DEMUFREX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMUFREX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.262.905

Publication

10/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/04/2012
ÿþr'1

Med WaM 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirigsnr - 0839.262.905 Benaming

(voluit) DEMUFREX [verkort)

;\ii= rRiáiMLE..r.aD

13. 04. 2012

Rrr%h i ~T1~Îi~,'~'r"NN,NCsEL

. _ t SIJK

11l11U 111 wN~lfllll h

*iao~ess.7*

v bel,

aa

Be Sta.

Y

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosweg 15, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondertekend op dertig maart tweeduizend en twaalf en dragende de volgende melding van registratie:

/181/ /

1ste kantoor der registratie te Kortrijk; Geregistreerd op -5 APR. 2012; drie bladen geen renvooien; Boek 5958 Blad 20 Vak 12; Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ); "getekend"; Christelle DE GRAEVE e.a. Inspecteur a.i.

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMUFREX", met zetel te 8760 Meulebeke, Bosweg 15, hebbende als ondememings- en BTW-nummer 0839.262.905 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk,

BLIJKT HET VOLGENDE:

De voorzitter zet uiteen en de vergadering erkent:

a) dat de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen werd om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. verslag van de zaakvoerders de dato dertig maart tweeduizend en twaalf ter toelichting van het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap, met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap, per 31 januari 2012.

2. Voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap als volgt:

"- De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating, het onderhouden en herstellen van alle technische, elektrische en elektronische apparatuur en installaties, leidingen, onderdelen en automatiseringsmateriaal;

- Het leggen van kabels en van diverse leidingen. Dit omvat onder meer de lokalisatie van laagspanningskabels en -pijpen en het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

- De groot- en kleinhandel in alle, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, huishoudtoestellen. De handel in alle toestellen, apparatuur en materiaal in verband met of in aanvulling met de handelingen hiervoor bepaald.

- Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

- Het plaatsen, het onderhoud en het herstellen van installaties voor klimaatbeheersing (onder andere warmtepompen, airco-installaties) en verluchtings- en ventilatiesystemen;

Alle aannemingen of onderaannemingen daarmee verband houdend en dit alles in de meest uitgebreide zin."

3. Ais gevolg van bovenstaande uitbreiding van het doel aanpassing van de tekst van artikel 3 der statuten.

b) Dat alle aandeelhouders die samen de totaliteit van de aandelen vertegenwoordigen, alhier aanwezig zijn, en alle zaakvoerders aanwezig zijn of geldig opgeroepen werden, zodat de tegenwoordige vergadering geldig kan beraadslagen over de gemelde punten van de agenda

c) Dat de vennootschap geen converteerbare obligaties, of warrants uitgegeven heeft.

d) Dat de vennootschap geen commissaris heeft aangesteld.

Na de vaststelling van de voorzitter, die juist wordt bevonden door de vergadering, wordt er overgegaan tot

het afhandelen van de gemelde agenda en worden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van

stemmen,

Eerste besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteilen¬ na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders de dato dertig maart tweeduizend en twaalf en van de staat van activa en passiva de dato 31 januari 2012 van de vennootschap.

Tweede besluit.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door uitbreiding van het bestaande doel als volgt:

"- De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating, het onderhouden en herstellen van alle technische, elektrische en elektronische apparatuur en installaties, leidingen, onderdelen en automatiseringsmateriaal;

- Het leggen van kabels en van diverse leidingen. Dit omvat onder meer de lokalisatie van

laagspanningskabels en -pijpen en het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

- De groot- en kleinhandel in alle, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, huishoudtoestellen. De

handel in alle toestellen, apparatuur en materiaal in verband met of in aanvulling met de handelingen hiervoor

bepaald.

- Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

- Het plaatsen, het onderhoud en het herstellen van installaties voor klimaatbeheersing (onder andere

warmtepompen, airco-installaties) en verluchtings- en ventilatiesystemen;

Alle aannemingen of onderaannemingen daarmee verband houdend en dit alles in de meest uitgebreide

zin."

Derde besluit.

De vergadering besluit, als gevolg aan bovenstaande uitbreiding van het doel, dat de tekst van artikel 3 van

de statuten voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating, het

onderhouden en herstellen van alle technische, elektrische en elektronische apparatuur en installaties,

leidingen, onderdelen en automatiseringsmateriaal;

- Het leggen van kabels en van diverse leidingen. Dit omvat onder meer de lokalisatie van

laagspanningskabels en -pijpen en het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

- De groot- en kleinhandel in alle, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, huishoudtoestellen. De handel in alle toestellen, apparatuur en materiaal in verband met of in aanvulling met de handelingen hiervoor bepaald.

- Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

- Het plaatsen, het onderhoud en het herstellen van installaties voor klimaatbeheersing (onder andere warmtepompen, airco-installaties) en verluchtings- en ventilatiesystemen;

Alle aannemingen of onderaannemingen daarmee verband houdend en dit alles in de meest uitgebreide zin. -Tussenpersoon in de handel.

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruiksalon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

-Het inrichten, beheren en uitbaten van een of meerdere horecazaken, waaronder restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milk-bars, bodega, bistro, "geest-houses", hotel en verhuur van kamers, motel, logementhuis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en fotkioreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

-De verhuring van feestzalen en tenten, het ter beschikking stellen van allerhande ruimtes.

-De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

-Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart - en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles.

-De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud varti alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

-Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteurdiensten. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten. -Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welk aard, zoals ballet -, dans - en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

-Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden.

-Advies en begeleiding van derden in het algemeen voor het uitvoeren van vernoemde activiteiten, uitzendbureau, escorte, gezelschapsheer - of dame, contactbemiddelingsbureau.

-Schoonheidssalon, massagesalon, manicure en pedicure, diensten verleend in verband met het lichamelijk welzijn, thalassotherapie, kuuroord, Turks bad, sauna, stoombad, solarium, aanbrengen van make-up en gezichtsverzorging. Het verlenen van dito advies.

-Groot - en kleinhandel in kleding, uit welke materialen zij ook zijn vervaardigd, en voor welk doel zij ook worden gebruikt.

-De aan - en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

-Het bouwen en onderhouden van websites, wat dit ook moge zijn. Hosting.

-De autohandel en onderhoud van alle voertuigen, de import en export ervan, met welke energie zij ook worden aangedreven en dit in de ruimste zin van het woord. Het reinigen van voertuigen, carwash.

-Personen- en goederenvervoer, taxi

-De aanleg van tuinen,zwembaden, sauna's, Jacuzzi's, en alles wat erbij zou kunnen horen, of er deel van zou kunnen uitmaken. Het onderhoud van deze installaties en het leveren van toebehoor. Tuinbouwtechnieken, tuinarchitectuur.

De productie en handel in materialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, niet of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coordinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Het optreden ais beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermcgensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

Voormelde besloten zijn genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Getekend Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte de dato dertig maart

tweeduizend en twaalf;

- gecoördineerde statuten.

y Voorbehouden

aass het

Belgisch Staatsblad



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

-~-

:

 .~"~---

,-  _

-~.-:~

111

be h, aai Bel Staa

" 111,2.5"

Ondernemingsnr : 0839.262.905 Benaming

(voluit) : DEMUFREX

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 't Hoge 23 bus A011, 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Bij beslissing van de zaakvoerders van 5 september 2011, werd de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang verplaatst naar 8760 Meulebeke, Bosweg 15.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

23/09/2011
ÿþr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Alod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g39 9oS

DEMUFREX

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

't Hoge 23, bus A011, 8500 Kortrijk

. oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, notaris te Kortrijk, ondergetekend op zesentwintig

augustus tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

de heer DECOCK Frederic John Carl, geboren te Kortrijk op 27 juni 1987, (rijksregisternummer 87.06.27-

293.87), ongehuwd, niet gebonden door een verklaring van wettelijke samenwoning, wonende te Kuurne,

Leiestraat 64.

mevrouw DEMUYNCK Axelle Jacqueline Carine, geboren te Kortrijk op 22 augustus 1991,

(rijksregisternummer 91.08.22-212.28), ongehuwd, niet gebonden door een verklaring van wettelijke

samenwoning, wonende te Kortrijk, 't Hoge 23 bus A011.

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de benaming "DEMUFREX".

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de

algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij

eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgt/zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage

tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Tussenpersoon in de handel.

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruiksalon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

-Het inrichten, beheren en uitbaten van een of meerdere horecazaken, waaronder restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milk-bars, bodega, bistro, "guest-houses", hotel en verhuur van kamers, motel, logementhuis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

-De verhuring van feestzalen en tenten, het ter beschikking stellen van allerhande ruimtes.

-De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

-Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart- en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles.

-De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

-Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteurdiensten. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten.

-Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welk aard, zoals ballet -, dans -, en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

III llhI 1111 IVIIVIIIII1I III~~V

*11144059*

ZGlSCH ST -

BESTUUR

J'~~

~` y i ~`_~~+~" . ~

- -

UONlTEUR BE'

~ DlRECTlOr~

5 -09

2011

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden.

-Advies en begeleiding van derden in het algemeen voor het uitvoeren van vernoemde activiteiten, uitzendbureau, escorte, gezelschapsheer - of dame, contactbemiddelingsbureau.

-Schoonheidssalon, massagesalon, manicure en pedicure, diensten verleend in verband met het lichamelijk welzijn, thalassatherapie, kuuroord, Turks bad, sauna, stoombad, solarium, aanbrengen van make-up en gezichtsverzorging. Het verlenen van dito advies.

-Groot - en kleinhandel in kleding, uit welke materialen zij ook zijn vervaardigd, en voor welk doel zij ook worden gebruikt.

-De aan - en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

-Het bouwen en onderhouden van websites, wat dit ook moge zijn. Hosting.

-De autohandel en onderhoud van alle voertuigen, de import en export ervan, met welke energie zij ook worden aangedreven en dit in de ruimste zin van het woord. Het reinigen van voertuigen, carwash.

-Personen- en goederenvervoer, taxi

-De aanleg van tuinen,zwembaden, sauna's, Jacuzzi's, en alles wat erbij zou kunnen horen, of er deel van zou kunnen uitmaken. Het onderhoud van deze installaties en het leveren van toebehoor. Tuinbouwtechnieken, tuinarchitectuur.

De productie en handel in materialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en za wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coordinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

Indien het kapitaal niet is volgestort, zullen de zaakvoerders de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hen passend voorkomen. Hij mag vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een interest gelijk aan de wettelijk interestvoet verhoogd met 3 procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maand na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kunnen de zaakvoerders tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal de betrokken aandeelhouder echter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerders de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek in te schrijven.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerders. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstige rendementswaarde. De schattingskosten vallen ten laste van de verkoper.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren kunnen de rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de aan het aandeel verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager,

Wat echter de intekening op kapitaalverhoging in geld betreft, waarvan hierna sprake komt het recht van voorkeur waarvan het aandeel zou genieten toe aan de vruchtgebruiker en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen. De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker. Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De naakte eigenaar die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een gestorven vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te baseren op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN - De vennoten hebben het recht hun aandelen aan derden over te dragen mits toelating van de helft der vennoten, eigenaars van tenminste drie/vierden der aandelen, de tot overdracht voorgedragen aandelen niet meegerekend.

Deze toestemming zal eveneens vereist zijn bij overdracht van de aandelen onder levenden of bij overlijden, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan bloedverwanten in opgaande of dalende lijn, of aan medevennoten.

Alle overdrachten worden in het register der aandelen ingeschreven naar de wettelijke voorschriften. Wanneer overdracht onder levenden of overlating bij sterfgeval geweigerd wordt, wordt verwezen naar de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van vennootschappen

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL ELF. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of 'verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de voorlaatste zaterdag van juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerders, de commissarissen zo die er zijn, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. In dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen .

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting. DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

B. OVERGANGSBEPALINGEN.

2. Inschrijving. - Op de 186 aandelen wordt als volgt ingeschreven :

Door mevrouw DEMUYNCK Axelle: 6 300,00 Euro, in vergoeding waarvoor haar 93 aandelen worden toegekend.

Door de heer DECOCK Frederic 6 300,00 Euro, in vergoeding waarvoor hem 93 aandelen worden toegekend.

De tegenwaarde hiervan zij ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigt geheel het kapitaal, dat aldus geheel onderschreven is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEMUFREX

Adresse
BOSWEG 15 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande