DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.831.227

Publication

19/05/2014
ÿþNad WaM 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111

*14101376



r

OrsrlM-nem3rgsnr 0453.831.227

s 1 h'"+R i

1; OE61~~1 DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE

(v: rar,ri)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Wervikstraat 125, 8980 Zonnebeke (Beselare)

(volledig adres)

Or; eraar, PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN DE BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

DEJONCKHEERE INVEST - OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP INGEVOLGE SPLITSING  KAPITAALSVERHOGING - VASTSTELLING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - KAPITAALSVERHOGING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOOTSCHAP NIET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op NEGENENTWINIG APRIL TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE, met zetel te Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 125. Rechtsgebied IEPER. B.T.W.-nummer : 453.831.227. Ondernemingsnummer : 0453.831.227, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen.

Zijn aanwezig in persoon of vertegenwoordigd alle vennoten die volgens hun verklaring de totaliteit der aandelen vertegenwoordigen, te weten :

1/ De heer DEJONCKHEERE Nikolas Johan Etienne, geboren te Roeselare op 31 oktober 1975, echtgenoot van mevrouw VIEREN lise, hierna genoemd, wonende te 8980 Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 125.

2/ Mevrouw VIEREN Ilse Leone Jeanne, geboren te Poperinge op 5 april 1978, echtgenote van de heer DEJONCKHEERE Nikolas voornoemd, met hem wonende te 8980 Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 125. Voornoemde verschijners zijnde eigenaars van de totaliteit der aandelen, te weten:

1/ De heer Nikolas Dejonckheere voornoemd : 299 aandelen.

2/ Mevrouw Ilse Vieren voornoemd : 1 aandeel.

SAMEN: 300 aandelen.

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

1/ Conform artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, behoeven de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, de artikelen 745, 746 en 748 nlet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, gezien alle vennoten daarvan bij deze unaniem afzien. De afstand van dat recht wordt aldus bij deze uitdrukkelijk vastgesteld,

2/ De algemene vergadering neemt kennis van het splitsingsvoorstel opgesteld in uitvoering en toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen op 24 februari 2014 door de zaakvoerder, inzake de partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE voornoemd door oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST.

Dit splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper op 3 maart 2014 en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2014 onder nummer 14060937.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van dit voorstel en keurt dit niet eenparigheid van stemmen goed.

3/ De algemene vergadering neemt kennis van het bedrijfsrevisoraal verslag inzake een inbreng in natura bij de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST. Dit bedrijfsrevisoraal verslag werd in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt op 15 april 2014 door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560

Plti :8l L~~ rl 'S! 'f; L3_ ! i j tl . [lo r " cite Cdt'o,]E' ,

C.f' 7,1i : _ ~~ r ~ 'f: r t:

`125,11 e l F k ,. -1F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wevelgem, Kortrijkstraat 12, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap niet

Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van dit bedrijfsrevisoraal verslag en keurt

dit met eenparigheid van stemmen goed.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" 7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA DEJONCKHEERE

INVEST middels partiële afsplitsing van de BVBA DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE naar de nieuw op te richten

vennootschap BVBA DEJONCKHEERE INVEST, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA DEJONCKHEERE INVEST.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA DEJONCKHEERE INVEST zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venate waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 202.737,02 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 66.536,90 EUR verhoogd met 136.200,12 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 300 aandelen zonder vermelding van nominale Waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 66.536,90 EUR verhoogd met 136.200,12 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 15 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor "

Bovendien hebben de oprichters zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in natura zoals voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLISSING -- PARTIELE SPLITSING

De vergadering besluit tot de partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERETOPOGRAFIE door oprichting van de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST met inbreng tri deze laatste van de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een roerend en onroerend vermogen, omvattende volgende activa- en passivabestandelen, zoals omstandig beschreven in de verslagen vermeld in de eerste beslissing hierboven :

o ACTIVA voor een totaal bedrag van DRIEHONDERDEENENNEGENT1GDU1ZEND HONDERDZEVENENTWINTIG KOMMA ZESENDERTIG EURO (391.127,36 EUR)

o PASSIVA HONDERDACHTENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDNEGENTIG KOMMA

VIERENDERTIG EURO (188.390,34 EUR)

o NETTO ACTIEF : TWEEHONDERD EN TWEE DUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENDERTIG KOMMA NUL TWEE EURO (202.737,02 EUR)

Aldus wordt dit netto-actief van de overdragende vennootschap, belopende op TWEEHONDERD EN TWEE DUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENDERTIG KOMMA NUL TWEE EURO (202.737,02 EUR) overgedragen naar de verkrijgende vennootschap, en wel als volgt :

- Geplaatst kapitaal : ZESENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESENDERTIG KOMMA NEGENTIG EURO (66.536,90 EUR)

- Wettelijke reserve : ZESDUIZEND ZESHONDERDDRIEENVIJFTIG KOMMA NEGENENZESTIG EURO (6.653,69 EUR)

- Belastingsvrije reserve : ZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERD EN VEERTIEN KOMMA ACHTENVIJFTIG EURO (17.614,58 EUR)

- Beschikbare reserve : HONDERD EN ELF DUIZEND NEGENHONDERDEENENDERTIG KOMMA VIJFENTACHTIG EURO (111.931,85 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura zoals hierboven omschreven, wordt aldus vergoed door de toekenning enerzijds van 300 nieuwe volledig volgestorte aandelen, vertegenwoordigend een kapitaal van ZESENZESTIGDUIZEND V[JFHONDERDZESENDERTIG KOMMA NEGENTIG EURO (66.536,90 EUR) en anderzijds door inboeking van het saldo à rato van HONDERDZESENDERTIGDUCZEND TWEEHONDERD KOMMA TWAALF EURO (136200,12 EUR) op de reserves.

Deze 300 nieuwe aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE, en verdeeld volgens hun huidig aandelenbezit, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE voornoemd.

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN

De inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST omvat volgende onroerende goederen :

1/ GEMEENTE LANGEMARK-POELKAPELLE (tweede afdeling - Bikschote)

Een perceel bouwgrond, gelegen in de gemeente Langemark-Poelkapelle (Bikschote), aan de Bikschotestraat, bekend ten kadaster in de sectie A, nummer 4961L, voor een oppervlakte van twaalf are negentig centiare (12a 90ca).

2/ GEMEENTE ZONNEBEKE (derde afdeling - Beselare)

Het VRUCHTGEBRUIK voor een periode eindigend op 23 januari 2021 op :

Een hoeve op en met grond en medegaande landerijen, staande en gelegen in de gemeente Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 125, bekend ten kadaster in de sectie D, nummers 135/B, 137/F/2 en 137/G/2, voor een oppervlakte van vier hectare nul are drieënzeventig centiare (4ha00a73ca).

GEBRUIK

De goederen worden gebruikt onder de voorwaarden de verschijners wel gekend.

VOORWAARDEN VAN DE PARTIELE SPLITSING EN INBRENG

1, In ruil voor het overgedragen vermogen worden aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE alle 300 nieuwe volledig volgestorte aandelen van de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST toegekend. De ruilverhouding bedraagt bijgevolg één tegen één. Er wordt geen opleg in geld betaald.

2. De aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST worden onder de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE verdeeld volgens hun huidig aandelenbezit, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE.

3. Deze aandelen geven recht te delen in de winst van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST vanaf de oprichting van de vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

4. Alle handelingen betreffende de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een roerend en onroerend vermogen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST vanaf 1 oktober 2013.

5. Er zijn geen aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

6. Aan de zaakvoerder van de gesplitste vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

7. De zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE heeft er zich van vergewist dat sinds de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel zich in de aktiva en passiva van het vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

8. De inbreng wordt gedaan op grond van de toestand afgesloten per 30 september 2013.

9. Alle verrichtingen met betrekking tot de ingebrachte aktiva en passiva sinds 1 oktober 2013 worden geacht gedaan te zijn geweest ten bate en voor risico van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST zal de verrichtingen en verbintenissen betreffende de ingebrachte goederen overnemen vanaf 1 oktober 2013.

10. De kosten en lasten van de splitsing worden gedragen door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE.

11. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST zal genieten van de voordelen van alle lopende overeenkomsten met personeel of andere derden.

12, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST krijgt de volle eigendom van de ingebrachte goederen vanaf heden, en het genot en de lasten vanaf 1 oktober 2013, behoudens wat hierna is gezegd omtrent het onroerend goed beschreven sub 2/ hierboven. Vanaf deze datum is cie Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST ook in de plaats gesteld wat betreft aile rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers. Alle eventuele huurovereenkomsten, ook mondelinge, worden overgenomen door de de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST.

13. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden.

ALGEMENE VOORWAARDEN / ONROERENDE GOEDEREN

Voorschreven goederen worden in natura, voor de geheelheid in volle eigendom ingebracht met belofte van waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van alle hy-'pothecaire inschrijvingen of pandstellingen en hoegenaamde belemmeringen, in de staat en gelegenheid waarin ze zich thans bevinden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

met alle voor- en nadelige, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, vrij aan de vennootschap zich tegen de ene te verzetten en de andere te haren behoeve in te roepen, doch alles op haar kosten en gevaar en zonder tussenkomst van de inbrenger. Het onroerend goed beschreven sub 2/ hierboven wordt evenwel ingebracht in vruchtgebruik voor een periode eindigend op 23 januari 2021.

De inhoudsgrootte hiervoren uitgedrukt is niet gewaarborgd; het verschil, al overtrof het één/twintigste komt oevergeld in voor- of nadeel van de vennootschap.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST verkrijgt de volle eigendom van de ingebrachte goederen te rekenen vanaf heden, met uitzondering van het onroerend goed beschreven sub 2/ hierboven, waarvan ze het vruchtgebruik voor een periode eindigend op 23 januari 2021 bekomt. Ze wordt geacht vanaf 1 oktober 2013 het volle genot van de ingebrachte goederen te bezitten en zal vanaf dezelfde datum alle lasten en belastingen afdragen, en, indien de gebouwen tegen brandgevaar verzekerd zijn, de brandverzekering overne-'men, en het vrije gebruik met het eindigen der pachten of wettelijke rechten van gebruik die zouden kunnen bestaan, mits op haar kosten behoorlijk opzeg te doen.

De pachtersrechten zijn in deze inbreng niet begrepen noch hetgeen waarvan de pach-iters en gebruikers zouden kunnen bewijzen dat het uitsluitend hun eigendom is.

DERDE BESLISSING - KAPITAALSVERHOGING

De vergadering besluit na de partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE door oprichting van de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST het maatschappelijk kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST, dat thans vastgesteld is op ZESENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESENDERTIG KOMMA NEGENTIG EURO (66.536,90 EUR), te verhogen met een bedrag van VIERHONDERDDRIEENZESTIG KOMMA TIEN EURO (463,10 EUR) en het aldus te brengen op ZEVENENZESTIGDUIZEND EURO (67.000 EUR) door inlijving bij het kapitaal van een bedrag van VIERHONDERDDRIEENZESTIG KOMMA TIEN EURO (463,10 EUR), afgenomen van de gewone reserves van de vennootschap, zonder nieuwe aandelen te creëren.

Tengevolge van deze kapitaalsverhoging is het kapitaal aldus gebracht op ZEVENENZESTIGDUIZEND EURO (67.000 EUR). Dit kapitaal blijft verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/300ste van het kapitaal.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de statuten van de nieuw opgerichte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE INVEST luiden zoals hierna is vermeld.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam " DEJONCKHEERE INVEST ".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 29 april 2014.

De vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 125.

De vennootschap heeft tot doel :

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. het uitvoeren van specifieke en algemene managementopdrachten van algemene aard, zoals de (re)organisatie van de diensten, leiden en besturen van de diensten (onder andere: administratieve diensten, personeelsdiensten, boekhoudings- en financiële diensten), de consulting inzake onder andere administratieve-, personeels- en auditdiensten en het bijwonen en organiseren van vergaderingen van diverse bestuurs- en directieniveau's;

2. het deelnemen in of het voeren van de directie over vennootschappen en ondernemingen;

3. het voeren van het management, het beleid en het bestuur van vennootschappen en ondernemingen;

4. het verrichten van administratieve werkzaamheden, het ontwikkelen en implementeren van administratieve automatiseringsprojecten en het verstrekken van advies inzake de administratieve organisatie van kantoren en bedrijven en inzake informatica;

5. het uitbaten van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële, commerciële, publicitaire, fiscale, juridische, sociale, informatica- en managementsaangelegenheden;

6. het nemen, verwerven, verhandelen, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, patenten, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten en meer in het algemeen van alle intellectuele eigendomsrechten en van alle daarmee samenhangende rechten;

7. het optreden als bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen;

8. het beheer van ondernemingen, groeperingen en verenigingen;

9. het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gevolmachtigde en/of vertegenwoordiger in en/of van vennootschappen en verenigingen;

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde rcerende en onroerende goederen.

11. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

12. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENENZESTIGDUIZEND EURO (67.000 EUR). Het is verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,2111 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten bijstaan en vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand februari om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

10 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

VIJFDE BESLISSING

11 VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de heer Nikolas DEJONCKHEERE voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3/ EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot en met 30 september 2014.

ZESDE BESLISSING

1/ Tengevolge van de partiële splitsing wordt het eigen vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE verminderd met het afgesplitst vermogen voor een totaal bedrag van TWEEHONDERD EN TWEE DUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENDERTIG KOMMA NUL TWEE EURO (202.737,02 EUR) (zie supra) en wordt het eigen vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE gebracht op VIJFENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDZESENTACHTIG KOMMA ZESENNEGENTIG EURO (25.786,96 EUR), samengesteld ais volgt:

a) Kapitaal : ACHTDUIZEND VIERHONDERDDRIEENZESTIG KOMMA TIEN EURO (8.463,10 EUR)

b) Reserves : ZEVENTIENDUIZEND DRIEHONDERDDRIEENTWINTIG KOMMA ZESENTACHTIG EURO (17.323,86 EUR), bestaande uit:

- wettelijke reserve : ACHTHONDERDZESENVEERTIG KOMMA EENENDERTIG EURO (846,31 EUR)

- belastingsvrije reserve : TWEEDUIZEND TWEEHONDERDVEERTIG KOMMA ACHTENVEERTIG EURO (2.240,48 EUR)

- beschikbare reserves : VEERTIENDUIZEND TWEEHONDERDZEVENENDERTIG KOMMA NUL ZEVEN EURO (14.237,07 EUR)

2/ De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met TIENDUIZEND EN ZESENTACHTIG KOMMA NEGENTIG EURO (10.086,90 EUR), om het te brengen van ACHTDUIZEND VIERHONDERDDRIEENZESTIG KOMMA TIEN EURO (8.463,10 EUR) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550 EUR), door inlijving bij het kapitaal van een

à

Bijlagen. bij .het Belgisch Staatsblad -19/05/2014

bedrag van TIENDUIZEND EN ZESENTACHTIG KOMMA NEGENTIG EURO (10.086,90 EUR), afgenomen van de gewone reserves van de vennootschap, zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

Tengevolge van deze kapitaalsverhoging is het kapitaal aldus gebracht op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550 EUR). Dit kapitaal blijft verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 11300ste van het kapitaal.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissing uit te voeren. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550 EUR). Het is verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren. FISCALE. VERKLARINGEN

a) Ondergetekende notaris bevestigt aan partijen voorlezing te hebben gegeven van artikel 203, eerste alinea, van het Wetboek der registratierechten, luidend ais volgt ; "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd."

b) De verschijners verklaren dat de in de bij deze akte opgerichte vennootschap gedane inbreng ten gevolge van splitsing geschiedt onder het voordeel van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van toepassing.

c) De splitsing zal eveneens geschieden onder het voordeel van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van toepassing.

WETTIGHEIDSVERKLARING

De ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 752, 3° lid van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vàôr registratie)

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichters

C'" ~ zL~ itali»te b vy" Loii. B '''.r' _ I`1..%rh , 1" hGC~-)11tir1c.~[~'~., I'7O li':" , 11-ni.pl{9ple, 11;a'a'. I;>'.,, .ro rt" glt,r;" r~l

,.rpf.tl fir} ff.C-'.;;Yr" , /I'11 " Rh + '~~ _i I<'  C~-.'Ç2CI ;"r.í u3 iu"t1

C," 111,311(%Ci" o11i,.q

12/03/2014 : IE035689
27/02/2014 : IE035689
13/03/2013 : IE035689
11/01/2013 : IE035689
13/03/2012 : IE035689
08/03/2012 : IE035689
08/04/2011 : IE035689
16/04/2010 : IE035689
30/04/2009 : IE035689
02/06/2008 : IE035689
31/05/2007 : IE035689
29/09/2006 : IE035689
03/07/2006 : IE035689
15/03/2005 : IE035689
23/03/2004 : IE035689
15/03/2004 : IE035689
05/03/2003 : IE035689
15/03/2002 : IE035689
22/03/2001 : IE035689
17/03/1999 : IE035689
03/10/1998 : IE35689
01/01/1997 : IE35689
10/12/1994 : IEA3659

Coordonnées
DEJONCKHEERE TOPOGRAFIE

Adresse
WERVIKSTRAAT 125 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande