DELOWEL

Société en commandite simple


Dénomination : DELOWEL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.857.442

Publication

14/04/2015
ÿþ Mal Waad 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MI.Millj!j11101

NEERGELEGD

-1 APR. 2015

Rechtbank af KOOPHANDELd OR7RIJK

f+'riírie

Ondememingsnr: o6 , 85q, ((tg

Benaming

(voluit) : DELOWEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens onderhandse akte de dato 20 maart 2015, "geregistreerd 18 bladen geen verzendingen op 26 maart 2015 te Kortrijk, Reg 2de kantoor der registratie te Kortrijk Boek 6-43 Blad 18 Vak 16, ontvangen: Vijftig Euro, (¬ 50), getekend i.o. Voor de EA Inspecteur A. Deceuninck", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "DELOWEL".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

Mevrouw LONCKE Trees, wonende te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt veertienduizend euro (¬ 14.000,00) en is

verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt duizend vierhonderd euro (¬ 1.400,00).

Het kapitaal is ten bedrage van veertienduizend euro (¬ 14.000,00) gevormd door inbreng in geld, welke

inbreng vergoed werd door toekenning van honderd (100) aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar

vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het, aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten Kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bertestiging f trceneogetie 'Herder ' orgeSegtS.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling, voor zover wettelijk vereist, vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De benoeming van een zaakvoerder geschiedt met drie vierde (3/4) meerderheid van stemmen. De afzetting van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met drie vierde (3/4) meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en ' voor eigen rekening zou vervullen,

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw Trees LONCKE, voornoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en haar afzetting kan slechts plaatshebben hetzij om gewichtige redenen en mits statutenwijziging, hetzij met eenparig goedvinden van alle vennoten en mits statutenwijziging.

in geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege ais statutair zaakvoerder opgevolgd worden door de heer Jeroen DEWULF (rijksregistemummer 74.03.01-477.01).

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders gezamenlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In geval er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door.

-Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, voor aile handelingen en verrichtingen die ¬ 15.000,00 niet te boven gaan, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden;

-Alle zaakvoerders samen optredend voor alle handelingen en venichtingen die ¬ 15.000,00 te boven gaan, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel bercep doen op derden.

Trees LONCKE

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELOWEL

Adresse
PONTBROUCKSTRAAT 15 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande