DEKEYSER INVEST

Divers


Dénomination : DEKEYSER INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.770.055

Publication

09/10/2014
ÿþti mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

UhII lI I IIII NII

*14184302*

Ondernemingsnr : 0464270.055 Benaming (voluit) : DEKEYSER INVEST

i II

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvaren : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Atelierstraat 4

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buyieert te Torhout op 24 september 2014 neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEKEYSER INVEST" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het ontslag van de statutaire zaakvoerder van de heer DEKEYSER, Geert Henri Achiel Richard, geboren te Torhout op 22 april 1956, wonende te 8820 Torhout, Rode Kruisstraat 12, zoals blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 31 december 2013 voor zoveel als nodig en nuttig te bekrachtigen en besluit diengevolge tot de schrapping van artikel tien derde alinea van de statuten.

Is hier tussengekomen de heer Dekeyser Geert, voornoemd, die erkent met ingang van 31 december 2013 ontslag te hebben genomen en volkomen met het voormelde in te stemmen.

TWEEDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

De vergadering besluit de rekeningen en verrichtingen van de vennootschap van het lopend boekjaar tot op heden, zoals blijkt uit de voorgelegde stukken tot staving, goed te keuren.

DERDE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

' De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag revisor

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"VI BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "DEKEYSER INVEST" een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 755.764,86 EUR en een netto-actief van 746.189,86 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosten werden'' reeds betaald.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 augustus 2014, de toestand van de, vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. § 1. van het Wetboek van

Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van

de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 19 september 2014

(getekend)

"VALADER DONCKT  ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

VIERDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §6 van het Wetboek

van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

4. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief

nog de volgende schulden had:

Niet vervallen belastingen - bedrijfsvoorheffing ¬ 3.375,00

- Geraamde belastingen ¬ 6.200.00

¬ 9.575,00

De hier aanwezige zaakvoerder bevestigt dat alle voornoemde schulden reeds vereffend werden voor de datum ' van onderhavige akte. Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris evenals de liquidatie-belasting vereffend.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden meer zijn luidens voormelde verklaringen van de zaakvoerder, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn dat zij in toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd wordt ais vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverslag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de vennoten pro rata hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa pro rata hun aandelenbezit te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap overnemen.

ZESDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING  EINDE MANDATEN EN KWIJTING De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 8820 Torhout, Atelierstraat 4.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan Mevrouw Rachel DELEDICQUE, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

ZEVENDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Voetr-

behouden

aan het

Belgisch

uStaatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 24/09/2014

-verslag van de zaakvoerder,

-verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Vobr- "behouden

ti aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.07.2014, NGL 13.08.2014 14433-0492-011
13/02/2014
ÿþ - Mad Word 11.1





en1413 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





b( Algainge1690 1er the van ab

B St reoht s van koophan

Brug  afdelino te °Menue

1111tqUell





00 4 FEB. ZUT;

Griffie rip rtrifelo,







Ondernemingsnr . 0464.770.055

Benaming

(voluit): DEKEYSER INVEST

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8820 TORHOUT, NIEUWSTRAAT 44

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van het daaropvolgende besluit van de

zaakvoerder de dato 31 december 2013 blijkt:

- het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 31 december 2013, van de heer Geert Dekeyser, wonende te

8820 Torhout, Rode Kruisstraat 12; "

- de benoeming als zaakvoerder, met ingang van 1 januari 2014, van mevrouw Rachel Deledicque,' wonende te 8820 Torhout, Rode Kruisstraat 12;

- de verplaatsing van de zetel van de vennootschap, van 8820 Torhout, Nieuwstraat 44, naar 8820 Torhout,' Atelierstraat 4, met ingang van 1 januari 2014.

De zaakvoerder

Rachel Deledicque

Op de aatse lao Luik 3 iarmelden R3C" .te Naam an noedanigh&d ,ian de instrumenterende notaris hetziï van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 03.09.2013 13545-0421-011
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 05.11.2012 12632-0074-012
14/10/2011
ÿþA 1111 11111 111111Ï

*11155441*

naas 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rijlagén bij fré Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.770.055

Benaming

(voluit) DEKEYSER ORTHOPEDIE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Nieuwstraat 44

Onderwerp akte : Wijziging naam - uitbreiding doel

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten opgemaakt door; notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 29 september 2011, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor: registratie heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEKEYSER ORTHOPEDIE volgende bestluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit dat de naam van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt:' "DEKEYSER INVEST", zodat artikel 1 voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij: draagt de benaming "DEKEYSER INVES'.

TWEEDE BESLUIT

Ondergetekende Notaris heeft de vennoten gewezen op de bepalingen van artikel 287 van Wetboek van Vennootschappen inzake een doelwijziging. De vennoten verklaren aan het verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden te verzaken, derwijze dat de relatieve nietigheid volledig is gedekt.

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap zo om' te vormen dat artikel 3 der statuten voortaan als volgt luidt:

"De vennootschap heeft tot doet: voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met` derden, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking'; hebben op :

- kleinhandel in schoeisel en lederen artikelen voor heelkunde en orthopedie, de fabricatie van lederen: artikelen voor heelkunde en orthopedie, de herstelling van het schoeisel.

- salon voor pedicure en verkoop en aankoop van aanverwante artikelen;

- het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren- en verhuren, de commissiehandel en.

" vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die; rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de' onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van, deze goederen;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving;, prospectie; marketing; technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

- het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren- en verhuren, de commissiehandel en' vertegenwoordiging , de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen' en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

- de publiciteit, rekiame, marketing en algemene kommunikatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle: werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reklame, marketing en algemene kommunikatie noodzakelijk: zijn, zonder enige beperking

- het ontwikkelen, kopen, verkopen beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, oktraoien, know-how en andere intellectuele rechten;

" - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op' welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen', handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die tot dit doel noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 29/09/2011

- coördinatie van de statuten

Notaris Stefaan Buytaert

-Bijlagen -bij Tiet Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 09.09.2011 11540-0500-012
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 29.10.2010 10596-0054-013
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 21.09.2009, NGL 28.09.2009 09784-0129-015
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 02.09.2008 08694-0201-015
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 19.09.2007, NGL 27.09.2007 07737-0154-015
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.09.2006, NGL 11.09.2006 06780-4419-016
21/12/2005 : OO056266
27/12/2004 : OOA006657
05/01/2004 : OOA006657
14/02/2003 : OOA006657
16/12/2002 : OOA006657
17/05/2001 : OOA006657
19/12/1998 : OO56266

Coordonnées
DEKEYSER INVEST

Adresse
8820 Torhout

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande