DECAPHAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECAPHAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.302.261

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w

NITEUR SC LC FNEERGELEGD

3 -05- 2014 -2. 135. 2014



SCH STAATSEE". 1'áAN'~lCOgf~i~l~gt_~ Il;, , KORTRIJK

M

J111~tl~I~~tl~V~~~l

19 090 6*

V(

aa, Bei stea

Ondernemingsnr : 0843.302.261

Benaming (voluit) : DECAPHAR

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Gemeenhof 60 - 8501 Heule (Kortrijk)

Onderwerp(en) akte : Partiële splitsing - algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende geassocieerd notaris Patrick DONCK te Lo-Reninge (Reninge) op 17 april 2014 dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Dorpplaats 22, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, ondernemingsnummer BTW BE 0843.302.261, RPR Kortrijk, verkrijgende vennootschap, gezamenlijk met de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DECAMED", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, ondernemingsnummer BTW BE 0446.572.756, RPR Kortrijk, partieel te splitsen vennootschap, en dat de vergadering, na a) kennisneming van het voorstel tot partiële splitsing de dato 24 december 2013 en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 27 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 januari 2014 onder nummers 14010815 en 14010817, b) verklaring dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde voorstel tot partiële splitsing en c) beraadslaging, de volgende besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen heeft :

1) ontslag van de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de bestuursorganen, opgesteld overeenkomstig artikel 731 en 313 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bedrijfsrevisor, BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°, vertegenwoordigd door de heer Van Ryckeghem, opgesteld overeenkomstig artikel 731 en 313 van het Wetboek van vennootschappen en instemming met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2) partiële splitsing in toepassing van artikel 673 juncto 677 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot partiële splitsing en de daarbij aangehechte splitsingsstaat per 30 september 2013, van de naamloze vennootschap "DECAMED" door overdracht van een aantal activa en passiva behorend tot haar vermogen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR". De goederen en schulden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR", bestaan meer bepaald uit het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" volledige handelsfonds gelegen te 9750 Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72, inzake de aldaar uitgeoefende apotheek-activiteit. De naamloze vennootschap "DECAMED" blijft verder bestaan. Alle bewerkingen gedaan door de partieel gesplitste vennootschap sinds 01 oktober 2013, met betrekking tot de door de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap overgedragen vermogensbestand-delen, worden geacht vanuit boekhoudkundig en fiscaal (inkomstenbelastingen) oogpunt te zijn gedaan namens en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR". In overeenstemming met het voorstel tot partiële splitsing worden er, in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DECAMED" aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR", twaalfduizend zeshonderd tweeëntwintig (12.622) nieuw volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR" toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DECAMED". Deze verrichting gebeurt zonder betaling van opleg in geld. Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR" en zullen delen in de winsten vanaf het splitsingsbesluit. De verdeling van de aandelen in de naamloze vennootschap "DECAMED" blijft ongewijzigd. Goedkeuring van de eigendomsovergang van de beschreven vermogensbestanddelen, vaststelling van de realisatie van deze eigendomsoverdracht ingevolge de partiële splitsing en aanpassing van de statuten, waar nodig, aan dit besluit.

v 3) met betrekking tot de bestemming van de bestanddelen die niet uitdrukkelijk vermeld werden in de splitsingsstaat en die geen betrekking hebben op het overgedragen handelsfonds inzake de apotheek of waarover enige twijfel terzake zou kunnen bestaan, dat deze worden toegewezen aan de naamloze vennootschap "DECAMED".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge 4) in uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing verhoging van het kapitaal met een bedrag van tweehonderdentienduizend zeshonderd en zeven euro zevenentachtig cent (210.607,87 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op een bedrag van tweehonderdnegenentwintigduizend tweehonderd en zeven euro zevenentachtig cent (229.207,87 EUR), vaststelling van de realisatie van deze kapitaalverhoging en aanpassing van artikel 5 van hun statuten.

5) vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel.

6) dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DECAMED" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de partiële splitsing, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap "DECAMED" voor de uitoefening van hun mandaat met betrekking tot de overgedragen activa sinds 01 januari 2014 tot op de dag van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

7) de statuten aan te passen aan de besluiten en artikel 5 omtrent het kapitaal te vervangen door de volgende tekst

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bet oden

aan het

Bejgisah

Staatsblad

Luik B - Vnrueslo

"Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdnegenentwintig-duizend tweehonderd en zeven euro zevenentachtig cent (229.207,87 EUR) en is verdeeld in twaalfduizend achthonderd en acht (12.808) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een/twaalfduizend achthonderd en achtste (I/12.808ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

8) de zaakvoerders te machtigen om de genomen besluiten uit te voeren, opdracht geven. tot coördinatie van de statuten, aan hen de'txteest uitgebreide bevoegdheden toe te kennen teneinde alle; wettelijke gevolgen van de partiële splitsing te benaarstigen, en gaan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot. in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten betreffende

inschrijving, wijziging of stopzetting bij het,

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan A.D. Finance NV, met zetel te 8930 Menen, Kerkomtrek 8.

9) na kennisname van de verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de quasi-inbreng in toepassing van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van vennootschappen, om de verkoop en de eigendomsoverdracht per 01 januari 2012 van de officina van de heer en mevrouw Dominique Declerck-Karine Allegaert, gevestigd te 8500 Kortrijk, Burgemeester Gillonlaan 81, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAPHAR" goed te keuren en voor zoveel als nodig te bekrachtigen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie,

- verslagen van de bedrijfsrevisor inzake partiële splitsing en kapitaalverhoging door inbreng in natura,

- bijzonder verslag van de zaakvoerders,

- verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerders inzake de

quasi-inbreng,

gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe:so(o)n(err) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

09/01/2014
ÿþrd" Mol Word 11.1

IL: it in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

NEERGELEGD

2 7. 12. 2013

RECHTefiffkCOOPHANDEL iCOFiTRIJK

Ondernemingsnr : 0843.302.261

Benaming

(voluit) : DECAPHAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Gemeenhof 60, 8501 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing van Decamed door overneming van een gedeelte van het vermogen van de NV Decamed door de BVBA Decaphar

PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING

SPLITSINGSVOORSTEL

SPLITSINGSVOORSTEL BIJ SPLITSING DOOR OVERNEMING

Situering van de verrichting

Op 24 december 2013 hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Decamed en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decaphar, zoals hierna nader geldentifceerd, beslist om het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de respectievelijke vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Decamed en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decaphar hebben het initiatief genomen om een partiële splitsing tot stand te brengen van de NV Decamed via overneming door de BVBA Decaphar zoals bedoeld in artikel 673 juncto artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, dewelke de overdracht van een deel van het vermogen van de NV Decamed aan de BVBA Decaphar tot gevolg heeft, zonder dat de te splitsen vennootschap NV Decamed ophoudt te bestaan.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te dcen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal warden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

Kwalificatie van de verrichting

De verrichting is een met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hiervoor en hierna "partiële splitsing" genoemd), waarbij een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van Boek Xl, Titel Il, Hoofdstuk 3, afdeling I W. Venn.

In het licht van het terminologisch debat omtrent de vraag of de beschreven verrichting aanzien dient te worden als een met fusie dan wel als een met splitsing gelijkgestelde verrichting, geldt dit splitsingsvoorstel tevens als fusievoorstel en wordt het dus eveneens geacht opgesteld te zijn conform artikel 693 jo. 677 W. Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Wettelijke vermeldingen

1.1 identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 1° W.Venn.)

1.1.1Identifcatie van de overdragende vennootschap

Oprichting

NV DECAMED, met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk, Gemeenhof 60, werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan Vandenweghe, notaris te Zonnebeke op vijf februari negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 920228-300.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Bénédicte Strobbe te Waregem op 20 december 2011, bij uittreksel ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 april 2012 onder nummer 12081378.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Patrick Donck te Reninge op 29 oktober 2012, bij uittreksel ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 november 2012 onder nummer 12188912.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk, Gemeenhof 60.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 17.885.750, 00 ¬ . Het is verdeeld in 293 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 17.885.750,00 ¬ .

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verstrekken van wetenschappelijk en operationeel advies toepasselijk in de farmacie en de farmacologie en in de klinische biologie;

2. Voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren en/of interpreteren van zowel medische, als industriële en milieugebonden analyses, en dit in de meest ruime zin. De vennootschap zal in dit verband geldig kunnen optreden en vertegenwoordigd zijn door haar wettelijke organen en/of daartoe aangestelden.

3. Het onderzoeken en valoriseren van know-how en technische procedés toepasselijk bij het magistraal bereiden van geneesmiddelen en ontwikkelen van diagnostica;

4. Het evalueren bij middel van nieuwe procedés van de stabiliteit, de concentratie en de steriliteit van farmaceutische magistraal bereide producten;

5. Het ontwikkelen van software toepasselijk in de farmacie, de klinische biologie en de veeartsenijkunde met als doelstelling het bijhouden van wetenschappelijke procedés, technieken en industriële bereidingen;

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valcriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerk laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin;

7. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden; het beheer van vennootschappen;

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

9. Het verwerven en beheren van kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin;

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en procedés.

De vennootschap zal haar deel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijk bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

J De vennootschap wordt bestuurd door:

" -Dominique Declerck, gedelegeerd bestuurder

-Karine Allegaert, bestuurder

-Charlotte Declerck, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 4446.572.755.

Aandeelhouders

De NV Decamed (293 aandelen in totaal):

-1 aandeel wordt aangehouden door de heer Dominique Declerck.

-292 aandelen worden aangehouden door de burgerlijke maatschap Decafam, dewelke pro rata hun

deelgerechtigdheid in de maatschap toekomen aan de achterliggende vennoten:

 *Dominique Declerck: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.932/7.866ste in vruchtgebruik en 3.932/7.866ste

in opvolgend vruchtgebruik

 *Karine Allegaert: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.932/7.866ste in vruchtgebruik en 3,93217.866ste in

opvolgend vruchtgebruik

--*Charlotte Declerk: 1.96617.866ste in blote eigendom

 *Louis Declerck:1.966/7.866ste in blote eigendom

 *Charles Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

 *Augustin Declerck:1.966/7.866ste in blote eigendom

1.1.2 Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De BVBA DECAPHAR werd opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Donck te Reninge (Lo-Reninge) op zestien januari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. vijftien februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12038983

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden sinds oprichting nog niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60.

Kapitaal

Het kapitaal van de BVBA Decaphar bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.604,00 t) en is volledig volstort. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening en voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- De exploitatie van een apotheek

- Research en ontwikkeling

- Consultancy

- Kleinhandel in natuurvoeding, dieetproducten

- Klinische biologie

De vennootschap mag alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en

onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of

de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zich borg stellen voor leningen aangegaan door derden, in het kader van de verbetering van de

verwezenlijking van de maatschappelijke dcefstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijkding van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de BVBA Decaphar wordt waargenomen door haar niet statutaire zaakvoerders, benoemd

voor onbepaalde duur onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap:

- de heer Dominique Declerck;

- mevrouw Karine Allegaert;

- juffrouw Charlotte Declerck.

Rechtsp erso nenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondememingsnummer 0843.302.261,

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn voor wat betreft alle 186 aandelen, de burgerlijke maatschap Decafam, met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, opgericht op 23 december 2011 en dienvolgens haar achterliggende vennoten in de verhouding van hun deelgerechtigdheden binnen de voormelde maatschap:

--ede heer Dominique Declerck: 1/7.866sten in volle eigendom en 3,93217.866sten in vruchtgebruik; --)mevrouw Karine Allegaert:117.866sten in voile eigendom en 3.93217.866sten in vruchtgebruik;  )mejuffrouw Charlotte Decterk: 1.96617.866sten in blote eigendom;

 )de heer Louis Declerck: 1.966/7.866sten in blote eigendom;

--)de heer Charles Declerck:1.966/7.866sten in blote eigendom;

 )de heer Augustin Declerck: 1.966/7.866sten in blote eigendom;

1.2Ruilverhouding (art. 728 2° W. Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap Decaphar wordt op heden vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam.

Twaalf duizend zeshonderd tweeëntwintig (12.622) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, Er wordt geen opleg betaald,

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 186 bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen van de BVBA Decaphar zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap Decamed worden toegekend als volgt:

-aan de heer Dominique Declerck: 43 aandelen;

-aan de burgerlijke maatschap Decafam: 12.579 aandelen, dewelke pro rata hun deelgerechtigdheid in de

maatschap toekomen aan de achterliggende vennoten:

-'Dominique Declerck: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.93217.866ste in vruchtgebruik en 3.932/7,866ste

in opvolgend vruchtgebruik

 )Karine Allegaert: 1/7.866ste in volle eigendom en 3.932/7.866ste in vruchtgebruik en 3.932/7.866ste in

opvolgend vruchtgebruik

---)Charlotte Declerk: 1.966/7.866ste in blote eigendom

 'Louis Declerck: 1.966/7.866ste in blote eigendom

--)Charles Declerck: I.966/7.866ste in blote eigendom

---)Augustin Declerck: 1.96617.866ste in blote eigendom

1.3Wijze van uitreiking (art. 728 3° W. Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap.

Binnen de twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aantekenen:

- De identiteit van de houders van aandelen van de overdragende vennootschap;

- Het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan elk van hen toekomt;

- De datum van het splitsingsbesluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

1.4Datum van deelname in de winst (art. 728 4° W. Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf het splitsingsbesluit.

1.5Boekhoudkundige datum (art. 728 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de overdragende vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht en gerealiseerd in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend en dertien , in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van de overdragende vennootschap dat in de overnemende vennootschap is ingebracht. Deze verrichtingen zullen, voor zoveel als nodig, door de overnemende vennootschap worden bekrachtigd in toepassing van artikel 60 W. Venn.

1.6Bijzondere rechten (art. 728 6° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overdragende vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7Bijzondere bezoldiging (art. 728 7° W. Venn.)

Er werd aan BVBA LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & C° gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op zesduizend euro (6.000,00 ¬ ).

1.8Bijzondere voordelen (art. 728 8° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overdragende vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.9Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9° W. Venn.)

De overdragende vennootschap is eigenaar van de hierna vermelde activa en passiva, die samen worden aangeduid als de "Apotheek": het handelsfonds gelegen te 9750 Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72 inclusief het onroerend goed waarin de activiteit wordt uitgeoefend, met name de uitbating van een apotheek. De totale waarde van de Apotheek wordt vastgesteld op 1.262.255,96 ¬ (boekhoudkundige waarde van 320.784,72 ¬ ).

Nadere omschrijving van het onroerend gced

- Een handelspand gelegen te Zingem-Ouwegem, Ouwegemsesteenweg 72, kadastraal gekend als Zingem 2e afdeling (Ouwegem), sectie A ni-, 1018/1J5. Kadastrale oppervlakte van 09a 91ca. Het kadastraal inkomen bedraagt 1.033 euro. Bouwjaar 1934.

- Het pand betreft een moderne constructie, bestaande uit een kelderverdieping, een gelijkvloers, een eerste verdieping en een zolder.

- De waarde van dit handelspand werd in het schattingsverslag opgesteld door Luc Callens, landmeterdeskundige, geschat op 400.000,00 E.

Bodemgesteldheid:

Op de grond die het voorwerp is van deze inbreng is/was geen inrichting gevestigd, of wordt/werd geen activiteit uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 3, § 1 van het Bodemsaneringsdecreet.

Op 2 december 2013 werd een blanco bodemattest afgeleverd. Dit attest bepaalt dus dat er met betrekking tot deze grond geen gegevens betreffende de bodemkwaliteit beschikbaar zijn, Het bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Het betreffende bodemattest wordt gevoegd als bijlage,

Ingevolge de splitsing zullen deze activa en passiva inzake de Apotheek, met alle daaraan rechtstreeks gekoppelde rechten en verplichtingen (zoals onder andere, doch niet beperkt tot de verbeteringswerken)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van een staat van activa en passiva per 30 september 2013 (zie bijlage). Voor alle duidelijkheid zij hierbij gesteld dat het volgende geldt: (Bij eventuele afwijkingen primeert hetgeen hierna volgt op hetgeen werd neergelegd in de splitsingsstaat):

Voor wat betreft de installaties, machines, uitrustingen, meubilair en rollend materieel gaat alles over naar de overnemende vennootschap met uitzondering van het voertuig Aston Martin, de laptop en de gsm.

Voor wat betreft de schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten zijn het enkel deze met betrekking tot de personeelsleden van de apotheek die overgaan naar de overnemende vennootschap.

- Inzake de liquiditeiten van de Apotheek werd uitgegaan van een bedrag van 50.000,00 E

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de overdragende vennootschap.

1.10 Verdeling van de aandelen (art. 728 10° W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de overdragende vennootschap NV Deoamed, dat als volgt is samengesteld:

a) de heer Dominique Declerck, 8501 Heule, Gemeenhof 60, bezit nul komma vierendertig procent (0,34 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 1 aandeel;

b) de burgerlijke maatschap Decafam, 8501 Heule-Kortrijk, Gemeenhof 60, bezit negenennegentig komma zesenzestig procent ( 99,66 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 292 aandelen.

Worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap BVBA Decaphar ais volgt verdeeld:

1) De heer Dominique Declerck, 8501 Heule, Gemeenhof 60, ontvangt:

-43 aandelen van de overnemende vennootschap IDecaphar,

2) De burgerlijke maatschap Decafam, 8501 Heule-Kortrijk, Gemeenhof 60,:

-12.579 aandelen van de overnemende vennootschap Decaphar.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1 Wijzigen van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van de overdragende vennootschap volgende uit de splitsing voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt 17.675142,13 @ en is verdeeld in 293 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1i293ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de splitsing voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt 229.207,87 E en is verdeeld in 12.808 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/12.808ste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

2.2 Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overdragende vennootschap;

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de splitsing worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.3Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor ulteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijke karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.4Algemene vergadering

Onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overdragende en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt te Kortrijk op 24 december 2013, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen..

De vennootschap geeft volmacht aan Delboo Deknudt Advocaten bvba met maatschappelijke zetel te 1140 Brussel, Optimismelaan 1b3, niet de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Bijlagen

9, splitsingsstaat

2. bodemattest

3. Verslag van het bestuursorgaan inzake de ruilverhouding en de wenselijkheid van de verrichting.

Voor de NV Decamed

de heer Dominique Declerck, mevrouw Karine Allegaert en mejuffrouw Charlotte Declerck

Bestuurders

Voor de BVBA Decaphar

de heer Dominique Declerck, mevrouw Karine Allegaert en mejuffrouw Charlotte Declerck

Zaakvoerders

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 1-





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 08.08.2013 13409-0005-018
26/06/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerningsnr : 0843.302.261 Benaming

(voluit) ; DECAPHAR

(verkort) "

NEERGEt-EGE)

15. 06. 2012

REChiT®AN}ï giOIMANDEL

liaTa!x~---

I1I II IIII 111111 111111

*12112503*

bet a Be Sta

Rechtsvorm : B,V.B.A.

Zetel : Gemeenhof 60, 8501 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de Buitengewone Algemene Vergadering van 30/03/2012, wordt juffrouw DECLERCK Charlotte , wonende Gemeenhof 60 te 8501 Kortrijk, vanaf 01/04/2012 aangesteld als zaakvoerder.

Declerck Dominique

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2012
ÿþ." "

RIF ágën bir hëtBërgïscliS'tefsTiTád = T5T0272012 - Annexes du-Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Atod Wortl 11.1

1 111111 1

11

" 12038983*

MOii4li'1.iR n

Di ur,riCq" -t

0 8 02- 2012

BELGISCt- STAAT s-iiix o

BE.Tl3üF'

..E

EERGELEGD a~, 2Q~2

HTSA0QpFiANDEL

iC

Ondernet iingsnr : $Ç 3 3o2 2:6'1

Benaming (naluit) : DECAPHAR

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Gemeenhof 60 - 8501 Kortrijk (Heule)

Ondervverp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op zestien januari tweeduizend; en twaalf, dragende als melding van registratie : "Geboekt te Veurne,, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 23 JAN 2012. Reg : 5 boek;

441 blad 56 vak 2. Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR). De

Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE BERGH".

Dat werd opgericht de handelsvennootschap onder de vorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °DECAPHAR", met zetel: te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60, door :

a) de heer DECLERCK Dominique Jozef Hendrik, geboren te Torhout op 28: januari 1961, echtgenoot van mevrouw Allegaert Karine, nagenoemd, wonende te: 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60;

b) mevrouw ALLEGAERT Karine Maria Gertrude, geboren te Kortrijk op 16 april, 1960, echtgenote van de heer Declerck Dominique, voornoemd, wonende te 8501, Kortrijk (Heule), Gemeenhof 60.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (l5.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgt:

a) door de heer Dominique Declerck, voornoemd, op drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij' volledig volstort door inbreng van een bedrag in geld van negenduizend, driehonderd euro (9.300,00 EUR),

b) door mevrouw Karine Allegaert, voornoemd, op drieënnegentig (93).

aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die zij: ,volledig volstort door inbreng van een bedrag in geld van negenduizend 'driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Dat tot volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) werd gestort op de bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting 'bij de naamloze vennootschap Bank J. Van Breda & Co met zetel te Antwerpen; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DeCAPHAR" .

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule),

Gemeenhof 60.

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

voor eigen rekening en voor rekening van derden, of in deelneming met

derden:

- de exploitatie van een apotheek,

- research en ontwikkeling,

- consultancy,

- kleinhandel in natuurvoeding, dieetproducten,

klinische biologie.

De vennootschap mag alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zich borg stellen voor leningen aangegaan door derden, in het kader van de verbetering van de verwezenlijking van de maatschappelijke doelstellingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle handelingen waarbij een bedrag van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen, huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

r De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 17 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand mei om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kart elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene koeten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk hebben de oprichters besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur :

a) de heer Dominique Declerck, wonende te 8501 Kortrijk (Henie), Gemeenhof GO,

b) mevrouw Karine Allegaert, wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Gemeenhof GO,

Voor.

Ybehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlageniii Piet Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

:die beiden verklaren te aanvaarden en bevestigen dat de uitoefening van deze: functie hen niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 januari 2012 worden thans bekrachtigd en 'overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Kortrijk.

De exploitatiezetel van de vennootschap is gelegen te 8500 Kortrijk, Burgemeester Gillonlaan 81, en derhalve niet in het Waals gewest.

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de op-, schortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprich-' tingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot: de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvin 'gen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te ;bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij .de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en ;te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name : de naamloze vennootschap A.D. Finance, met zetel te 8930 Menen, =Kerkomtrek 8/0002, ondernemingsnummer 0446.600.965, RPR Kortrijk.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

'Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 11.06.2015 15165-0119-018
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.05.2016, NGL 22.06.2016 16208-0468-018

Coordonnées
DECAPHAR

Adresse
GEMEENJHOF 60 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande