DECRU MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECRU MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.072.139

Publication

27/05/2014
ÿþlump

Mod Word 11.1

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

1 8, MEI. 2014

Griffie

Afdeling VEURNE



Ondernemingsnr: 0864.072.139 Benaming

(voluit): DEC RU MARC (verkort) :

bel

aa

Be

StaE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8680 Koekelare, Noordomstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 9 mei 2014, ter registratie op het eerste registraliekantoor te Oostende aangeboden:

dat onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met honderd vijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 ° EUR) op honderd vijfenvijftigduizend euro (155.000,40 EUR), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), hetzij aldus netto honderd vijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR), en dit in twee fases.

- Eerste fase: Een kapitaalverhoging met dertigduizend achthonderd euro (30.800,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van honderd vijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk honderd vijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR) verminderd met dertigduizend achthonderd euro (30.800,00 EUR), zijnde honderd en vierduizend tweehonderd euro (104.200,00 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies',

' De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van driehonderd en acht (308) nieuwe "aandelen

categorie waarbij de op heden reeds bestaande aandelen voortaan "aandelen categorie zullen genoemd

worden  die voor het overige dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 9 mei 2014.

de heer DECRU Marc Jean Alberik, geboren te Koekelare op 18 augustus 1956, rijksregisternummer 56,08.18 225-79, echtgenoot van mevrouw MAERTENS Marie Paule Thérèse Agnes, wonende te 8680 Koekelare, Noordomstraat 36., tekent in met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd vijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR), op de kapitaalverhoging, hetzij dertigduizend achthonderd euro (30.800,00 EUR) kapitaal en honderd en vierduizend tweehonderd euro (104.200,00 EUR) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap en op 9 mei 2014 nogi openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Ingevolge deze inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden driehonderd en acht (308) nieuwe "aandelen categorie

gecreëerd - waarbij de op heden reeds bestaande aandelen voortaan "aandelen categorie zullen

genoemd worden  die voor het overige dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze driehonderd en acht (308) nieuwe volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan de heer' DECRU Marc, voornoemd,

De eerste kapitaalverhoging is aldus verwezenlijkt en het kapitaal werd werkelijk verhoogd tot vijftigduizend: achthonderd euro (50.800,00 EUR).

Tweede fase: Een kapitaalverhoging met honderd en vierduizend tweehonderd euro (104.200,00 EUR) om het te brengen van vijftigduizend achthonderd euro (50.800,00 EUR) op honderd vijfenvijftigduizend euro (156,000,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

lIngevolge de genomen besluiten wordt het artikel 5 van de statuten ais volgt gewijzigd

. _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Eo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" "'

Bijlagen bij TiétlYélgiseb-Sfadible - 27/0577014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfenvijftigduizend euro (155.006,00 EUR),

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd en acht (508) aandelen, waarvan tweehonderd (200) 'aandelen categorie A', en driehonderd en acht (308), 'aandelen categorie B', telkens zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/vijfhonderd en achtste (1/508ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het verslag van de zaakvoerder met betrekking op de kapitaalverhoging werd opgemaakt op 1 april 2014. Het verslag van de bedrijfsrevisor de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, werd opgemaakt op 22 april 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DECRU MARC met zetel te Noordomstraat 36, 8680 Koekelare, RPR Veurne 0864.072,139,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 150.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen. Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 135.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 308 aandelen

"label B" van de BVBA DECRU MARC zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend

de heer Marc DECRU 135.000,00 EUR 308 aandelen,

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 155.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 200 + 308 = 508 aandelen, Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het voile bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 22 april 2014.

CVBA AUD1TAS BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door SVEN VANSTEELANT Bedrijfsrevisor"

 dat de datum van de jaarvergadering, thans plaats hebbende op tweede vrijdag van de maand september om achttien uur (18h), wordt verplaatst naar de vierde vrijdag van de maand december, eveneens om achttien uur (18h). Ingevolge de genomen besluiten wordt de eerste paragraaf van het artikel 19 van de statuten als volgt gewijzigd:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vierde vrijdag van de maand december om achttien uur (18h) op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag."

 dat de nodige machten worden verleend aan de zaakvoerders om de genomen besluiten ten uitvoer te

brengen en aan de notaris om de statuten te coördineren

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 10 bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsreviscr en vanhet verslag van de zaakvoerder en

de gecoördineerde statuten,

. _

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/07/2014
ÿþVer-

behoudei

aan het

Belgisa

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!

UNI

'II1

NEERGELEGD t.b.K G1-0-1-1-E

Rechtbank van Koophandel Gent

2 7 itiN1 201k

AfgriliffieEURNE

Ondernerningsnr : 0864.072.139

Benaming

(voluit) : DECRU MARC

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Noordomstraat 36 - 8680 KOEKELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 27 mei 2014.

Met éénparigheld van stemmen wordt er beslist om de heer Decru Frederic, ° 10.04.1987  wonende te 8680 Koekelare, Noordomstraat 36 te benoemen tot bijkomende zaakvoerder met ingang van 02/07/2014.

Hij aanvaardt deze bezoldigde opdracht.

Decru Marc,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.09.2013, NGL 23.12.2013 13693-0179-013
03/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van.IA akte

NEEROELEG;l frem f TWWu

BANK VAN NOORfAi DEi,

V beh

aa

Bel StaE

2 4 JUNI 2013

" 13101685

t Ondernemingsnr : 0864.072.139

Benaming

(voluit) : DECRU MARC

(verkort) :

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noordomstraat 36 - 8680 KOEKELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 18 juni 2013.

Met éénparigheid van stemmen wordt er beslist om mevrouw Decru Evelien, ° 03.04.1984  wonende te 8680 Koekelare, Ringlaan 50A te benoemen tot bijkomende zaakvoerder met ingang van 02/07/2013.

Zij aanvaardt deze bezoldigde opdracht.

Decru Marc,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.09.2012, NGL 28.11.2012 12646-0336-012
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.09.2011, NGL 30.11.2011 11618-0490-012
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.09.2010, NGL 02.11.2010 10594-0012-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.09.2009, NGL 04.01.2010 10001-0178-012
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 11.09.2008, NGL 21.11.2008 08819-0168-013
20/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.09.2007, NGL 16.11.2007 07801-0189-013
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.09.2006, NGL 17.11.2006 06876-0131-014
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 09.09.2005, NGL 25.11.2005 05871-3986-015

Coordonnées
DECRU MARC

Adresse
NOORDOMSTRAAT 36 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande