DECAMED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DECAMED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.572.756

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0446.572.756

Benaming (voluit) : Decamed

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Gerneenhof 60 - 8501 Heule (Kortrijk)

Onderwerp(en) akte : Partiële splitsing  algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt .door de ondergetekende geassocieerd notaris Patrick DONCK te Lo-Reninge (Reninge) op 17 april 2014 dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Dorpplaats 22, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DECAMED", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, ondernemingsnummer BTW BE 0446.572.756, RPR Kortrijk, partieel te splitsen vennootschap, gezamenlijk met de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, ondernemingsnummer BTW BE 0843.302.261, RPR Kortrijk, verkrijgende vennootschap, en dat de vergadering, na a) kennisneming van het voorstel tot partiële splitsing de dato 24 december 2013 en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 27 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 januari 2014 onder nummers 14010815 en 14010817, b) verklaring dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde voorstel tot partiële splitsing en c) beraadslaging, de volgende besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen heeft :

1) ontslag van de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de bestuursorganen, opgesteld overeenkomstig artikel 731. en 313 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bedrijfsrevisor, BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°, vertegenwoordigd door de heer Van Ryckeghem, opgesteld overeenkomstig artikel 731 en 313 van het Wetboek van vennootschappen en instemming met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2) partiële splitsing in toepassing van artikel 673 juncto 677 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot partiële splitsing en de daarbij aangehechte splitsingsstaat per 30 september 2013, van de naamloze vennootschap "DECAMED" door overdracht van een aantal activa en passiva behorend tot haar vermogen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR". De goederen en schulden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NONREIIP, F~I.GF NEEaGELEG

I \egteen153 -05- Nlv-1 05. 1064

.ci Cn sraarsei.a~Tax~5,ni,K °°.

ber

aa

Be. Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid "DECAPHAR", bestaan meer bepaald uit het volledige handelsfonds gelegen te 9750 Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72, inzake de aldaar uitgeoefende apotheek-activiteit. De naamloze vennootschap "DECAMED" blijft verder bestaan. Alle bewerkingen gedaan door de partieel gesplitste vennootschap sinds 01 oktober 2013, met betrekking tot de door de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap overgedragen vermogensbestand-delen, worden geacht vanuit boekhoudkundig en fiscaal (inkomstenbelastingen) oogpunt te zijn gedaan namens en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR". In overeenstemming met het voorstel tot partiële splitsing worden er, in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DECAMED" aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR", twaalfduizend zeshonderd tweeëntwintig (12.622) nieuw volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR" toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DECAMED". Deze verrichting gebeurt zonder betaling van opleg in geld. Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR" en zullen delen in de winsten vanaf het splitsingsbesluit. De verdeling van de aandelen in de naamloze vennootschap "DECAMED" blijft ongewijzigd. Goedkeuring van de eigendomsovergang van de beschreven vermogensbestanddelen, vaststelling van de realisatie van deze eigendomsoverdracht ingevolge de partiële splitsing en aanpassing van de statuten, waar nodig, aan dit besluit.

3) met betrekking tot de bestemming van de bestanddelen die niet uitdrukkelijk vermeld werden in de splitsingsstaat en die geen betrekking hebben op het overgedragen handelsfonds inzake de apotheek of waarover enige twijfel terzake zou kunnen bestaan, dat deze worden toegewezen aan de naamloze vennootschap "DECAMED".

4) in uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing vermindering van het kapitaal met een bedrag van tweehonderdentienduizend zeshonderd en zeven euro zevenentachtig cent (210.607,87 EUR) om het te brengen van

zeventien miljoen achthonderdvijfentachtigduizend

zevenhonderd vijftig euro (17.885.750,00 EUR) op een bedrag van zeventien miljoen zeshonderdvijfenzeventigduizend honderd tweeënveertig euro dertien cent (17.675.142,13 EUR), vaststelling van de realisatie van deze kapitaalvermindering en aanpassing van artikel 5 van hun statuten.

5) vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel.

6) dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DECAMED" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de partiële splitsing, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap "DECAMED" voor de uitoefening van hun mandaat met betrekking tot de overgedragen activa sinds 01 januari. 2014 tot op de dag van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

Voor- befaaiuden aán het Betgïsckr Staatsbt _ d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vnrUhln

7) de statuten aan te passen aan de besluiten en artikel 5 omtrent het kapitaal te vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt zeventien miljoen zeshonderdvijfenzeventigduizend honderd tweeënveertig euro dertien cent (17.675.142,13 EUR) en is verdeeld in tweehonderd drieënnegentig (293) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een/tweehonderd drieënnegentigste (1/293ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

8)'dè'raad van, bestuur te machtigen om de genomen besluiten uit, te voeren, opdracht geven tot coördinatie van de statuten, aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap de meest uitgebreide' bevoegdheden toe te kennen teneinde alle wettelijke, gevolgen van de partiële splitsing te benaarstigen, en aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij ,het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan A.D. Finance NV, met zetel te 8930 Menen, Kerkomtrek 8.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie,

- verslagen van de bedrijfsrevisor inzake partiële splitsing en

kapitaalverhoging door inbreng in natura,

-- bijzonder verslag van de zaakvoerders,

- gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

09/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0446.572.766

Benaming

(voluit) : DECAMED

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gemeenhof 60, 8501 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing van Decamed door overneming van een gedeelte van het vermogen van de NV Decamed door de BVBA Decaphar

PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING

SPLITSINGSVOORSTEL

SPLITSINGSVOORSTEL BIJ SPLITSING DOOR OVERNEMING

Situering van de verrichting

Op 24 december 2013 hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Decamed en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decaphar, zoals hierna nader geïdentificeerd, beslist om het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de respectievelijke vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Decamed en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decaphar hebben het initiatief genomen om een partiële splitsing tot stand te brengen van de NV Decamed via overneming door de BVBA Decaphar zoals bedoeld in artikel 673 juncto artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, dewelke de overdracht van een deel van het vermogen van de NV Decamed aan de BVBA Decaphar tot gevolg heeft, zonder dat de te splitsen vennootschap NV Decamed ophoudt te bestaan.

Voomoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

Kwalificatie van de verrichting

De verrichting is een met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hiervoor en hierna "partiële splitsing" genoemd), waarbij een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van Boek XI, Titel il, Hoofdstuk 3 afdeling 1W. Venn.

In het licht van het terminologisch debat omtrent de vraag of de beschreven verrichting aanzien dient te worden als een met fusie dan wel als een met splitsing gelijkgestelde verrichting, geldt dit splitsingsvoorstel tevens als fusievoorstel en wordt het dus eveneens geacht opgesteld te zijn conform artikel 693 jo. 677 W. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Me Word 11.1

iL ar In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

2 7, 12. 2013

RECHTBANK KOCPHANOEL

1«.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Wettelijke vermeldingen

1.11dentificatie van de betrokken vennootschappen (art 728 1° W.Venn.)

1.1.1 Identificatie van de overdragende vennootschap

Oprichting

NV DECAMED, met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk, Gemeenhof 60, werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan Vandenweghe, notaris te Zonnebeke op vijf februari negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 920228-300.

Statutenvasjziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Bénédicte Strobbe te Waregem op 20 december 2011, bij uittreksel ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 april 2012 onder nummer 12081378.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Patrick Donck te Reninge op 29 oktober 2012, bij uittreksel ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 november 2012 onder nummer 12188912.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk, Gemeenhof 60.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 17.885.750, 00 E. Het is verdeeld in 293 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 17.885.750,00 ¬

Doel

De vennootschap heeft tot doel,

1. Het verstrekken van wetenschappelijk en operationeel advies toepasselijk in de farmacie en de farmacologie en in de klinische biologie;

2. Voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren en/of interpreteren van zowel medische, als industriële en milieugebonden analyses, en dit in de meest ruime zin. De vennootschap zal in dit verband geldig kunnen optreden en vertegenwoordigd zijn door haar wettelijke organen en/of daartoe aangestelden.

3. Het onderzoeken en valoriseren van know-how en technische procedés toepasselijk bij het magistraal bereiden van geneesmiddelen en ontwikkelen van diagnostica;

4. Het evalueren bij middel van nieuwe procedés van de stabiliteit, de concentratie en de steriliteit van farmaceutische magistraal bereide producten;

5. Het ontwikkelen van software toepasselijk in de farmacie, de klinische biologie en de veeartsenijkunde met als doelstelling het bijhouden van wetenschappelijke procedés, technieken en industriële bereidingen;

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerk laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin;

7. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden; het beheer van vennootschappen;

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

9. Het verwerven en beheren van kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin;

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile zakelijke rechten op knowhow en procedés.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België ais in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zioh door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijk bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Dominique Declerck, gedelegeerd bestuurder

-Karine Allegaert, bestuurder

-Charlotte Declerck, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Kortrijk onder het nummer 0446.572.756,

Aandeelhouders

De NV IDecamed (293 aandelen in totaal):

-1 aandeel wordt aangehouden door de heer Dominique Declerck.

-292 aandelen worden aangehouden door de burgerlijke maatschap Decafam, dewelke pro rata hun

deelgerechtigdheid in de maatschap toekomen aan de achterliggende vennoten:

--*Dominique Declerck: 1/7.866ste in voile eigendom en 3.932/7,866ste in vruchtgebruik en 3.93217.866ste

in opvolgend vruchtgebruik

--*Karine Altegaert: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.93217.866ste in vruchtgebruik en 3.93217.866ste in

opvolgend vruchtgebruik

 *Charlotte Declerk: 1.966/7.866ste in blote eigendom

 *Louis Declerck; 1.966/7.866ste in blote eigendom

 *Charles Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

 *Augustin Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

1.1.2ldentificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De BVBA DECAPHAR werd opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Donck te Reninge (Lo-Reninge) op zestien januari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. vijftien februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12038983

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden sinds oprichting nog niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60.

Kapitaal

Het kapitaal van de BVBA Decaphar bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 E) en is volledig volstort. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel,

Voor eigen rekening en voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- De exploitatie van een apotheek

- Research en ontwikkeling

- Consultancy

- Kleinhandel in natuurvoeding, dieetproducten

- Klinische biologie

De vennootschap mag alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en

onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of

de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zich borg stellen voor leningen aangegaan door derden, in het kader van de verbetering van de

verwezenlijking van de maatschappelijke doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijkding van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de BVBA Decaphar wordt waargenomen door haar niet statutaire zaakvoerders, benoemd

voor onbepaalde duur onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap:

- de heer Dominique Declerck;

- mevrouw Karine Allegaert;

juffrouw Charlotte Declerck.

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0843.302261.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn voor wat betreft aile 186 aandelen, de burgerlijke maatschap Decafam, met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, opgericht op 23 december 2011 en dienvolgens haar achterliggende vennoten in de verhouding van hun deelgerechtigdheden binnen de voormelde maatschap:

- ide heer Dominique Declerck: 1/7.866sten in volle eigendom en 3.93217.866sten in vruchtgebruik; --'mevrouw Karine Allegaert:1/7.866sten in voile eigendom en 3.93217.866sten in vruchtgebruik; -->mejuffrouw Charlotte Declerk: t.96617.866sten in blote eigendom;

heer Louis Declerck: 1.96617.866sten in blote eigendom;

--3de heer Charles Declerck:1.96617.866sten in blote eigendom;

 >de heer Augustin Declerck: 1.96617.866sten in blote eigendom;

1.2Ruiiverhouding (art. 728 2° W. Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap Decaphar wordt op heden vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam.

Twaalf duizend zeshonderd tweeëntwintig (12.622) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap. Er wordt geen opleg betaald.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 186 bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen van de BVBA Decaphar zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap Decamed worden toegekend als volgt:

-aan de heer Dominique Declerck: 43 aandelen;

-aan de burgerlijke maatschap Decafam: 12.579 aandelen, dewelke pro rata hun deelgerechtigdheid in de

maatschap toekomen aan de achterliggende vennoten:

--*Dominique Declerck: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.932/7.866ste in vruchtgebruik en 3.93217.866ste

in opvolgend vruchtgebruik

 'Karine Allegaert: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.93217.866ste in vruchtgebruik en 3.93217.866ste in

opvolgend vruchtgebruik

 'Charlotte Declerk: 1.966/7.866ste in blote eigendom

 'Louis Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

--}Charles Declerck; 1.966/7.866ste in blote eigendom

 'Augustin Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

1.3Wijze van uitreiking (art. 728 3° W. Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap.

Binnen de twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aantekenen;

- De identiteit van de houders van aandelen van de overdragende vennootschap;

- Het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan elk van hen toekomt;

- De datum van het splitsingsbesluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

1.4Datum van deelname in de winst (art. 728 4° W. Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf het splitsingsbesluit.

1.5Boekhoudkundige datum (art, 728 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de overdragende vennootschap zullen bcekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht en gerealiseerd ln naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend en dertien , in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van de overdragende vennootschap dat in de overnemende vennootschap is ingebracht. Deze verrichtingen zullen, voor zoveel als nodig, door de overnemende vennootschap worden bekrachtigd in toepassing van artikel 60 W. Venn.

1.6Bijzondere rechten (art. 728 6° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overdragende vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd,

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7Bijzondere bezoldiging (art. 728 7° W, Venn.)

Er werd aan BVBA LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & C° gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op zesduizend euro (6.000,00 ¬ ).

1.8Bijzondere voordelen (art. 728 8° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overdragende vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.9Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9° W. Venn.)

De overdragende vennootschap is eigenaar van de hierna vermelde activa en passiva, die samen worden aangeduid als de "Apotheek"; het handelsfonds gelegen te 9750 Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72 inclusief het onroerend goed waarin de activiteit wordt uitgeoefend, met name de uitbating van een apotheek. De totale waarde van de Apotheek wordt vastgesteld op 1.262.255,96 ¬ (boekhoudkundige waarde van 320.784,72 ¬ ).

Nadere omschrijving van het onroerend goed

- Een handelspand gelegen te Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72, kadastraal gekend als Zingem 2e afdeling (Ouwegem), sectie A nr. 10181L15. Kadastrale oppervlakte van 09a 91ca. Het kadastraal inkomen bedraagt 1.033 euro. Bouwjaar 1934.

- Het pand betreft een moderne constructie, bestaande uit een kelderverdieping, een gelijkvloers, een eerste verdieping en een zolder.

- De waarde van dit handelspand werd in het schattingsverslag opgesteld door Luc Callens, landmeterdeskundige, geschat op 400.000,00 E.

Bodemgesteldheid;

Op de grond die het voorwerp is van deze inbreng is/was geen inrichting gevestigd, of wordt/werd geen activiteit uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 3, § 1 van het Bodemsaneringsdecreet.

Op 2 december 2013 werd een blanco bodemattest afgeleverd. Dit attest bepaalt dus dat er met betrekking tot deze grond geen gegevens betreffende de bodemkwaliteit beschikbaar zijn. Het bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. Het betreffende bodemattest wordt gevoegd als bijlage.

Ingevolge de splitsing zullen deze activa en passiva inzake de Apotheek, met alle daaraan rechtstreeks gekoppelde rechten en verplichtingen (zoals onder andere, doch niet beperkt tot de verbeteringswerken)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van een staat van activa en passiva per 30 september 2013 (zie bijlage). Voor alle duidelijkheid zij hierbij gesteld dat het volgende geldt: (Bij eventuele afwijkingen primeert hetgeen hierna volgt op hetgeen werd neergelegd in de splitsingsstaat):

- Voor wat betreft de installaties, machines, uitrustingen, meubilair en rollend materieel gaat alles over naar de overnemende vennootschap met uitzondering van het voertuig Aston Martin, de laptop en de gsm.

- Voor wat betreft de schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten zijn het enkel deze met betrekking tot de personeelsleden van de apotheek die overgaan naar de overnemende vennootschap.

- Inzake de liquiditeiten van de Apotheek werd uitgegaan van een bedrag van 50.000,00 ¬

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de overdragende vennootschap.

1.10 Verdeling van de aandelen (art 728 10° W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de overdragende vennootschap NV Decamed, dat als volgt is samengesteld:

a) de heer Dominique Declerck, 8501 Heule, Gemeenhof 60, bezit nul komma vierendertig procent (0,34 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 1 aandeel;

b) de burgerlijke maatschap Decafam, 8501 Heule-Kortrijk, Gemeenhof 60, bezit negenennegentig komma zesenzestig procent ( 99,66 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 292 aandelen.

Worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap BVBA Decaphar als volgt verdeeld:

1) De heer Dominique Declerck, 8501 Heule, Gemeenhof 60, ontvangt:

-43 aandelen van dé overnemende vennootschap Decaphar.

2) De burgerlijke maatschap Decafam, 8501 Heule-Kortrijk, Gemeenhof 60,:

-12.579 aandelen van de overnémende vennootschap Decaphar,

2.13ijkomende vermeldingen

2.1 Wijzigen van de statuten van de ovememende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van de overdragende vennootschap volgende uit de splitsing voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt 17.675.142,13 ¬ en Is verdeeld in 293 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/293ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de splitsing voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt 229.207,87 ¬ en is verdeeld in 12.808 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/12.808ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

2.2 Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overdragende vennootschap;

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.3Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op' de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijke karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.4Algemene vergadering

Onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overdragende en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt te Kortrijk op 24 december 2013, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Delboo Deknudt Advocaten bvba met maatschappelijke zetel te 1140 Brussel, Optimismelaan 1b3, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Bijlagen

1. splitsingsstaat

2. bodemattest

3. Verslag van het bestuursorgaan inzake de ruilverhouding en de wenselijkheid van de verrichting.

Voor de NV Decamed

De heer Dominique Declerck, mevrouw Karine Allegaert en mejuffrouw Charlotte Declerck

Bestuurders

Voor de BVBA Decaphar

De heer Dominique Declerck, mevrouw Karine Allegaert en mejuffrouw Charlotte Declerck

Zaakvoerders

Voor-

be?ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 03.10.2013 13618-0401-018
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 08.08.2013 13409-0042-018
22/11/2012
ÿþ Motl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





FiGELEGD

RECHa{ 1KOOPHANDEL

11114ggiiimmio

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ortdernemingsnr : 0446572756

Benaming (voluit) : DECAMED

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

' Zetel (volledig adres) : Gemeenhof 60 - 8501 Kortrijk (Heule)

Onderwerp(en} akte : WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf,; dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, zes bladen twee renvooien op 06 NOV. 2012. Reg : 5 boek 442 blad 30 vak 06. Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE.

;BERGH".

Dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge),, Dorpplaats 22, is bijeengekomen de buitengewone algemene, vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "DECAMED", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60,; ondernemingsnummer BTW BE 0446.572.756, RPR Kortrijk.

En dat de vergadering, na beraadslaging, eenparig beslist heeft

1) het kapitaal een eerste maal te verhogen met drieëntachtigduizend driehonderd achtentwintig euro (83.328,00:

'EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00, EUR) op honderdvijfenveertigduizend driehonderd achtentwintig euro (145.328,00 EUR), mits creatie van honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten, en voordelen als de bestaande aandelen, uit te geven en in te, schrijven tegen de globale prijs van zeventien miljoen achthonderddrieëntwintigduizend zevenhonderd vijftig euro: (17.823.750,00 EUR), inbegrepen een globale uitgiftepremie van

'zeventien miljoen zevenhonderdveertigduizend vierhonderd tweeëntwintig euro (17.740.422,00 EUR), die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Deze nieuwe aandelen werden toegekend, volledig volgestort: zijnde, aan de burgerlijke maatschap "DECAFAM", met zetel te

;8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, ter vergoeding van haar

'inbreng van negenenveertig (49) aandelen van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

;beperkte aansprakelijkheid "KLINISCH LABORATORIUM DECLERCK",

;met zetel te 8850 Ardooie, Motestraat 35, ondernemingsnummer 0452.536.474, RPR Kortrijk.

Het verslag van de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor,' besluit in volgende bewoordingen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

"6. Besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap 'Decamed' bestaat uit 49 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Klinisch Laboratorium Declerck" voor een inbrengwaarde van 17.823.750,00 e door burgerlijke maatschap Decafam, voornoemd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3 de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud dat de exploitatieomstandigheden van de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht niet fundamenteel gewijzigd worden en onder voorbehoud dat de vooropgestelde budgetten gerealiseerd worden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen verhoogd met de uitgiftepremie zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 168 aandelen van de naamloze vennootschap 'Decamed' zonder vermelding van nominale waarde voor een kapitaal van 83.328,00 ¬ verhoogd met een globale uitgiftepremie van 17.740.422,00 ¬ .

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 22 oktober 2012.

Geert Van Ryckeghem Bedrijfsrevisor".

l Voorbehouden aan het '4Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervnlo

2) het kapitaal een tweede maal te verhogen met zeventien

miljoen zevenhonderdveertigduizend vierhonderd tweeëntwintig euro (17.740.422,00 EUR) om het te brengen van honderdvijfenveertigduizend driehonderd achtentwintig euro (145.328,00 EUR) op zeventien miljoen achthonderdvijfen--tachtigduizend zevenhonderd vijftig euro (17.885.750,00 EUR),;

,door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" tot beloop van gezegd bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Tengevolge van deze kapitaalverhogingen wordt de eerste alinea van artikel 5 van de statuten omtrent het kapitaal', gewijzigd als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeventien miljoen, achthonderdvijfentachtigduizend zevenhonderd vijftig euro: (17.885.750,00 EUR) en is verdeeld in tweehonderd; drieënnegentig (293) aandelen zonder aanduiding van nominale. .waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal, vertegenwoordigen . " .

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

- revisoraal verslag,

- verslag van het bestuursorgaan,

beschikking vrederechter,

- gecoordineerde tekst van de statuten - historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 29.08.2012 12505-0047-018
27/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





N L-r:Fi\.' ..r 'Ip

17. . U. La;7

eigj'jdTBANK KCJUi-';-lANC7EL

KOF;Tf":fJN,

~iaoei3~s

Vt beht aar Betr Staa

Ondernemingsnr : 0446.572.756

Benaming

(voluit) : DECAMED

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8601 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 20 december 2011, "geregistreerd te Waregem op 28 december 2011, boek 105, blad 47, vak 5, 7 bladen, 0 renvooien, Ontvangen 25,00 euro, de E.A. Inspecteur, get. B. Van Thuyne", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DECAMED", waarvan de zetel gevestigd is te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, volgende beslissingen heeft genomen:

fierste beslissing: Bevestiging kapitaalverhoging door de Raad van Bestuur ingevolge toepassing van de principes van het toegestane kapitaal.

De vergadering erkent dat het maatschappelijk kapitaal door de Raad van Bestuur werd verhoogd tot tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) ingevolge toepassing van de principes van het toegestaan kapitaal zoals voorzien in artikel 6bis van de statuten. Voorgaande beslissing werd evenwel niet bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de werKelijkheid zoals tevens blijkt uit de boekhoudkundige staat die werd voorgelegd aan de notaris en in diens dossier zal bewaard blijven.

Tweede beslissing :

Naar aanleiding van de nakende afschaffing van de aandelen aan toonder, besluit de vergadering de honderd vijfentwintig (125) aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde aandelen en de statuten in die zin aan te passen :

"AANDELEN

1. De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de respectieve aandeelhouder(s). De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

1. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

I-let op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt In het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

l3ij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen_ op _ naam.µ Dit verzoek geschiedt door middel van een ter Post aangetekende brief aan de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de_verefeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

Derde beslissing : Aannemen van nieuwe statuten overeenkomstig de te nemen beslissingen en de gewijzigde bepalingen van het nieuwe Wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en beslist om de bestaande statuten te actualiseren, en na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet, te vervangen door nieuwe statuten aangepast aan het nieuwe wetboek van vennootschappen en aan de nieuwe wet 'Corporate Governance'. De nieuwe statuten worden met unanimiteit artikelsgewijs goedgekeurd.

Vierde beslissing: Herbenoeming bestuurders

De vergadering verklaart te herbenoemen als bestuurders met ingang van heden voor een duur van zes jaar

- de heer Dominique Declerck, geboren te Torhout op achtentwintig januari negentienhonderd eenenzestig

(nationaal nummer 610128 205 49), wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60;

- mevrouw Karine Allegaert, geboren te Kortrijk op zestien april negentienhonderd zestig (nationaal nummer

600416 366 64), wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60;

- juffrouw Charlotte Declerck, geboren te Kortrijk op achtentwintig januari negentienhonderd achtentachtig

(nationaal nummer 880128 124 18), wonende te 8501 Kcrtrijk (Heule), Gemeenhof 60.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de raad van bestuur om de genomen besluiten

uit te viceren,

Bijeenkomst Raad van Bestuur

Na de algemene vergadering is terstond de Raad van Bestuur bijeengekomen en heeft beslist te

herbenoemen als gedelegeerd bestuurder : de heer Dominique Declerck, voornoemd.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

07/09/2011 : KO126088
25/07/2011 : KO126088
16/08/2010 : KO126088
08/06/2009 : KO126088
26/05/2008 : KO126088
28/06/2007 : KO126088
09/08/2006 : KO126088
27/09/2005 : KO126088
31/05/2005 : KO126088
08/07/2004 : KO126088
06/02/2004 : KO126088
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 13.08.2015 15418-0191-016
07/07/2003 : KO126088
25/09/2002 : KO126088
17/03/2000 : KO126088
01/01/1993 : KO126088
28/02/1992 : KO126088

Coordonnées
DECAMED

Adresse
GEMEENHOF 60 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande