DEL'HAYE VASTGOED

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEL'HAYE VASTGOED
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.513.613

Publication

20/09/2013
ÿþmod 71.1

liff4 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

NEERnPl_EGa

1 1, 09, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad lllllmuWu~w~4~~~Nim1~ m

*131 28

Griffie

Ondernemingsnr: 5-3 g çi1 3 C't3

Benaming (voluit) : DEL'HAYE VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ropswalle 24

8930 MENEN

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor SABINE DESTROOPER, geassocieerd notaris te Ledegem op EENENTWINTIG AUGUSTUS TWEEDUIZEND EN DERTIEN, "lste kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 26 augustus 2013 Tien bladen geen renvooien boek 968 Blad 88 Vak 6 Ontvangen vijftig euro (50,00 E) De e.a. inspec-teur ai. (getekend:) Christelle De Graeve", dat tussen:

1De Heer DEL'HAYE Jacques Lionel, geboren te Menen op eenen-dertig oktober negentienhonderdvierenveertig, [identiteits-kaart: 591-3590750-09 - Rijksregister: 44.10.31-255.03] en

2.echtgenote Mevrouw DEVOLDER Marie-Paule, geboren te Moeskroen op zestien februari negentienhonderdachtenveertig, [Identiteitskaart: 591-3590670-26 - Rijksregister: 48.02.16-312.36], samen,, wonende te Middelkerke, Leopotdlaan 198/16.

Gehuwd te Deerlijk op acht maart negentienhonderd achtenzes-tig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscon-tract, volgens verklaring ongewijzigd tot op heden.

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.H. ", met maatschappelijke zetel te 8560 . Wevelgem (Gul-legem), Kwadestraat 21, BTW BE0863.285.548, rechtspersonenregister Kortrijk.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op zevenentwintig januari tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien februari tweeduizend en vier onder nummer 04024927.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 14 van de statuten, door de zaakvoerder, te weten:

Mevrouw DEL'HAYE Anneke, geboren te Kortrijk op veertien september negentienhonderdnegenenzestig, [Identiteitskaart: 590-7522919-13 - Rijksregister: 69.09.14-262.54] wonende te Koksijde (Oostduinkerke), Oostdijkweg 3210103.

Benoemd tot statutair zaakvoerder bij de oprichting van de vennootschap en samen ermee gepubliceerd. 4.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENNY DEL'HAYE", met maatschappelijke zetel te 8560 We-veigem, De Vlasvink 25, BTW BE0863.285.053, rechtspersonenregister Kortrijk.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op zevenentwintig januari' tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien februari tweeduizend en vier onder nummer 04024924.

Alhier vertegenwoordigd, ovéreenkomstig artikel 14 van de statuten, door de zaakvoerder, te weten:

De Heer DEL'HAYE Benny, te Kortrijk op twintig november ne-gentienhonderdzeventig, [Identiteitskaart:

591-1205236-16 - Rijksregister: 70.11.20-347.18] wonende te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 283 1A202. Een vennootschap onder firma werd opgericht.

Artikel 1Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma met de naam "DEL'HAYE

VASTGOED".

De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die deze hiervoor werd vermeld.

Artikel 2 Zetel

De zetel is gevestigd te 8930 Menen, Ropswalle 24.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel..

Artikel 3Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen '

rekening:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4,Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het

stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen

waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun be-heer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleg gingsondememingen, de bemiddelaars en de beleg-gingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbinte-nissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht-drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industri-ele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappe-lijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5Kapitaal en inbrengen

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderd negenenzeventigduizend euro (¬ 679.000,), volledig volstort, vertegenwoordigd door zeshonderd negenenzeventig (679) aandelen.

Artikel 6Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meer-dere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, ver-enigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd wor-den in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Artikel 7Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden per-soonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8Overdracht aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn enkel voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene verga-dering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Bel-gisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9Aantal, toelating, uittreding en overlijden der ven-noten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan be-slist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aan-zien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn' toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk van de andere vennoten.

De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel dat zijn ' aandeel vertegenwoordigt in het netto-vermogen van de vennootschap, zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

a . Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van LuiK i3 vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen

van zijn intrede in de vennootschap, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn

inbreng in de vennootschap.

De ,vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de

maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn

vervanging.

Artikel 10Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennoot-schap aan een of meer onder hen, die

de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en

toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden,

ln geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot - zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in

algemene vergade-ring, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten,

binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van be-schikking te stellen die nodig of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handte-kening, zonder dat hij moet doen blijken

van het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 12Bezoldiging van de zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij

uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend of goedgekeurd.

Artikel 13Boekjaar _ jaarvergadering - jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wetgeving met

betrekking tot de bcekhou-ding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en het Wetboek van

Vennootschappen,

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig

december.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december afgesloten. De zaakvoerder

maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten,

verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de eerste maandag van de maand

juni om achttien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Ten uitzonderlijken titel, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf de eerste dag van de ,

aanvang der acti-viteit van de vennootschap tot éénendertig december tweeduizend veertien.

Artikel 14Verdeling der winsten en verliezen van de vennoot-schap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de

bestemming van het re-sultaat.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is ,

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15 Algemene vergadering van vennoten

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bij-een te roepen.

Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht

kalenderdagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben,

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige zaakvoerders.

Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter

beslissend.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen geno-men, behoudens afwijkende

bepalingen in onderhavige statuten of in de wet.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen, dient minstens de helft van de vennoten aanwezig of

vertegenwoordigd te zijn, behoudens afwijkende bepalingen in onderhavige statuten of in de wet.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten verte-genwoordigen door een medevennoot;

geen enkele vennoot mag ech-ter drager zijn van meer dan één volmacht.

Artikel 16Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de

vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende venno-ten, of met de erfgenamen van de

overleden vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden

vennoot de vennootschap niet wensen verder te zet-ten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

v à

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel, dat het aandeel van de vennoot vertegenwoordigt in het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden bin-nen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 17Vereffening

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffe-ning gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkom-stig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschap-pen.

2. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maat-schappelijk kapitaal,

Artikel 18Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt gere-geld door het Wetboek van Vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen ' enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Artikel 19 Benoeming zaakvoerders

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering ver-enigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, te benoemen tot zaakvoerders:

- De heer Jacques DEL'HAYE, voornoemde comparant sub 1,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.D.H.', vast vertegenwoordigd door mevrouw

Anneke DEL'HAYE, voornoemde comparant sub 3.

- De besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid 'BEN-NY DEL'HAYE', vast vertegenwoordigd

door de heer Benny DEL-HAYE, voomoemde comparant sub 4.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de heer Jacques Del'Haye is onbezoldigd,

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

1.In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter

gelegenheid van de op-richting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien

Grit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vôôr de oprichting van de

vennootschap.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2.Eerste Boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

3.Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni tweeduizend

vijftien.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank:

Afschrift van de akte oprichting van 21 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DEL'HAYE VASTGOED

Adresse
ROPSWALLE 24 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande