DEMEGOVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMEGOVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.798.781

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313054*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Lombardsijdelaan 110 Bus B

Ondernemingsnummer :

0634798781

Benaming (voluit) : DEMEGOVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 31 juli 2015, neergelegd voor registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KORTRIJKSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING", afgekort  KORALBO , gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk), met ondernemingsnummer 0414.749.333;

Waaruit de oprichting blijkt van de in hoofde vermelde vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als gevolg van de splitsing van de naamloze vennootschap "KORTRIJKSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING", afgekort  KORALBO . VENNOTEN

1. De heer VANACKERE, Jacques Fernand, geboren te Kortrijk op 23 oktober 1946, echtgenoot van mevrouw ISERBYT Andrea Marie Leone Joëlla Gabriel, wonende te 8500 Kortrijk, Dam 83/0051;

2. De heer VANACKERE, Fernand Jaak, geboren te Kortrijk op 14 december 1951, echtgenoot van mevrouw DESMET Mia Marie-José Achiel, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  DEMEGOVAN .

ZETEL

8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110/B.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, het bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitvoeren van zowel private als openbare werken in alle categorieën en ondercategorieën van werken, zonder beperking van klasse.

Verder : de onderneming voor rioleringswerken, de onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, de onderneming van grondwerken, de onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; de onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), algemene bouwonderneming omvattende behalve bedrijvigheden van de voorafgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door de onderaannemers worden uitgevoerd.

Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, onderneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken (omvattende het effenen en wegruimen), onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, omvattende het werk in de werkplaats van de onderneming en waarvan de activiteit

8434 Middelkerke

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

normaal hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van producten die zij vervaardigt, de onderneming voor het optrekken van niet metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van gefabriceerde woningen; het ondernemen voor het plaatsen van afsluitingen.

De onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, omvattende het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen; de onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout; onderneming voor warmte en geluidsisolering, onderneming voor plafoneer-, cimenteer- en alle andere pleisterwerken, omvattende de berapingswerken, het plaatsen van chappes en de gips van staffwerken; onderneming voor het steenhouwen, omvattende het maken en plaatsen van grafmonumenten en herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere.

De onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, omvattende het werk in de werkplaats van onderneming waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigt; de onderneming voor het bedekken van gebouwen, omvattende het bedekken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement; de onderneming voor het schilderen van gebouwen, de onderneming voor het behangen en garnieren, de onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, de onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; de onderneming van het plaatsen van daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, de onderneming van electro-technische installaties.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap zal meer algemeen elke bedrijvigheid mogen uitoefenen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks verband houdt met dit doel of van aard is het te bevorderen. Zij kan zich bij gelijkaardige of verwante bedrijven aansluiten of versmelten.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt drieëntwintig duizend vijfhonderd zesenveertig euro vijfenvijftig cent (23.546,55 EUR).

Het is vertegenwoordigd door twaalfduizend zevenhonderd (12.700) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ twaalfduizend zevenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in natura.

In verband met het bijzonder verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren , met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare,

Kwadestraat 151 bus 42, de dato 22 juli 2015, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DEMEGOVAN , opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden de besluiten als volgt:

 De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap  DEMEGOVAN , bestaat uit de inbreng van een algeheelheid van activa en passiva bestanddelen voortkomende uit de splitsing van de NV  KORALBO , voor een totale inbrengwaarde van 639.983,02 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de netto-boekwaarde zoals die door  KORALBO op 31 december 2014 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passivabestanddelen komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van activa bestanddelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.700 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DEMEGOVAN , zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer DEDECKER, Luc Marie Roger, geboren te Nieuwpoort op 5 juli 1953, rijksregisternummer 53.07.05 169-67, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110/B.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de  jaarvergadering ) wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei om 11.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DEMEGOVAN de verrichtingen door de gesplitste vennootschap, sedert 1 januari 2015 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte splitsing, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters betreffende de inbreng in natura.

Coordonnées
DEMEGOVAN

Adresse
LOMBARDSIJDELAAN 110, BUS B 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Lombardsijde
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande