DECOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.161.665

Publication

24/10/2014
ÿþ Mod %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0406.161.665

Benaming

(voluit) : DECOPA

(verkort)

11,11,MI lI

V bah aa Bal Staa

......1ffleen.aelaernxer...errenmweleral..4.41tlelitreffllefflill.

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank tir", -rial Gent

15 OKT. 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

" -----

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Zeedijk 489 - app. 4, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING IN EEN BVBA - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE

BVBA - ONTSLAG VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper op negenentwintig september tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 20 rol 0 verzending te leper de 01/1012014 boek 184 bled 82 vak 17 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering stelt vast:

a) dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het verslag van de raad van bestuur, gedagtekend op elf september tweeduizend veertien, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschap-'pen, waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd toegelicht. Bij dat verslag werd een staat gevoegd waarop de activa en de passiva van de vennootschap zijn samengevat, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, hetzij niet meer dan drie maanden geleden.

b) dat tevens aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhou-'den-.de te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, op zesentwintig september tweeduizend veertien, die over bovengenoemde staat van activa en passive verslag uitbracht en daarbij ais volgt besluit : "Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dal blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2014 die de Raad van Bestuur van de NV DECOPA heeft opgesteld met een balanstotaal van 1.594,138,38 EUR en een netto-actief van 1.299.935,01 EUR, heeft plaatsgehad« Uit mijn werkzaamheden, uitgevcerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Het netto actief van de NV DECOPA, voormeld, ten belope van 1.299.935,01 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 200.000,00 EUR,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (ad 200.000,00 EUR) is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.650,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV DECOPA naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.".

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van beide verslagen aangezien iedere aandeelhouder verklaart er al kennis van te hebben om er voor deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Daarna besluit de vergadering de naamloze vennoot-schap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, met dien verstande:

a) dat de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid die uit deze omzetting ontstaat de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap - die.tot.nog.toe bestond onder de vorm,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van -de pers-o'(0).n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

g van een naamloze vennootschap, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de maatschappelijke

benaming, de duur, het doel, het kapitaal, de maatschappelitike reserves, de activa of passive.

b) dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten,

dat het maatschappelijk kapitaal, ten bedrage van tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) zal vertegenwoor-digd worden door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Iedere aandeelhouder van de omgevormde naamloze vennootschap zal voor één aandeel van de naamloze vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijners gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is, maar de voortzetting is van de vennootschap die voorheen onder hen bestond onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap.

d) dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden en zal geschieden onder het voordeel van:

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 214 van het Wetboek der lnkomstenbelastingen;

artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

artikel 11 en 18, §3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

e) dat door het feit van deze omzetting gens het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, zonder enige uitzondering, en zonder dat er enige wijziging aan gebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld van al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap, waarvan zij de voortzetting is, en alle baten en lasten overneemt van aile lopende contracten en verrichtingen.

f) Aangezien de omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, worden aile daden en handelingen sedert die datum doOr de naamloze vennootschap 'DECOPA" verricht, geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOPA".

Tweede besluit.

De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdende met de reeds genomen besluiten en met de eigen aard van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na artikelsgewijze bespreking, vast te stellen ais volgt (bij uittreksel)

Artikel één Rechtsvorm  Naam,

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "DECOPA".

Artikel twee ; Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel drie Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Oostduinkerke, Zeedijk 489 - appartement 4.

Artikel vier Doel.

De vennootschap heeft ais doel : het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande

uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen of wanneer het oordeelkundig vaststaat dat een vervreemding wenselijk en financieel verantwoord is.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Artikel vijf Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (E 200.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel twaalf; Benoeming Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

Artikel veertien Intern bestuur Beperkingen,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijftien : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Artikel zestien : Bijzondere volmachten_

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel achttien : Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand mei om vijftien uur; Indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere

plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel vierentwintig : Aanwezigheicislijst.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de

aandeel-houders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of

lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

Artikel vijfentwintig Stemrecht.

Elk aandeel heeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel zesentwintig : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel dertig : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

daarop volgend jaar.

Artikel éénendertig : Bestemming van de winst Reserve.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding,

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel vierendertig : Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de

terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet aile in

dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan,

rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen,

hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden

volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag

worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Zolang dit door de wet vereist is zef de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde besluit

Nu de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid verwezenlijkt is en de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werden vastgelegd, besluit de verga-dering het ontslag te aanvaarden van de bestuurders in functie van de

omgezette naamloze vennootschap, te weten 1/ Mevrouw Elisabeth De Veirman en 2/ de naamloze

vennootschap "Espositon, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Philippe Bacquaer, en dit vanaf heden, en

zij verleent hen volledige decharge voor hun tot op heden uitgeoefend mandaat.

Zesde besluit

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

11 Mevrouw Elisabeth De Veirman, die verklaart te aanvaarden;

----- -------- --------------- -------------- ------------ ---- ----

2/ de naamloze vennootschap "Esposito", met als vaste vertegenwoordiger de Heer Philippe Bacquaert, die

verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-omzetting

- bijzonder verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting met bijgevoegde staat van activa en

passive per 30/06/2014

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting

gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Voor-

behiwcien

nh

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

--- ---------------

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla.

Madwotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111Millij11j1111111.111111111

Ondernemingsnr : 0406.161.665 Benaming

(voluit) (verkort) :

DECOPA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 489 APP4 8670 KOKSIJDE (OOSTDUINKERKE) (volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging onbezoldigd mandaat bestuurder met ingang van 1511212011

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders de dato 15 december 2011 blijkt dat de vergadering beslist heeft om uitdrukkelijk te bevestigen dat het mandaat van de heer Philippe Bacquaert als bestuurder met ingang van de 15de december 2011 onbezoldigd is,

Getekend: Philippe Bacquaert, gedelegeerd bestuurder en vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap "ESPOSITO", gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011 : KO130909
14/10/2010 : KO130909
26/07/2010 : KO130909
06/07/2009 : KO130909
14/07/2008 : KO130909
27/06/2008 : KO130909
06/07/2007 : KO130909
28/10/2005 : KO130909
27/06/2005 : KO130909
25/06/2004 : KO130909
08/07/2003 : KO130909
25/03/2003 : KO130909
20/08/2002 : KO130909
29/06/2002 : KO130909
01/07/2000 : KO130909
23/06/2000 : KO130909
02/02/2000 : KO130909
01/01/1995 : KO130909
04/09/1993 : KO130909
01/01/1988 : IE28279
03/05/1986 : IE28279
01/01/1986 : IE28279
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 31.08.2016 16514-0223-016

Coordonnées
DECOPA

Adresse
ZEEDIJK 489 - APP 4 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande