DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.250.101

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.03.2014, NGL 24.04.2014 14099-0113-010
27/10/2014
ÿþMari MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

MON1TEU

20 -10-

LG1SCH S

NEERGELEGD

Z BEL3E Griffie Rechtbank Koophandel

2011; 10 OKT 2014

'AA IS' Gent Afdeaprugge

De griffier



Ondernemingsnr : 0886.260.101

Benaming

(voluit) : DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8000 Brugge, Monnikenwerve 116

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Hove te Brugge op 26 september 2014 houdende ' buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE met zetel te 8000 Brugge, Monnikenwerve 115, ondernemingsnummer: , 0886250101 blijkt dat:

De vergadering heeft beslist met éënparigheid van stemmen om

1) Kapitaalverhoging met vijfhonderd en twaalf duizend euro (512.000 ¬ ) door inbreng, van de volle eigendom door de heer DEGEYTER Edwin, voornoemd, van het onroerend goed gelegen te: Brugge, Monnikenwerve 115 + gewaardeerd op vijfhonderd en twaalf duizend euro (512.000 ¬ ) om het kapitaal te brengen van vijfentwintig duizend euro (25.000 ¬ ) op vijfhonderd zevenendertig duizend (537£100 ' euro door het creëren van duizend vierhonderd vijftig (1.450 ) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die zelfde rechten en voordelen bieden als de oude, die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden ver-wezen lijkt door de inbreng van

STAD BRUGGE (8 afdeling)

De volle eigendom van : Een constructiewerkplaats, gelegen aan de Monnikenwerve +115, kadastraal' bekend sectie K nummer 0373 R voor een oppervlakte van 1766 m2 alsook een  kadastraal omschreven' woonhuis  doch nu magazijn, kadastraal bekend sectie K nummer 0373 S voor een oppervlakte van 62 m2

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrenger verklaart dat boven ingebracht onroerend goed vrij en zuiver is en niet belast met enige: , bevoorrechte of hypothecaire inschrijving met uitzondering van een hypothecaire inschrijving ten voordele van

" de NV Forfis Bank te Brussel voor een hoofdsom van honderd en tien duizend ( 110.000 euro) , krachtens akte. kredietopening de dato achtentwintig december 2012 ver-leden voor notaris Bart van Opstal te Oostende, VOORWAARDEN

STAAT - GEBREKEN - OPPERVLAKTE - ERFDIENSTBAARHEDEN

" Het goed worden ingebracht in de staat waarin het zich thans bevinden, met alle zichtbare en verborgen

gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende

erfdienstbaar-heden, zonder waarborg betreffende de staat van de gebouwen of de uitgedrukte oppervlakte, al , overtrof het verschil één/twintigste of meer.

Het goed worden ingebracht met alle eventuele verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven-en ondergrondse leidingen, met alle rechten en verpli-c-htingen ii-ïzâke gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het verkochte goed en de aanpalende eigendommen.

Inbrenger verklaart zelf geen andere bijzondere voorwaarden en/of erfdienstbaarheden betreffende de overgedragen goederen te kennen, behalve diegene die opgenomen zijn in zijn aankoopakte en die wezenlijk deel uitmaken van deze inbreng.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Bij schrijven van 29 juli 2014 heeft de WVI het ontwerp van ver-koopakte gekregen; Bij brief de dato 27 augustus 2014 heeft het WVI geantwoord

" De WVI verleent hierbij zijn goedkeuring aan de in Uw schrijven be-dongen inbreng in natura mits naleving van de volgende voorwaarden: ( kopij van de brief wordt overhandigd aan de Heer Degeyter

Opname in de akte van de hiernavolgende bijzondere clausule

" de koper verzaakt uitdrukkelijk aan eender welke financiële tussenkomst van de WVI bij aanleg en/of uitbreiding van de nutsvoorzieningen in het openbaar domein. De WVI wordt uitdrukkelijk ontheven van eender, welke aansprakelijkheid dienaangaande"

"Artikel 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a) In de overeengekomen verkoopprijs zijn begrepen :de gebruikelijke kosten voor de eerste aanleg van de openbare weg, van de riolen, van de open-bare verlichting, van het waterbedelingsnet van de electriciteits- en gasleidingen (voor zover de gemeente ter plekke voorzien is van gas) langs de openbare wegen.

Voor zover deze infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen nog niet uitgevoerd zijn op het ogenblik van de verkoop, verbindt de WIER er zich toe deze naar best vermogen zo spoedig mogelijk uit te voeren, zonder dat zij door de kopers in gebreke kan ge-steld worden of tot het betalen van een scha-devergoeding verplicht worden.

Voormelde eerste aanlegkosten voor zowel de electriciteitsleiding-en (hoog- en/of laagspanning) als de gasleidingen fangs de openbare wegen warden evenwel niet door de WIER ten leste genomen indien, op het ogenblik van de aansluitingsaanvraag door de koper op deze leidingen, het gevraagd vermogen of de gevraagde kapaciteit hoger ligt dan het vermogen of de kapa-citeit van de leidingen die normaal moeten voorzien worden.

Zijn niet ten faste van de WIER de kosten inzake aanleg van telefoonleiding, kabeltelevisie en andere communicatiemiddelen, alsook de kosten voor de aanleg van openbare nutsleidingen die nodig zijn voor het uitvoeren van private aansluitingen die niet binnen de vijf (5) jaar na de onderhavige aankoop schriftelijk werden aangevraagd bij de betrokken maatschappijen.

b) De aanleg van aile openbare nutsleidingen zal voor zover noodzakelijk - mogen geschieden op het verkochte goed op een strook die een breedte van vijf meter vanaf de rooilijn niet zal mogen overschrijden.

De toegang tot deze strook voor de aanleg van deze openbare nutsleidingen, alsook voor de uitvoering van de onderhouds- en herstellingswerken, mag aan de daarmee belaste diensten niet verhinderd worden.

c) De kopers zijn ertoe gehouden de uitvoering der werken hiervoor onder b) be-schreven te gedogen zonder dat hij uit dien hoofde aanspraak zou kunnen maken op enige welkdanige vergoeding ten leste van wie ook voor het tijdelijk gebruik van de grond.

De opdrachtgevers en de uitvoerders van de werken zijn er echter toe gehouden op hun kosten de gronden in hun oorspronkelijke staat terug te brengen.

De hiervoor bedongen bepalingen zijn enkel van toepassing voor zover de verkoper of de overheid of een nutsleidingenmaatschappii hiertoe opdracht geeft.

d) Teneinde de onder b) genoemde werken ongestoord te kunnen uitvoeren, mag door de kopers binnen de omschreven vijf meter brede strook, behalve de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen, geen boven - noch ondergrondse hindernissen ais kamers voor watermeters, riool- en regenputten, benzine- en stookolietanks, pompeilanden, benzinepompen, buisleidingen of welkdanige konstrukties ook, worden aangebracht

e) Alle kosten voor aansluiting op de onder dit artikel genoemde voorzieningen zijn uitsluitend ten faste van de koper, ook al dient een gedeelte van de aansluiting in het openbaar domein uitgevoerd te worden al dan niet met onderboring van het wegdek.

f) De aanleg en het onderhoud van de strook tussen de rooilijn en het rijvak vallen ten laste van de koper. Artikel 4 - De koper dient op het aangekochte perceel volgende economische activiteit(en) Uit te oefenen metaalbewerking

Alle aanwijzingen of aanpassingen aan deze economische activiteit (en) zullen konform dienen te zijn aan de activiteiten voorzien in de wet(ten) op de economische ex-pansie, voor zover deze niet strijdig zijn met de bepa-lingen bedongen in het bestem-mingsplan en/of gewestplan.

Bi] iedere omschakeling van activiteiten dient de wijziging ter kennisgeving aan de WIER gebracht te worden.

De oprichting van gebouwen en alle daarmee samengaande werken zijn onder-worpen aan de door de wet voorgeschreven goedkeuring. Vooraleer de bouwaanvraag langs het gemeentebestuur in te dienen verbinden de kopers er zich toe de bouwplannen aan de WIER ter goedkeuring over te leggen.

Artikel 5 - Er is uitdrukkelijk bedongen en aanvaard door de partijen, dat de grondspecie die door de kopers van het aangekochte goed zou worden afgevoerd, en waarvan zij de WIER vooraf per aangetekend schrijven dienen te verwittigen op straf van de hiemavermelde schadevergoeding, door de koper op die plaatsen van het industriepark zal worden gestort door de WIER aangewezen,

Wanneer de aangeduide plaats nog in eigendom aan de WIER toebehoort, zal de koper geen aanspraak kunnen maken op eender welke vergoeding.

Wanneer-de-door-de -WI ER -aang eduide-plaats reeds-aan -derden-werd -doorverkocht;zullen-de-werkelij gefactureerde kosten aan de eigenaar van de aangeduide gronden mogen aangerekend worden, zonder verrekening van de waarde van de grond.

Bij niet-naleving van deze verplichting zal aan de koper een schadevergoeding aangerekend worden gelijk aan het dubbele van de waarde van de afgevoerde grond. De WIER kan aan alle aanspraken in dit verband verzaken.

et Artikel 6 : De oprichting van cie hogergenoemde bedrijfsgebouwen op het verkochte goed dient te worden

aangevat binnen de twee jaar, te rekenen vanaf het ondertekenen van onderhavige akte en de uitvoering van

P: deze werken dient, zodra zij worden aangevat, op normale wijze en binnen normale termijnen te worden

voortgezet en beëindigd, overeenkomstig de bepalingen vermeld in artikel 2 van de hierbij aangehechte stedenbouwkundige voorschriften.

De termijn van beëindiging van deze werken mag niet meer dan vier jaar bedragen te rekenen vanaf het ondertekenen van onderhavige akte.

De in artikel vier vermelde economische activiteiten moeten een aanvang nemen binnen dezelfde termijn van vier jean,

27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 : - De kopers zijn gehouden de nodige lozingsvergunningen aan te vragen bij de bevoegde overheid.

In elk geval is het de koper uitdrukkelijk verbonden in de riolen te lozen alles wat van aard kan zijn om de riolen te beschadigen of de goede werking ervan te belemmeren. Het herstel van de schade voortvloeiend uit overtreding van dit verbod zal ten laste gelegd worden van de kopers.

Artikel 8 - Na niet-naleving van de bepalingen vermeld in artikel 4 van de ver-koopvoorwaarden en in artikel 4 van de stedebouwkundige voorschiften, zal de WIER na voorafgaandelijke ingebrekestelling, gerechtigd zijn, op kosten van de kopers, alle maatregelen te treffen tot reg ularistatie van de niet nageleefde bepalingen, zoals hierboven ver-meld.

Onderhavig artikel kan niet tegelijkertijd met artikel negen toegepast worden

Artikel 9 : Ingeval de kopers de hierboven vermelde economische activiteit sta-ken of de andere voorwaarden tot gebruik niet naleven, dan zal de WIER of de Staat, vertegenwoordigd door de Ministers die Economische Zaken of Streekeconomie en Open-bare Werken in hun bevoegdheid hebben, de bij deze verkochte grond kunnen terugko-pen, overeenkomstig de bepalingen van artikel 32 paragraaf 1 van de wet van dertig de-cember negentienhonderd zeventig, betreffende de economische expansie.

De terugkoop zal geschieden tegen de prijs in deze akte vermeld, aangepast over-eenkomstig de schommelingen van het door de regering bekendgemaakt indexcijfer van de consumptieprijzen. De infrastructuur en de gebouwen - met uitzondering van het materieel en de outillage - die de kopers toebehoren en op de grond gelegen zijn, worden terug-gekocht tegen de verkoopwaarde. Indien echter de verkoopwaarde hoger ligt dan de kost-prijs, zoals deze in de boekhouding werden opgenomen, verminderd met de inzake belas-tingen aangenomen afschrijvingen, dan zal de terugkoop tegen deze laatste prijs geschie-den. De verkoopwaarde en de aldus bepaalde kostprijs worden door de bevoegde Rijks-diensten vastgesteld.

Artikel 10 : - Het is de kopers niet toegelaten binnen een periode van vijftien jaar te rekenen vanaf heden het aangekochte perceel met de intussen erop aangebrachte gebouwen, geheel of gedeeltelijk te vervreemden (met uitzondering van het recht om het perceel nijverheidsgrond alsook de gebouwen te hypothekeren), te verhuren, in erfpacht te geven, aan derden een recht van opstal te verlenen of in een vennootschap in te brengen, tenzij de WIER, na voorafgaandelijk per aangetekend schrijven in het bezit gesteld te zijn geweest van een gemotiveerde aanvraag, binnen de periode van veertig dagen haar ak-koord betuigt.

Dit beding geldt eveneens voor aile rechthebbenden en rechtverkrijgenden van de kopers.

Dit akkoord zal niet kunnen geweigerd worden, voor zover de geplande activiteit van de nieuwe kopers beantwoordt aan de bepalingen van de wet van dertig december negentienhonderd zeventig en/of het bijzonder plan van aanleg.

Alle aanvragen tot doorverkoop voor activiteiten die niet overeenstemmen met de bepalingen, opgesomd in het bestemmingsplan van het industriegebied en in de wet op de economische expansie, zullen onvoorwaardelijk geweigerd warden.

Artikel 11 : In geval van akkoord door de WIER zullen de kopers, in de akte doorverkoop, de

verkoopvoorwaarden en stedenbouwkundige voorschriften van onderhavige akte strikt en volledig dienen over te nemen, met aanpassing evenwel van de nieuwe economische activiteit.

Deze clausule geldt tevens voor alle mogelijke navolgende doorverkopen.

Artikel 12 : - In geval van akkoord door de WIER met de geplande doorverkoop van een onbebouwd perceel nijverheidsgrond zal de verkoper, voorafgaandelijk aan het verlijden van de doorverkoopakte, aan de WIER een bedrag betalen gelijk aan zevenenhalf procent (7,50 %) berekend op de initiële verkoopprijs door de MER

-

aangepast aan de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen,

Dit artikel is niet toepasselijk bij de toegelaten doorverkoop van onbebouwde gronden uit een met één akte verworven perceel waarop voldaan werd aan het minimum bezettingscoëfficient opgelegd onder artikel 2 van hoofdstuk Il van onderhavige verkoop-voorwaarden.

Artikel 13 Elke authentieke akte-doorverkoop mag slechts verleden worden nadat de WIER in kennis

werd gesteld van de identiteit van de instrumenterende ambtenaar die de akte zal verlijden en nadat het

schriftelijk gunstig advies van de WIER in verband met de ontwerp-doorverkoopakte bekomen is.

De WIER dient terzake binnen de veertien dagen na ontvangst van de ontwerp-akte haar standpunt mede te

delen.

Artikel 14 - Bij toegelaten doorverkoop van gedeeltelijk bebouwde nijverheids-grond, kan de WIER de

splitsing-van-het-perceel-eisen-en-het-onbebouwde-perceel terug-kopen-aan de prijs-bedongen-in arlikel 9.-- - -- -----

De WIER zal dit recht op straf van verval dienen uit te oefenen binnen de veertig dagen nadat haar de

geplande doorverkoop bij ter post aangetekend schrijven ter kennis werd gebracht.

Artikel 15 : - Bij doorverkoop zonder schriftelijke toelating van de WIER, zal de verkoper een

schadevergoeding aan de WIER verschuldigd zijn gelijk aan de prijs van de niet gemachtigde verkoop. Deze

schadevergoeding zal binnen de acht dagen na schrifte-lijke ingebrekestelling door de WIER, dienen betaald te

worden.

Artikel 16 : Voor het geval de WIER zou gebruik maken van het recht van te-rugkoop, bedongen in artikel 9

hierboven, verbindt de WIER zich tegen-over de kredietin-stellingen die kredieten zouden hebben toegestaan,

met als waarborg een hypothecaire inschrijving op het aangekochte goed, aan deze kredietinstelling de

sommen te betalen die hun door de kopers in deze zouden verschuldigd zijn, en dit tot beloop van de koopsom

door de WIER te betalen bij de terugkoop of bij voorkoop. Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat geen afbreuk kan

gedaan worden aan de wettelijke voorschriften die de prioriteit van bevoorrechte of hypothecaire

schuldvorderingen regelen.

Artikel 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is de kopers toegelaten één woongelegenheid op de aangekochte grond op te richten, hetzij een alleenstaande woning, hetzij een in het bedrijfsgebouw ingebouwde woning. De grondinname voor een woongele-genheid mag ten hoogste tweehonderd vier-kante meter bedragen.

Voor de niet in het bedrijfskompleks ingebouwde woning is per aangebroken schijf van tien vierkante meter grondinname boven de honderd vijftig vierkante meter een meerprijs van twintig duizend frank voor aanvang van de bouw-, verbouwings- of herin-richtingswerken aan de WIER verschuldigd.

Huidige verkoop geeft evenwel geen zekerheid omtrent de mogelijkheid om op het goed andere dan fabrieksgebouwen op te richten of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Geen bouwwerk noch enig andere vaste of verplaatsbare inrichting die voor be-woning kan worden gebruikt, mag opgericht worden op het goed waarop de onderhavige akte betrekking heeft, zolang de bouwvergunning niet is verkregen.

Met de bouw van een eventueel alleenstaande woning mag slechts een aanvang genomen worden na de aanvang van de bouwwerken van de hogervermelde bedrijfsgebouwen

De kopers erkennen uitdrukkelijk dat de bedrijfsgebouwen en al dan niet inge-bouwde woning één geheel uitmaken en nooit afzonderlijk voor uitbating of bewoning zullen kunnen verkocht of verhuurd worden.

Dit beding geldt eveneens voor aile rechthebbenden en rechtverkrijgers van de kopers.

Artikel 18 - AI de kosten van onderhavige overeenkomst zijn voor rekening van de kopers, evenals de opmetingskosten van de gronden.. Voor de heffing der registratierechten wordt verklaard dat de kosten van opmeting en plan vijftienduizend honderd twintig (15.120) frank belopen. De overige lasten en inzonderheid deze voorzien door artikel 17 hiervoor worden ge-raamd op tienduizend (10.000) frank

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Artikel 1 - Bestemming

De bij onderhavige akte verkochte nijverheidsgronden zijn bestemd voor de akti-viteiten zoals omschreven onder artikel 4 van de verkoopvoor-waarden,

-fo Behoudens de gebouwen voor de bij het bedrijf behorende aktiviteiten zijn tevens toegelaten

e kantoorgebouwen

." de gebouwen en vrije ruimten voor sociale uitrusting, eetzalen, verzorgingslo-kalen voor EHBO en

dergelijke meer

- parkeerplaatsen onder voorbehoud van toepassing van artikel 17 van de ver-koopvoorwaarden

e - alle mogelijke pomp- en mechanische installaties, ondergrondse ruimten, onder voorbehoud van goedkeuring door de overheld

Artikel 2 - Bezettingscoëfficiënt

Minstens vijfentwintig procent (25 %) van de totaal aangekochte terreinoppervlakte moet ingenomen worden door de onder artikel 1 vermelde toegelaten voorzieningen met uitsluiting van de eengezinswoning.

Maximum vijfenzeventig procent (75%) van de totaal aangekochte oppervlakte mag door de onder artikel 1 vermelde voorzieningen ingenomen worden, met uitzonde-ring van de parkeerplaatsen, de dienstwegen en de niet overdekte stapelruimten.

or> Artikel 3 : - Vorm, voorkomen en inplanting der bedrijfs- en andere ge-bouwen

a) vorm en voorkomen

Het architekturaal voorkomen van aile gebouwen mag niet hinderend zijn voor de omgeving

b) inplanting

De inplanting der gebouwen is vrij mits behoud van een vrije strook van :

- tenminste vijf (5) meter uit de perceelsgrenzen

tenminste tien meter (10) Lift de rooilijn

Artikel 4 - Verplichte groenzones

et

et De verplichte minimale groenzones dienen romdom palend aan de perceelsgrenzen en rooilijn(en) aangelegd en omvatten anderhalve meter (1,5m) breedte langsheen de perceelsgrenzen en drie meter (3m) breedte langsheen de rooilijn.

Deze groenzones zullen overwegen als gazon met heesters en bomen aangelegd en gehandhaafd worden. Bij het indienen van de bouwaanvraag dient een groenplan bijgevoegd te worden

De niet door-gebouwen; dienstwegen-en-ultgeruste-parkeerplaatsen in besiag-genomenldpperviakte, dienen in een nette en door de aanpalende eigenaars niet hinderende wijze onderhouden te worden.

Geen afvalstoffen noch grondstoffen en niet afgewerkte produkten mogen gestort worden en gestapeld worden op de groenzones of mogen het esthetisch aspekt van de om-geving schaden.

Artikel vijf: - Parkeerplaatsen

Op het aangekochte terrein dient voldoende parkeerruimte aangelegd te worden voor alle wagens van het

et bedrijf, het personeel en de bezoekers

Artikel zes : Panelen allerhande

P:

Publiciteitspanelen al of niet verlicht, maken het voorwerp uit van een afzonderlijke toelating waarvoor de

aanvraag dient gericht tot de verantwoordelijke besturen.

Artikel zeven : - Maatregelen ter brandvoorkoming en brandbestrijding

De plaatselijke brandweerautoriteiten dienen geraadpleegd en de door hen voorgeschreven maatregelen

moeten geëerbiedigd worden."

e

Inbrenger wordt vrijgesteld van elke waarborg aangaande de aard, de staat, de zichtbare en/of verborgen

gebreken van de grond, ondergrond en gebouwen, en in het bijzonder van deze die voortspruiten uit de

artikelen 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de verborgen gebreken.

EIGENDOM GENOT GEBRUIK

De goederen worden door de inbrenger in volle eigendom ingebracht zonder waarborg voor de uitgedrukte

oppervlakte ai overtrof het verschil één/twintigste of meer.

De vennootschap verkrijgt de volle eigendom van het ingebrachte onroerend goed te rekenen vanaf heden

en zal dan ook vanaf zelfde datum er alle lasten en belastingen van moeten dragen.

BRANDVERZEKERING

De verkrijgende vennootschap verklaart te weten dat, overeenkomstig de Wet op de

landverzekeringsovereenkomsten, de brandverzekering aangegaan door de overdrager van rechtswege vervalt drie maanden na de datum van de notariële akte, tenzij de verzekeringsovereenkomst voordien zou be-eindigd zijn door onder meer het verstrijken van de duur of de opzegging.

GOEDEREN MN DERDEN

Worden niet medeverkocht, de goederen die zich in de overgedragen goederen bevinden en toebehoren aan derden, zoals bijvoorbeeld aan huurders, pachters en distributiemaatschappijen.

WATER -GAS - ELECTRICITEIT TELEVISIE

De verkrijger is verplicht aile eventuele bestaande contracten betref-fende water- gas of elektriciteitsvoorzieningen of enige andere distributie-dienst, over te nemen. Hij stelt deze diensten op de hoogte.

ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

MONUMENTENZORG - RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDEN-BOUW

1° Nadat de ondergetekende notaris kennis heeft gegeven van de in-houd van het dekreet van de Cultuurraad de dato drie maart negentienhonderd zesenzeventig tot bescherming van monumenten en stads-en dorpsge-zichten, en van het decreet van de Vlaamse gemeenschap de dato zestien april negentienhonderd zesennegentig houdende bescherming van landschappen, heeft de inbrenger op eigen verantwoordelijkheid



e en persoonlijke waarborg nog verklaard de bij voornoemd dekreet opgelegde betekening niet te hebben CI)

+à ontvangen

..

e 2' Mochten het ingebracht goed getroffen zijn of worden door enig besluit van de overheid inzake gehele of o

X gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw, of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijger zich moe-ten gedragen naar al die

e

zs voorschriften zonder verhaal tegen de inbrenger we-gens verlies van grond, weigering van bouwvergunning of

rm om welke andere reden ook.

CI)

wl 3° De inbrenger waarborgt dat de bouwwerken en hun gewone be-sternming overeenstemmen met de

CI)

e geldende wetgeving en reglementering en meer bepaald met de wetgeving op de ruimtelijke ordening en

e

'el stedenbouw, althans voor de periode waarin hij eigenaar van het goed is geweest.

, De inbrenger verklaart dat bij gebrek aan stedenbouwkundige ver-gunning/bouwvergunning of

mi- stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden, hij geen , i

co enkele verbinte-nis op zich neemt betreffende de mogelijkheid om op de overgedragen goederen enige

eq

.i..:5 handelingen of werken uit te voeren (met inbegrip van de ge-bruikswijziging van het gebouw) die voorzien zijn in

, i de stedenbouwkundige wetgeving van toepassing op het verkochte goed.

.i.,...

Geen enkele van deze handelingen of werken mogen op de overge-dragen goederen worden uitgevoerd

zolang de stedenbouwkundige vergunning/bouwvergunning niet werd verkregen.

VLAAMS DECREET RUIMTELIJKE ORDENING

et Informatieplicht instrumenterende notaris (artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO)

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2,1 Vlaamse Codex RO,

eten zoals eveneens blijkt uit het door de verkoper voorgelegde stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de et

Stad Brugge op 28 augustus 2014

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van

cà verbouwen van/tot of uitbreiden van eengezins-woning de dato 28 januari 1994, nieuwbouw industrie, de dato

" 11 februari 1994, verbouwen van/tot of uitbreiden van handel, horeca, diensten, de dato 16 mei 1997, nieuwbouw industrie, ambacht de dato 20 mei 2014

1:CE- 2° dat de meest recente stedenbouwkundi'Wb-etemming van het goed volgens het plamenregitteren volgens het stedenbouwkundig uittreksel van de Stad Brugge de dato 28 augustus 2014 is Gebieden voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen volgens gewestplan Brugge-Oostkust goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 7 april 1977, en be-grepen in het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP), gewestelijk, Afbakening regi-onaal stedelijk gebied Brugge, definitief vastgesteld bij Besluit van de Vlaamse Regering op 4 februari 2011;

et 3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6,1.1 (strafsancties) of 6,1.41 tot en met 6.1.43

P: (herstelmaatregelen) Vlaamse Codex RI/

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

50 dat voor het onroerend goed geen verkavelingvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest

niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden

De inbrenger verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige over-dracht om, gevalideerd as-

builtattest uitgereikt voor het verkochte goed.

De verkrijgende vennootschap verklaart dat zij betreffende het goed een ste-denbouwkundig uittreksel verleend de dato 28 augustus 2014 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepa-ling omschrijft de vergunningsplichtige handelingenL

GEVVESTBELASTING

De inbrenger verklaart dat het overgedragen goed niet op de inventaris inzake heffing op leegstand en verkrotting van de gebouwen en woningen staan en dat hem daaromtrent geen registratieattest betekend werd.

De inbrenger verklaart bovendien dat hij niet door een administratieve akte gewaarschuwd werd dat de panden, behoudens gegronde betwis-ting, op voormelde inventaris zullen worden gezet.

Mocht de voormelde verklaring niet correct zijn, dan blijft de in-brenger als belastingplichtige beschouwd voor de eerstvolgende heffing die na de overdracht van het zakelijk recht wordt gevestigd.

VLAAMSE WOONCODE

De inbrenger verklaart dat de instrumenterende notaris hem de bepalingen aangaande het wettelijk recht van voorkoop waarover de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, de sociale huisvestingsmaatschappijen, de bevoegde gemeente en in voorkomend geval het bevoegde Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn beschikken, overeenkomstig artikel 85 van het decreet van vijftien juli negentienhonderd zevenennegentig houdende de Vlaamse Wooncode, heeft uiteengezet.

De inbrenger verklaart dat voormeld onroerende goederen niet val-len onder het sociaal beheersrecht dat van rechtswege toekomt aan voormelde instanties in het kader van artikel 90 van de voormeld decreet van de Vlaamse Wooncode.

De instrumenterende notaris verklaart dat op voormeld onroerend goed geen recht van wederinkoop zoals voorzien in artikel 84 paragraaf 1 van voormeld Decreet van toepassing is.

BODEMSANERINGSDECREET

De inbrenger verklaart dat er in het alhier ingebracht onroerend goed bij zijn weten geen inrichting

7:à gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en

activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 3 § 1 van het

e Bodemsaneringdecreet.

De inbrenger verklaart met betrekking tot het bij deze overeenkomst betrokken goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende partij, de gemeenschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

e

-te Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijgende

vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit

kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn,

De Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse Gewest (OVAM) heeft overeenkomstig artikel 4

e van het bodemsaneringdecreet drie bodemattest afgeleverd aan de optredende notaris in datum van 29 juli

2014 waarbij zij respectievelijk meldt

'Kadastrale gegevens

co "datum toestand op :01.01.2013

"afdeling : 31808 Brugge, achtste afdeling

"straat + nr : Monnikenwerve 115 en -I- 115

"sectie: K

"nummers : 0373/00s000 en 0373/00R000

"De ovam beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit eª% t

"Dit attest vervangt alle vorige attesten

"te Mechelen, 29.07.201411

et

et VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Komt alhier tussenbeide, de heer DEGEYTER Edwin voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de Besloten Vennootschap



"

re met Beperkte Aansprakelijkheid DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE en verklaart volgend onroerend goed in

zelfde vennootschap in te brengen:

7:à

--STAD BRUGGE-(8-afdeling ) _

+à De volle eigendom van : Een constructiewerkplaats, gelegen aan de Monnikenwerve +115, kadastraal

CI)

el bekend sectie K nummer 0373 R voor een oppervlakte van 1766 m2 alsook een  kadastraal omschreven

:r, woonhuis  doch nu magazijn, kadastraal bekend sectie K nummer 0373 S voor een opper-vlakte van 62 m2 -lm

e

CI) OORSPRONG VAN EIGENDOM

te

et Bovenvermeld onroerend goed behoort toe aan de Heer Edwin Degeyter, voornoemd, om de gebouwen zelf

:m. te hebben opgericht op het perceel nijverheidsgrond, aangekocht van de Westvlaamse Intercommunale voor

P: Eco-nomische Expansie en Reconversie en dit bijeens akte verleden voor de Heer Jan MOERKERKE, in datum

van 26 januari 1994, en overgeschreven op het hy-potheekkantoor te Brugge op 21 februari 1994, boek 7060 nummer 11,

2) Aanpassing van artikel vijf (5) van de statuten aan voorgaande wij-ziging, welk artikel voortaan zef luidden als volgt:

`voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zevenendertig duizend euro (537.000 E) en is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd (1.700) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/duizend zevenhonderdste (1/1.700 van het kapitaal vertegenwoordigen

IV/ De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de aangepaste tekst statuten van de vennootschap.

De vergadering en de hier aanwezige gedelegeerd bestuurder van de vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen entof één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de heer Bernard Helewaut accountant, te 8000 Brugge, Sint-Jorisstraat 47 of zijn aangestelden.

VOOR UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

gelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de akte "

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag bestuursorgaan met staat activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.04.2013, NGL 24.04.2013 13096-0060-010
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 28.06.2011 11223-0537-009
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.09.2010, NGL 09.09.2010 10538-0549-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 22.06.2009 09275-0020-009
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 05.08.2008 08537-0304-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0096-011

Coordonnées
DEGEYTER METAALCONSTRUCTIE

Adresse
MONNIKENWERVE 115 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande