t7eper 260510 . 45.903,12 ,

Afschr. gebouw Meenseweg 216 260519 -45.903,12 '

FINANCIEEL VAST ACTIEF 280001 480.578.95 468.700.20

r"

260009

V

262010

r

282020

---- --

"262029

r - 256000 '286040288040

Deelneming in United Machinery Deelnemingen in verbonden ondernem 40.700,00 14283.20 -14283,20 53.342,37 264.256,70 -149.148,87 250,00

-40.700,00

- -

151.999,20

753.000,00

---- -

-425.000.00

650,00

29,75

Deelneming United Parts NV Deelneming eming Global Motorparts Deelneming Global Motorparts waarde Borgtochten betaald in conta Waarborg leeggoed

3719'78,751 21'i.416,$t1 1

-26.41¬ .80',

98.656,83-i

488-743,30'

Z75.851,13,

400,00 ;

- - 29,75.

111.594,74'

" ;a.,?~~

" " :S4-

116.039,58 ' ;;,'rÿ' `, -113.037,49. 54.002,37 -52.924,52 C'' dM1 1.122,29 <r~91 767,01 ~'

0,00 t-77

0,00

0,00,.,~ ..~~.

0,00

0,00

0,00

Rfi

0,00~F <r,,+

0,00

0" 00 0,00 0,00 0,00 eri 58_13849 -21-424,15.~" erg'

1.451,21.,

-1.451,21

47

201.435,12 'h `,~ 'S -

-53.32a99

133.215,92 '.

-45.963,09

, 11201,17'

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

VOORRAAD

Voorraad nieuwe personenwagens Opel

Voorraad nieuwe PW Chevroter

Voorraad nieuwe bedrijfswagens Ope

Voorraad G2 CARS

Voorraad G2 CARS marge

Voorraad Niet G2 gebruikte wagens

T

63~a.751.93 2743.569,11ó

5.

340000 2.549546,79 '

-y

' 340001 473 5$3,93

-r-- -- -----

340100 1.086.915, 45

340200 600.173,52

340210 556.715,90

r- ---;

340220 , 800,00

~.- --- ---- ---

-2.749569,06

2749.569,46 .e-#88,$92.871

772e!" 18247;

Voorraad 6W gebruik te wagens :340221_

Voorraad NG2 gebruikte wagens marge 1340230

145.515 06

451,452,13 -

Voorraad: 084 340500

434.334,13

Geb. waardevermind. NW Opel 349000 -27.787,62

Geb. waardevermind. OWG2 CARS :349200

Geb. waardevermind O W G2 marge

Geb_ waardevermind. OWNiet-G2 1349220

º% -448, 00

Geb. waardevermind OWBW

Geb. waardevermind. OW Niet" G2marge " 349224 -7.285,03

ir-

349230 -5.900,07

Geb. waardevennind O&A 349500 -125.795,32

I- --- -- -

Handelsdebiteuren 4130000 ', 3.209.791,40

Te innen opbrengsten(fakture 404000 68.593,77

Te ontvangen creditnota's 1404100 199.566,33'

Herziening B7W terrugvorderbaar 411900 1 594,33

1 Belgische winstbelasting 412000 5.238,19 '

1416810 21.934,70,

20.172,16

L

-52217,21

349210 ~ 37.853,73

:VORDERINGEN < 1 JAAR

3.627.632,11

Dubieuze debiteuren Geboekte waardevennind op y

'407000 81.994, 83 ,

I.

1409009 ' -67.822,09

r

Terug te vorderen Eunsp Assist102 Terug te vorderen fabrieksgarantie Terug te vorderen campagnes Te ontvangen frnancieringsin

16840 ; 416850j

,416860

80.355,65

7.212,84

LIQUIDE MIDDELEN K.BC467-5123456-03 ING 385-0072120-15 FORTIS 001-4421605-39

Crédit du Nord 116280 042 00

745.188.14'

550001 ' 504.749,41

; 550002 , 23-468,76

550003 32865,56

550004 176.913,40

toebedeling vorige posten in globo

POST 000-0010755-85 560000

Ir

' Kas UM Izegem , 570001

Kas UM Roeselare 570002 '

-- - r-

Kas UMleper 570003

Kas UM Treft  ^ X0004

_FO_NDS_OVERDRACHTEN

Fondsenoverdracht Izegem 580001

Fondsenoverdracht Roeselare ' 580002

Fondsenoverdracht leper 580003

OVERLOPENDE REKENINGEN Voorraadrekening maaitijdfecocheque Verkregen opbrengsten 490005

491000

" TOTAAL ACTIEF

fi230,46

2.-%5'~d

58,19;

2.008,27

42.000 00 15A00L65

42.000,00 0,00'

0,00 13.995,44j

0,44 1.405,651

-5.{}69,79, - l 1326 33

-7.620,09 -14.093,38:

1.554,39 2867,44q

7.317 752,321 7.517:197,54

1.278,12 1.230,46 2.595,95 58,19 2008,27 57.404.85 42.000,00 13.99500 1.405,65

-17.295,64

-21.713,47

4.417,83

14.829.449,99]

"" ~'~9

1.297.449.92 F.,,-~.~~(4f9a

iii)51.59E'i,7D: ~~ ~~SitIO

23.514,39 ;;-*,,

70035,51

3S.41i~

^~(y ~t

,84 ~ ~ 'x,

-31.751,A2;~.,r~_ 208,57

3.3.R338,2~ ;~ 8.780,47 -~5 t?" " 1390,00 '~ _ " `Y 38.878,91 ' 2.531,26

Voor-bahouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

196.342,24 ,

0,00

1169,47

591.506,86

982700.011

1.015.561.15 893617,59 115.013,99 6.929,57

463.923,78 26.915,49 7.192,17 92.631,80 20.862,05 4.853,03 30.988,88 35.054,12 51.832,18 20.402,89 111.479,69 61.711.48

PASSIEF

eigen vermogen 5.258.550,x¬ 1.978.865,58

Geplaatst kapitaal 100000 "--

Wettelijke reserve

Andere onbeschikbare reserve

Belastingvrije reserves 132000

Belasffngvrije reserve MW+ b 132010

Beschikbare reserves 133000

Overgedragen winstIverlies ( 140000

IResultaatvih boekjaar xaooaoc



VOORZIENINGEN & LIITGEST. BEL. 1 98.93186

Voorz. Pens en soortgelijke Î 160000 10.024,19

Voorz. Herstellingsfonderhou ; 162000 65.000,00

üitgest beL geiealis MW op mater 166200' 44.587,89

Teruggenomen uitgest bel op ~ 168209 ` -20.679,22

{ ,

DEC

130000

131100

LENINGEN > 1 JAAR 1.503.464`04

KBC invesfkr. 726-3241041-60 ?73030 ti 168.055,00

Fortis investle. 245-5045343-78 ' i 1.660.409,04

173070

KBC wentelkr. 479-2873266-56 1730901 75.000,00



LENINGEN < 1 JAAR ~ 3.427.531.06'



i KBC investkr. 726-3241041-60 , 423030 36 666,72

'Fortis investkr. 245-5045343-78 423070 195342,24

j KBC wentelkr_ 479-2873266-58 ' 423090 i 100.000,00

Lening voorafbetalingen ; 430010 , 5.042,10

i Vast voorschot KBC 433030 { 1. 685500,00

Vast voorschot Fords 4330401 1405.000,00

Í 3

1HANDELSSCHULDEN 2.893.843.57

jLeveranciers 440000 ; 2.546.365,13

! Te ontvangen facturen 327 732, 61

444000

Te maken creditnota's 444300 19.745,83

{

SCHULDEN !EBT BELAST. LONEN 1.208.576.32

Geraamd bedrag der Belgische winstbela 450000'-76.695,75

Geraamd bedrag van de andere Belgsc r450500 20.494,11 263.954,50 59.446,45 1.3.828, 71_ 88.302,88

Rekening-courant BTW 451200

Herziening B7Wte betalen 900

Bednjfsvoorheíiing 453000

Ingehouden voorheffing 453400

Rijksdienst voor Sociale Zekerheid r '454400 99.886,79 147, 695,89 51661,28 249.057,72 137.552,24

!455400

r_ - - -- - -

456410

r -

456420

__

459600

Bezoldigingen Ionen

-

-_ --

Vakaniiegeld Arbeiders

-

Vakantiegeld Bediender! Voorziening eindejaarspremie

. xsettOfk

ge° ectoQ,41it

0.00 &CO

.16g00..90

: Seze3

1~1~E

422.300,00

J.878182.42 1.652747,54 212718,62? 1281fi,26! 5 çry

l

744.6û,m54

49.780,26`

13.301,94~

171.322,711' 3$.584,4a: 8975,641 57.314,00' fi4.8.1% 67 95.863, 7"1 31.258,39

137.578,113,

75.840,76

1.807.985.29

36.666,7'2

--- - - ~î

3.279.685.26

e.:9,15A4 '

4.115.44, #.00 0.00 Oe&

94.017.42

5108,75 65.000,04 ,~" 44.587,89 -20.679,22

1.828.464.114

168_055,110

_660.4119,04 . .

0,00

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o;n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

DIVERSE SCHULDEN 11.995,58 12.10 11-483M,

Woorschotïacturatie wagens 460010 11,963,48 11,983A8

PIC Decafgny BVBA 469210 1210 12,10

__

,OVERLOPENDEREKENdNGEN 26.05 72 12342196 -014%7,24

Toe te rekenen kosten r492090 'LL 7:562,22 61.711,48 -84149,26-42.7337,be

580099 18.973,50 61.711,48

Afpunting Flexcare



TOTAAL voorzieningen en schulden 9.570.899,15 5.333.386,74 -

_

4.237.512,41



'TOTAAL PASSIEF 14.829.449,99 7.312.252,32 7.517.197,67

Venale waarde30-06-2014

,ACT- IEF

; ....._..-.. _

DEC



MATERIEEL VAST ACTIEF (specifiek verdeeld) ; 4.31)O,tJ93~

- -- _

Overige oprr0htingskosten :202000 Î ~ 25545557

Afschr. op overige oprichtrngslc 202009 -25.54557

Con,o,lic.,lorlow~how,rrterken

~dr. 211000 ' 357.153,00

211009 -357.15Z00

211100 16J255.26

211109 ' -96.08528

r '

211110 ' 2530,29

211119 ' -2.530,29

2T r 11 120 ; 2530,29

;211129 } -2.530,29

211130 1-44591

211139 ! -1.445,91

2" 11500 9.636,00

211509

Terreinen Izegem Terreinen Tielt Terreinen Roeselare



Gebouwen leper

Afschr, op gebouwen leper

Gebouw carrosserie leper

Afschr. op gebouw carrosserie leper

Gebouwen Izegem -_ --

Afschr. op gebouwen Izegem

"

Gebouwen Tielt

Afschr. op gebouwen Treft

Gebouwen Roeselare"-

Afschr op gebouwen Roeselare

Inrichting gebouwen Tielt

Afschr. op inricht gebouwen Treft Inrichtinggebouwwen Ieper

Afschr. op Inricht gebouwen leper

Afschr, op conc,odr.,lfi~,

' Coi od4:,tfc. Izegem

,Afechr. op conc.,ocir.jic. Izegem

Conc.,odr_liiC Roeselare

Afschr. op corrc.,odr,fic. Roesela

Conc.,odr.,lfc leper

Afschr: op conc ,odr_,fic. leper 1 Conc.,odr.,lfi~ Tielt ;Afschr op conc.,octr.,Ifc_ Teft

!Software

I Afschr. software ;Goodwill

! Afschr. op goodwill !Terreinen leper

I 212000 ; 265.246,07

12 2009 -265.246,07

220000 210.578,96

220200 450.100, 00

r ---- -

220210 585.309,00

220220 266.060,13

~--------

221000 ' 129.949, 89

r

221009 -129.949,69

221010 67:632,43

---

221019 -60.232,43

-r- - -- - ------ ----

221020 1.070.663,13

221029 ' -663.955,54

221030 2.560.79d1,S8 y-- - ---.

221039 -9.545609,61

2210440 967.983,45

221049 -986.835.85

2214360 282089,94

221069 -194.606.92

~ -

221070 560.379,93

221079 -475.713,16

-9.63500

5.246.3.84248

0,110

0,00

157.147,32 " : 000.005,68

-157.147,32 ';mtefkie5.18`

o,00 9,e01

0,00 0,00 . r " etetv

0,00. 0,00

O,OUf.. ,-4,~

f .

"

~ 0,00

~>'.

0,00

0,00 ` """ '~ ~.b0

265,246,07 - 0.00

265.246,07

4.879.000,00 4.930.000.00"

Op de laatste biz van Luik B vermeden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzsen van derden te vertegenwoordigen

Vebo Naam en handtekening

Vpor-

betiouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inrichting gebouwen Roeselare Afschr. op inricht gebouwen Roesel Inrichting gebouwen Izegem r221080 221089 221090 221099 44.413.11 -34.778,87 27.740,37 -8_092,69

Afschr op inricht gebouwen Izegem 222000

Parking leper r -- --

190.262,84

Afschr. op parking leper -105,374,24

-----___

222009 jr--- 

Parking Izegem

222010 318.240,40

-

Afschr. op parking Izegem

222019 T------- -257.26Z12

181.280,00

r--___

Parking Roeselare _ 222020

Afechr. op parking Roeselare

222029 . -133.90310

-~- . -- --~ ----- _

Parking Tielt .222030 115791,95

¢

Afschr. op parking Tielt 222039 -61.019,16

1lnst,mach. & uitrust leper 230000 ' 365.805,96

Afschr. inst,mach. & uitrust lepe " 230009 -287.318,28

Inst,mach_ & uitrust Roeselare 230010 404.621,97

Afschr op inst,mach & uit 230019 ; -367.791,17

lnst,mach. & ter. Izegem ~ " 644 395,99 _

;230020

YAfschr. op inst,mach. & uit 230029 -396.882, 61

Inst,mach_ & uitrust Telt ~ 481.934, 82

230030

,Afsche op inst,mach. & uit 230039 , -446.954,97

Machines & werkpt uitrusting }230100 ~ 33.481,12

Afschr. mach & werkplaatsul 230109 I -31.770,09

;Machines & werkpi. uitrusting 230120 i 34.51512

'Afschr. machines & werplui .230/29 . -34.515,12

Machines leper 230200 51.926,02

Afschr. op machines leper 230209 -51.926,02

Uitrusting leper 230300 76.506,53

Afschr. op uitrusting leper 230309 -73.362,86

Gereedschappen leper 230400 ; 16.581,60

Afschr. op gereedschappen leper 230409 i -16.581,60

Publiciteitsmaterieel leper ;230500 180,98

Afschr op publiciteitsmater ;230509 -180,96

Carrosseriemateriaal leper r230600 9.413,71

;Afschr carrosseriematenaal ; 23609 ; -5.992,08

Carrosseriemateriaai Izegem 230610 , 19:803, 74

-

Afschr. Carrosserlemateriaal lr 230619 -15.708,72

Magazijnuitrusting. aanschaffingswa r- 35083,99

231000 ; --f------ -------------

Geboekte afschrijvingen op magazijn 231009

-35.083,99

Magazijnuitrust AWRoeselar 231100 10.807,53

- -

Afschr. op magaznu rust -10.607,53

231909

Magazijnuitrust AW Izegem 231200 11.141,42

Afschr. op magazinultrust Magazijnuilrust AW Tielt- 231209 -10.561,18

-r- -

231300  11.850,170

- - - ----- --

Afschr. op magazijnuitrust_ 231309 -y-- -11.850,00

Cl: aanschaffingswaarde 232000 14,388,63

Geboekte afschrijvingen op CI 232009 -14.388,63

Lichtreclames AW Roeselare 232100 18.962.35

Afschr. op lichtreclames Roe 232109 -16.88513

Lichtreclames AW Izegem 232200 11.493.40

Afsche op lichtreclames Ize 232209 -10.029,42

Lichtreclames AW Tielt 232300 26.379,_24

446.398,99 -396.882,61 ., 481.934,$2 -446.954,97 ,

Ts'. ~~ " ~ +. y,~ ~

~6

36.083,99) 3.5.083,995 14.807,53' 94.807,53.,

19.803,74

-15108,72

11.141,42

-10.561,18

11.850,00

-11850,00

14 388,63 -14.388,63 18-962,35' -16.885,13,

11.493,40

-10.029,42

26.379,24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden Recto tiaar en haedanmghetcf van de Instrumenterende notatie, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r--- ---

232309 -26.752,92 i -26.75292

r-

240000 115349,08

-y.  _

240009 -114.38631 j

240010 234.990,88

Afschr op lichtreclames lie Kantooruitrusting:

aanschaffingswaa

' Geboekte afschrijvingen op kantoorti Meubilair Roeselare

Afschr. op meubilair Roesefa 240019 -234.537,03 _

~, ~--

.Meubilair Izegem ~ 240020 ; 230_793,08

y,

l-i1) Ia. tif) !!ICIJL!!G!f J.GWyCrlr ' L'hvULe -c.3V I e.3,44.7

r ----Y-

.240030

-._ _ -- -

Meubilair Telt 48353,23

Afschr. op meubilair Tielt 240039_ -47.883,05

Kantoorinrichting leper 240100 i 111.594,74

Afschr. op kantoorinrichting 240109 . -104827,24

Kantoorinrichting Roeselare 1240110 103.872,36 I

,Afschr_ opkantoarinrichting ~,.. 14402 9~,.,. -98.676,74

kKantoorinrichfrng Izegem 1240120 116.039,58

!Afschr. op kantoorinrichting [240129 I -113097,49

Kantoorinrichting Telt 240130 ' 54.002,37

Afschr. op kantoorinrichting 240139 -52.924,52

Kantoorinrichting Groep 1240150 50.116,20

Afschr. op kantoorinrichting 240159 -40.385,14

Computerserver UMPIII 1260 .240200 8.818,15

Afschr. computerserver Mi Pl '240209 -8.818,15 r

` Computerserver UM P111260 x240210 i 6.818,15

Afschr. computerserver UM PI r240219 ; -6.618,15

Computerserver UM Plll 1260 240220 6 618,15

1 Afschr. computerserver UM Pf r240229 i -8.818,15

i Computerserver UMPlll 1260 240230 { 503691 h

" Afschr. computerserver UM PI 240239 -5.038,91

Rollend materieel (service wagens) ir241000 4-068,59

Geboekte afschrijvingen op relfend 241009 ? -3.724,49

Rollend materieel Roeselare 241010 . 6.787,651

Afschr op rollend materieel 241019 -6.244,19

Rollend materieel Izegem 241020. 58136,49

Afschr. op rollend materieel 241029 ' -21.424,16 i

Roffend materieel Treft , 241030 1.451,21 1

'Afschr op rollend materieel 241039 -1.451,21

Verhuunvagens AW leper 41300 209.692, 66

Afschr. verhuurwagens AW lep,241309 -38_459,13

VerhuurwagensAWRoeselare 241310 210.913,20

Afschr. verhuurwagens AWRoe " 241319 -17.735,47

' Verhujlr AW Izegem 241320 -e 201.435,12

wagens

' Afschr. verhuurwagens AW Ize 241329 -53.32299

Verhuurtvagens AWWielt 241330 133.215, 92

Afschr. verhuur agens A W Tre 241339 -45963,09

Grond en gebouwenbuiten autobednj Geboekte afschr. Grond en gebouwen '260100 17.064, 52

 260109 - u -17.064,52

260300 45.821,82

y " -- - -

260309 -45.821,82

260500 10.201,17

260510 45.903,12

260519 -45.903.12

Groot onderhoud en herstellingswerk

- -- 

Geb. afschr op groot onderhoud en h

Gronc 'gebouwen buiten autoba Woonhuis Meenseweg 21 &leper Afschr. gebouw Meenseweg 216

23(1793,08

-230.793,08

48353,23

47.883,05

116.039,58';

-113.097,49 "" :~:~,ÿ

54.00237 " , _

-52924,52 ' :: ï' -, - i.

1 12223 _ *Muet

-767,01 '" ~ :'~~~¢,~3

0'00 _ "

_..Y 0,+,10 0,00 {1,00

01110 r..,

t

tl,t'Fíá -{^~

ü,F#t? _ ,M" ^~,~,;-

0,00 ~ M :~ 0,00

58.136,49.

21.424,16

1.451,21

-1451,21

0,00 " ,;.'

0,00

11. et~ . r s~9

,£~º%,~;~~

-00

0,00 209192,66 -30.455,131 240. 913,2t) -47,735,47

"

...IV- " a

201435,12 -53.322,99 133215,92 -45.963,09

Vpo r-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorraad nieuwe bednjfswegens Opel

Voorraad G2 CARS

Voorraad G2 CARS marge

Voorraad Niet G2 gebruikte wagens

Voorraad BW gebruikte wagens

Voorraad NO2 gebruikte wagens marge X30

Voorraad- O&A T_

Geb. waardevermind NWOpee Geb. waardevermind. 01 /11waardevermind OWG2 marge Geb. waardevermind OW Niet-G2

Geb. waardevermind. OWBW

Geb. waardevermind. OW Niet G2marge i Geb. waardevermind 08.4

168300 20 1428320 -14283,20 53.342,37 254256,70 -149.148,87 250,00

2.790.046,88

2.790.046,88

; -

' 340100 ' 1,086.915,45

~340200 ~ 600.173,52

~10 ? 556.715,90

340220 800,00

340221 145.515 06

4545213

340500 434.334,13

349000 , -27.787,62

(02 CARS 349200 -52217,21

Y

349210 , -37.853,73

,~49220 -44$00

349221 -7.285,03

349230 ' -5900,07

349500 ; -125.795,32

3.627.632,11

400000 3.209.791,40

404000 68.593, 77

404100 199.566,33

,407000 i 81.994, 63

-r

_:40_9009 ~- -67.82209

:411900 ; 594,33

- ~-  --_

'412000 , 5238,19

416810 21.934, 70

416840 20.172.16

~

416850 60.355.65

7.21284

745.188.1_4 504.749,41 23.468,76 325$555

1-5500 04

-550004 /76.913,40

r -

560000  %

570001

570002

570003

1'570004

1.207A41,82

1.051.596,7£1 ::ï*.eiSe0

70.035,51

38.418,84

-31.751,02

208,57 385,76

1.838,28 3.39a,91

8.780,47 13.154,23

3.390,00 16.782,16

38.878,91 41475,74

2.531,26 4.681.58

3 73st.73 741.949,41

739 295,27

1230,46

2595,95;

58,19

,

2.008,27

',VORDERINGEN 1 JAAR

Handelsdebiteuren

Te innen opbrengsten(fakture

Te ontvangen creditnota's

j Dubreuze debiteuren

Geboekte waardevermind. op y Herziening BTW terugvorderbaar

Belgische winstbelasting

Terug te vorderen Europ Assist.IG2

' LIQUIDE MIDDELEN

KBC 467-5123456-03

ING 365-0072120-15

FOR77S 001-4421605-39

Crédit du Nord 116260 042 00

toebedeling vcrge posterg Brr globe

POST 000-0010755-65

Kas UM Izegem

Kas Urd Roeselare

Kas UM leper

Kas UM 77e/t

Terug te vorderen fabrieksgarantie

Terug te vorderen campagnes

Te ontvangen frnancreringsin 416660

y.- --

55000/

- r ------

550002

550003

1.276,12

1.230, 46

259595

58,19

2.006,27

23.514,39 ~*

 *53'02

~

43,~,~

-aéOr1,67

Voorraad nieu4ve personenwagens Opel 340000 2549.545. 79

Voorraad nieuwe PW Chevrolet ~0001 473.583 93

+ _._. ~

VOORRAAD

FINANCIEEL VAST ACTIEF

Deelneming in United Machinery



Deelnemingen in verbonden onderrem Deelneming United Parts NV

-

Deelneming Global Motarparts Deelneming GlobalMotorparts waarde Borgtochten betaald in conta

Waarborg

280001 480.678,95

-r - -

40.70400

- - -

280009 -40.700,00

282010 151.999,20

282020 753.000,00

282029 -425.000,00

288000 650,00

29, 75

.5635.751.93

~ --'

Op de laatste biz van Luik S vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL ACTIEF

totaal actief in waarde

NIA 1 9.451.542,51.1 iteleetis

21.305.450,96,

PASSIEF

i Waarde

Geplaatst kapitaal Wetteliike reserve

FONDSOVERDRACHTEN

Fondsenoverdracht Izegem Fondsenoverdracht Roeselare Fondsenoverdracht leper

57.44i0.65

- - -

580001 42.000,00

580002 13.995 00

-r

580003 1.405,65

42.000 00 42.0041,410 0,00 4).4141

4.10

teeito 'mette

OVERLOPENDE REKENINGEN _17.295,64

Voorraadrekening maalüjdrecoclreque 490005 -21.713,47

- 

Verkregen opbrengsten 491000 4.417,83

-6.069,74

7620.09;~

1.550,39 tee

,

Andere onbeschikbare reserve !Belastingvrije reserves Belastingvrije reserve MW+ b Beschikbare reserves Overgedragen winstiVerlies ( ,Resultaatvlh boekjaar

: 131100. r ~

132000'

132010

133000

1" ~

133000`

" --r--- - +

1400001 =cor

VOORZIENINGEN & UITGEST. BEL. 98.932t86

Voürz. Pans. en soortgelijke ~ 1 641411)0 ,

Voorz_ Herstellings+ronderhou 162000'

Clitgest bel. gerealis. MW op mater e r 168200 '

168209~ -20.679,22

LENINGEN > 1 JAAR

10.024,19

65.000,00

44.587,89

Teruggenomen uitgent bel op

1.903.464.84

94.017A2 5.1418,75 65.4300,041 44.58 f,89

KBC irrvestkr. 726-3241041-60

,Fortis lnvestla. 245-5045343-76 KBC wentelkr. 479-2673266-58

173030 ~ 158.055,00

173070 ! X,560.409,04

-r-

1730901

75. 000,00

LENINGEN ' 1 JAAR

KBC investie. 726-3241041-60 Fartis investkr 245-5045343-76 KBC wenteikr. 479-2673266-56 Lening voorafbetalingen

Vast voorschot KBC - Vast voorschot Fortes

Leveranciers

Te ontvangen Facturen

Te maken creditnota's

423030 36.666,72

~..-_--~---- --- ---

423070 195.342,24

r423090 100.000,00 ------y-

430010 5.042,10

433030 1685.500,00

-e-4-33040 1.405.000,00

2.893.843,57

440000 2.546.365,13

~ --- -- - - - - -

441000 327.732,61

444300 19.745,83

1J3E77.985.29 '.

36_666,72 - -

195.342,24

0,00 -- 1_769r47

591_606,86

982.7t7643,4?iï

1.015.561:15 893.617,59 115.013,99 6.929,57

CtO0 1I00.080.0b¬ 3272» 1.91993,14 422. 300,00

1.878.282.42 1.652.747,54 212718,6i, q2816,26

..--- -----,-_

i.427 551,06

HANDELSSCHULDEN - - - -

Op de Laatste dia van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordsgen

Verso Naam en handtekening

SCHULDEN MBT BELAST, LONEN 92013.576,32

Geraamd bedrag der Belgische winstbela 450000 76.695,75

Geraamd bedrag van de andere Belgsc 450500 20. 494,11

451200 253.954,50

 ~ --

451900 59.445,45 453000 13.828,71 4534004 88.302,88 454400' 99.885,79

r-

45,5400 147.595,89

r--_ ---~----_

456410 51.65E28

456420! 249.057,72

459600 137.552,24

14.995.58

'4600101 11.963,48

489210! 12,10

463 +323.78

26-915,49 " ~ 7.192,17 92631,80 ~~~,~t~

~° ~~

»,~1

e,~71

111.479,69 ~~~~

61711,488 ~,~~-;~-, ; ,~,.~

" ~-~-': ~' ~_ " 12.48' 92,10

Rekening-courant B1WV Herziening BTIVte betalen Bednffsvoorheffing Ingehouden voorheffing_ Rijksdienst voor Sociale Zekerheid Bezoldigingen lonen Vakantiegeld Arbeiders

;Vakantiegeld Bedienden Voorziening eindejaarspremie

DIVERSE SCHULDEN

Voorschoifacturatie wagens R/C Decaigny BVBA

20.862,05 .

4.853,03 `- 30.988,88 35.054,12 - 51.832,18 20.40.2,89

26.535,72

Toe te rekenen kosten

,Afpunting Flexcare

" t-

TOTAAL voorzieningen en schulden

u

Getekend: de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" NV Getekend: de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" BVBA Getekend: de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" BVBA

Voor de VOF "DECLUS", zaakvoerder

Marc DECAIGNY

Vaste vertegenwoordiger

Marie-Thérèse LECLUYSE, zaakvoerder

Sofie DECAIGNY, zaakvoerder

Voor de VOF "CALDEC", zaakvoerder

Bob GALLENS

Vaste vertegenwoordiger

OVERLOPENDE REKENINGEN

ýÿ ]

492000 , 7.562,22 61.711,48

y580099# 1$973,50

~

123422.96 :-~xn. 24

~



" ±s ~ " ~~

~ .,wt ~." ~ n._ .

9,570.$93,1.51 5.333..38b,74 4.237532,41

oor-beouden aan het Belgisch Staatsblad

ýÿ d

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2015
ÿþi

*1502533

11

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0.6 -02 LGJSCH S

NEERGELEGD

1 5 JAIS, 2015

Rechtbank van Kut.WHAN0EL t~tii+afd. KORTRIJK

2015 AATSBLAD

MONJTEU

R BELGE

111

B

Ondernemingsnr : 0553.494.965

Benaming (voluit) : DECA1GNY

(verkort) ;

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : REPERSTRAAT 157

8870 IZEGEM

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING ALS GEVOLG VAN SPLITSING DOOR OVERNEMING  WIJZIGING DOEL -- WIJZIGING VAN DE STATUTEN -BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst: Uit 3 akten (D.2140691-1) verleden voor Liesbet DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 31 december 2014 om 9.00 uur, blijkt:

1) dat alle aandeelhouders en vennoten van de vennootschappen die aan de splitsing hebben deelgenomen, overeenkomstig de artikelen 731, §1 in fine en 734 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk afstand hebben gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de; bestuursorganen van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen en van het schriftelijk controleverslag door een commissaris of een bedrijfsre-viser inzake de splitsing door overneming.

2) dat de vennootschap samen met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0554.705.980 en met btw-nummer BE 0554.705.980, bij wijze van splitsing, geheel het vermogen;: niets uitgezonderd, heeft overgenomen van de naamloze vennootschap; "UNITED MOTORS" met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0405.462.374 en met btw-nummer BE 0405.462.374, gesplitste vennootschap.

3) dat ingevolge de eigendomsovergang onder algemene titel van het aan de vennootschap toegescheiden deel van dit vermogen van de gesplitste vennootschap, het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met honderdachtentachtigduizend honderdzesenvijftig euro drieënnegentig cent (¬ 188.156,93) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd? euro (E 18.600,00) op tweehonderdenzesduizend zevenhonderdzesenvijftig euro drieënnegentig cent (¬ 206.756,93) en dit door creatie van' vierhonderdenelfduizend achthonderdvijftien (411.815) nieuwe volledig; volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die dezelfde' rechten hebben als de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf; 27 mei 2014.

4) dat de conclusies van het verslag door de bedrijfsrevisor, over de inbreng

in natura luiden als volgt:

"6. BESLUITEN

Op de laatste blz, van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod i i.i

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY" bestaat uit alle activa- en passiva van de operationele activiteiten van de garages gelegen te Izegem en Tielt van de NV "UNITED MOTORS", met een inbrengwaarde van 1.978.865,58 EUR, geïnventariseerd op 30 juni 2014.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering, zijnde de netto-boekwaarde zoals die opgenomen is in de jaarrekening van NV "UNITED MOTORS" op 30 juni 2014, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van aandelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 411.815 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 24 december 2014.

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren BV o. v. v. e. CVBA

vertegenwoordigd door

Yves Christiaens

Bedrijfsrevisor"

5) dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap daarnaast onder meer besloten heeft:

a) het doel van de vennootschap te wijzigen door de bestaande activiteit "het

optreden als agent-makelaar in verzekeringen" te schrappen en te vervangen

door de volgende activiteiten:

"- het optreden als agent voor financieringsbemiddeling;

- het optreden als subagent voor verzekeringsbemiddeling."

b) de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

c) de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 151:

1/ Mevrouw Eveline CHRISTIAENS;

2/ De heer Thijs SIMOENS.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1' y Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I " w

mod 11.1

- een expeditie van het proces-verbaal van kapitaalverhoging ingevolge splitsing door overneming;

- verslagen van het college van zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura;

- het verslag van het college van zaakvoerders met betrekking tot de wijziging van het doel van de vennootschap;

- de staat van activa en passiva, en,

- de gecoordineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

arp

Voor-

behouden

aan het

`,Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DECAIGNY

Adresse
REPERSTRAAT 157 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande