DELEERSNYDER BERNARD & CIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELEERSNYDER BERNARD & CIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.090.856

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 18.08.2014 14423-0182-010
24/03/2014
ÿþmod 11.1

i= l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

asosseae

NEERGELEGD

11 03. 2014

RECHTS PHANi}EL

K

NPI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.090.856

Benaming (voluit) : DELEERSNYDER BERNARD & CIE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Kruishoutemseweg 106

Onderwerp akte .VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 24 december 2013, Geregistreerd te Waregem op 27 december 2013, Boek 111 Blad 79 Vak 14 Bladen 3 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "DELEERSNYDER BERNARD & CIE", waarvan de zetel gevestigd is te 8790, Waregem, Kruishoutemseweg 106, volgende beslissingen heeft genomen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op 2 december 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende; voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van; Vennootschappen; bij dit verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet; meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 2 december 2013 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; _; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt :

"9. BESLUIT

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA DELEERSNYDER BERNARD & CIE" een tussentijdse staat per 30 september 2013! opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 21.672, 01 en een netto passief van ¬ 14.307,98.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de ;; staat van activa en passiva per 30 september 2013 van de BVBA "DELEERSNYDER BERNARD & CIE", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Kruishoutemseweg 106 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De zaakvoerder van de BVBA "DELEERSNYDER BERNARD & CIE" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "DELEERSNYDER BERNARD & CIE" per 30 september 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand

van de vennootschap op die datum weergeeft. In de staat is de mogelijke meerwaarde op de terreinen en '3

gebouwen niet uitgedrukt Wij hebben geen weet van eventuele schulden die op datum van 30 september nog zouden bestaan en die niet in deze staat werden opgenomen. Wel wensen we een voorbehoud te formuleren f; voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te Izegem op 2 december 2013

BV o.v.v.e. BVBA BedrijfsrevrsorJacky Godefroidt

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT

Bedrijfsrevisor" Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de;. zaakvoerder op 2 december 2013, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

mod 11.1

opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 3D september 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris,

Tweede beslissing

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt de heer DELEERSNYDER Bernard Joseph Fernand, geboren te Moeskroen op tweeëntwintig mei negentienhonderd drieënvijftig (identiteitskaartnummer 591-3018072-19, nationaal nummer 53.05.22-231.63), wonende te 8790 Waregem, Kruishoutemseweg 106, als vereffenaar. De heer Bernard Deleersnyder, voornoemd, verklaart deze functie te aanvaarden.

Voormelde benoeming dient te worden bevestigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De heer Bernard Deleersnyder, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slecht in functie kan treden indien de benoeming van de heer Bernard Deleersnyder, voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel niet zou worden bevestigd.

De plaatsvervangende vereffenaar is : mevrouw VAN dER BEKEN Rita Maria, geboren te Waregem op negen mei negentienhonderd vierenvijftig (identiteitskaartnummer 591-3018058-05, nationaal nummer 54.05.09-152.68), wonende te 8790 Waregem, Kruishoutemseweg 106,

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging van de benoeming als vereffenaar van de heer Bernard Deleersnyder, voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde beslissing :

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Hij kan alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend warden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Zesde besrissinq

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen

- vervanging van artikel 1 inzake naam van de vennootschap door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt : "DELEERSNYDER BERNARD & CIE':"

- vervanging van artikel 4 inzake duur van de vennootschap door de volgende tekst :

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

"De vennootschap bestaat met ingang van 24 december 2013, enkel nog voor haar vereffening . Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, de gecoördineerde statuten, beschikking raadkamer te Kortrijk de dato vier maart tweeduizend veertien tot bevestiging van de benoeming van de heer Bernard Deleersnyder vereffenaar.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

E > A

01/12/2014
ÿþ Moi Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON TEUR gE~GENEERGELEGD

24 1 OKT, 2014

a LG,SOC 2

sim

f echtbank van KOOPHANDEL Gent, afc hifi/ `TRIJK

Ondernemingsnr : 0421.090.856

Benaming

(voluit) : DELEERSNYDER BERNARD & CIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID in vereffening

Zetel : KRUISHOUTEMSEWEG 106 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD, 25/09/2014

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 september 2014 blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen:

1. Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken - Kennisname van het "akkoordvonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen;

2. Goedkeuring verslag vereffenaar en vereffeningsrekening.

3, Kwijting aan de vereffenaar, de Heer Bernard Deleersnyder, wonende te 8790 Waregem,

Kruishoutemseweg 106.

4. Afsluiting van de vereffening en verklaring dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

5. Besluit dat er - aangezien alle schulden werden vereffend - geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden;

6, Overdracht ten titel van verdeling van de na vereffening overblijvende goederen van de vennootschap in het kader van de sluiting van de vereffening;

Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn in de woonplaats van de Heer Deleersnyder, voornoemd.

7. Volmacht aan "Fiduciaire Vander Paelt" BVBA, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 600A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag via een ondernemingsraket van de schrapping in de KBO en de BTW-administratie met betrekking tot de vennootschap;

Volmacht aan de Heer Bernard Deleersnyder om de vereiste publicatie te doen in het Belgisch Staatsblad ingevolge de beslissing van de algemene vergadering tot sluiting van de vereffening.

Bernard Deleersnyder,

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 25/09/2014 die besluit tot de sluiting van de

vereffening;

- verslag van de vereffenaar + beschikking van de rechtbank van koophandel inhoudende het akkoord met:

de toebedeling van de activa;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : KO098962
03/07/2012 : KO098962
01/09/2011 : KO098962
31/08/2010 : KO098962
12/06/2009 : KO098962
06/06/2008 : KO098962
25/05/2007 : KO098962
28/07/2005 : KO098962
19/10/2004 : KO098962
08/10/2003 : KO098962
08/10/2002 : KO098962
08/09/2001 : KO098962
13/09/2000 : KO098962
24/08/1999 : KO098962
03/08/1990 : KO98962

Coordonnées
DELEERSNYDER BERNARD & CIE

Adresse
KRUISHOUTEMSEWEG 106 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande