DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE

NV


Dénomination : DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 472.284.981

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 20.08.2014 14437-0368-019
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 20.08.2013 13436-0263-019
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0396-019
14/12/2011
ÿþtfuij'klB

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWVM~~~MNN~I~~~I~NI~II~

*11187700"

Ondernemingsnr : 0472.284.981

Benaming

(voluit) : DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beselarestraat 302 A, 8980 Beselare (Zonnebeke)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 november 2011 blijkt dat mevrouw Lieve Deltour, wonende te 8930 Menen, Oude Leielaan 2/0202, haar ontslag als bestuurder aangeboden heeft, en dit met ingang van 31 december 2011.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 21 november 2011 blijkt dat er bijgevolg per 31 december 2011 ook een einde zal komen aan haar mandaat van gedelegeerd bestuurder.

Er werd beslist om niet in haar vervanging te voorzien.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 19)

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders, gezamenlijk optredend, waarvan één (1) bestuurder van categorie A en één (1) bestuurder van categorie B.

Gedaan te Beselare (Zonnebeke), op 21 november 2011.

Getekend:

De NV VANDEPLASSCHE, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bob

Vandeplassche

Bestuurder categorie A

De Comm.V SCB MANAGEMENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan

Santy

Bestuurder categorie B

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 26.08.2011 11439-0123-019
21/01/2011
ÿþ..

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472284981 Benaming

"

(volut) : DELTOUR-SANTY

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8980 Zonnebeke(Beselare), Beselarestraat 302 A

Onderwern akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 29 december`. 2010, geregistreerd vier bladen geen verzending te Poperinge op 3 januari 2011, boek 437 blad 27 vak 06, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de E.A. Inspecteur Vangampelaere B., dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van voormelde vennootschap, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen in "DELTOUR-SANTY VANDEPLASSCHE".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om de regeling inzake het verplaatsen van de zetel te wijzigen in die zin dat de zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DERDE BESLUIT

Aangezien de aanwezige personen verklaren kennis te hebben van de inhoud van het verslag van de raad; van bestuur, opgesteld in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de raad van bestuur de door hem voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoordt, aan welk verslag een staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en tien, werd gehecht, wordt de voorzitter: ontslagen lezing te geven van dit verslag.

De vergadering verklaart het verslag van de raad van bestuur te aanvaarden en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met een; uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan luidt als volgt:

"- Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en belegggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent; in naam en voor rekening van één in België en door de Commissie voor het Bank- Financie- en Assurantiewezen erkende kredietstelling.

- Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de circulaire van de CBFA 59315, met betrekking tot zelfstandige; agenten, van de lijst van de activiteiten opgesomd in artikel 3, §2 van de wet van 22 maart 1993 met betrekking tot het statuut en de controle van de kredietinstellingen en van het mandaat toegekend door de kredietinstelling; aan de naamloze vennootschap DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE of elke andere vennootschap waarvan; zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap eveneens als doel hebben:

- het verwerven en huren met het oog op het verkopen of op welke wijze ook vervreemden en met zakelijkeE rechten bezwaren, verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties ermee;

" verbonden. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en de adviesverlening: aan bedrijven en vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap in de meest ruime zin aile commerciële, financiële, roerende of onroerende: handelingen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan: geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIERDE BESLUIT

w N-r BANK ko

~ 2 JAN. aile Fil

/EPER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om in artikel tien van de statuten de zinsnede "mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers" te vervangen door "verschillende gerechtigden".

De vergadering beslist tevens om volgende zin toe te voegen aan de 2de alinea van artikel tien: "Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zeven zal in geval van vruchtgebruik, bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde, de blote eigendom van het effect tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om een tijdelijke bepaling in de statuten op te nemen waardoor het mogelijk is dat er voor een tijdelijke periode drie bestuurders zijn.

De vergadering beslist om in artikel twaalf (na §1, 1ste en 2de alinea) volgende bepaling toe te voegen:

"Bovenstaande §1, 1ste en 2de alinea worden tijdelijk geschrapt vanaf negenentwintig december tweeduizend en tien t.e.m. eenendertig december tweeduizend en twaalf of vroeger indien het mandaat als bestuurder van mevrouw Lieve Deltour komt te vervallen. De vennootschap wordt gedurende deze periode bestuurd door drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist om in de statuten vast te leggen dat de raad van bestuur vergadert, na bijeenroeping door de voorzitter of door twee bestuurders, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap het vereisen. ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist om de schriftelijke besluitvormingsprocedure in te voegen in de statuten. Deze

bepaling zal luiden als volgt: -

"Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de aandeelhouder, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle aandeelhouders de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de aandeelhouders hebben gekregen."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer Johan Santy, wonende te 8980 Zonnebeke(Beselare), Molenhoekstraat 17.

De vergadering beslist om in zijn plaats te benoemen tot bestuurder (categorie B) voor een hemieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

De gewone commanditaire vennootschap SCB MANAGEMENT, met zetel te 8980 Zonnebeke(Beselare), Molenhoekstraat 17, voor wie de heer Johan Santy, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aanvaardt.

De zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap SCB MANAGE-MENT, de heer Johan Santy, wonende te 8980 Zonnebeke(Beselare), Molenhoekstraat 17, stelt hierbij zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap SCB MANAGEMENT voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder van de gewone commanditaire vennootschap SCB MANAGEMENT in de naamloze vennootschap DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE.

De vergadering beslist om het mandaat als bestuurder (zonder categorie) van mevrouw Lieve Deltour, wonende te 8930 Menen, Oude Leielaan 2!0202, te verlengen tot na de gewone algemene vergadering van 2016. Mevrouw Lieve Deltour aanvaardt dit mandaat.

De vergadering beslist om te benoemen tot nieuwe bestuurder (categorie A) met ingang van 3 januari 2011 en dit voor een hemieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

De naamloze vennootschap VANDEPLASSCHE, met zetel te 8900 leper, Sint-Jacobsstraat 2B, voor wie de heer Bob Vandeplassche, wonende te 8940 Wervik(Geluwe), Emiel Huysstraat 43, als vaste vertegenwoordiger aanvaardt.

De raad van bestuur van de NV VANDEPLASSCHE heeft de heer Bob Vandeplassche, wonende te 8940 Wervik(Geluwe), Emiel Huysstraat 43, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap VANDEPLASSCHE voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder van de naamloze vennootschap VANDEPLASSCHE in de naamloze vennootschap DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de vigerende wetgeving.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel één van de statuten vast te leggen als volgt:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de benaming: "DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE".

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel twee van de statuten vast te leggen als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke (Beselare), Beselarestraat 302 A.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits inachtname van de taalwetgeving, die in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad moet bekend gemaakt worden.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge " De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten."

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel drie van de statuten vast te leggen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België en door de Commissie voor het Bank- Financie- en Assurantiewezen erkende kredietstelling.

- Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de circulaire van de CBFA B93/5, met betrekking tot zelfstandige agenten, van de lijst van de activiteiten opgesomd in artikel 3, §2 van de wet van 22 maart 1993 met betrekking tot het statuut en de controle van de kredietinstellingen en van het mandaat toegekend door de kredietinstelling aan de naamloze vennootschap DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE of elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap eveneens als doel hebben:

- het verwerven en huren met het oog op het verkopen of op welke wijze ook vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren, verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties ermee verbonden. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap in de meest ruime zin alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel tien van de statuten vast te leggen als volgt:

"De aandelen zijn ondeelbaar ten overstaan van de vennootschap.

Verschillende gerechtigden van een zelfde aandeel zijn verplicht zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan het aandeel verbonden zijn geschorst tot een gemeenschappelijke lastheb-ber is aangesteld. Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zeven zal in geval van vruchtgebruik, bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde, de blote eigendom van het effect tegenover de venn000tschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Alle rechten en verplichtingen aan het aandeel verbonden, volgen dit in welke handen het ook overgaat. Het bezit van een aandeel brengt de aanneming mee van de statuten en van de beslissingen van de algemene vergadering."

Te dien einde beslist de vergadering om in titel drie 'bestuur-toezicht van de statuten het woord `toezicht" te schrappen.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel twaalf, §1 van de statuten vast te leggen als volgt:

"§ 1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit een even aantal leden, tevens aandeelhouders van de vennootschap, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar.

Onverminderd hetgeen hie ma wordt vernield in verband met de samenstelling van de raad van bestuur, wordt het aantal bestuurders vóór elke verkiezing vastgesteld door de algemene vergadering, die hierover dient te beslissen met eenparigheid van de aanwezige stemmen. Indien de algemene vergadering er niet in slaagt hierover een beslissing te treffen, zal de raad van bestuur samengesteld zijn uit vier (4) leden of uit twee (2) leden indien wettelijk toegelaten.

Bovenstaande §1, 1ste en 2de alinea worden tijdelijk geschrapt vanaf negenentwintig december tweeduizend en tien t.e.m. eenendertig december tweeduizend en twaalf of vroeger indien het mandaat als bestuurder van mevrouw Lieve Deltour komt te vervallen. De vennootschap wordt gedurende deze periode bestuurd door drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurders, vertegenwoordigd op de vergadering van de raad, door hun organische vertegenwoordigers of een bijzonder daartoe gemachtigde afgevaardigde.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit:

- ten minste één (1) lid verkozen onder de kandidatenlijst voorgedragen door de groep "A";

- ten minste één (1) lid verkozen onder de kandidatenlijst voorgedragen door de groep "B".

De bestuurders die worden verkozen uit respectievelijk de kandidaten-lijst voorgedragen door groep A en groep B, worden de bestuurders van respectievelijk categorie A en categorie B genoemd.

Binnen elke categorie van aandelen beslissen de aandeelhouders met gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de kandidaten die zij wensen voor te dragen op de voormelde kandidatenlijsten."

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel vijftien, 1 ste alinea van de statuten vast te leggen als volgt:

"De raad van bestuur vergadert, na bijeenroeping door de voorzitter of door twee bestuurders, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap het vereisen."

Te dien einde beslist de vergadering om in artikel twintig van de statuten het woord "jaarvergadering" te vervangen door het woord `gewone algemene vergadering".

Te dien einde beslist de vergadering om een nieuw artikel twintig bis aan de statuten toe te voegen:

"Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergade- i ring behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders moeten warden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de aandeelhouder, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle aandeelhouders de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de ; eenparige goedkeuring van de aandeelhouders hebben gekregen."

Te dien einde beslist de vergadering om in artikel vijfentwintig van de statuten het woord "Vennootschappenwet" te vervangen door "Wetboek van vennootschappen".

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel achtentwintig van de statuten vast te leggen als volgt:

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming."

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel negenentwintig van de statuten vast te leggen als volgt:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het i arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de ; vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling."

Te dien einde beslist de vergadering om in artikel eenendertig van de statuten het woord `Vennootschappenwet" te vervangen door Wetboek van vennootschappen`.

TIENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht volmacht aan de raad van bestuur van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aanwezige bestuurders, in vergadering bijeengekomen, benoemen met eenparigheid van stemmen tot voorzitter van de raad van bestuur:

- Mevrouw Lieve Deltour, voomoemd, die aanvaardt.

De aanwezige bestuurders, in vergadering bijeengekomen, herbenoemen met eenparigheid van stemmen `. tot gedelegeerd-bestuurder:

- Mevrouw Lieve Deltour, voornoemd, die aanvaardt.

De aanwezige bestuurders, in vergadering bijeengekomen, benoemen met eenparigheid van stemmen tot gedelegeerd-bestuurder.

- De gewone commanditaire vennootschap SCB MANAGEMENT, voormeld, voor wie de heer Johan Sénty, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aanvaardt.

- De naamloze vennootschap VANDEPLASSCHE, voormeid, voor wie de heer Bob Vandeplassche, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aanvaardt. Het mandaat van de naamloze vennootschap VANDEPLASSCHE gaat pas in op drie januari tweeduizend en elf.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Vandercruysse te Wervik

Tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal

-verslag van de raad van bestuur n.a.v. doelwijziging

-staat van actief en passief per 30/09/2010

-gecoördineerde tekst van de statuten

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, van de perso(o)n(en)

g hetzij p ()n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 25.06.2010 10211-0397-018
27/08/2009 : IE039090
06/07/2009 : IE039090
18/07/2008 : IE039090
26/07/2007 : IE039090
26/07/2006 : IE039090
13/07/2005 : IE039090
06/07/2005 : IE039090
14/07/2004 : IE039090
10/07/2003 : IE039090

Coordonnées
DELTOUR-SANTY-VANDEPLASSCHE

Adresse
BESELARESTRAAT 302 A 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande