DEIPHOBUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEIPHOBUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.737.409

Publication

15/01/2014
ÿþk ~ Mod Word 11.1

bdignpvii ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



EUR BELGE NEERGELEGD

01- 2014

~, , i~-:,~aï~. ~.,~.~;

31, 12, 2013

RECt~I'. KOOPI-IKANDEL

Ri'RI,i

Ondernemingsnr : 0473.737.409

Benaming

(voluit) : DEIPHOBUS - in vereffening -

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Na het verslag van de vereffenaar te hebben gehoord, heeft de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 12 december 2013, de door de vereffenaar opgestelde rekeningen van de vereffening, afgesloten op 30 juni 2013, goedgekeurd. De Rechtbank van Koophandel heeft zich akkoord verklaard met het voorgelegde plan van verdeling van de activa in haar zitting van 17 september 2013.

De algemene vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

De algemene vergadering heeft verklaard dat de vereffening afgesloten is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, ook wat de vereffening betreft.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen gedurende een termijn van minstens vijf jaar worden bewaard door de vereffenaar, de heer Laurent VANMOERKERKE, wonende te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256.

Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

Laurent VANMOERKERKE, vereffenaar

1111111111

08

BELGISC

MONIT

Bijlagen-bij het$zlgisch-StaatsblacY ÿÿ15/0-1t2014 _Ai3tëxës ïlü Nloniteurtiëlgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 15.07.2013 13303-0321-008
19/06/2013
ÿþX' 1

PI Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1

*13093115*

Orriernr_rrllngnr

~oiuFr, r'.=6r't,on1

473.737.409

"DEIPHOBUS"

r ~

06, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

IfflPJK

Reci"It51FioS rn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256

(volledig adreû) VRIJWILLIGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR.

OrldzJ71."y+o-3'p 'áj;L`.h



Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op drieentwintig mei tweeduizend en dertien en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Roeselare op vierentwintig mei tweeduizend en dertien, boek 535, blad 89, vak 12, ontvangen : vijfentwintig euro. De Eerstaanwezend Verificateur (getekend) J. Deprez.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de "DEIPHOBUS", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256, met ondernemings- en B.T.W.-nummer : 473.737.409, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen :

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter geeft voorlezing van het verslag door de zaakvoerder opgemaakt op vijf april tweeduizend en dertien. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per achtentwintig februari tweeduizend en dertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato vijf april tweeduizend en dertien, opgemaakt door de Heer Bedrijfsrevisor Bruno Pouseele (coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren"), kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, omtrent de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

" 7. Besluit

" In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DEIPHOBUS met zetel te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256, een boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 42.764,52 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 36.609,99 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

" Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, inzoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

" Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DEIPHOBUS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

" Roeselare, 5 april 2013

" BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

" Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.".

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten

L GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de Bedrijfsrevisor geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouder; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en derhalve deze verslagen samen met de staat van activa en passiva goed te keuren.

II. VRIJWILLIGE ONTBINDING.

ur,ralCtl io I~ ;F`rl~ ._ ~' ~It',~~E} -^.!'I^~;" ; ~[] Ve.n CC'rIF.rÜInL:ntCiCf1f1C val' Cfz r]Crsp(C.,)fI(C'rE)

Ld\rï7t4U 41h re4fli4P3r=0,111 (t1 ,.J[l:.Itn dsrlrJrli 1',-,`+;Efl;'f1;r'i+iU0[UI')`L'lî 1lc?Tr' ! ft 1i3r13le,eil1r10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 A 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

III. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar :

D De Heer Van Moerkerke Laurent Samuël Julien, zaakvoerder, wonende te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 256.

Welke vereffenaar alhier verschijnt en verklaart zijn mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, Voor zoveel ais nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen bijzondere machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

1V, MACHTIGING.

De vereffenaar oefent afzonderlijk en individueel zijn bevoegdheid steeds alleen optredend uit.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen; hem wordt derhalve de volledige bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

Hij mag de handelingen verrichten voorzien bij de artikelen 187 en 19D,. 2, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar is inzonderheid bevoegd de onroerende goederen en zakelijke rechten van de vennootschap te verkopen, hetzij uit de hand, hetzij openbaar, naar eigen keuze en inzicht. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en rechtsvorderingen tot ontbinding; hij mag opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelen, elk verzet of andere belemmering.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Onverminderd bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze verreden voor een openbaar of ministerieel ambtenaar, ondertekend door één vereffenaar die ten overstaan van derden daartoe geenszins enig bewijsstuk dient voor te leggen.

De duur van de opdracht van de vereffenaar gaat in op heden en geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem opgedragen taak.

De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

Instrumenterende Notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vôôr haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vôôr de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183,. 2 van het Wetboek van Vennootschappen verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van dergelijke vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

V, WIJZIGING VAN DE STATUTEN EN COORDINATIE ERVAN.

m

. "

t"

#.4

. . ,

De vergadering beslist te schrappen en/of te vervangen de achterhaalde dan wel overbodige bepalingen in de statuten en deze aan te passen aan de wet; er wordt tevens beslist de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

Als gevolg van de genomen beslissingen heeft de vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en deze neder te leggen, STEMMING.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen en voor elk punt van de agenda afzonderlijk.

VOLMACHT.

Alhier wordt volmacht, met recht van subdelegatie of indeplaatsstelling, verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SBB Accountants en Belastingconsulenten B.V." te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, met ondememingsnummer : 459.609.556, om in voorkomend geval alle vereiste en/of nuttige formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de belasting op de toegevoegde waarde en alle andere mogelijke administraties en diensten nodig en/of nuttig ingevolge onderhavige akte.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van het proces-verbaal; publicatiedatalijst; kopie van de beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk de dato éénendertig mei tweeduizend en dertien inhoudende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

g2c3T~ v4? OE r~C.'ti~: ; cl' ti . I 1,1...3.1iH1 ar,r,c ' í I lJc '.. , :IILL}tif~SS?':" Is~ljYEi'

xlL,rtG ' Naan. en hdtlntc:,,.nino



27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 26.06.2012 12206-0018-008
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 26.07.2011 11323-0114-008
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.08.2010, NGL 24.08.2010 10453-0311-006
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.12.2009, NGL 03.02.2010 10037-0279-006
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 30.09.2008 08771-0112-006
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.05.2007, NGL 08.05.2007 07137-0172-012
09/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 08.08.2006 06615-4825-011
04/10/2005 : TG089446
09/08/2004 : TG089446
05/08/2003 : TG089446
08/01/2003 : TG089446

Coordonnées
DEIPHOBUS

Adresse
ARDOOISESTEENWEG 256 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande